LISTA: 9 Bästa Spelmarknaderna För Spanska La Liga – (“OLA”)

Är du intresserad av de mest intressanta och potentiellt mest lukrativa spelmarknaderna för den bästa spanska fotbollsligan? Om du är en fan av La Liga eller Primera Division som vissa människor kallar det, bör du veta att nästan alla spelbolag har en mängd olika spelmarknader för denna fotbollstävling.

Ligan som grundades 1929 och är mycket gammal och där har fans bevittnat hundratals intressanta matcher. Det är inte bara El Clasico (duellerna mellan FC Barcelona och Real Madrid) som gör den spanska La Liga kul att spela på.

TRENDEN – Spelarnas val för Betting på Spanska Ligan – (BETTINGSIDOR)

Det finns många stadsdueller och andra intressanta matcher att spela på. Naturligtvis är inte alla spelmarknader desamma. Det finns vissa spelmarknader som de flesta aktörer föredrar och vi kommer att använda den här guiden för att presentera några av dem.

 • Upptäck de mest spännande spelmarknaderna för La Liga
 • Lär dig mer om vilka odds du kan förvänta dig på dessa marknader
 • Utforska marknaderna som matchar dina krav

Listan som vi har förberett innehåller de 9 bästa spelmarknaderna. Detta är en lista som är användbar för både storspelare och vanliga spelare.

1. Över 2.5 mål

Storlek: Upp till tio spel per omgång
Odds: Låga till mellan
Research: Snabb
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter: Tillgängligt

En av de viktigaste sakerna som gör Primera Division attraktiv är antalet mål. Detta är en av de bästa fotbollsligorna i världen när det gäller antalet mål. Lagen spelar vanligtvis en öppen fotboll där allt är möjligt. Detta är anledningen till att spelmarknaden över 2,5 mål är så populär bland de som spelar på La Liga.

Det spelar ingen roll om två starka lag eller två lag från tabellens nedre del möter varandra eftersom det finns en stor chans att matchen slutar med över 2,5 mål. Naturligtvis är detta inte alltid fallet och om spelbolagen misstänker att matchen kommer att bli tuff kan att spela på under 2,5 mål ge lägre odds jämfört med att spela på över 2,5 mål. Majoriteten av spelarna föredrar alternativet “över”.

 • La Liga är känd för den offensiva spelstil som utövas av de flesta lagen
 • Spelare kan välja om de vill spela på över eller under 2,5 mål
 • Lagens styrka påverkar inte denna spelmarknad
1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2. Båda lagen att göra mål

Storlek: Upp till tio spel per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Tillgängligt

Det finns några spelmarknader som är relaterade till att göra mål, vilket är ganska populärt bland de som spelar på La Liga. Båda lagen att göra mål är ett bra exempel på detta. Som vi redan nämnt utövar majoriteten av de spanska lagen en offensiv stil. Detta innebär två saker i fotboll – laget gör vanligtvis fler än ett mål, men det öppnar också utrymme för att släppa in mål.

See also  GUIDEN: Spelmissbruk & Spelberoende - ("Tecken, Hjälp, Råd & Stöd")

En erfaren spelare bör kunna bestämma de bästa matcherna där båda lagen kan göra minst ett mål. Du kan spela med upp till tio spel som detta per omgång. Det är många val. Tänk på att inte alla av dem har samma odds.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Ju högre odds, desto högre är risken. På den positiva sidan behöver du inte göra intensiv research för den här typen av satsningar. Om du vill öka oddsen och potentiella vinster, kan du alltid skapa en kombination av denna satsning med till exempel matchens vinnare.

 • De flesta spelbolagen erbjuder detta spel
 • Du kan skapa kombinationer för att öka oddsen
 • Många av dessa spel har relativt låga odds

3. Målskytt när som helst

Storlek: Många spel per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Många spelbolag
Varianter:

Målskytt när som helst är ett annat exempel på en spännande spelmarknad som vanligtvis lönar sig. För att få betalt måste du naturligtvis göra rätt förutsägelse. Som namnet på denna spelmarknad antyder förutsäger spelare i princip vilken spelare som kommer att göra mål i en specifik match.

