FIGHTEN: Hur Man Slår Bookies – (Bäst Strategi “Slå Bookmakers”)

Betting på sport är för närvarande en av de populäraste formerna av gambling i världen. Men betting på sport har under de senaste åren mer ansetts vara en form av underhållning än en form av gambling. Det kan faktiskt vara anledningen till varför det har kommit att bli så populärt över hela världen.

Miljontals människor från hela världen lägger spel för flera miljarder dollar varje dag och det är inte konstigt att sportspelsbranschen har blivit en av de största och starkaste underhållnings- eller gamblingbranscherna i världen.

ÅRETS LISTA:

LÄS MER – Här är dom Bästa Bettingsidorna – (SKÖNA LISTAN)

 • Betting på sport har varit på uppgång i mer än ett årtionde
 • Folk har länge försökt hitta en strategi som kan hjälpa dem att bli mer framgångsrika inom betting på sport
 • Den olagliga sportspelsbranschen har blivit så kraftfull att det nyligen upptäcktes att den har fixat många matcher för att kunna vinna stora summor pengar

Det har alltid varit en del av människans natur att försöka hitta det enklaste sättet för att göra saker. På grund av detta är det inte konstigt att så många personer har försökt komma på särskilda strategier som kan hjälpa dem att slå bookies och vinna betydande summor pengar.

Vissa av dessa strategier har visat sig vara framgångsrika till en viss grad samtidigt som vissa andra har visat sig vara helt värdelösa.

I denna text kommer vi att ge dig information om några av de mest kända spelstrategierna som folk har tänkt ut under åren, så väl som information eller snarare tips för hur man slår bookies i deras egna spel.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Bettingsystem – “Här Börjas det”

Ett av de vanligaste problemen när det gäller betting på sport är att förstå särdragen i de sporter du planerar att spela på samt att förstå alla erbjudanden som sportspelen erbjuder. Frånsett detta, det väldigt viktigt att alla personer som är på väg att lägga sitt första spel på ett visst sportevent att ha ett system för att hantera sina pengar för åtminstone vara organiserade.

Annars kommer dina bettingstrategier eller system kollapsa ganska omgående och du kommer att tappa kontrollen över din spelupplevelse. Även om det kan vara väldigt lockande att bara lägga vissa summor på spel utan att tänka på det och bara se vad som händer, kallar många denna spelmetod för en väg som leder till katastrof.

FOTBOLLSPROFFSET:

LÄS MER – Hur man Vinner på Fotboll – (TIPSET)

Många spelare som har visat sig vara framgångsrika har sagt att det är avgörande att ha rätt bettingsystem för att kunna vara framgångsrik inom betting.  På grund av detta har bettingsystem blivit känt som något som erbjuder spelarna möjligheten till att vinna så mycket som möjligt när villkoren är till deras favör samtidigt som det minskar antalet förluster när villkoren inte är till deras favör.

Under åren har det visat sig att många bettingsystem har lite, eller inget värde alls när det kommer till betting på sport. Men andra bettingsystem har visat sig ha åtminstone någon form av värde i den riktiga världen och i nästa del av denna text kommer vi att avhandla några av världens populäraste bettingsystemen.

 • Förstå de grundläggande elementen i de sporter du planerar att spela på
 • Saknad förståelse för sporterna kan leda till att dina spel misslyckas
 • Att lägga spel utan att tänka på det är aldrig en bra idé

1. Martingales system

Det första bettingsystemet vi kommer att nämna är ett system som kallas för Martingale. Detta system låter väldigt bra i teorin, och i teorin bör det fungera i de flesta fallen. Men när detta system används i den riktiga världen och på sportevent, vacklar det och misslyckas med att nå resultaten.

SPELSYSTEMET FÖRKLARAT:

LÄS MER – Martingale – “Double or Nothing” – (GUIDEN)

Detta bettingsystem är väldigt populärt på vissa casinospel som blackjack, men det har även används inom sportspelsbranschen, speciellt i lägen där spelaren kan vinna tillbaka pengarna som han eller hon har spelat för. När det kommer till betting på sport, eller mer specifikt, betting på fotboll, kan Martingales system användas i situationer då spelaren står inför möjligheten att lägga 1/1 eller till och med evenmoney bets.

För att kunna använda detta bettingsystem, måste spelaren kunna hitta 20 evenmoney erbjudanden eller 20 matcher som kommer spelas under en månad och i en region, som till exempel Europa. I denna situation kommer varje match starta efter det att den tidigare har avslutats, vilket ger dig möjligheten att lägga spel på varje enskild match.

