LISTA: 8 Bästa Spelmarknaderna På Engelska Premier League

Är du en av de spelare som vill fokusera på en av världens ledande fotbollsligor – engelska Premier League? Om du följer matcherna i denna populära liga så vet du antagligen om att de bästa spelbolagen har ett stort utbud av spelmarknader för denna fotbollsliga.

Premier League grundades 1992 som en efterträdare till Football League som grundades 1888. Under åren har folk kunnat se dussintals episka matcher i denna tävling.

LISTAN – Bettingsidor där Gamblare Lägger sina bett på Engelska Ligan(SUPERLISTA)

Duellerna mellan Manchester United och Manchester City, Chelsea och Arsenal, Everton och Liverpool samt många andra möten som har gett spelarna gott om möjligheter att spela. Självklart skiljer sig dessa spelmarknader sig åt.

Några av dessa spelmarknader är ganska populära samtidigt som andra bara används av ett fåtal spelare. För att göra det enklare har vi skapat denna lista där du kan hitta de 8 bästa spelmarknaderna för engelska Premier League.

 • Bekanta dig med spelmarknader som används av tusentals spelare varje vecka
 • Få reda på mer om de bästa spelmarknaderna som passar dina behov
 • Utforska oddsen som du kan få i dessa spelmarknader

Alla spelmarknader som vi har förberett åt dig i denna lista passar för nästa alla sorters spelare. Låt oss nu gå vidare till att kolla in denna lista med spelmarknader.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Slutresultat – Vinnarspel

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter:

Detta är en av de enklaste spelmarknaderna som finns. Till och med fullständiga nybörjare som tidigare aldrig har lagt ett spel på en Premier League match förstår hur denna typ av betting fungerar. I detta spel har du tre alternativ varje match – du kan välja att ett av lagen vinner eller att det slutar med oavgjort.

Beroende på ditt beslut kan du få bra odds. Precis som i fallet med många andra former av spelmarknader handlar detta om värde. Om ett lag till exempel tävlar om en av de fem högsta placeringarna i Premier League och har spelat dåligt i 2 eller 3 matcher, kommer oddsen för att vinna i nästa omgång mot ett lägre rankat lag fortfarande att vara låga.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Men i fall som detta kan det vara en bättre idé att betta på oavgjort eller att backa det andra laget. Självklart måste du göra research innan du investerar dina pengar.

 • Detta är en av de enklaste formerna av betting
 • Du kan betta på tio matcher per omgång
 • Oddsen beror på ditt val – från låga till väldigt höga

2. Ingen målskytt

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Vissa spelbolag
Varianter: Ja

See also  SPELGUIDEN: Hur man Satsar på Herrtennis - (SMARTA TIPS)

En av de bästa sakerna med Premier League och betting är att antalet spelmarknader mer eller mindre är oändligt. Många spelbolag bevakaar dussintals spelmarknader som kopplas till Premier League eftersom att de vet att spelare älskar denna liga. Ingen målskytt är ytterligare ett intressant exempel på en potentiell lukrativ spelmarknad.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“Mixa RÄTT”)

Som namnet antyder är det ett bet som förutspå att inget av lagen kommer att göra ett mål. Vissa spelare kan antyda att detta spel är det samma som att gissa rätt resultat (0-0). Även om det är sant att de liknar varandra, finns det en avgörande skillnad.

Nämligen den att de flesta spelbolagen som har detta spel i sitt erbjudande inte räknar självmål när man spelar på Ingen målskytt. Så om det görs ett självmål vinner du fortfarande spelet. Vi kan dock inte säga detsamma för spel på 0-0 eftersom att matchen kan sluta 1-0 på grund av ett självmål och då förlorar du detta spel. Glöm inte att du också kan skapa varianter som inkluderar ett korrekt 0-0 resultat.

 • Ingen målskytt är ett spel som liknar spel på 0-0
 • Välj denna spelmarknad när det är svårt att sätta en vinnare och när du förväntar dig en tuff match
 • Denna spelmarknad ger vanligtvis höga odds

3. Båda lagen att göra mål

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Finns

Om du letar efter spelmarknader med bra odds och bra värde bör du ta en titt på Båda lagen att göra mål. Erfarna spelare vet vad detta handlar om. Dessa spel är ganska populära på engelska Premier League eftersom att lagen som spelar i denna liga vanligtvis är sugna på att göra mål.

För att vinna på detta bet måste matchen sluta med ett resultat som är minst 1-1. Enkelt uttryckt måste båda lagen göra minst ett mål. Det spelar ingen roll vem som vinner matchen. Oddsen för denna spelmarknad är vanligtvis högre än för många andra spelmarknader.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Detta är särskilt sant när två lag från olika delar av tabellen möts. Dessutom kan du ibland förvänta dig bra odds när spelbolagen förväntar sig att matcherna ska sluta med 0-0. Kom ihåg att det finns ett par olika bets med varianter av Båda lagen att göra mål som kan förbättra oddsen. Till exempel: minst ett mål gjort på straff och Båda lagen att göra mål samt lag 1 eller 2 att vinna med mera.

 • Använd detta spel i situationer när du tror att matchen kommer att sluta med två eller fler gjorda mål
 • Kolla oddsen och leta efter bra värden
 • För att utöka potentiella vinster kan du skapa kombinationer med andra bets

4. Första målskytt

Storlek: Många spel
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Vissa spelbolag
Varianter: Finns

Fotboll handlar om att göra mål och att vinna matcher. Det är därför spelmarknaden Första målskytt är en av de mest använda i engelska Premier League. Detta är ett väldigt vanligt spel om är ganska svårt. Det är nämligen så att alla spelare kan välja bland dussintals spelare men bara ett fåtal av dem kan hjälpa dig att vinna denna typ av spel

See also  Tysklands 11 Bästa Fotbollsspelare Genom Tiderna - (Tyska Kejsarna)

För att göra det enklare bör spelare göra research och välja ledande anfallare inför matchen. Som vi sa tidigare kan du även välja försvarsspelare men även om oddsen är höga, gör försvarare vanligtvis bara ett eller två mål per säsong och de gör sällan det första målet i en match.