Så om han eller hon gör mål, när som helst i matchen, kommer du att vinna. Det är helt irrelevant om spelaren du har valt gör det sista målet eller det första och enda målet. Om du analyserar vissa spelares prestationer kommer du att märka att några av dem är i väldigt bra målform.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Några La Liga-spelare gör mål under hela säsongen medan andra har upp- och nedgångar. Du måste göra research innan du spelar. Det som är viktigt är att också kontrollera oddsen eftersom det ibland finns stora värde-spel som lovar god avkastning.

 • Kolla anfallarnas nuvarande form
 • Leta efter spel med bra värde
 • Analysera oddsen innan du lägger ett spel

4. Rätt resultat

Storlek: Upp till tio spel per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter:

Detta måste vara en av de bästa (och samtidigt svåraste) spelmarknaderna för Primera Division. Du behöver inte få någon speciell introduktion till den här typen av spel eftersom som du antagligen redan har gissat att det handlar om att förutsäga rätt resultat i slutet av matchen.

I många fall kommer spelbolag att ge några olika möjliga resultat av matchen att välja mellan. Det som gör denna spelmarknad populär är att oddsen vanligtvis är höga. Det är sant att det är säkrare att spela på matchvinnaren, men oddsen är mycket lägre.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Det är en sak att säga att Real Madrid kommer att besegra ett annat lag, men att förutsäga att de kommer att vinna 2:0 är något annat. Tur spelar en viktig roll i denna typ av spelande, men vi bör också nämna att research kan hjälpa dig att fatta bättre beslut.

 • Detta är en väldigt riskfylld spelmarknad
 • Det är en av spelmarknaderna som har högst odds
 • Du måste analysera lagens nuvarande form och inbördes möten för att kunna fatta bättre beslut
See also  Italiens Bästa Fotbollsspelare - (10 Historiska Spelare)

5. Totalt antal hörnor

Storlek: Upp till tio spel per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Många spelbolag
Varianter: Tillgängligt

Låt oss vara tydliga här – inte alla spelbolag har spelmarknader som detta i sina erbjudanden. Men, om du hittar en, bör du överväga den här typen av spel. Det är inte lätt att förutsäga hur många hörnor som kommer att göras i en match, men belöningarna är vanligtvis höga.

När vi talar om spel på hörnor, bör vi nämna att totalt antal hörnor är den mest populära spelvarianten i La Liga. På detta sätt har spelare fler chanser att gissa antalet än att spela på de hörnor som vunnits av ett enda lag.

Precis som för många andra spelmarknader spelar tur en viktig roll här. Generellt sett kommer ett attackerande lag som spelar mot ett lag med en stark försvarslinje att få många hörnor. Om oddsen är rätt, använder de flesta spelare alternativet över (till exempel över 10 hörnor).

 • Matcher i spanska La Liga har vanligtvis många hörnor jämfört med andra ligor
 • Kolla oddsen och antalet hörnor som du måste slå om du spelar på över
 • Använd modifierade spel som att spela på ett lag om du vill ha högre odds

6. Draw no bet

Storlek: Upp till tio spel per omgång
Odds: Låga till mellan
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter:

Till och med spelare som gillar att spela säkert kan hitta spelmarknader i La Liga som passar dem. Vi har redan nämnt att det är svårt att förutsäga slutresultatet för en match i denna liga och det är därför draw no bet (DNB) är så populära idag. Med hjälp av dessa spel skyddas du om en match slutar oavgjort.

Låt oss lyfta fram ett exempel. Real Madrid spelar hemma mot Barcelona och du backar Real Madrid för att vinna med ett DNB-spel. Om matchen slutar i 2:2 får du tillbaka din ursprungliga insats.