Martingales system kräver att spelaren dubblar hans eller hennes summa från hens tidigare spel när de lägger ett spel som inte går in. I huvudsak, om du spelar för låt oss säga $5 på ett visst evenmoney erbjudande och om du råkar misslyckas med det, måste du spela för $10 på ditt nästa erbjudande med evenmoney. Detta sätt att lägga spel på måste pågå hela vägen tills du slutligen lägger ett spel som går in.

Varje gång du förlorar ett spel, måste du dubbla värdet på ditt spel för att kunna täcka alla förluster. Det slutgiltiga målet med detta bettingsystem är att en summa pengar som kommer att täcka alla tidigare förluster. Men det finns dock ett problem med Martingales bettingsystem.

PROFFSET (Talar ut)

LÄS MER – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (“Helt Otroligt Dumt”)

Detta bettingsystem är helt enkelt inte möjligt att använda för många spelare. De flesta spelarna har helt enkelt inte pengarna som krävs för att kunna lägga dessa spel. Frånsett det så har inte detta spel producerat tillräckligt bra resultat, så det är kanske inte det bästa valet när det kommer till att välja rätt bettingsystem för dina behov.

Det finns även många sportspel i världen som har något som kallas för spellimiter, vilket begränsar storleken på beloppen man kan spela för. På grund av detta är det möjligt att många spelare når limiten innan de faktiskt vinner och när de gör det, finns det ingen anledning till att fortsätta då vinsterna från framgångsrika spel inte kommer att kunna täcka förlusterna från de tidigare misslyckade spelen.

 • Bettingsystem är alltid baserade på matematik
 • Martingales bettingsystem är ett av de populäraste bettingsystemen
 • Spellimiter ingår ofta i spelerbjudanden och spelare måste lägga lite extra uppmärksamhet på dessa limiter

2. Laboucheres system

Ett annat system som i huvudsak är väldigt snarlikt Martingales system, är Laboucheres system. Även detta är ett bettingsystem som är baserat på matematiska principer och som ofta används för evenmoney spel, speciellt när det kommer till betting på fotboll. Bettingsystemet är lite komplicerat och det kräver mer uppmärksamhet, mer hängivenhet, och fler färdigheter för att man ska kunna se fördelarna med detta bettingsystem.

See also  Muhammad Ali's 24 Bästa Citat - (Livet, Kampen, Motivation & Styrka)

SPELSYSTEMET FÖRKLARAT:

LÄS MER – Labouchere Systemet – “Roulettespelarens (Effektiva?) Spelvapen”

Innan du faktiskt börjar använda detta bettingsystem, måste du kunna ange vilket antal enheter du vill vinna. I detta fall motsvarar en enhet summan för ditt första spel. Låt oss säga att ditt mål är att vinna $50, du måste då bryta ner den summan i enheter om till exempel $5. Efter det att du har bestämt dig för hur mycket du vill vinna, måste du skriva ner följande sekvens på en papperslapp: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1.

I denna sekvens motsvarar varje siffra en enhet om $5, vilken är lika med de $50 som du tidigare har satt som ditt mål för spelet. När du väl har gjort detta är det dags att bestämma hur mycket pengar du ska spela för på vissa matcher. Du kommer att göra det genom att ta numret längst till höger och addera det med numret längst till vänster. På så kommer du att få fram summan som du bör spela för på en enskild match.

Om det visar sig att detta spel visar sig vara framgångsrikt, stryker du bara numren längst till höger och vänster och fortsätter på samma sätt med nästa nummer i sekvensen. Men om det visar sig att ditt spel inte var framgångsrikt, då adderar du dessa två nummer och lägger det numret på höger sida om den tidigare nämnda sekvensen.

SPELSKATTEN (Passa dig)

LÄS MER – Skatt på Betting – (“Du blir Skatteskyldig”)

Precis som i fallet med alla andra bettingstrategier, kommer vinster och speciellt förluster att ha en betydande påverkan på ditt saldo som du kan använda till denna form av betting. Ibland kommer du att hamna i situationer när ditt saldo inte kommer kunna täcka dessa spel. Om du hamnar i en situation där du inte kan täcka enheterna på vänster sida, måste du riskera den summan. Om du vinner spelet, bör du stryka det numret på vänster sida. Men om du förlorar spelet, lägger du till det numret på höger sida i sekvensen.

