TIPS: 10 Bästa Spelformerna för Att Vinna på Live Betting – (“YO”)

Sedan live betting introducerades 1994 har det inte kommit något som har varit mer spännande än livespel. Live betting har förändrat på vilket sätt miljontals spelare bettar online och det för spelarna rätt in i där det händer. Att lägga ett spel innan en fotbollsmatch kan ge lite extra krydda när man tittar på matchen men inget motsvarar att kunna lägga ett spel samtidigt som matchen pågår.

NYA LISTAN – Odds sidor med Bäsa Spelformerna – ( UPPDATERAD)

Allt görs i realtid och det känns som att man är en del av matchen till skillnad från att bara titta på från sidlinjen. Men innan du börjar spela live, finns det ett par viktiga frågor att ta upp:

 • Har du undrat vilka spelformer av livespel som är tillgängliga för dig?
 • Vet du vilka spelformer av livespel som är mest vinstgivande?
 • Vill du veta hur du utökar dina live betting chanser?
 Läs vidare så kommer du att få svaren i denna artikel. 

Även om live betting är det bästa sättet för att bli inblandad i matchen du spelar på, vill du fortfarande ha så goda chanser som möjligt till att vinna pengar.

Kolla nedan för att se de bästa spelformerna för livespel hos odds sidor på nätet och tips för hur du kan få ut så mycket som möjligt från dem.

[live_betting]

1. Nästa lag att göra mål

Oavsett vad som har hänt tidigare i matchen, kommer spelformen nästa lag att göra mål alltid att vara tillgänglig. Detta då du spelar på vilket lag som kommer att göra nästa mål eller om det inte kommer att göras flera mål. Det som är bra med denna spelform är att du kan läsa matchens flöde och bedöma vilket lag som är på topp.

SPELA BRETT – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“TIPSET”)

Detta kommer att ge dig en bättre chans till att förutse vilka som kommer att göra nästa mål. när man spelar på spelformen nästa lag att göra mål, bör du ställa följande frågor till dig själv:

 • Måste båda lagen vinna matchen?
 • Kommer något av lagen vara nöjda med ett kryss?
 • Vilket lag är på topp i matchen?
 • Har något lag spelat bra fram till paus?
 • Har det varit många lägen i matchen?

Saker som är bra att känna till om nästa lag att göra mål

Om hemmalaget bara har gjort ett mål för att utjämna matchen vid 1-1 och det är 20 minuter kvar, kommer de antagligen att satsa på att göra ett till. Men om du har följt matchen och bortalaget har spelat bra fram till halvlek, kan du spela på att de ska göra nästa mål. Därför bör du alltid bedöma matchsituationen innan du lägger ditt spel och därigenom vara en vinnare på spåret.

2. Nästa målskytt

Vi gillar alla att titta på spelformerna första målskytt och målskytt närsomhelst innan matchen, men att lägga ett spel på nästa målskytt under en match? Genom att följa matchen på tv eller genom att använda en livestream på spelbolagets webbsida kan du bedöma vilka spelare som ser farliga ut.

HEMLIGHETEN AVSLÖJAS – Så Vinner du på Rätt Resultat – (KNEPET)

Ställ följande frågor till dig själv när du spelar på spelformen nästa målskytt, för att hjälpa dig att fatta ett informerat beslut:

 • Vilken spelare har skjutit flest skott under matchen?
 • Har det varit många frisparkar nära straffområdet?
 • Verkar det som att några spelare har dåligt självförtroende?
 • Är det ett lag som dominerar matchen?
 • Har det varit många hörnor?

Bra saker att känna till om nästa målskytt

Uppenbarligen är det så att om ett lag dominerar matchen så bör du välja en spelare från detta lag som nästa målskytt. Överväg även de som tar fasta situationer. Om ett lag drar på sig många varningar runt sitt eget straffområde, kan det vara ett bra läge för någon som tar fasta situationer att göra mål.

Mer än så, om det har lagts många hörnor i matchen, kan även försvarare komma till tals. Titta och se vilka försvarare som orsakar mest problem vid hörnor, då de kan bli nästa målskytt till höga odds.

3. Nästa hörna

Innan matchen kan du spela på flera spelformer som hänvisar till hörnor i en fotbollsmatch. Dessa inkluderar det totala antalet hörnor; vilket lag kommer att få första hörnan och antalet hörnor under de första 10 minuterna.

