Betting Taktik: För dom Riktiga Spelexperterna – (AVSLÖJAS NU)

Vet du vad som är gemensamt mellan olika spel som lotterier, poker, hasardspel, trav, blackjack, och många andra turspel? Betting! Alla de här spelen baserar sig på riskfaktorn, och att satsa pengar gör alla spelen mycket mer spännande att ta del av. Verkligheten är den att ingen gillar att spela kort vid ett bord. Och det här är anledningen till att vi har faktorn att vinna pengar, som lägger till en massa skoj.

ÅRETS HETA LISTA – Bettingsidor – (Sveriges Hetaste Rankade)

  • Funderar du vad som är dom bästa betting taktikerna?
  • Vill du förbättra ditt spelande?
  • Vill du veta vart det är bäst att att spela?

Då är denna artikel helt klart något för dig…

Många måste ha upplevt “nybörjartur”. Det förekommer när man provar sig på spelet för första gången och inte riktigt vet vad som gäller. Men när resultaten sen kommer så vinner de pengar!

Hur spännande det än låter så är nybörjartur faktiskt en riktigt berusande upplevelse som får dig att återvända efter mer. Efter att man vunnit pengar av ren tur så tenderar man att lära sig mer om hela spelet för att öka sina framtida vinstchanser. Men det är då som allt blir lite problematiskt.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Return On Investment (ROI)

Det är nog en bra idé och ett vist val att öka din kunskap om ett spel som du kommer satsa på, men i all korthet kommer inte den förståelsen av spelet att ge dig speciellt mycket pengar.

FOTBOLLSGUIDE – Hur Man Vinner på Fotboll

Den riktiga kunskapen har att göra med att förstå oddsen, procentenheterna och strategierna som sedan låter dig planera och överväga vad du riskerar och vad du får i gengäld. Det handlar mer eller mindre om ROI (Return on Investment).

ROI är uppdelat i två delar – vinst PÅ det du investerar, vilket är en procentandel av summan du riskerade, och vinst AV din investering, vilket är summan du kan vinna om du lägger vadet.

2. Vinst PÅ din investering / vinst AV din investering

Proffsspelare ser alltid sin väntade vinst både ”på” och ”av” som otroligt viktig. För det första så behöver man få tillbaka sin originalinvestering för att tjäna lite pengar. För spelare och proffsbettare är en bra vinst ”på” investeringen runt 10%.

TRAVGUIDE – Hur Man Vinner på Trav

Så om du till exempel vill vara en framgångsrik spelare så är det bra att tjäna 500,000 på vad varje år, och vinna tillbaka 550,000. Kom dock ihåg att ditt huvudsakliga mål är att tjäna pengar från en eller ett par stora vinster, medan resten består av flera upp- och nedgångar.

See also  SPELGUIDEN: Hur man Satsar på Herrtennis - (SMARTA TIPS)

3. Odds och procentsatser

Om du försöker tjäna lite stålar från spelandet så vill du antagligen lära dig lite mer om spelet om du nu inte istället vill vara ful och råna oddsbolagen. Och medan du håller på så borde du också försöka förstå oddsen och bettingen, eftersom det är det som kommer att ge dig vinst.

EXPERTEN – 10 Bästa Spelformerna för att Vinna på Live Betting

Även om du börjar med poker så borde du lära dig vad pokerodds och procentsatser är eftersom det kommer att hjälpa dig något oerhört när det gäller att bli en pengaspelare. Oavsett spelet du bettar på så är de huvudsakliga målen alltid oddsen och bra satsningar.

Du överraskas säkert över att somliga är riktigt bra på betting och att välja vinnare, men att de trots det inte lyckas få någon framgång. Det här beror bara på att de inte riktigt vet vilka strategier de kan använda sig av. Att välja vinnaren eller helt enkelt få en stark hand fungerar helt enkelt inte som det gör i till exempel poker.

TIPSET – Anytime Goal Scorer – (VINN MER)

Du måste veta hur du hittar ett bra vad. Att välja bra vad som har positiva förväntningar är sättet som de flesta leder i poker, casino, lotterier, och sportbetting. Att lära sig välja bra vad kommer verkligen hjälpa dig bli en vinnare.

Comments are closed.