I de fall du inte kan täcka något av spelen, bör du spela för valfritt belopp och om du vinner, drar du av summan som du har vunnit från numret på vänster sida i sekvensen. Men om det visar sig att spelet inte är framgångsrikt, innebär det att spelet är över för din del och att du bör sluta med systemet eller sluta med spelet.

Precis som med Martingales bettingsystem, kan Laboucheres bettingsystem vara ett väldigt dyrt bettingsystem och på grund av det är det många spelare som inte har möjligheten att använda detta system. Matematiken bakom detta system är bra, men den stora frågan är om spelaren har tillräckligt med pengar för att kunna följa systemets principer och för att kunna täcka alla förluster.

 • Laboucheres bettingsystem är ytterligare ett bettingsystem som är baserat på matematik
 • Vinster och förluster som uppkommer genom att använda detta bettingsystem kommer att har en betydande påverkan på spelarens saldo.
 • Det är inte alla bettingsystem som är prisvärda för alla spelare då det inte är alla spelare som kan spela för stora summor pengar.

3. The Kelly Criterion

Ett av världens populäraste bettingsystemen, och ännu viktigare, ett av de mest framgångsrika bettingsystemen i världen är det så kallade The Kelly Criterion. Detta bettingsystem har visat sig vara framgångsrikt för spelare från hela världen, speciellt när det kommer till betting på fotbollsmatcher. Om man jämför the Kelly Criterion med Martingale eller Laboucheres bettingsystem, bör det sägas att the Kelly Criterion är det solklart mest effektiva och mest framgångsrika bettingsystemet.

HEMLIGHETEN:

LÄS MER – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

I huvudsak kan man säga att the Kelly Criterion är ett system för att hantera pengar när man lägger spel. Detta bettingsystem bestämmer den perfekta summan att spela för på ett visst spel baserat på värdet som har erbjudits. Vid hantering av pengar är den viktigaste frågan att optimera vinstmöjligheterna med en viss medveten risk. The Kelly Criterion huvudsakliga uppgift är att hitta rätt summa som du ska spela för på en vissa match för att kunna fullfölja tidigare nämnda förhållanden.

Hela the Kelly Crtierion bettingsystemet är baserat på följande formel: BR% = (P*B) – 1 / odds – 1. I denna formel motsvarar P sannolikheten för att spelaren vinner och den uttrycks i decimalform samtidigt som B motsvarar oddsen som spelet erbjuder och BR% är procentsatsen av saldot som spelaren bör spela på en viss match.

När du väl använder dig av formeln med den information du har tillgänglig, kommer du att få fram den summa som du bör använda för att spela för. Ibland är det möjligt att det nummer du får fram är negativt och det innebär att du bör avstå från att lägga spelet.

KLASSIKERNA:

LÄS MER – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Kul Lista”)

I teorin är detta system helt felfritt. Men vi vet att saker som fungerar i teorin inte alltid fungerar i verkligheten. Detta bettingsystem beror till stor del på spelarens förmåga att uppskatta möjligheterna för ett visst lag att vinna. På grund av detta är det även viktigt att ha en analytisk förmåga när man använder denna bettingstrategi.

 • The Kelly Criterion är också baserat på matematiska uträkningar
 • Det bygger på principen om att räkna ut möjligheten för ett visst resultat
 • The Kelly Criterion används bäst när det kommer till att spela på oavgjorda resultat

4. FixedWager

Ett av de mer populära bettingsystemen som många spelare kan ha råd med kallas för Fixed Wager. Detta är ett relativt enkelt bettingsystem, det kräver inte några matematiska formler för att kunna räkna ut vilket belopp man ska använda för att spela på en viss match. Detta kan vara anledningen till varför denna bettingstrategi har blivit så populär bland spelare från hela världen.

BETTING ENGLAND:

LÄS MER – Dom 8 Bästa Utsedda Spelmarknaderna på Premier League 

Roten i detta bettingsystem är att spela för exakt samma summa pengar på varje spel och att aldrig frångå strategin oavsett hur mycket pengar du vinner när du lägger dessa spel. I och med denna bettingstrategi kommer du att minska chanserna avsevärt till att du förlorar hela spelsumman eller snarare hela insatsen.

