LISTA: 9 Bästa Spelformerna För Italienska (Serie A) – “Ciao”

Skulle du säga att du är ett stort fan av Serie A? Tycker du att det är kul att betta? Om du har svarat JA på denna fråga är du antagligen intresserad av de bästa spelformerna för italienska Serie A. De goda nyheterna är att de flesta bettingsidorna erbjuder flera olika spelformer.

Serie A är den populäraste och bästa ligan i Italien. Den grundades 1898. Idag finns det 20 lag som spelar I denna liga. Bland dessa lag hittar vi bland annat FC Inter, AC Milan, Juventus, AS Roma och SS Lazio. Det är alla lag som har fans över hela världen.

NYHET – Årets Lista på Spelsidor Äntligen Listade – (POPULÄR)

Det kan vara väldigt spännande att betta på dessa matcher och det kan även ge stora vinster om man gör det på rätt sätt. För att göra det enklare för våra läsare har vi redan gjort den research som krävs och sammanställt en lista med de 9 bästa spelformerna för italienska Serie A.

 • Upptäck de bästa spelformerna som är tillgängliga för spelare över hela världen
 • Lär dig mer om vilka odds du kan förvänta dig
 • Få information om de mest passande spelformerna för alla spelare över hela världen

Vi har skapat en lista som täcker kraven och behoven hos ett brett utbud av spelare. Ta dig lite tid och kolla in vår lista på de mest attraktiva spelformerna för italienska Serie A.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Totalt antal mål (under/över)

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter: Finns

Vissa spelbolag kallar det för under/över samtidigt som andra håller sig till termen total calls. Oavsett namnet är detta en av de populäraste spelformerna för Serie A. Många spelare gillar det eftersom att det bara finns två möjliga resultat.

Som namnet antyder låter denna typ av bet dig betta på det totala antalet mål som görs i en match. Vanligtvis är detta nummer 2,5 (under 2,5 eller över 2,5 mål). Men det finns dock varianter hos många spelbolag och du kan även själv välja referensnummer (0,5, 1,5, 3,5, 4,5 och så vidare).

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Något som alla spelare bör komma ihåg är att detta resultat gäller för ordinarie matchtid (90 minuter) samt övertid. Här är det tur som är den viktigaste faktorn, men det kan vara bra att kolla anfallet och försvaret i de båda lagen innan du lägger ett spel.

 • En av de populäraste spelformerna som används för italienska Serie A
 • Italienarna är kända för att vara bäst när det kommer till försvarsspel
 • Alla spelbolag som har Serie A i sitt erbjudande erbjuder denna form av betting

2. HT/FT (halvtid/fulltid)

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter: Finns

See also  VINNARTIPSET: Hur man vinner på Betting - "Tänk till Först..."

Hos vissa spelbolag kallas denna form av betting för ”dubbelresultat”. Det är en av spelformerna som är enklast att förstå, men svår att förutspå. Det är dock de höga oddsen som lockar många fans av Serie A. Du måste förutspå resultatet efter första halvlek och vid slutet av matchen.

Om vi tar Milan – Inter som exempel och du har Milan att vinna både halvtid och fulltid, måste Milan vara i ledning i halvtid och sluta som vinnare när matchen tar slut. Så även om resultatet är 1-0, men hemmalaget du har valt gjorde det första målet inom de första 45 minuterna, vinner du detta bet.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – “Borde lärt mig tidigare”

Merparten av spelarna väljer denna form av bet när de vill backa en stark favorit mot en underdog då de på detta sätt kan öka oddsen. Självklart finns det modiga spelare som spelar på saker som att hemmalaget är i ledning i halvtid och bortalaget vinner matchen.

 • En typ av bet som är svårt att förutspå
 • Folk använder det vanligtvis för att backa favoriter och öka oddsen
 • Vissa kombinationer kan ge dig extremt höga odds

3. Asiatiskt handikapp

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Ja

Handikappbetting är också väldigt populärt bland spelare som fokuserar på Serie A men det verkar som att betting med asiatiskt handikapp är den föredragna formen av handikappbetting bland spelarna.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

I denna form av betting får alla lag ett handikapp i form av ett antal mål och spelarna bettar på det slutgiltiga resultatet efter handikappet. På så sätt har lagen mer eller mindre samma chans att vinna. Det finns ett par varianter på detta bet, som till exempel 1 Asian handicap eller Double Asian handicap 0,5, 1 till exempel.

Det senare innebär till exempel att om du väljer ett lag med ett handikapp i detta alternativ, kan du förvänta dig att vinna om laget du har valt vinner matchen med minst två mål. Om det vinner med ett mål får du hälften av ditt ursprungliga bet och hälften är en vinnare till oddsen som tas bort.

 • En intressant form av handikappbetting
 • Det finns ett par varianter av asiatisk handikappbetting
 • Det är ett bra sätt för att öka oddsen i vissa matcher

4. 1X2

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter:

Om du tittar på statistiken kommer du antagligen att märka att detta är en av de populäraste formerna av betting som används på italienska Serie A. Uppenbarligen innebär detta även att det är en av de bästa.

Denna form av betting är på inget sätt komplicerad. Du ska förutspå hur en match slutar. Det finns tre alternativ – hemmavinst, bortavinst eller oavgjort. Även om det låter som att det är enkelt att förutspå något krävs det mycket research för att gissa rätt. Lita inte på oddsen när du lägger sådana här betts.

BETTING ENGLAND – 8 Bästa Spelmarknaderna på Premier League 

Du bör även kolla lagens aktuella form, deras ambitioner och deras tidigare möten mot motståndarna innan du backar dem. Glöm inte att betting på oavgjort är bland det smartaste du kan göra.