BÄSTA SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Men tack vare livespel, kan du under matchen spela på vilket lag som kommer att få nästa hörna. Denna spelform är bara tillgänglig under livespel och du bör ställa dig själv följande frågor innan du lägger ditt spel:

 • Vilket lag har mest press?
 • Verkar något av lagen lita på fasta situationer när det kommer till att göra mål?
 • Vad är det nuvarande läget i matchen?
See also  9 Bästa Fotbollsdomarna från Hela Världen - ("Fair Playets Väktare")

Saker som är bra att känna till om nästa hörna

Nyckeln till spelformen nästa hörna är att följa matchen och se vilket lag som är i framkant. När matchen går mot sitt slut, finns det då ett lag som lägger på extra press för att försöka få ett mål samtidigt som det andra laget försöker att hålla kvar vid sin ledning?

Vid detta tillfälle bör du spela på att det anfallande laget ska få nästa hörna. Mer än så, ett lag litar kanske till hörnor som sitt främsta anfallsvapen, i vilket fall de kommer att vara glada för att få hörnor så ofta som möjligt, så gör din research och ha detta i åtanke.

4. Att vinna andra halvlek

Halvlek är en avgörande period i alla fotbollsmatcher. Oavsett vad det står i matchen i paus, är det den första och enda gången managern och spelarna kan sitta ner och analysera vad som har hänt sedan avspark. Vi har alla hört den kända frasen ”football is a game of two halves” och matcher har ofta förändrats radikalt efter halvtid. När man spelar på spelformen att vinna andra halvlek, ställ då följande frågor till dig själv innan du lägger ett spel:

FOTBOLLSPROFFSET FÖRKLARAR – Hur man Vinner på Fotboll – (STEGEN)

 • Är det ett lag som fullständigt kontrollerar matchen?
 • Har det skett några avgörande saker under första halvlek som kommer att påverka resten av matchen?
 • Statistiskt, är det något lag som presterar bättre i andra halvlek av deras matcher?

Saker som är bra att känna till om att vinna andra halvlek

För de som har sett många matcher och förstår matchernas flöde, kan intensiteten i första halvlek vara väldigt viktig när man bestämmer vilka som kommer att vinna andra halvlek. Om ett lag har spelat med väldigt hög press i 45 minuter, är det osannolikt att det kommer att hålla det uppe i 90 minuter, ha det i åtanke när du lägger ett spel.

Om det var ett rött kort i nära slutet av första halvlek kan det ha en enorm påverkan på de kommande 45 minuterna, då ett av lagen har fördel av en man mer på plan. Utöver det, om ett lag har tagit en stor ledning, såsom 4-0, betyder det inte att samma sak kommer att ske i andra halvlek. Beroende på hur säsongen går, kan managern välja att göra tre byten och motståndarna kan komma att vinna andra halvlek med en liten marginal.

5. Tid för nästa mål

Innan matchen börjar är det möjligt att förutspå tiden för det första målet i matchen. Tiderna ge oftast om 10 minuter, den första är 1-10, den andra 11-20 och så vidare. Under livespel kan du även spela på tiden för nästa mål, samtidigt som oddsen förändras samtidigt som matchen fortlöper.

VINNA MER – (10 TIPS) – Båda Lagen Göra Mål – (SPELFORMEN)

Om det inte har gjort något mål efter 20 minuter, kommer det att vara 30 minuter kvar och blocken kommer att försvinna allteftersom matchen fortlöper. Det finns ett par saker som man bör känna till när man livespelar på tid för nästa mål.

 • Har det redan gjorts ett mål i matchen?
 • Har ett lag lagt hård press på det andra?
 • Raderar båda lagen ut varandra?
 • Har det skapats många chanser de senaste 5 minuterna?

Saker som är bra att känna till om tid för nästa mål

Du måste ha i åtanke att det finns en möjlighet att inget av lagen kommer att göra mål i matchen och att den kommer att sluta med 0-0, vilket innebär att du inte kommer att vinna ditt spel. men genom att spel på tiden för nästa mål live, istället för innan avspark, får du en känsla för hur matchen går och om det känns som att det kommer ett mål.

Om lagen raderar ut varandra, bör du leta efter andra spelformer för livespel, men denna är fantastisk för matcher som involverar lag som gör många mål eller de som har det svårt med defensiven.

6. Matchresultat

Vissa spelformer, som de ovan öppnar upp nya spelmöjligheter under livespel. Andra spelformer är desamma men kan användas under livespel för att lägga bra spel och ett fantastiskt exempel på det är spelformen matchresultat.