Men en av de möjliga negativa aspekterna med denna bettingstrategi är det faktum att samma antal spel även kommer att begränsa antalet vinster och att denna summa inte kommer att växa snabbt. Men med tanke på att detta bettingsystem är så populärt bland småspelare som inte har möjligheten att lägga stora spel, kan den lilla och långsamma ökningen av vinsterna vara acceptabla så länge som det är vinster

5. Fibonaccis bettingsystem

Ett av de mer populära bettingsystemen bland de som spelare på fotboll kallas för Fibonaccis bettingsystem och med tanke på systemets namn, kan man anta att även detta system är baserat på en matematisk formel. Det speciella med Fibonaccis bettingsystem är att man bör spela på oavgjorda resultat och fortsätta göra det tills man slutligen lägger ett framgångsrikt spel. Men detta system har två regler som alla spelare som använder detta system måste följa.

SPELSYSTEMET FÖRKLARAT:

LÄS MER – Fibonacci Systemet – “Sekvensen 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21”

Den första regeln i Fibonaccis bettingsystem är att spela på oavgjort resultat i fotbollsmatcher där sannolikheten för ett oavgjort resultat är högre än 2.618. Det är helt meningslöst att använda detta system på matcher där möjligheterna för ett oavgjort resultat är lägre än det tidigare nämnda, då det kommer att sluta med att man förlorar pengar.

Den andra och antagligen den viktigaste regeln när det gäller detta bettingsystem är att lägga spel som kommer att motsvara de nummer som kan hittas i Fibonacci-sekvensen (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, etc.). Genom att använda detta bettingsystem, utökar spelarna konstant antalet spel genom att följa Fibonacci-sekvensen. I det fallet kommer alla vinster täcka alla tidigare förluster. Återigen, detta bettingsystem verkar vara väldigt bra i teorin.

Men det är mycket svårare att applicera detta bettingsystem på ett framgångsrikt sätt i verkligheten, speciellt för spelare som inte har ett stort saldo att spela för. När man lägger spel i enlighet med Fibonacci-sekvensen, kan spelaren snabbt hamna i en situation där han lägger enorma spel, vilket inte är något som många spelare har råd med.

BETTING SPANIEN:

LÄS MER – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Frånsett detta, precis som i fallet med några av de tidigare nämna bettingsystemen, blir Fibonaccis bettingsystem väldigt problematiskt i situationer där det finns limiter på spelsummor. När du till slut når den där limiten och om du inte lyckas vinna ett spel, kommer du förlora pengar utan att ha möjligheten till att ta igen förlusterna genom att utöka storleken på ditt spel och lägga ett framgångsrikt spel.

 • Att hitta rätt bettingsystem har varit en del av betting då betting på sport har blivit stort.
 • Även om många bettingsystem fungerar perfekt i teorin, är det väldigt svårt att ha en riktigt framgångsrik bettingstrategi i verkligheten
 • Många bettingstrategier är baserade på matematik och vanligtvis har inte de flesta spelarna råd med dem
 • Att hitta rätt bettingsystem kan vara avgörande för många spelaren när det kommer till om deras spel kommer att vara framgångsrika eller inte

Vända oddsen till din favör

Alla spelare känner till det faktum att möjligheten till att på med stor vinst genom betting på fotbollsmatcher inte är så stor. Men det har dock funnits tillfällen då spelare har lyckats gå med stora vinster genom att lägga spel på fotbollsmatcher. Ett av sätten för hur spelare har försökt att uppnå denna vinst är genom att utnyttja de bonusar som många sportspel erbjuder till sina spelare.

SPELFORMEN:

LÄS MER – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

För inte så långe sedan gav dessa spelbonusar spelarna en stor möjlighet till att vinna stora summor utan att de behövde använda sina egna pengar för att lägga spel. Men tiderna har förändrats och sportspelen har gjort förändringar i bonusarna som de erbjuder och dessa förändringar har gjort det mer eller mindre omöjligt att vinna stort med bonusar. Trots detta är bonusarna som erbjuds hos de flesta spelsidorna fortfarande ett bra verktyg som spelare kan använda till sin fördel för att vinna bra belopp.

Nu för tiden delar sportspelen ut olika former av bonusar och den vanligaste formen av bonus är välkomstbonusen som sportspelen delar ut till nya spelare när de gör sin första insättning. Men alla bonusar som sportspelen erbjuder kommer med vissa spelkrav som spelarna måste möta för att kunna ta ut pengarna från sina konton. Dessa krav specificerar vanligtvis antalet spel som en spelare måste lägga innan han eller hon faktiskt får en möjlighet att ta ut några pengar.

