Betting på Underdogs: Hitta Skrällarna – (“SKRÄLL BETTING”)

Betting har varit väldigt populärt bland sportfans under en lång tid. Under åren har många spelare försökt hitta bästa möjliga strategi för betting och för att vinna stora summor pengar. I den processen har många försökt med strategin som går ut på betting på underdogs.

För de flesta är betting på underdogs en väldigt riskabel strategi, och det verkar som att inte särskilt många spelare har varit framgångsrika med denna strategi.

SKRÄLL LISTAN:

SE ALLA HÄR – Odds Sidor med Bäst Odds på Underdogs – (NY LISTA)

Men det finns personer som har varit väldigt framgångsrika med denna strategi, vilket befäster denna strategis position som framgångsrik.

 • En av de populäraste spelstrategierna
 • Det är en väldigt riskabel strategi
 • Det kan ta lång tid innan en spelare går med vinst genom att använda denna strategi

I de flesta fallen gillar spelare inte betting på underdogs då de likställer höga odds med det stora antal förluster som kommer med dessa höga odds. Frånsett det, likställer spelare även väldigt dåliga vinstchanser för att vinna till höga odds, vilket kan vara ytterligare en anledning till varför spelarna inte är så glada i betting på underdogs.

Enligt dem så finns det en anledning till varför vissa lag har fått höga odds och dessa odds indikerar faktiskt att laget som har höga odds, har väldigt små chanser att vinna matchen. Enligt de spelare som motsätter sig betting på underdogs, finns det ingen anledning till att betta på det lag som är storfavorit till att förlora matchen.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Att hitta rätt värde

Den underliggande tanken med betting är att hitta rätt värde för spelen och för att ha goda chanser till att vinna en viss summa pengar. För vissa är det en logisk approach att betta på favoriten och det är den logiken de använder när de väljer vilket spel de ska satsa sina pengar på. Men det finns de personer som inte gillar att gå efter logik och som har en helt annorlunda approach när det kommer till att betta.

DOM RIKTIGA FULINGARNA

BEDRÄGERI – Matchfixning – 12 Mest Kändaste som Avslöjats – (GALET)

Enligt dessa personer, kan det rätta värdet för betting hittas i de odds som har gets till en underdog i en viss match. Enligt dessa personer, kan betting på underdogs ge en enorm vinst och olikt att betta på favoriter, behöver man inte vara framgångsrik med att betta på underdogs hela tiden för att gå med vinst.

Betting på favoriter kan ge vinster men dessa vinster beror på hur mycket pengar som en spelare satsar och i många fall är vinstsummorna inte så stora, och när man väl förlorar kan man förlora mer än man har vunnit.

Å andra sidan har betting på underdogs en lite annorlunda princip. När man bettar på underdogs är spelaren medveten om det faktum att det finns en stor chans till att man förlorar spelet, då han räknar med den där lilla procenten som säger att det fortfarande är möjligt att underdogen vinner matchen.

STEGEN FÖR ATT VINNA

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Spelare som använder denna strategi för att betta på vissa sportmatcher räknar med att de inte kommer att vinna varje gång, och de är förberedda på att förlora sina spel. Men när de väl lyckas vinna, kommer deras förluster täckas med bara en eller två framgångsrika spel. På grund av detta kan spelare som använder sig av denna strategi säga att betting på underdogs erbjuder rätt värde till spelarna.

 • Att hitta rätt värde är den viktigaste frågan som varje spelare letar efter
 • Olika sportspel kan tänkas erbjuda olika värden för vissa sportevent
 • Betting på underdogs erbjuder det bästa värdet för många spelare världen över

2. Favoriter vs. Underdogs – Vad ska man spela på

Men det innebär att för att dessa framgångsrika spel ska täcka förlusterna, måste spelarna spela för skäliga summor pengar som i sin tur minskar den möjliga vinstsumman. Enligt denna typ av spelare, till och med i dessa situationer, så kan betting på underdogs ge vinster som täcker alla tidigare förluster och det är tillräckligt för att en spelare ska bli framgångsrik med att betta på underdogs endast ett par gånger för att han ska kunna säga att hans spel har varit framgångsrika.