SPELFORMER (TIPSET) – Anytime Goal Scorer – (VINN MER)

See also  SVENSKA SPEL: Granskning & Spelutbud "Finns bättre Spelsidor?

Det är en spelform som är enkel att förstå och involverar spel på vilket lag du tror kommer att vinna matchen. Skillnaden när man lägger livespel är att du kan se hur matchen fortlöper och basera ditt spel på vad som redan har hänt, då du överväger den riktning du tror att matchen kommer att ta. Det finns ett par viktiga saker att ha koll på när du lägger livespel på matchresultatet.

 • Vad står det för närvarande i matchen?
 • Vilket lag har mest press?
 • Vilka var favoriter inför matchen?
 • Har några röda kort delats ut?
 • Hur mycket tid är kvar av matchen?

Saker som är bra att känna till om matchresultat

Håll ett öga på lag som gick in i matchen som favoriter men som hamnar i underläge under matchen. Deras odds kommer att öka då de har hamnat u underläge men de har fortfarande tid på sig att komma tillbaka och vinna matchen. Tänk på hur många gånger Manchester United låg i underläge när Sir Alex Ferguson var tränare för att sedan vända och vinna matcherna.

Motsatsen till detta kan också vara sann, när en underdog tar en tidig ledning i matchen men deras odds fortfarande är frestande. Det är extra bra i slutet av säsongen när ett lag som riskerar nedflyttning spelar mot ett lag högre upp i tabellen men med mindre motivering till att vinna matchen.

7. Mål i matchen över/under

Spelformen över 2,5 mål är väldigt populär bland de som spelar på fotboll men många väljer att lägga sina spel innan matchen börjar. Samtidigt som detta är bra för matcher som involverar lag som gör många mål är det inte lika enkelt att förutse för lag om är inkonsekventa och det är där livespel kommer till användning. När man bestämmer sig för att spela på spelformen mål över/under, ställ följande frågor till dig själv:

PLANEN FÖR ATT VINNA – Betting på Underdogs – (“Så bör du göra”)

 • Hur många mål har gjorts i matchen?
 • Hur lång tid är kvar av matchen?
 • Är något av lagen i desperat behov av ett mål?
 • Har det skapats många lägen?

Saker som är bra att känna till om mål över/under

Om du tror att det kommer att göras många mål i en match men den har börjat långsamt, där väldigt få chanser har skapats, kan du ibland se att bra odds erbjuds på spelformen 2,5 mål. Bara för att matchen har börjat långsamt, betyder det inte att den inte kommer att öka, speciellt om lagen som spelar har varit inblandade i flera matcher med många mål under säsongen.

Du kommer även att hitta bra odds på spelformen under när du livespelar, då många spelare av psykologiska anledningar väljer över. Om båda lagen verkar nöjda med en poäng, finns det goda chanser till att de inte kommer att försöka att göra ett mål till. Till och med om det står 1-1 i matchen, om oavgjort är ett bra resultat för både lagen och inget lag pressar, är det ett bra tillfälle att spela på spelformen under 2,5 mål.

8. Hörnor

Denna marknad för livespel skiljer sig från spelformen nästa hörna på det sätt att du spelar på det totala antalet hörnor i matchen. Det är möjligt att spela på över/under samt det exakta antalet hörnor.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Vad som är intressant med att spela på antalet hörnor live är att du redan vet hur många hörnor som har lagts vid varje tillfälle i matchen och kan använda det som en guide. Men det finns flera saker att överväga när man lägger livespel på antalet hörnor, inkluderat:

 • Hur många hörnor har redan lagts?
 • Litar något av lagen till hörnor som sitt främsta anfallsvapen?
 • Attackerar eller försvarar sig båda lagen?

Saker som är bra att känna till om hörnor

Det finns tre viktiga saker att känna till som kan påverka antalet hörnor i en match. Först av allt, ställningen i matchen kommer att avgöra om ett lag måste pressa på för att göra ett mål och detta kan leda till en massa hörnor. Typen av match kan också påverka.

Om till exempel ställningen är 1-1 i en ligamatch, är kanske båda lagen nöjda med en poäng, men i en cupmatch, bestämmer de kanske sig för att satsa och attackera, vilket kan leda till ett ökat antal hörnor.