Med den sortens krav är det möjligt att spelarna förlorar hela bonussumman utan att ha fått möjligheten att njuta av bonusen. Frånsett detta är det även möjligt att spelaren förlorar en del av det insatta beloppet som han eller hon har satt in, i sin strävan att möta dessa krav.

FOTBOLL VÄRLDEN:

LÄS MER – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på (HELA LISTAN)

Sportspelen kommer även ofta erbjuda spelarna en annan form av bonus och det är free bets. Det är troligtvis en av de bästa spelbonusarna som finns på marknaden då den ger spelarna möjligheten att lägga free bets utan att de behöver använda sina egna pengar. Om spelet visar sig vara framgångsrikt, kommer vinsterna att hamna på spelkontot och om spelet misslyckas, förlorar spelaren inga pengar då han inte använde sina egna pengar.

 • Det är inte enkelt att vara en framgångsrik spelare som går med vinst.
 • Spelbonusarna var mycket bättre för spelarna förr i tiden
 • Sportspelen tillhandahåller olika former av spelbonusar som spelarna kan använda sig av
 • Att hitta den bästa bonusen kan vara avgörande för att nå framgång i spelvärlden

10 STEG- Slå bookies med tio enkla steg

Betting på sport är precis som gambling, väldigt riskabelt, Men många hittar underhållning så väl som möjligheten att vinna betydande summor pengar inom betting på sport. I den följande delen av denna text kommer vi att presentera dig inför att par enkla steg som du kan använda för att bli en mer framgångsrik spelare och för att vinna större summor när du spelar.

1. Ha kunskap om sporten du spelar på

Det är ganska uppenbart att det är meningslöst att lägga spel på sporter som du inte kan någonting om. På grund av detta är det väldigt viktigt för alla spelare att ha kunskap om sporten han eller hon spelar på. En spelare måste vara känna till de bästa lagen eller spelarna i sporten för att kunna lägga ett framgångsrikt spel.

MEGA LISTA – 32 Bästa Fotbollsligorna att Betta på – (“Riktigt Bra Lista”)

Annars kommer hans eller hennes spel att kollapsa och de kommer inte att ha några chanser till att vinna. Att ha kunskap om sporten som du spelare på är inte annorlunda än att kunna ditt jobb. Det är ingen idé att söka att jobb som du inte kan något om.

2. Var medveten om det faktum att favoriten kan förlora ibland

Sportvärlden är full av överraskningar och överaskande resultat. På grund av detta måste du vara medveten om det faktum att det inte är helt ovanligt att favoriterna förlorar sina matcher och att de som är underdogs lyckas överraska alla genom att vinna. På grund av det finns det ingen anledning till att följa favoriterna blint med dina spel, då det kommer att leda till att du förlorar pengar om du spelar på favoriterna hela tiden.

See also  FÖRKLARAT: Hur Fungerar Matchad Betting? – ("Inte alls Svårt")

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Det händer ofta att favoriter förlorar i individuella sporter och det är något som alla spelare måste känna till. På grund av det är det väldigt viktigt för alla spelare att de tar till sig av all tillgänglig information innan de faktiskt lägger spelet.

3. Använd olika sportspel

Att bara hålla sig till ett sportspel är inte något som någon spelare bör göra. Det är fullständigt acceptabelt att vara lojal mot vissa sportspel på grund av deras erbjudande och det faktum att du har nått framgångar hos detta sportspel. Men det finns många sportspel som erbjuder olika fördelar till spelarna. På grund av det bör spelarna kunna använda olika sportspel för att kunna optimera sina vinstchanser.

TENNIS BETTING – Största Tennisturneringarna att Betta på – (HELA LISTAN)

Olika sportspel kommer erbjuda olika spelbonusar och det är också en av anledningarna till varför spelarna bör överväga att använda olika sportspel för att kunna lägga sin spel. Bonusar erbjuder en stor möjlighet till alla spelare att gå med vinst och det är något som de verkligen bör ha i åtanke.

4. Ett mindre urval innebär bättre vinstchanser

Det behöver knappast påpekas att ju fler spelval du inkluderar i ditt spel, desto mindre är chanserna till att du kommer att gå med vinst. På grund av det ger det mindre urvalet av spelval spelaren möjligheten att få större chanser till att spelet blir framgångsrikt.

TIPSET – 3 Tips för att Vinna mer Pengar på MMA – (ADRENALIN)

Det är mycket bättre att ha ett par värdefulla spelval och att spela på dem istället för att ha ett stort antal spelval vars odds är så små att du knappt kan göra någon vinst om spelet visar sig vara framgångsrikt. Frånsett det innebär fler spelval att det finns fler saker som kan gå fel och som kan sabotera dit spel.

