SPELTIPS Amerikansk Fotboll – (Ligorna, Spelformer & Spelbolagen)

Amerikansk fotboll är en av de mest populära sporterna i Nordamerika och den får fler och fler följare i Europa för varje år som går. Spelet utvecklades från Association Football eller soccer, som det är känt som i Amerika, och rugby. Det tros att den första matchen i Amerikansk fotboll spelades 1869 mellan två collegelag och college fotboll är fortfarande väldigt stort än idag i USA.

NYA LISTAN – Nätets Populäraste Bettingsajter – (RANKADE)

  • Amerikansk fotboll är en mega sport i USA
  • Det finns flertalet vinnande spelformer
  • Det finns saker du bör passa dig för

Det var inte förens 1892 då professionell Amerikansk fotboll tog sin nuvarande form, då William “Pudge” Heffelfinger fick betalt för att spela i en match. Ungefär 30 år etablerades the National Football League (NFL), men var andravalet bakom college fotboll under en tid och the American Football League utmanade också NFL i fråga om popularitet på 1960-talet.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Det var faktiskt AFL som introducerade många av de sakerna vi ser i dagens NFL, som namn på spelarnas tröjor och den officiella tiden på måltavlan. AFL och NFL kom överens om att gå ihop, vilket skedde 1970 och säsongens sista match var inte längre en match mellan de två ligornas vinnare, utan det var istället en NFL final, som blev känd som Super Bowl.

USA SPORT – Spelarens Guide till Amerikansk Fotboll – (TIPS ATT TA MED)

Denna enskilda match har blivit det högst värdesatta sporteventet i världen och det fanns spel värda 115,9 miljoner dollar lagda på matchen förra året, enbart i Las Vegas. Över hela världen fanns det uppskattningsvis spel värda 4,2 miljarder dollar lagda på matchen, en otrolig summa av pengar och NFL fortsätter att växa som en populär sport bland spelare.

See also  Betting på Fotboll - 3x3 Antalet Orsaker till att Spela på Fotboll

Det är inte bara möjligt att spela på Super Bowl, det är även möjligt att spela på varje enskild match i the National Football League (NFL), National Collegiate Athletic Association Football (NCAAF) och Canadian Football League (CFL). Därför har speltips Amerikansk fotboll blivit väldigt populärt, speciellt online.

1. Speltips Amerikansk Fotboll – Varför och vilka ska du spela på

Som med all sport, är den gyllene regeln att bara spela på Amerikansk fotboll när det finns spelvärde. Till exempel är kanske New England Patriots stora favoriter till att vinna borta mot Cleveland Browns men oddsen är så låga, är det då värt att spela på dem? För att göra det och gå med bra vinst, måste du lägga ett stort spel, vilket för med sig en risk, då allt kan hända när det kommer till sport. Så håll dig till att spela när det finns bra spelvärde

GAMBLARENS TIPS – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Men när det kommer till Amerikansk fotboll och i synnerhet NFL, är det möjligt att spela på nästan varje match, med en bra nivå av säkerhet tack vare det enormt stora antalet analyser som görs av sporten. Antalet speltips Amerikansk fotboll tillgängliga både på tv och online är väldigt många och de vrider och vänder på allt.

2. När du inte bör spela på Amerikansk fotboll

Om det finns något tillfälle då du ska undvika att spela på Amerikansk fotboll så är det under försäsongsmatcher, speciellt svaga sådana. Det är svårt att förutse antalet spelminuter som vissa specifika spelare kommer att ha på planen, oavsett vad coacherna kan säga i förväg och till och med bettingsidorna själva kan kämpa med att få ihop det under denna period. Om du är osäker, är det bäst att skippa försäsongen, speciellt under de tidiga veckorna.

See also  GUIDE: Rysk Roulette - Nu Berättar Vi Sanningen - ("PANG!!!")

