EXPERTEN: 12 Tips för Hur Man Vinner På – “Förutse Rätt Resultat”

Att förutse rätt resultat i en fotbollsmatch är något som många fotbollsfans pratar om inför avspark i en match.  Hur ofta har du blivit ombedd eller hört frågan, ”vad tror du att det blir för resultat idag”? Det är alltid väldigt kul att försöka förutse rätt resultat men har du försökt att lägga ett spel på denna fotbollsmarknad?  Om så är fallet, vann du?

Det är inte lätt att förutse rätt resultat och du ska aldrig spela för pengar som du inte har råd att förlora på denna typ av spel.  Det är dock väldigt njutbart, men hur kan du vinna mer på att förutse rätt resultat?

ÅRETS LISTA:

SE ALLA – Högst Rankade Odds Sidor med SVENSK Licens – (HELT NY)

Även om det är omöjligt att garantera resultat bör du fortsätta att läsa nedan om du vill ha den bästa chansen att vinna mer på att förutse rätt resultat, där hittar du svar på följande och mycket mer:

 • Vad är marknaden rätt resultat?
 • När ska man använda marknaden rätt resultat?
 • Vilka ligor bör man spela på?
 • Vilka matcher bör man spela på?
 • Finns det en strategi som jag kan följa?

Du hittar svaren på dessa frågor och mer i diskussionen nedan.  Dröj inte utan påbörja istället din resa i våra tips för hur man vinner mer på att förutse rätt resultat.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Använd Alltid de Bästa Oddsen

När du försöker förutse rätt resultat måste du börja med oddsen.  Om du använder dåliga odds ger du dig själv direkt en nackdel, oavsett vilken sportmarknad du spelar på.

Oddsen när du förutser rätt resultat är vanligtvis bra jämfört med andra populära spelmarknader för fotboll men det betyder inte att du inte ska leta efter de bästa oddsen.  Du kan till exempel hitta odds som börjar på 7.00 för rätt resultat på favoriten från olika spelbolag och högre odds än så för en vanlig match i Premier League.

HÖGA ODDS TIPSET – Bettingbolagen med dom Bästa Oddsen – (“Måste få rätt Odds”)

Men du kan hitta 7.00 hos ett spelbolag och 8.00 hos ett annat och även om du spelar för 100 kr på rätt resultat, kommer detta att göra en betydande skillnad på dina vinster.  Ju mer du spelar för genom att använda de bästa oddsen, desto mer pengar kommer du att vinna över tid och det tar bara några sekunder att göra en jämförelse.

 • Acceptera inte de första bästa oddsen du hittar
 • Jämför alltid odds
 • Spela till de högsta oddsen

2. Vad är Marknaden Rätt Resultat?

Marknaden rätt resultat är en fotbollsmarknad där du måste förutse rätt slutresultat i en match.  Det är väldigt lätt att förstå och du behöver bara förutse ett slutresultat.  Det skulle kunna vara 0-0, 1-0, 3-2 eller vadsomhelst beroende på vad spelbolaget erbjuder, ibland kan det till exempel gå så högt som 6-2.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Spelet kommer inte avgöras innan slutsignalen har gått.  Men var försiktig när du spelar på rätt resultat i cupmatcher då det är resultatet efter 90 minuter som kommer avgöra spelet.

See also  KOM IGÅNG: Hur Man Blir Rik På Betting - ("3 Måste Tips")

Så du kommer att känna dig fantastisk om du spelar på Manchester United att slå Chelsea med 2-1 i FA-cupen och slutresultatet efter extra tid var 2-1.  Den dåliga nyheten är dock att resultatet efter 90 minuter var 1-1 och det är det resultatet som kommer användas för att avgöra resultatet av ditt spel.

Spela inte på en cupmatch tänkandes på vad som kan hända om den går till övertid.  Gör bara en förutsägelse för vad som kommer att ske under de första 90 minuterna.

 • Gissa slutresultatet
 • Extratid räknas inte

3. Vad Händer om en Match Inte Slutförs?

Ibland kan det bli så att en match som du har lagt ett spel på att förutse rätt resultat på avbryts, detta kan till exempel bero på väder.  Om du har lagt ett spel på resultatet 1-0 och matchen avbröts efter 60 minuter med ett resultat på 0-0, ogiltigförklaras spelet.

KLASSIKERNA – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Kul Lista”)

Det innebär att du kommer att få tillbaka din insats och du kommer att kunna använda den igen för att spela på en annan match om du vill.

De flesta online spelbolagen kommer att följa denna regel när det gäller marknaden resultat men kolla alltid spelbolaget du spelar hos innan du lägger ditt spel.  Lägg aldrig ett spel utan att först känna till alla regler hos spelbolaget du använder.