Till sist, kan formationen och spelstilen påverka antalet hörnor. Om ett lag anfaller mycket på kanterna, är chanserna till att det leder till en hörna större än om de passar runt och letar efter en central yta. Så leta efter spelmönster och fatta ett beslut baserat på var attackhoten kommer ifrån i matchen.

See also  Stadio Lista: 16 Största Fotbollsarenorna i Europa - "Mäktiga"

9. Totalt antal kort

Spelformen för kort kan skilja sig åt beroende på vilket onlinespelbolag du använder och alla kommer inte att erbjuda spelformen totalt antal kort innan matchstart. Men de goda nyheterna är att många av dm erbjuder liveodds och det är en väldigt bra spelform för att vinna pengar.

POPULÄRA SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Totalt antal kort kan vara väldigt spännande för livespel och i motsats till mål är det möjligt att se ett stort antal kort på väldigt kort tid. Då detta är fallet är det viktig att ha ett par saker i åtanke när man spelar live på det totala antalet kort.

 • Hur många kort har det varit hittills i matchen?
 • Vem dömer matcher?
 • Är det ett lokalt derby eller en match mellan två fiender?
 • Hur mycket vilar på matchens resultat?

Saker som är bra att känna till om spelformen totalt antal kort

Gör research på domaren. Om han har delat ut många kort under säsongen eller om han har varit mildare? Detta kommer att påverka matchen och antalet kort som delas ut. Men det är möjligt för till och med den mildaste domaren att förlora kontrollen över en match, speciellt om det är en viktig match.

Följ matchen och om det verkar börja bli spänt mellan spelarna eller om domaren har fattat ett par galna beslut, kan antalet kort komma att öka ganska snabbt. Om ett lag håller fast vid en vinst, kommer de antagligen att börja dra på sig kort, speciellt om de hamnar under stor press.

Lag som håller fast brukar ofta begå cyniska fouls och slösa tid, vilket leder till flera gula kort i slutet av matchen. Att se detta tidigt i en match kan innebära att du kommer att tjäna bra pengar på denna spelform.

10. Slutresultat

Innan avspark kan du lägga ett spel på spelformen rätt resultat och oavsett vilket resultat du väljer, är oddsen vanligtvis ganska höga. Anledningen till det är att det är extremt svårt at förutse slutresultatet i en match då så mycket kan hända under 90 minuter som påverkar resultatet. Även om det finns en klar favorit till att vinna, är det fortfarande svårt att förutse exakt rätt resultat.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Som tur är kan du även spela på slutresultatet live och det finns flera saker att ha koll på, som kan hjälpa dig att fatta ditt beslut.

 • Vad är ställningen?
 • Hur lång tid är det kvar av matchen?
 • Vilket lag har övertaget?
 • Vilka är motiverade till att vinna?
 • Har något av lagen ett rykte om att göra/släppa in sena mål?

Saker som är bra att känna till om slutresultat

Även om oddsen för spelformen slutresultat kommer att vara lägre när man spelar live, än i början av matchen, kan det vara lättare att förutse live. Om till exempel matchen är låst vid 0-0 och båda lagen verkar vara nöjda med ett oavgjort resultat, kan du spela på det när det är 30 minuter kvar och göra en bra vinst.

Självklart är det inte så enkelt och allt kan hända under dessa 30 minuter även under väldigt tråkiga matcher, men du har i alla fall haft en timme på dig att bedöma läget. Som med spelformen matchresultat, måste du lägga uppmärksamhet på matchen och hur den utvecklas.

UPPDATERAD LISTA – Bästa Spelsidorna Detta ÅR  – (SPELARNAS VAL)

Är det bara ett lag som anfaller och som behöver ett mål för att kvittera eller spelare ett lag med tio man och kämpar för att hålla sig kvar vid en poäng? Titta på hur båda lagen vanligtvis spelare under de sista 30 minuterna av matchen och hur de reagerar när de leder och ligger under. Använd denna kunskap och mönstret i matchen för att bedöma slutresultatet.

Sammanfattning

Livespel öppnar upp många fantastiska spelmöjligheter som inte är tillgängliga innan matchen börjar. Det för inte bara med sig spänning till spelarna utan även möjligheten till att lägga fler vinnande spel.

Genom att använda de 10 bästa spelformerna för att vinna på livespel och tipsen ovan, är du i ett bra läge för att påbörja ditt äventyr med livespel. Ha kul och spela bara för vad du har råd med, för att få ut det mest av din livespelupplevelse.

Comments are closed.