10 TIPS: Hur Man Vinner på Anytime Goal Scorer – “Agera Snabbt”

Allt eftersom online spelbolagen har utvecklats har fler och fler spelbolag skapats och spelare har ett stort utbud att välja bland. För att ge spelbolagen en edge, började de erbjuda olika spelmarknader, varav en var anytime goal scorer. Har du provat att använda marknaden anytime goal scorer och var det framgångsrikt?

Om du har testat på marknaden anytime goal scorer och njutit av det eller om du har övervägt att spela på anytime goal scorer men ännu inte tagit steget, har du kommit till rätt ställe.

ÅRETS LISTA:

TIPSET – Här är dom Bästa Bettingbolagen – (SKÖNA LISTAN)

Vi har ett par riktigt bra tips för att hjälpa dig att komma på rätt väg med spel på anytime goal scorer och för att ge dig bästa möjliga chans att lägga ett vinnande spel.

Genom att läsa artikeln nedan hittar du svaren på följande:

 • Vad är marknaden anytime goal scorer?
 • När bör jag använda marknaden anytime goal scorer?
 • Vilka matcher bör jag använda för ett spel på anytime goal scorer?
 • Vilka spelare ska jag spela på?
 • Plus mycket mer!

Innan du börjar, glöm inte att aldrig spela för mer än du har råd med och kom ihåg att vi erbjuder dig tips för att hjälpa dig att förbättra dina chanser att lyckas med vadslagning men vi kan aldrig garantera resultat.

 Fortsätt nedan där du hittar svaren på dessa frågor och några bra tips på hur du kan vinna mer på spel på anytime goal scorer.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Hitta Alltid de Bästa Oddsen

När du spelar på marknaden anytime goal scorer, måste du alltid hitta de bästa oddsen. Detta är avgörande för din framgång med betting och det tar bara några sekunder att använda ett verktyg för att jämföra odds för matchen som du vill satsa på med marknaden anytime goal scorer och hitta de bästa oddsen.

Över tid kommer att hitta de bästa oddsen se till att du vinner pengar på marknaden anytime goal scorer.  Detta har ingenting att göra med att veta vilka spelare man ska välja, det handlar om grundläggande matematik.  Ju bättre odds, desto mer pengar du står vinna om ditt spel är framgångsrikt.

ODDS TIPSET – Bettingsidorna med dom Bästa Oddsen – (LISTADE)

Om vi tar att köpa en ny tv som ett exempel. Om du ser att en tv säljs för 6 000 kr i en butik, kommer du att titta för att se om den är billigare någon annanstans innan du köper. Du skulle kunna hitta samma tv till salu för 5 500 kr någon annanstans så varför skulle du spendera de extra 500 när du inte behöver göra det?

Detsamma gäller för odds. Om du hittar odds för anytime goal scorer till 4.00 på en bettingsida, kolla då alltid andra bettingsidor innan du lägger ditt spel. Du kan kanske hitta 5.00 någon annanstans och det är där du ska lägga ditt spel.

 • Leta efter de bästa oddsen
 • Spela bara till de bästa oddsen
 • Genom att använda de bästa oddsen kommer större vinster skapas över tid
See also  10 Bästa Italienska Fotbollsmålvakterna - "Skrev Historia"

2. Vad är Betting på Anytime Goal Scorer?

Den goda nyheten är att när det kommer till spelmarknaden för fotboll så är denna en av de som är lättast att förstå. Det är precis som namnet antyder och du lägger ett spel på en enskild spelare att göra mål när som helst under en fotbollsmatch.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Detta kommer vanligtvis att ske inom 90 minuter plus stopptid så alla mål som görs på övertid kommer inte att räknas. Den största fördelen med att spela på anytime goal scorer i stället för första målskytt är att även om spelaren du spelar på inte gör det första målet i matchen, har han resten av matchen på sig att göra mål.

Oddsen för en spelare att göra mål när som helst kommer dock självklart att vara lägre än för första målskytt.