 • Kontrollera spelbolagets regler
 • Ett spel ogiltigförklaras om en match inte spelas klart
 • Alla insatser returneras

4. Matcher Med Få Mål

Oddsen för stora resultat i matcher med många mål är alltid höga men det finns en anledning till det.  Ju fler mål som görs i en match, desto svårare är det att förutse resultatet med exakthet.

Allt med över två mål kommer att ge dig ett stort antal alternativ där 2-0, 0-2, 2-1, 1-2, 2-2, 3-2, 2-3, 3-1, 1-3, 3-0 och 0-3 bara är ett litet urval.  Men om du begränsar dig själv till att spela på matcher som du tror kommer att ha ett fåtal mål, blir alternativen färre och detta gör det lättare att förutse rätt resultat.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Dina alternativ inkluderar 0-0, 1-0, 0-1 och 1-1 och detta ökar omedelbart dina chanser till att förutse resultat.  Oddsen kommer oftast att vara lägre i för dessa resultat men som betonats ovan är oddsen fortfarande attraktiva.

Ett specialtips är att undvika att spela på 0-0, du kan spela på ingen målskytt till samma odds.  Anledningen till att spela på ingen målskytt istället för 0-0 är att du fortfarande kan vinna spelet hos vissa spelbolag om någon gör självmål.  Detta är inte fallet när man spelar på resultatet 0-0.

Det går självklart inte att garantera att det kommer att göras få mål i en match och du ska aldrig förvänta dig att en match bara kommer att ha ett par mål.  Men det finns saker du kan göra för att hjälpa dig när du ska förutse rätt resultat.

 • Undvik höga resultat
 • Leta efter matcher med potentiellt låga resultat
 • Undvik att spela på 0-0

5. Senaste Resultaten

Som med alla marknader för betting på fotboll, måste du ta hänsyn till de senaste resultaten och de båda lagens form när du överväger om du ska spela på att förutse rätt resultat.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (“Det här trodde jag aldrig”)

Du måste ha en god uppfattning om vad resultatet av matchen kan vara innan du kan tänka på själva resultatet.  Om du är osäker på vilket lag som kommer att gå vinnande ur matchen på grund av deras inkonsekventa form, är det kanske bättre om du inte försöker att förutse rätt resultat.

See also  SPORTLISTAN: Världens 13 Största Sportevent - (Spela & Betta)

Men om hemmalaget konsekvent vinner matcher och de spelar mot ett lag som ofta har det svårt på bortaplan, bör hemmalaget har goda chanser till att vinna.  Om en närmare titt avslöjar att hemmalaget har vunnit fyra av sina sex senaste matcher med 1-0 ger detta dig direkt en grund för dig att förutse rätt resultat.

 • Kontrollera övergripande formen
 • Kontrollera form på hemmaplan
 • Kontrollera form på bortaplan

6. Spela Alltid på Favoriten

Detta är en fortsättning på punkten ovan och involverar att spela på favoriten.  Om du planerar att spela på underdogen kommer oddsen i marknaden 1X2 redan vara till din fördel så det finns ingen anledning till att förutse rätt resultat.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

En av de viktigaste anledningarna till att spela på marknaden rätt resultat ger dig bättre odds än marknaden 1X2.  Du kan göra detta genom att spela på favoriten att vinna matchen till ett resultat som du tycker känns troligt.

Om du känner du dig säker på att du laget du har valt kommer att vinna matchen med till exempel 3-1, innebär det att du redan har genomfört en av de viktigaste sakerna med marknaden rätt resultat och det är att förutse matchens vinnare.

 • Spela på favoriten
 • Undvik matcher där resultatet är oklart
 • Spela inte på underdogen

7. Spela på Lägre Ligor

Om du har bra kunskaper om ligor som ligger utanför de stora europeiska ligorna, är det dags att använda denna kunskap.  Odds på matcher i Premier League kommer aldrig att bli lika bra som de som är tillgängliga för matcher i National League North.

KNEPET – Bästa Fotbollsligorna du kan betta på – (HELA VÄRLDEN)

Om du följer National League North nära eller ett par lag i just denna liga, kan du använda dina kunskaper till att spela på marknaden rätt resultat och vinna mer pengar än vad du skulle ha gjort om du hade spelat på Premier League eller Champions League.

 • Använd dina kunskaper om lägre ligor
 • Bättre odds
 • Insider kunskap i mindre klubbar är användbar

8. Defensivt Starka Lag

Om du vet att det finns en god chans att ett lag inte kommer släppa in ett mål, är du redan halvvägs till din förutsägelse om rätt resultat.

