5 Saker som Proffsspelaren ångrar att han inte gjorde tidigare

Professionella spelare är experter på det de gör. De känner till alla tricks som finns i branschen. Men, ibland kan de bästa spelarna också göra misstag under ett spel. Misstag gjorda på grund av en känsla eller på grund av bristande karaktär. Misstag som de kanske ångrar i framtiden. Misstag som de hoppas att andra spelare slipper göra.

De följande punkterna är ett gäng tips som handlar om en spelares karaktär och om spelomgångar som professionella spelare spelat i början av deras karriärer:

1. “Jag var inte tillräckligt självsäker”

Självförtroende är ytterst viktigt när det handlar om att vinna ett spel. Massor av spelare gör misstaget att inte visa tillräckligt mycket självförtroende när de börjar en omgång spelande, bara för att inse att de skulle ha litat på sin skicklighet och förmågor och varit mer självsäkra.

Det är alltid bra att lita på sina instinkter och tro på dig själv, du kan göra det!

2. “Jag anpassade mig inte till situationen”

Det som är spännande med spel är att de är oförutsägbara. Du kanske vinner i början av spelet men i slutändan så går kanske potten till någon annan. En spelare måste lära sig se när turen vänder. De måste med stor försiktighet beräkna sina odds och ta ett beslut. Om oddsen är dåliga så är det dags att packa ihop och lämna spelet. Precis som Effie Trinket säger i filmen Hunger Games, må oddsen alltid vara till din fördel.”

3. “Jag kontrollerade inte min girighet”

Att veta allt om spelet som spelas ger en ett övertag över sina motspelare. Men, även erfarna spelare kan bli giriga. Girighet är en stark känsla som kan förstöra en person om den lyckas greppa tag i den. Oavsett hur mycket pengar om personen redan vunnit så vill spelaren ha mer.

Kom ihåg att spelgudarna inte alltid kommer att ge. Det är därför bättre att satsa pengar i andra spel och njuta av det som du har vunnit.

4. “Jag lånade inte med försiktighet”

Alla spelare borde ha denna punkt inbäddad i sitt sinne innan de påbörjar sin spelarkarriär. Det är aldrig bra att låna pengar från en bank eller människor som står dig nära. Även om du vinner men får slut på pengar. Använd inte ditt kreditkort. Lämna det hemma om du måste.

5. “Jag höll inte fast vid sporter jag bemästrade”

Försök inte vara en allt-i-allo. Håll dig till de spel som du kan och är duktig på att spela. Det är aldrig en bra idé att testa något nytt som du inte har erfarenhet av att spela. Kom ihåg att du spelar om pengar och inte choklad vilket gör att spelande av fel spel kan bli kostsamt

Ordspråket är att du lär av andras misstag. Professionella spelare har genom sina karriärer gjort misstag som de ångrar idag. För dig är det en chans att lära sig av dem och inte göra om deras misstag.

KVÄLLENS MATCHER

Helsingborg – Eflsborg    2,30  – 2,30  2,30 b1
Besiktas – Arsenal  2,30 – 2,30  – 2,30