See also  TOPPTIPSET - Så Fungerar & Spelar du - (GUIDEN)

FARLIGT:

LÄS MER – 16 Länder i Världen där Gambling är NO NO – (VARNING)

Å andra sidan kan betting på favoriter ge vinster, men vissa spelare hävdar att även om de vinner dessa spel så ger det inte dem så mycket i vinst då oddsen för dessa favoriter inte ger mycket i vinst. Bortsett från det så vinner inte alltid favoriterna och när det händer, förlorar spelare som har spelat på favoriterna mycket mer än de skulle ha vunnit om favoritlaget eller en spelare hade vunnit matchen eller gemet.

Som vi har nämnt tidigare, karaktäriserar sportspelen vissa lag som underdogs och ger dem enorma odds av en anledning. Folk som är villiga att lägga spel på vissa sportmatcher måste vara medvetna om detta faktum. Ibland agerar folk för våghalsigt när de lägger spel och de tror att det kan mer än sportspelen och därmed lägger de enorma spel på underdogs som inte har någon realistisk chans till att vinna. På grund av detta har betting på underdogs fått en negativ klang, och många spelare är inte redo att hamna i en sådan riskfull situation.

Men dessa spelare känner inte till de som har vunnit stort på betting på underdogs. Men denna strategi kräver dock gott om tålamod, förberedelser, hängivenhet och i de flesta fallen har inte spelarna denna hängivenhet till betting och de är inte redo att lägga ner så mycket tid på bettingprocessen. Betting är en form av underhållning för många, den ger dem möjligheten att vinna pengar, vilket gör upplevelsen ännu bättre.

BASKET BETTING:

LÄS MER – Speltips Basket – (Ligorna, Spelformerna & Spelbolagen)

Det är väldigt svårt att säga vilken spelstrategi som är bäst och vilken spelstrategi som är mest vinstgivande. Allt hänger på spelaren och hans förmåga att följa sportevent, ta in information om lagen eller spelarna och analysera statistisk data och hitta rätt odds för spelen som han planerar att lägga.

Till sist handlar valet om rätt spelstrategi om spelaren, och det är bara han som kan bedöma vad som är bäst för honom. På grund av detta är det otroligt viktigt att man hittar rätt strategi innan man faktiskt lägger ett specifikt spel, och det är något som kräver ett seriöst övervägande från alla spelare.

 • Att hitta rätt värde med denna strategi är den avgörande frågan för betting på underdogs
 • Spelare är medvetna om den enorma risk som denna strategi innebär
 • Det är en väldigt effektiv strategi för vissa spelare
 • Att analysera statistisk data och att hitta rätt odds är det som många spelare ser som den avgörande faktorn för denna strategi

3. När ska man Spela på Underdogs

Under åren har folk ofta försökt att hitta den bästa möjliga situationen när det är rimligt att spela på underdogs, oavsett sport. Än så länge finns det ingen konsensus om vad som är rätt tid eller tillfälle för att spela på underdogs men vissa experter har hittat flera funktioner som kan tänkas hjälpa spelare att hitta det rätta värdet i betting på underdogs, oavsett sport.

1. När favoriterna är för hypade

– en av anledningarna till varför betting på underdogs är så populärt bland de spelare som verkligen gillar att spela med lite mer risk, är det faktum att folk i allmänhet inte ger dessa underdogs tillräckligt med tilltro. För dessa spelare är underdogs attraktivare ju mer värde de bidrar med. Dessa spelare gillar faktiskt det stora gapet mellan en underdogs chanser till att vinna och den risk som spelare tar genom att lägga spel på dessa underdogs.

STARTA SPELBOLAG – 8 Länder i Världen Där Spelbolagen är Verksamma

I många fall får favoriten mycket mer uppmärksamhet än de faktiskt förtjänar, samtidigt som motståndarlaget eller spelaren bedöms vara en underdog och vars chanser till att få till ett bra resultat har reducerats till lägsta möjliga. I en sådan situation minskar ofta sportspelen oddsen som de har gett till favoriten så pass mycket att det blir impopulärt att spela på favoriten. I detta fall försöker sportspelen minska sina förluster genom att göra det mer eller mindre omöjligt för spelarna att se matchen.

I de fall då sportspelen har gjort det mindre attraktivt att spela på dessa lag, blir underdogs mycket attraktivare att spela på. När vissa lag är för hypade på grund av resultaten från sina tidigare prestationer eller på grund av deras stjärnfyllda laguppställning, glömmer folk ofta att chanserna till att detta lag inte är så stora som spelbolagen försöker göra dem till.