ENGLAND – Premier Leagues Bästa Spelmarknader  – (“Här är dom”)

Ett av de bästa tipsen för hur man vinner mer på att förutse rätt resultat är att spela på matcher där du känner dig säker på att ett lag kommer att hålla nollan.  Liverpool har till exempel varit starka i försvaret under större delen av Premier League säsongen 2018/19 och de sticker omedelbart ut som ett lag som skulle kunna hålla nollan i många av sina matcher.

Du kan därför förutse rätt resultat i en match där Liverpool spelar och veta att halva jobbet redan är gjord då du tror att motståndarna kommer att få det svårt med att göra mål.

 • Använd lag med bra försvar
 • Vet 50% av rätt resultat

9. Insläppta Hörnor/Mål

Du kommer att hitta en uppsjö av statistik som är tillgänglig för alla lag i de bästa ligorna runt om i Europa så varför inte använda den?  När du förutser rätt resultat bör du analysera antalet hörnor som ett lag ger bort i varje match och antalet mål som de släpper in från dessa hörnor.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“Se dom här”)

See also  Bästa fotbollsspelare i Spanien Genom Tiderna - ("9 Listade")

Om ett lag ger bort massor med hörnor och/eller regelbundet släpper in mål från hörnor, kommer de att ha svårt med att hålla nollan.  Om deras kommande motståndare är farliga på fasta situationer ökar detta risken för att släppa in ett mål och du kan dra slutsatsen att de antagligen kommer att släppa in mål i matchen.

 • Titta på antal hörnor
 • Hur många mål släpps in från hörnor?
 • Lag som gör många mål från hörnor

10. Skott på Mål

Inte all statistik är tillräckligt tydlig när man tittat på den isolerad.  Ett lag har kanske inte gjort så många mål under de senaste matcherna men de har kanske haft många skott på mål och har haft otur med avsluten eller mött en bra målvakt.

SKATTEN – Skatt på Spel – (“Misstagen som ger dig Fängelse”)

Innan du förutser att ett lag inte kommer att göra mål i en match bör du ta en titt på antalet skott de har på mål, speciellt innanför straffområdet.  Om de har haft många skott på mål säger lagen om genomsnitt att de snart kommer att göra mål och det kan mycket väl ske nästa match.

 • Kontrollera antalet skott på mål
 • Brist på mål betyder inte brist chanser
 • Turen kan snart vända

11. Spela på Fler Än Ett Resultat

Om du tror att en match kommer att ha få mål kan du snabbt räkna ut om spel på fler än ett resultat kan vara vinstgivande. Om du tror att det antingen kommer att bli en knapp hemmavinst eller oavgjort kan du spela på både 1-0 och 1-1 för att täcka båda alternativen.

LISTAN – Största Formel 1 Loppen att Betta på – (HELA LISTAN)

Du kommer att behöva för att bedöma den totala vinsten du skulle få om varje vartdera resultatet går in och räkna ut om du kommer att göra en total vinst när du har räknat bort de båda insatserna.

Som med alla spel finns det en risk att inget resultat går in i vilket fall du kommer att förlora båda insatserna och inte vinna någonting.  Men om du känner dig säker på att spela på fler än ett rätt resultat kan det vara väldigt fördelaktigt.

 • Spela på fler än ett resultat
 • Begränsa det
 • Gör matten

12. Återbetalningserbjudanden

Vissa spelbolag erbjuder återbetalning när en match slutar 0-0 och detta kan fungera till din fördel när du förutser rätt resultat på korrekt sätt.

SPANIEN – La Liga´s Bästa Spelmarknader – (“Viktigt Välja Rätt”)

Om du har beslutat att följa vårt tips att spela på matcher där du tror att resultatet kommer att vara lågt, finns det också en god chans slutresultatet kan vara 0-0.  Om du spelar hos ett spelbolag som erbjuder återbetalning om en match slutar 0-0, kan du spela på slutresultatet 1-0 eller 1-1 och fortfarande få tillbaka din insats om matchen slutar 0-0.

Detta gör att du kan täcka mer än ett slutresultat och gör din förutsägelse om rätt resultat lite säkrare.

 • Använd 0-0 återbetalningserbjudanden
 • Bra för att spela på matcher som möjligtvis kan ha låga resultat
 • Insats återbetalas vid 0-0

Med hjälp av våra tips för hur man vinner mer på att förutse rätt resultat kommer du att vinna mer på ditt spelande.  Men kom alltid ihåg att det finns en viss risk inblandad och du bör aldrig spela för mer än du har råd att förlora.  Genom att hålla dig till dessa regler kan du vara säker på att alltid ha kul när du spelar på att förutse rätt resultat.

Comments are closed.