SVERIGE – Bästa Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Draw no bet är ett idealiskt alternativ för dig som vill backa vissa lag i matcher som är för svåra att bedöma. Dessutom kan du använda det i matcher där du tror att en underdog kan skrälla. Den enda nackdelen med detta är att oddsen är lägre. Detta är kostnaden för säkerheten som erbjuds i detta spel.

 • Draw no bet erbjuds idag av många spelbolag
 • Det är en bra lösning för de som vill backa underdogs utan att riskera för mycket
 • Kom ihåg att oddsen för att vinna är lägre med denna spelmarknad

7. Spel på gult kort

Storlek: Upp till tio spel per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Tillgängligt

Många fotbollsfans över hela världen känner La Liga som en av ligorna där spelare föredrar en aggressiv/offensiv stil. Det är anledningen till att så många matcher i den här ligan slutar med ett relativt högt antal gula kort i matcherna.

Som ett resultat av detta är spel på gult kort en av de bästa och mest populära spelmarknaderna för spanska La Liga. När vi säger spel på gult kort, menar vi över eller under ett visst antal gula kort som visas i en enda match.

See also  NYBÖRJARGUIDE: Hur man spelar Unibets Superscore - (ENKELT)

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Vanligtvis sätter spelbolagen antalet till 2,5 (precis som för mål). Naturligtvis finns det många varianter relaterade till denna spelmarknad som spel på totalt antal kort (inklusive röda kort), antal gula kort per lag och med mera.

 • Det är inte ovanligt med många gula kort och röda kort i en enda match i La Liga
 • Det bästa spelet på kort är över/under 2,5 gula kort
 • Leta efter ett spelbolag som har bra odds på spel som detta

8. Trippelvinst

Storlek: Många spel
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter:

Det är kanske inte sant för varje omgång i spanska La Liga, men spelarna kan vanligtvis hitta minst tre matcher där ett av lagen är en tydlig favorit till att vinna matchen. Vanligtvis pratar vi om de ”stora” lagen som FC Barcelona eller Real Madrid.

Att backa dessa lag i enstaka matcher är en bra idé för de flesta, men ändå gör många av dem inte detta eftersom risken inte är värt det (oddsen är låga). Men när du skapar en kombination som innehåller tre lag som förmodligen borde vinna i nästa omgång kommer du att få en anständig boost när det gäller oddsen.

Dessa är favoritlag som många spelare anser vara ”säkra”. För att säkerställa att du backar rätt trippel måste du undersöka och kontrollera den senaste formen för alla lag (de lag du stöder och deras motståndare) och deras tidigare resultat.

 • Ett val av tre matcher där du väljer vinnarna
 • Detta är ett bra alternativ för att öka oddsen och möjligtvis vinna
 • Folk spelar vanligtvis på favoriterna

9. Halvtid/fulltid

Storlek: Upp till tio spel per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter: Tillgängligt

En lista med de bästa spelmarknaderna för spanska La Liga skulle vara ofullständig utan spel på HT/FT. Ja, vi pratar om att gissa rätt resultat både i halvtid och efter fulltid. Alla spelbolag erbjuder ett sådant alternativ för sina kunder.

Det finns ett par varianter som du kan använda när det gäller denna typ av spel. Du kan nämligen satsa på att ett av lagen ska leda i halvtid och förlora i slutet eller att matchen kommer att sluta i oavgjort vid halvtid och att ett av lagen kommer att vinna i slutet.

BETTING ENGLAND – Dom 8 Bästa Spelmarknaderna på Premier League 

När det gäller Primera Division föredrar de flesta spelare att spela på favoriterna. Med andra ord förutsäger de att favoriten kommer att leda i halvtid och till slut vinna matchen. Detta är en trevlig boost till de vanliga spelen på matchvinnare.

 • En väldigt populär spelmarknad för Primera Division
 • Folk lägger vanligtvis spel på att favoriten vinner både i HT och FT
 • Du kan få höga odds om du spelar på överraskningar (lag 1 att leda i halvtid och lag 2 att vinna efter fulltid)

Comments are closed.