Spelexperten – Bettingexperten hur han vunnit Miljoner på nätet

Nu avslöjar Svenska Bettingexperten hur han vunnit Miljoner på nätet

– Jag har spelat av dom miljoner och kommer aldrig sluta, det här är bara början…

 

Med den skarpaste blick vi någonsin sett så känner man direkt att det här är mannen som verkligen har spelat av spelbolagen stora summor. Han ser väldigt bestämt mot oss när han berättar att hans stora övertag mot spelbolagen är att han vet mer och vet precis när dom begått ett fel i oddssättningen.

– Jag har alltid varit intresserad av spel, redan som liten sprang jag hos spelbutikerna med en lapp som min mamma skrivit under att det var okej att jag spelade, på den tiden var det ingen åldersgräns men dom införde på våran ort att man var tvungen att ha målsmans underskrift för att spela.  För mig var det veckans höjdpunkt, stryktipset och en långenrad för 10 kronor, spelade alltid favoriterna och sällan överskred oddset 3 gånger pengarna.

Svenska spel rånade spelarna

På frågan om han vann så skrattar han bara och säger: – Nej på den tiden rånade Svenska Spel oss spelare med för låga odds, och det kunde de göra då eftersom de saknade konkurrens från andra spelbolag.

Hemligheten bakom Miljonsuccén

Tablet Bet365Han berättar att hemligheten till hans succé är att han varit väldigt självkritiskt och ser sig aldrig som fullärd, han menar att många som förlorar aldrig kan bli en vinnare eftersom dom begår samma misstag gång på gång. – Jag analyserar alltid mig själv och rättar snabbt till mina felsteg.

8 Principer du måste använda dig av

Han har funnit många principer att följa för att vinna på sportsbetting och delar gärna med sig till andra. – Jag träffade tidigt en tung ”gamblare” som gav mig heta speltips. Jag insåg snabbt att han visste vad han sysslade med och ville gärna bli som honom. Under vägen har han lärt mig många hemligheter och han är en stor anledning till att jag idag kan försörja mig på spel.

“Jag vann Hundratusentals Kronor under EM 2008”

em2008_logoHan är en av dom få svenska spelexperterna som lever på sportsbetting, han spelar mest på fotboll och trav vilket tar upp en stor del av sin tid, när vi träffar honom sätter vi honom på prov men kan trots stentuffa frågor inte knäcka honom, man får en mystisk känsla av att ha honom bredvid sig.

 

Vem vinner VM?

Nu är han fullt fokuserad på vad som kommer att bli det största VM mästerskapet genom tiderna. På frågan om vem han spelar som vinnare säger han – För mig spelar det ingen större roll vem som vinner då jag spelar på enstaka matcher live, under matchernas gång så att säga.

  • LISTA PÅ Gratis Bonus Pengar
  • Här Bettar FOLK På NÄTET
  • Dom BÄSTA Betting ODDSEN
  • Öka Dina VINSTER PÅ BETTING

Men letar man efter vinnaren så vickar nog skålen åt att ett sydamerikanskt lag tar hem det och med tanke på att Argentina är minst lika bra som Brasilien fast ger betydligt bättre odds så skulle jag lägga mina pengar på Messi och gänget. Holland och Tyskland är två lag jag tror mycket på också.

Kan du ge något bra VM spel?
Live betting, det finns så många olika spel inom det så där hittar du med all sannolikhet något spel som kommer passa dig.

Bästa Bettingsidor
Han visar oss ett anteckningsblock och den innehåller analyser och viktiga punkter inför varje match, han har även kommentarer om spelare från alla länder som enligt honom kan ha stor betydelse för matchernas utgång.  Den stora överraskningen är att även domarna har en egen sida med notiser.

 

3 Viktiga Punkter om du vill vinna mer

 

gron-1AGERA DIREKT Bettar du live och upptäcker något, agera direkt. Det svänger snabbt och ett bra odds kan försvinna snabbt om man inte agerar omedelbart.

gron-2STORLAGEN Många spelar på lag som Argentina, Tyskland, Brasilien, Manchester United och Barcelona oavsett vad. Man går på att det är stora fotbollsnationer eller lag, dom kan ha år av sämre spelarkvalitet, våga spela emot dom när så är fallet.

gron-3ERFARENHETEN Spela mycket och se mycket sport, med erfarenhet kommer pengarna. Desto mer erfarenhet du har av sporten du spelar på desto lättare hittar du och lär dig förstå vilka lir som faktiskt ger pengar.

 

På vilka spel har du vunnit mest på? – Livebetting har jag dragit in stora pengar på för där ser jag saker jag aldrig kan se innan en match.

Vart begår spelbolagen mest misstag i oddsättningen? – I dom lägre divisionerna och på tisdagar.

Hur blir jag en bra sportsbetter? – Om jag endast ska ge ett tips här så säger jag skaffa dig erfarenhet och lär dig av dom misstag du begår, ingen föds spelexpert. Du måste hitta dom rätta nycklarna och använda dom, då försätter du spelbolagen i schack matt.

Vilka Spelbolag rekommenderar du och varför? – Jag spelar på ett flertal spelbolag men en av mina favoriter som man absolut ska registrera ett konto på hos är Nordicbet.

 

NordicbetNordicbet är en annan favorit just pga av att hos dessa herrar kan jag spela på lägre divisioner i fotboll, ändå ner till division 4. Där kan man spela på sitt eget bylag.

nordicbet-bet

Alla nya kunder får även en SPELARBONUS på upp till 3 000:- Kr

 

Få Expertens 8 Principer GRATIS!

+ SPELINFORMATIONEN som gör dig till nätets mest taggade bettare

spelexperten-bild