 • Lättbegripligt
 • En spelare kan göra mål när som helst i matchen
 • Det spelar ingen roll om din spelare inte gör mål först

3. Vad Händer om Din Spelare Byts ut/är en Inhoppare?

Om din spelare sitter på bänken och inte får hoppa in, betalas din insats tillbaka av de flesta online spelbolagen. Men om din spelare hoppar in, även om det bara är under ett par sekunder och han inte gör mål, förlorar du spelet.

Detta leder oss vidare till nästa tips men innan vi går vidare, kolla alltid med spelbolaget du använder och se vad de har för regler för detta innan du lägger ett spel på anytime goal scorer. De flesta följer reglerna enligt ovan, men vissa gör det inte.

 • Kolla spelbolagets regler
 • Spelare som inte spelar leder vanligtvis till återbetalning

4. Lagnyheter

Detta är ett av de mest avgörande tipsen för hur man vinner mer på att spela på anytime goal scorer.  Kolla alltid lagnyheter innan du lägger ett spel på anytime goal scorer. Om de inte är i startelvan minskar dina möjligheter till att vinna spelet avsevärt innan någon ens har rört bollen.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Om din spelare sitter på bänken kommer du att önska att spelaren inte byts in ju längre matchen går.  I stället för att heja på spelaren att göra mål och vinna vadet, kommer du att hålla tummarna för att spelaren du stöder inte byts in när det bara är några minuter kvar så att du åtminstone kan få tillbaka din insats.

Innan du lägger ett spel på anytime goal scorer, kolla och se om spelaren är skadad eller avstängd.  Efter att ha gjort det, tänk på vilken roll spelaren har i matchen och hur viktig matchen är. Lionel Messi kommer alltid att spela för Barcelona i Champions League-finalen om han är frisk. Men kommer han att spela i en La Liga några dagar innan om de redan har vunnit titeln?

See also  NYBÖRJARGUIDE: Hur man spelar Unibets Superscore - (ENKELT)

Använd alltid lagnyheter innan du lägger ett spel på anytime goal scorer.

 • Är din spelare frisk?
 • Är din spelare avstängd?
 • Sitter din spelare på bänken?

5. Motivation

I vilken situation är både spelaren och laget vid detta tillfälle i matchen? Om klubben sitter säkert i mitten av tabellen men spelar borta mot ett lag som måste vinna matchen för att undvika nedflyttning, kommer det att vara en skillnad i motivation, oavsett vad tränaren säger.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Om det inte finns en spelare i mittenklubben som kan bli skyttekung, är det antagligen bäst att undvika spelarna i detta lag när det gäller anytime goal scorer. Men laget som försöker undvika nedflyttning kan ha ett par spelare som kan vara värda att spela på och dessutom till väldigt bra odds, så tänk alltid på motivation i de båda lagen innan du spelar på marknaden anytime goal scorer.

 • Spelarens motivation
 • Lagets motivation

6. Tar Fasta Situationer

När man överväger att spela på marknaden anytime goal scorer är det ett bra tips att veta vem som tar fasta situationer i laget. Den som tar fasta situationer är spelaren som lägger frisparkar och straffar för sitt lag.

Cristiano Ronaldo är ett bra exempel på detta. Han lägger ofta straffar och frisparkar för Juventus, precis som han gjorde i Real Madrid under många år. Därför vet du att om Juventus tilldelas en straff eller en frispark inom skjutavstånd, kommer Ronaldo sannolikt att vara inblandade och detta förbättrar dina chanser att vinna spelet.

FOTBOLL VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på – (HELA LISTAN)

Titta på lag längre ner i ligatabellen för högre odds. Crystal Palace är ett bra exempel och den defensiva mittfältaren Luka Milivojevic gör kanske inte många mål från öppet spel, men han lägger straffar.  Gör din research och om Crystal Palace spelar mot ett lag som släpper in många mål på straffar, kan Milivojevic kallas fram till straffpunkten och dessutom till fantastiska odds.

 • Vem lägger straffar?
 • Vem lägger direkta frisparkar?

7. Spela på Försvarare

Försvarare, speciellt mittbackar har ofta väldigt höga odds för att göra mål när som helst i en match.  Anledningen till det är att de aldrig är inblandade i offensiven och kommer att vara på andra sidan planen när anfallarna försöker göra mål.