See also  TIPSET: Hur man Upptäcker Trender när man Satsar på Fotboll

Visst, det finns såklart anledningar till varför oddsen är så låga på stora favoriter och varför oddsen på underdogs är så höga, men det eliminerar inte möjligheten för att underdogs ska prestera tillräckligt bra för att skrälla i en viss match.

2. När duellerna är ganska fördelaktiga –

Spelare måste vara medvetna om det faktum att i de flesta fallen, är oddsen som är satta på lagen i en match faktiskt bestämda efter principen om vad allmänheten anser om lagen eller allmänhetens förväntningar på lagen inför en match. Dessa fall överväger folk den övergripande förmågan som lagen besitter samt deras senaste prestationer. Men en sak som majoriteten av allmänheten inte är medveten om är om det finns ett par problem som döljer sig under ytan.

HEMLIGHETEN – Vinna på Rätt Resultat – (BETTING STRATEGIN)

I dessa fall kommer inte oddsen som har lagts på lagen att representera lagens riktiga form. I dessa fall är det möjligt att ett lag har blivit bedömda att vara stora favoriter till att vinna och de har därmed fått ett lågt odds, trots att de är inne i en dålig form, vilket folk inte är medvetna om, och för vilka det är rimligt att laget är favoriter.

Men de spelare som är medvetna om alla problem som man bör ta hänsyn till när man sätter favoriter och oddsen för en viss match vet att underdogs kan ha goda chanser till att överaska, och detta är tillfället då de väljer strategin betting på underdogs.

Alla spelare måste vara medvetna om det faktum att oddsen som har spelats på en viss match inte alltid återspeglar hur matchen kommer utspelas. På grund av detta är det väldigt viktigt att se bortom oddsen och att leta efter mer information som kommer hjälpa spelaren att avgöra om favoriterna är hypade eller inte och om det kan vara läge för att spela på underdogs i dessa matcher.

3. När det finns en betydande skillnad i motivation

– i sportens värld har motivation blivit en av de viktigaste frågorna i fråga om en spelare eller ett lags framgång. Det verkar även som att motivationen hos lagen eller spelarna även har blivit en viktig faktor i betting världen, vilket innebär att många spelare har lyckats läsa av nivån på motivationen och lägga sina spel efter det.

BETTA PÅ RÄTT LIGOR

MEGA LISTA – 32 Bästa Fotbollsligorna att Betta på – (“Riktigt Bra Lista”)

När det kommer till sportspelen så är inte motivation något som de tar med i beräkningarna när de bestämmer oddsen för en viss match. Om de gjorde det skulle oddsen se väldigt annorlunda ut för många matcher. Anledningen till det är att det är väldigt svårt att veta om ett lag kommer att vara mer eller mindre motiverade till att prestera bra och det är därför motivation inte tas med i beräkningen när det kommer till att bestämma oddsen för vissa matcher.

I matcherna när favoriterna inte tjänar något på att vinna en viss match oavsett om det är en vänskapsmatch eller i slutskedet av en viss liga, har underdogs väldigt stora möjligheter till att få med sig väldigt bra resultat. I dessa matcher vill inte favoriterna riskera att få några skador på sina viktigaste spelare och på grund av det kommer de inte att spela i dessa matcher. Å andra sidan är underdogs väldigt motiverade i denna typ av matcher och de kommer att göra sitt bästa för att överaska alla.

I dessa situationer kan det vara väldigt rimligt med betting på underdogs, många andra spelare har kommit fram till samma slutsats. Utan motivation kommer favoriterna inte att kunna prestera så bra som de vanligtvis gör och det är vid detta tillfälle som underdogs ofta använder för att skrälla mot favoriterna och dessa matcher erbjuder ofta väldigt bra möjligheter för spelare att få spel med högt värde och att vinna betydande belopp.

AMERIKANSK FOTBOLLS BETTING:

LÄS MER – Speltips Amerikansk Fotboll – (Ligorna, Spelformerna & Spelbolagen)

Som vi har nämnt tidigare i denna del, finns det flera möjligheter där betting på underdogs kan vara ett bra alternativ. Men spelare måste vara medvetna om det faktum att betting på underdogs är riskabelt och att de kommer att förlora merparten av sina spel.