FOTBOLL VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på – (HELA LISTAN)

Vi bör även nämna att många spelbolag erbjuder boosts till de som vill använda sig av spel som detta. Allt från erbjudanden som ger pengar tillbaka till ökade odds – du kan förvänta dig ett antal olika incitament.

 • Om spelaren du har valt gör det första målet kommer ditt spel att gå in
 • Du kan förvänta odds som är låga till mellan för ledande anfallare
 • Det finns många olika spelalternativ för denna marknad

5. Halvtid/fulltid

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: De flesta spelbolag
Varianter: Finns

När du använder spel på HT/FT (halvtid/fulltid), gör du inte bara en förutsägelse – det är två stycken. Självklart måste du göra två korrekta förutsägelser för att vinna. I detta fall bettar du på resultatet i slutet av första halvlek och vid slutet av matchen.

Låt oss säga att Manchester United spelar mot ett lågt rankat lag. Du kan spela på Manchester United att ha ledning i halvtid och vinna matchen (HT/FT) Denna typ av spel är bra för att öka oddsen när det finns en tydlig favorit.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Du kan dessutom använda dem för väldigt höga odds i matcher som du tror kan sluta på ett överraskande sätt. Som till exempel oavgjort i halvtid och bortalaget att vinna i slutet av matchen där hemmalaget är favorit. Om du skapar en kombination med antalet gjorda mål i matchen kan du få ett värdebet.

 • Detta bet kräver dubbla förutsägelser
 • Även om du gissar rätt resultat kommer ditt spel att gå förlorat om resultatet i halvtid går fel
 • På detta sätt kan du skapa bets med otroliga odds

6. Rätt resultat

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: De flesta spelbolag
Varianter: Finns

De av er som är intresserade av spänning och bra spelodds kan vända sig till detta alternativ. Rätt resultat är ytterligare en väldigt bra spelmarknad för alla spelare som fokuserar på Premier League. Denna form av betting låter spelare förutspå det slutgiltiga resultatet i en match i Premier League.

Med andra ord resultatet efter ordinarie 90 minuter och övertid. I vissa fall tillåter spelbolagen spelarna att spela på rätt resultat i halvtid eller till och med halvtid/fulltid rätt resultat. Rent allmänt är det inte enkelt att förutspå ett rätt resultat, oavsett variant. Det är mycket tur som spelar in när det kommer till dessa bets.

See also  EUROPATIPSET - Så Fungerar & Spelar du - (VINNARGUIDEN)

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Om du gör lite research och analyserar formen, historiken och oddsen kommer du att få en tydligare bild av det möjliga slutgiltiga resultatet i alla matcher. Många spelare tror att det är lättare att backa favoriterna när det kommer till denna form av betting eftersom de ofta slår sina motståndare med 3-0, 4-0 osv. Men det handlar om situationen.

 • En av de populäraste spelmarknaderna för Premier League
 • Du kan skapa olika varianter för att öka oddsen
 • Vissa spelare använder bara denna form av betting när ett av lagen är en tydlig favorit

7. Handikappbetting

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: De flesta spelbolag
Varianter: Finns

Det finns många olika spelmarknader som är tillgängliga för spelare över hela världen som är intresserade av engelska Premier League och handikappbetting är en av de bästa. Det är kanske lite komplicerat att ge en tydlig definition av vad handikappbetting är och varför det är bättre att använda ett exempel.

Om till exempel Manchester United tar emot Chelsea och du väljer ett +1 Manchester United på handikapp, betyder det att om resultatet i slutet av matchen är 2-2, vinner du fortfarande (ett extra mål). Självklart är det så att om Manchester United går vinnande ur matchen (2-1 till exempel) så vinner du fortfarande.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Du kan använda både + och – handikappspel. Om du använder -1 handikappspel på ett lag så betyder det att laget kommer ”starta” matchen som om de redan ligger under med ett mål. Handikappbetting är ett bra sätt för att förbättra oddsen när ett av lagen är mycket bättre än det andra eller för att boosta oddsen när lagen är jämna. Spelare har vanligtvis ett par olika handikappalternativ.

 • En väldigt gammal och populär spelmarknad
 • Du kan välja bland ett stort utbud av varianter
 • Det är ett bra alternativ för att boosta oddsen

8. Dubbelchans

Storlek: Upp till tio bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter:

Här är ett exempel på en spelmarknad där oddsen vanligtvis är låga. Detta är därmed ett utmärkt alternativ för spelare som inte jagar höga odds även om du också kan få höga odds med spel på dubbelchans.

Som du antagligen vet finns det tre möjliga resultat i en fotbollsmatch – hemmavinst, bortavinst och oavgjort. Med hjälp av Dubbelchans kan du täcka två av dessa möjliga resultat – hemmavinst eller bortavinst, hemmavinst eller oavgjort och bortavinst eller oavgjort.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Det är uppenbart att det är enklare att förutspå resultatet på detta sätt än att välja en slutgiltig vinnare. Men en sådan lösning kommer sänka oddsen, speciellt när ett av lagen är favorit och du backar dem med ett spel på Dubbelchans.

 • Perfekt för spelare som är intresserade av ”säkra” spel
 • Du kommer täcka två av tre möjliga resultat
 • Du bör förvänta dig relativt låga odds

Comments are closed.