5. Undvik erbjudanden med odds-on

Ibland kan spelare bli frestade att spela med odds-on. Men det kan dock ofta visa sig vara ett dåligt drag då du aldrig får det värde du ville ha för ditt spel. Att ha låga odds på vissa matcher kan vara lockande för vissa spelare det är därför de spelare på dessa matcher, då de tror att dessa spel är säkra spel.

Men låga odds är väldigt riskabla då de oftast inte speglar vad som verkligen händer på planen eller banan. Frånsett det finns det väldigt lite värde i att spela till låga odds då de inte kommer att ge mycket i vinst till spelaren och det är väldigt sannolikt att han kommer att förlora pengarna som han satsar i dessa fall.

6. Lägg dina krafter på mindre uppenbara spelmarknader

Spelare begår ofta misstaget att spela på de populäraste spelmarknaderna såsom vem som kommer att vinna matchen och hur många mål det kommer att göras i matchen. Men, genom att fokusera på lite mindre kända eller uppenbara spelmarknader kan man nå stora framgångar.

MYCKET POPULÄR – Hockey – (Den Efterlängtade Guiden & SPELTIPSEN)

På grund av detta kan det, till exempel, var bra att spela på en spelare som är i bra form att göra mål i den matchen. Frånsett det finns det ett enormt antal spelmarknader som inte får särskilt mycket uppmärksamhet och det kan ge spelaren stora vinster. På grund av det måste spelaren kunna hitta rätt värde för rätt spelmarknad.

7. Var rationell när du bettar

Emotionell betting är en av de största anledningarna till varför folk förlorar pengar när de bettar. Låt oss säga att du har ett favoritlag och du vill inte spela mot ditt lag, även om det finns indikatorer på som talar för det. I detta fall lägger du emotionella spel och det är aldrig bra.

Du måste kunna titta på matchen utan känslor och vara rationell när du tar in all information som kan hjälpa dig att fatta rätt beslut. Genom att tänka logiskt när det kommer till betting så kommer du att vara på rätt väg för att göra stora vinster på dina spel.

8. Ha kunskap om Spelmarknaderna

Att spela på vinnaren i ett visst gem eller i en match är inte det enda ett sportspel har att erbjuda. Det finns ett enormt utbud av spelmarknader som en spelare kan välja på. Men han eller hon måste känna till spelmarknaderna innan han eller hon bestämmer sig för att spela på dem.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Ibland kan dessa spelmarknader vara svåra att förstå och om spelarna inte lyckas förstå vad marknaden går ut på, kommer han att förlora spelet. Förutom det erbjuder många sportspel väldigt liknande spelmarknader och på grund av det, bör spelaren läsa på om vad det är för marknad och vilket typ av spel han lägger.

9. Välja rätt tid

Att hitta rätt tid är kanske inte den mest avgörande aspekten inom betting men det kan göra en enorm skillnad när det kommer till vinsten. Sportspel kan ge bättre odds vid vissa tillfällen och på grund av det bör spelaren vara medveten om när det är läge att lägga spelen.

Sportspel erbjuder oftast mycket bättre odds precis före ett stort sportevent eller en match och det är rätt läge för en spelare att lägga spel som kommer att ge honom eller henne en mycket större vinst.

10. Fokus på mindre populära sporter

Antalet sporter som ett sportspel erbjuder spelmarknader på är enormt vilket innebär att det är mycket möjligt att det finns sporter som de inte är så kunniga om. I dessa fall kan det finna stora möjligheter för en spelare som är bekant med dessa sporter då det kan leda till att han eller hon kommer att kunna få bättre värde i sina spel.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Ibland kan det verkligen löna sig att ha information om sporter som inte så många personer är bekanta med. Inom betting kan denna information ge mängder med fördelar till spelarna, speciellt när det kommer till vinstbeloppen som de kan vinna, detta då oddsen är mycket högre på dessa matcher än på många populära sporter.

 • Att hitta rätt sport att spela på kan vara avgörande för en spelares framgång inom betting på sport
 • Det är väldigt viktigt att ha all information om en viss match innan man lägger spelet
 • Använd olika sorters tillvägagångssätt för att lägga spel och hitta mindre populära spelmarknader
 • Mindre populära sporter kan ha mycket större värde än populära sporter och de kan ge spelaren mycket högre vinster

Comments are closed.