4. Anledningar till varför Betting på Underdogs kan vara en Vinnande Strategi

Betting på favoriter är utan tvekan den populäraste och antagligen den mest effektiva betting strategin som spelare över hela världen använder sig av. Men spelare som har använt sig av strategin betting på underdogs har kommit fram till flera anledningar till varför betting på underdogs kan vara en bättre och mer framgångsrik strategi.

Att Flyga Under Radarn

– i matcher där ett lag bedöms vara favoriter och det andra bedöms vara en underdog, kommer all uppmärksamhet läggas på favoriterna. Alla analyser kommer mestadels att fokusera på favoriterna samtidigt som de som är underdogs knappt syns i media. I dessa matcher, är detta väldigt bra för de som är underdogs då de inte kommer att ha någon press på sig, till skillnad från favoriterna som förväntas prestera bra och vinna alla sina matcher.

ISHOCKEY BETTING:

LÄS MER – Speltips Ishockey – (Ligorna, Spelformerna & Spelbolagen)

Att inte vara i rampljuset är oftast något som är bra för de flesta lagen, detta då det skapar väldigt mycket press på laget när man är i rampljuset. I vissa fall kan ett lag som är i den situationen få det svårt med att hantera den sortens press och de kommer att bryta samman, vilket ger de som är underdogs en chans till att göra bra ifrån sig. Förmågan att känna igen eller identifiera dessa matcher ger spelaren möjligheten till att vinna stort genom att lägga spel på de som är underdogs.

Arroganta Favoriter

– när en storfavorit möter en rejäl underdog i en duell brukar favoriterna bli ganska arroganta och de får lite för högt självförtroende. I många fall kan dock detta självförtroende eller arrogans orsaka massor med problem för favoriterna. I dessa fall kommer de som är underdogs att göra allt för att knäcka favoriterna och bevisa att de också kan prestera på en hög nivå.

För spelare är det otroligt viktigt att känna igen situationen när favoriterna har för högt självförtroende och tror för mycket på sina chanser till att vinna i den kommande matchen mot laget som ses som underdogs. I dessa fall kan det vara ett bra läge för betting på underdogs då favoriten ofta är allt för arrogant för att se till motståndarens kapacitet, och de tror att de kommer att få med sig en enkel vinst.

LISTAN – Största Formel 1 Loppen att Betta på – (HELA LISTAN)

Men i dessa matcher brukar underdogs vara mycket mer motiverade än i andra matcher och deras vilja kommer att leda dem till framgång, om spelaren har förmågan att hitta dessa matcher, kommer han att ha en möjlighet att vinna stort.

Frågan om Psykologi

– alla lag har ett eller flera lag som de inte presterar bra mot. Det spelar inte roll hur stora favoriter laget är, de ser redan matcherna mot vissa lag som en förlust. Genom att titta på inbördes möten mellan lag kan man ofta avslöja psykologiska problem som ett visst lag kan ha med andra lag.

Vissa storfavoriter klarar inte av att besegra vissa underdogs under en längre tid utan någon speciell anledning. Detta är varför psykologi är så pass viktigt. Favoriterna går in i dessa matcher med tanken att de inte klarar av att besegra det andra laget, och de som är underdogs kommer till dessa matcher med tanken att de brukar få med sig bra resultat mot favoriterna, utan att ha för stort självförtroende. I dessa situationer kan spelare ha väldigt goda chanser till att lägga ett framgångsrikt spel genom att använda strategin betting på underdogs.

DOM BÄSTA SPELFORMERNA

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (SPELFORMERNA)

Betting på underdogs kan vara en relativt framgångsrik spelstrategi men det finns saker spelare måste ta med i beräkningarna innan de använder sig av denna strategi. Betting på underdogs kan ge enorma vinster om spelaren lyckas använda strategin på rätt sätt. När det kommer till strategin betting på underdogs, är den viktigaste saken att göra research då det är lönlöst med betting på underdogs utan att ha tillräckligt med information.

 • Spelare som har varit framgångsrika med att använda strategin att spela på kryss har identifierat flera anledningar till varför det, enligt deras tro, betting på underdogs är en vinnande strategi.
 • Laget som flyger under radarn kommer ofta spela bra mot det lag som är storfavoriter
 • Favoritens självförtroende kan ibland vara anledningen till varför favoriter förlorar matcher
 • Psykologin eller de problem som vissa lag kan ha mot vissa andra lag är även det anledningar till varför betting på underdogs kan vara en framgångsrik strategi

Comments are closed.