 • En enkel och populär form av betting bland de som bettar på Serie A
 • Det kräver bra research för bästa möjliga resultat
 • Du kan betta på upp till tio matcher per omgång i Serie A
See also  SPELMIX: 9 Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel - ("Intressant")

5. Rätt resultat

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Ja

Är du redo för en riktig utmaning? Att förutspå resultatet i slutet av matchen (90 minuter + övertid) måste vara bland det svåraste, men mest belönande bettingalternativet som är tillgängligt för dig. I teorin finns det dussintals olika möjliga resultat per match.

Men det är dock så att ett par av dem är mer realistiska än andra. Många spelare lockas till denna marknad då bettingsidor ger bra odds. Du måste dock fortfarande lära dig vad som är bra värde innan du väljer något av dessa bets.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (TRIXET)

Vanligtvis gissar spelare rätt resultat i matcher som är för svåra att avgöra (vanligtvis väljer de oavgjort som 0-0 eller 1-1) eller matcher där ett av lagen är en storfavorit. Hur som helst bör du alltid kolla båda lagens möjligheter till att göra mål och deras försvarslinjer innan du lägger ett bet.

 • En mer utmanande form av betting
 • Det är tillgängligt hos nästan alla spelbolag
 • Du måste kolla båda lagens historik innan du ger dig in på denna spelform

6. Each-Way första målskytt

Storlek: Många bets
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Vissa spelbolag
Varianter:

Här är ett bra exempel på ett mer komplicerat bet som involverar fotbollsspelare. Det finns många kända anfallare i italienska Serie A och det är därför detta bet kan vara ganska spännande för de som följer denna liga på nära håll.

I detta bett väljer spelarna en spelare att göra det första målet och det andra eller tredje målet. Det kan vara lite förvirrande för de som spelar för första gången och det är därför jag har valt att inkludera ett exempel. Låt oss säga att du har lagt ett each-way första målskytt bet på spelare A.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Om spelare A gör det första målet för Juventus och även gör det andra målet, vinner du en viss summa pengar. Detta är ett roligt bet som lovar bra odds. Om du vill få ut det mesta av det måste du kontrollera formen hos de bästa anfallarna i ligan. Det är inte ovanligt att dessa ledande målskyttar gör två eller fler mål per match.

 • En variant av bettet på målskytt
 • Ju fler mål en spelare gör, desto bättre
 • Detta är en form av betting där du kan förvänta dig höga odds

7. Draw no bet

Storlek: Många bets
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Många spelbolag
Varianter:

Visst kan det vara kul att gissa heltidsresultatet genom att välja ett lag som kommer att vinna matchen eller att välja oavgjort, men ibland kan det vara ganska svårt att förutspå det. För att öka oddsen kan du använda en form av betting som kallas för DNB – draw no bet. Detta är ett bra sätt för att spela säkrare.

See also  SVENSKA SPEL: Granskning & Spelutbud "Finns bättre Spelsidor?

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Många spelare använder denna lösning när de vill backa ett av lagen även om oddsen för det laget att vinna är höga. Så i denna form av betting måste du välja ett lag som du tror kommer att vinna matchen och om matchen slutar oavgjort, får du tillbaka din urpsrungliga insats.

Varför skulle någon använda sig av ett bet på heltidsresultat när man kan använda DNB? Nå, i detta fall är oddsen lägre. Men oddsen är fortfarande bättre än att lägga ett spel på dubbelchans. Det finns inte heller något behov av att backa ett val med ett annat bet om saker och ting går åt fel håll.

 • DNB är ett bra bet för de som vill ha säkrare bets
 • När en match slutar oavgjord får du tillbaka dina pengar
 • Det är en bra lösning i matcher där oddsen för ett lag att vinna är relativt höga

8. Kombinationsspel

Storlek: Många olika bets
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter: Ja

Varför fokusera på en match i den italienska Serie A när du kan förutspå fyra eller flera matcher? Om du håller med om detta uttalande bör du prova kombinationsspel, även känt som acca. Vi pratar om en blandning av fyra eller fler spel som används av erfarna spelare för att öka oddsen för deras val.

Tänk på att du inte behöver spela på olika matcher för att skapa ett kombinationsspel, även om den ursprungliga betydelsen av kombinationsspel är just det.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel

Du kan till exempel skapa ett urval som innehåller det slutliga resultatet av en match, antalet hörnor, första målskytten och mer. Det är också ett kombinationsspel. Det viktigaste att komma ihåg här är att oddsen för varje val multipliceras.

 • Det är väldigt populärt med kombinationsspel bland de som spelar på Serie A
 • Du kan hitta ett brett utbud av alternativ för kombinationsspel
 • Denna form av betting används för att öka oddsen

9. Scorecast

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Vissa spelbolag
Varianter:

Scorecast är också bland de bästa spelformerna i Serie A. Vi pratar om ett komplicerat bet som inkluderar en förutsägelse av den första målskytten i en match i kombination med rätt resultat. Som ni ser är det inte så lätt att förutsäga det eftersom det handlar om två saker som vanligtvis är svåra att förutsäga.

Naturligtvis är det som gör scorecasts attraktiva de enorma oddsen. Om du fortfarande inte vet vad det här bettet handlar om ska du kolla in vårt exempel. Låt oss säga att Juventus möter Roma hemma.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

En scorecast är ett bett som kommer att innehålla en förutsägelse av resultatet (låt oss säga att Juventus vinner 2-0) och den första målskytten (låt oss säga Ronaldo). Detta är en annan typ av betting som används av hobbyspelare som vill krydda till sin tittarupplevelse.

 • En typ av bet som blir mer och mer populärt
 • Det används vanligtvis av hobbyspelare
 • Detta är en komplicerad form av betting

Comments are closed.