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (RIKTIGT DUMT)

3. Populära spel och spelformer

Det finns flera intressanta spelformer tillgängliga på vilka du kan spela på Amerikansk fotboll och dessa kan skilja sig från andra populära sporter när det kommer till betting, som fotboll, tennis och golf. De populäraste spelformerna för Amerikansk fotboll inkluderar:

  • Spreadspel
  • Moneyline
  • Quarter Lines
  • Half-time Lines
  • Över/under
  • Parlays
  • Futures

Spelformer som Moneyline och över/under är väldigt enkla och refererar till spel på vilket lag som kommer att vinna matchen och antalet gjorda poäng i matchen, respektive. Quarter lines och half-time lines används för att förutse vilket lag som kommer att vinna en specifik quarter eller halvlek i matchen.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Till sist, spread betting är en form av handikappspel och refererar till poängen som ges till en underdog för att jämna ut oddsen med en favorit, därigenom erbjuda ett jämnare spelfält.

4. Speltips Amerikansk Fotboll – 3 enkla principer för att utöka dina vinster på speltips Amerikansk Fotboll

Princip 1 – Spela vid rätt tillfälle

Om du överväger att spela på en underdog, bör du alltid vänta med att lägga ditt spel till så sent som möjligt. Detta då folk som gillar att spela på favoriterna brukar lägga sina spel sent och med stora spel på favoriterna, detta kan leda till bättre odds för underdoggen, än vad som fanns tillgängligt tidigare i veckan. Om du vill spela på att favoriten ska vinna matchen, är det bättre att göra det tidigt i veckan när färre människor gör samma sak.

Princip 2- Vädrets påverkan

Amerikansk fotboll är ett spel som spelas i alla väder. Om det finns snö och is, brukar matcherna oftast spelas ändå. Kontrollera därför alltid väderrapporterna för dagen då matchen ska spelas och se vilka lag som har det svårt under vissa väderförhållanden, som kyla, vind och regn/snö. Speltips Amerikansk fotboll som finns tillgängligt online, kan ha skrivits i förväg och missat att ta med vädret i beräkningarna. Kom också ihåg att vissa arenor är kupoler och påverkas inte av elementen, vilket gör vädret irrelevant.

See also  Odds på nätet: Var det verkligen bättre förr? - (AVSLÖJAR)

LÄS MER – Spelodds – (Amerikanska, Decimal, Brittiska Odds ) – ENKELT FÖRKLARAT

Princip 3 – Skadade spelare

Varje lag, i alla sporter, har spelare som gör dem starkare eller svagare med deras närvaro eller frånvaro. Men i Amerikansk fotboll finns det en spelare som är ovärderlig och det är quarterbacken. Många lag baserar hela sitt anfallsspel på denna spelare och om han är skadad, kan det leda till störa störningar och en sämre prestation.

5. De populäraste eventen att spela på i Amerikansk fotboll

Vi har redan nämnt några av de bästa eventen för spel på Amerikansk fotboll och dessa inkluderar:

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

NFL

National Football League är den största ligan för Amerikansk fotboll i världen och den bästa tävlingen för spel på Amerikansk fotboll. Den har de bästa spelarna och flest spelformer, plus med en ordinarie säsong som löper från september till januari, erbjuder NFL många möjligheter till spel.

NCAAF

National Collegiate Athletic Association Football är Amerikansk college fotboll men det betyder inte att den inte är populär. Tvärtom, under 2014 gjorde NCAA 989 miljoner dollar i intäkter, vilket gjorde den till en av de högsta intäkterna för sportorganisationer i hela världen. College fotboll har samma spelformer som NFL och löper från augusti till december, som kulminerar i College Football Playoff National Championship.

PLANEN – Betting på Underdogs – (“Så bör du göra”)

Super Bowl

Detta är det största enskilda sporteventet i den Amerikanska kalendern och det är den årliga finalen av NFL. På grund av de höga tittarsiffrorna, är reklamtiden den dyraste under hela året och många varumärken skapar specifika reklamfilmer som bara visas under Super Bowl. Pengarna som spelas på Super Bowl är otroliga, flera miljarder dollar och det är ett av de mest spännande eventen i världen, att spela på.

Comments are closed.