Så varför skulle du spela på en försvarare med marknaden anytime goal scorer?

När lagen vinner hörnor skickar de ofta upp mittbackarna för att addera lite längd och styrka i straffområdet.  Till exempel, efter att ha spelat 26 matcher i Premier League säsongen 2018/2019, var Shane Duffy näst bästa målskytt för Brighton and Hove Albion med sina 5 mål. Han är mittback men har bidragit starkt till lagets målskytte.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“Välj rätt Vinnarbett”)

Duffy kommer aldrig att bli en av favoriterna till att göra mål men hans statistik tyder på att han kommer att vara ett hot, särskilt mot lag som släpper in en hel del mål på hörnor. Så ett bra tips för hur man vinner mer med anytime goal scorer är att spela på en mittback som har en historia av att göra mål från fasta situationer.

 • Vilka försvarare har gjort många mål?
 • Går försvararen upp vid hörnor och frisparkar?
See also  TIPSET: Skillnaderna Mellan att Spela på Cup & Ligafotboll - (LÄTT)

8. Gör Matten

Om en spelare är tillgänglig till oddset 7.00 för att göra mål när som helst i en match, vad säger det dig?  För det första ger det spelaren en chans på 6 mot 1 att göra mål under matchen. Genom att använda denna information kan du se tillbaka på en spelares tidigare prestationer och se om de gör mål en gång per sjätte match.

Är deras genomsnitt bättre eller sämre än att göra mål en gång var sjätte match?  Ta exemplet med Shane Duffy ovan, han har gjort 5 mål på 23 framträdanden i Premier League för Brighton vid skrivande stund.  Därmed har han gjort ett mål på i genomsnitt var 4:e match. Så till 7.00 att göra mål någon som helst, skulle Duffy vara ett värdespel.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar

Använd denna grundläggande beräkning för att bestämma om oddsen som erbjuds är värdespel innan du spelar på anytime goal scorer.

 • Hitta alltid värde
 • Hur många matcher i genomsnitt per mål?
 • Använd enkel matte för att hitta svaren

9. Hemma- och Bortastatistik

Vissa spelare spelar mycket bättre på hemmaplan än på bortaplan. Till exempel vid skrivande stund hade Sergio Aguero gjort 17 mål i Premier League för Manchester City vilket gör honom till delad skyttekung.

Baserat på detta kommer Aguero vara favorit till att göra mål när som helst i alla Premier League matcher, annat än kanske en bortamatch mot Liverpool.  Men en närmare titt på Agueros statistik visar 13 av dessa 17 mål har gjorts i hemmamatcher, vilket innebär att du bör vara tveksam till att spela på att argentinaren gör mål i bortamatcher.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Bara för att en spelare har en bra statistik så betyder det inte att du ska spela på honom med marknaden anytime goal scorer i alla matcher, det kan finnas skillnader i prestation i hemma- och bortamatcher.

 • Gjorda mål på hemmaplan
 • Gjorda mål på bortaplan

10. Motstånd och Taktik

Nivån på motståndet och deras spelstil kan också påverka vilka spelare som är mest sannolika att göra mål i en match. Vissa spelare gillar att straffa lag lägre ner i ligan genom att göra en hel del mål mot svaga försvar, men kan ha det svårt med att spela mot topplagen i ligan.

Å andra sidan kan du få ett par spelare som gillar att spela mot lag som har ett högt försvarsspel då de är snabba och kan komma in bakom och göra sina mål.

BETTING ENGLAND – Dom 8 Bästa Utsedda Spelmarknaderna på Premier League 

Ta alltid in motståndets kvalitet och spelstil innan du lägger ett spel på anytime goal scorer så kommer du att ha en bättre chans att lyckas.

 • Motståndets kvalitet
 • Motståndets spelstil

Beväpnad med ovanstående 10 tips för hur man vinner mer när man spelar på anytime goal scorer, har du allt du behöver för att lägga ett välgrundat spel på denna marknad.  Kom ihåg att göra din research, ha kul och bara spela för vad du har råd med. På så sätt kommer du alltid att ha en trevlig stund när du spelar på marknaden anytime goal scorer.

Comments are closed.