NYBÖRJARGUIDE: Goals Galore eller Both Teams to Score – (BTTS)

Att satsa på att båda lagen gör mål i en fotbollsmatch har blivit väldigt populärt bland spelare på alla nivåer under de senaste åren. Många spelbolag erbjuder nu kuponger, speciella erbjudanden och incitament som är kopplade till den här marknaden och som ibland kallas för Goals Galore.

RANKINGEN – Dom Bästa Bettingsidorna – (ÅRETS LISTA)

  • Gillar du att spela på många mål?
  • Vill du bli bättre på att spela på antalet mål?
  • Vill du veta vart du kan spela på denna spelform?

Då säger vi välkommen till en artikel som är skriven till precis dig…

Precis som vanliga vinna, förlora eller bli oavgjort-bets så kan Goals galore spel göras på en enskild match eller två eller fler val som en del av en multi-bet-kupong.

Satsningens utfall är inte säkert förrän matchens sista visselpipa ljuder, vilket är en av huvudanledningarna till varför den här typen av bets är så populära. Det spelar ingen roll hur många mål ett lag gjort, det behövs enbart ett mål från motståndaren för att satsningen ska löna sig.

För den vanliga spelaren kan BTTS-bets bidra med ett extra element av spänning för vilken match som helst. För mer seriösa spelare representerar de ännu en möjlighet att få ett övertag genom att undersöka marknadens trender.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hur man satsar på att båda lagen ska göra mål

Först måste vi läsa på lite och bestämma oss för vilka lag vi ska spela på. Om vi kollar på säsong 2013/2014 i Premier League kan vi se att båda lagen gjorde mål i 73.7% av Liverpools bortamatcher.

ENGLAND – Spelmarknader på Premier League – (Se dom 8 Bästa)

Detta indikerar på att Liverpool är mer benägna att göra mål och släppa in mål när de spelar borta från Anfield i den säsongen. När Fulham spelade på hemmaplan gjorde båda lagen också mål i 73.7% av matcherna. Det är därför rimligt att anta spelet mellan Fulham och Liverpool på Craven Cottage den säsongen skulle vara en bra kandidat för ett BTTS-bet.

Bet-exempel 1:

Spel: 12-2-2014 Fulham v Liverpool

Bet: Båda lagen gör mål

Resultat: Fulham 2-3 Liverpool – vinst

I det här exemplet visar den höga procentandelen för båda lagen att utfallet var väldigt troligt, och mycket riktigt så lönade satsningen sig.

SPELAREN – Bästa 15 Tipsen för att Vinna på Fotboll

Som allmän regel är en satsning värd att övervägas om båda lagen har en procentandel över 65 % för sina hem- respektive bortamatcher. När den sammanlagda procentandelen överstiger 140 % blir resultatet väldigt troligt.

Utöver de två lag som nämnts gav Premier League inte så många av dessa möjligheter under säsong 2013/14. Låt oss ta en titt på La Liga i Spanien och se hur den jämför sig.

See also  TIPSET: Skillnaderna Mellan att Spela på Cup & Ligafotboll - (LÄTT)

Om vi tillämpar kriterierna ovan och separerar lagen med en hög kvot hemma från de med hög kvot borta ser vi att det fanns några bra möjligheter för Goals Galore-betting i Spaniens högsta serie.

ITALIEN – Serie A och dess Bästa Spelmarknader – (Se Listan)

Spanska lag med en BBTS-målkvot på 65 % eller högre vid hemmaspel i säsong 2013/14:

Athletic Bilbao 68.4%

Valencia 68.4%

Villarreal 68.4%

Spanska lag med en BBTS-målkvot på 65 % eller högre vid bortaspel i säsong 2013/14

Sevilla 73.7%

Real Sociedad 68.4%

Nu när vi har våra två grupper, låt oss titta på de faktiska resultaten på konfrontationerna mellan dessa lag.

Bet-resultat:

27-04-2014: Athletic Bilbao 3 – 1 Sevilla – vinst

11-05-2014: Athletic Bilbao 1 – 1 Real Sociedad – vinst

22-09-2013: Valencia 3 – 1 Sevilla – vinst

19-10-2013: Valencia 1 – 2 Real Sociedad – vinst

21-12-2013: Villarreal 1 – 2 Sevilla – vinst

13-01-2014: Villarreal 5 – 1 Real Sociedad – vinst

Så genom att tillämpa våra kriterier till varje lag i spanska ligans förra säsong får vi 100 % målsnitt. Oddsen kommer inte vara enorma för den här typen av bet med dessa typer av resultat, men det spelar ingen roll.

VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på – (11 Största)

Självklart kommer du att behöva en hygglig urvalsstorlek för att få exakta siffror och det är ofta värt att vänta minst sex matcher in i säsongen innan du börjar försöka hitta möjligheter.

Vilka ligor är bäst för BTTS-betting?

Det är viktigt att du läser på lite själv så att du kan vara helt säker när du satsar. Genom att göra så kommer du att börja se att det dyker upp olika mönster. Vissa ligor är bättre än andra för särskilda marknader. Till exempel: I toppskiktet av europeisk fotboll brukar de tyska ligorna och de spanska ligorna ge fler BTTS-möjligheter än de engelska och italienska ligorna.

See also  LISTA: 11 Största & Bästa TV-programmen ("Betta på dom")

VIKTIGA TIPSET – Skillnaderna Mellan att Spela på Cup & Ligafotboll – (LÄTT)

Om du är mer äventyrlig kan du läsa på lite om de lägre ligorna och hitta lag som gör mål och lyckas regelbundet. Se till att du får reda på de bästa oddsen när du valt dina matcher genom att kolla igenom alla spelbolag innan du satsar. Du kan lägga enskilda bets eller kombinera dem.

Comments are closed.