SPELAREN: Premier League Guide för Betting på Antal Hörnor

För att vara framgångsrik på Premier League-fotboll måste du alltid läsa på lite. Att göra sig besväret att studera trenderna på olika marknader kan göra skillnaden mellan att vinna och förlora. När du upptäckt en trend kan du sedan söka efter de bästa oddsen på den marknaden och placera din insats.

POPULÄRA BOLAGEN – Bettingsajter Som Spelkunder Invaderar – (ALLA BOLAGEN)

  • Har du bestämt dig för att bli en vinnare i betting?
  • Letar du efter spelformer som kan ge deg?
  • Är du bra på at förutse på vad som ska hända?

Att spela på antalet hörnor i en match är ett område där det kan vara enkelt att följa trenderna. Genom att titta på historisk hörndata för varje lag kan du förutse antalet hörnor som troligtvis kommer att ske i den matchen.

I hörnspel är det bäst att titta på laginformation för den nuvarande säsongen då trender kan ändras när spelare, lagledare och taktik förändras. Ett urval på minst sex matcher bör användas men ju större urval desto bättre.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Över/under Hörnspelmarknad

Bookmakers sätter ofta ett riktmärke för antalet hörnor per match – vanligtvis 10.5 men ibland 10 eller 11. När du gjort din egen förutsägelse kan du spela på om totalsumman kommer att vara över eller under det här riktvärdet.

Exempel:

Om din undersökning visar att mer än 60 % av lag A:s hemmamatcher och mer än 60 % av lag B:s bortamatcher resulterat i mer än 10.5 hörnor finns det en god chans att matchen mellan lag A och lag B kommer att resultera i det här resultatet. I detta fall skulle du spela på mer än 10.5 hörnor.

See also  EUROPATIPSET - Så Fungerar & Spelar du - (VINNARGUIDEN)

BETTING ENGLAND – Spelmarknaderna på Premier League – (8 Bästa i Listan)

Vissa spelbolag erbjuder olika över- eller under-summor; så utöver procent, kan du även kolla efter antalet hörnor som ett lag får eller ger bort per match. Om båda lagen har ett högt antal hörnor kan du välja att spela på över 11 eller 12 hörnor. Om båda har ett lågt antal hörnor, kanske du tycker att under 9 hörnor skulle vara en bra satsning.

När du tittar på hörnstatistik för varje lag, kom ihåg att dela in statistiken i hemma och bortamatcher för att få en sann bild av det potentiella antalet hörnor. Titta även efter hur många de ger bort i hemma- eller bortaspel. Om ett lag med ett högre antal i en bortamatch möter ett lag som ger bort väldigt få på hemmaplan kan de mycket väl jämna ut varandra och få ett lågt antal hörnor.

VIKTIGA TIPSETSå Undviker du att Limiteras av Bettingsidorna – (SVARET)

Tricket är att hitta lag som kompletterar varandra i antalet vunna och borgivna hörnor hemma och borta. Om två lag som har ett överlag lågt antal hörnor som räknar in sina hem- respektive bortamatcher ska möta varandra ska du spela på den matchen på marknaden för få hörnor.

2. Spread betting på hörnor

Det finns olika sätt som du kan använda det du tagit reda på för att ge dig på antal hörnor-marknaden på. Bookmakers som erbjuder spread betting kommer att erbjuda flera olika sätt att spela på antalet hörnor i en match.

FOTBOLLSGUIDEN – Hur Man Vinner Pengar på Fotboll – (STEG FÖR STEG)

Totala hörnor

Det här använder samma princip som vi tittade på ovan där du bestämmer om det kommer bli över eller under ett visst antal hörnor i en specifik match. Bookmakern kommer att erbjuda en mängd som indikerar på hur många hörnor de förutspår kommer att inträffa i den matchen.

See also  FÖRKLARINGEN: Förstå Hur Amerikanska Odds Fungerar - (Betting Odds)

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Exempel:

Spreaden är satt som 10-11 (det här är hur många hörnor som spelbolaget tror kommer att inträffa i matchen). Du kan nu bestämma om du ska köpa eller sälja baserat på spreaden. Om du tror att det kommer att bli fler än 11 hörnor kan du köpa eventuella hörnor över den summan. I det här fallet köper du £5 per poäng efter 11.

Om det blir 13 hörnor vinner du (13-11) x £5 = £10

Om det blir färre än 9 hörnor förlorar du (9-11) x x £5 = -£10

Om du tror att det kommer att bli färre än 10 hörnor följer du samma princip men säljer poäng istället för att köpa dem.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Spreaden är satt till 10-11- Du tror att det kommer att bli färre än 10 hörnor så du säljer £5 per poäng vid 10.

Om det blir 8 hörnor vinner du (10-8) x £5 = £10

Om det är fler än 14 hörnor förlorar du (10-14) x £5 = -£20

När du köper, köper du från den övre änden av spreaden och när du säljer, säljer du från den nedre änden.

Multihörnor

Marknader för multihörnor följer samma princip men ger dig något mindre marginaler att jobba med. Spreaden sätts av bookmakern genom att multiplicera första halvlekens hörnor med andra halvlekens hörnor.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Exempel:

Spreaden är satt till 26-29 (det här är det totala antal som bookies tror kommer att uppfyllas genom att multiplicera den första halvlekens hörnor med den andra halvlekens hörnor). Du kan nu bestämma om du ska köpa eller sälja baserat på spreaden. Om du tror att resultatet kommer att bli högre än 29 kan du köpa eventuella hörnor över det antalet. I sådana fall köper du £5 per poäng vid 29.

Om det blir 32 hörnor vinner du (32-29) x £5 = £15

Om det bara blir 25 hörnor förlorar du (25-29) x £5 = -£20

See also  Odds på nätet: Var det verkligen bättre förr? - (AVSLÖJAR)

Om du tror att det kommer att bli färre än 26 hörnor följer du samma princip men säljer poäng istället för att köpa dem.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Spreaden är satt till 26-29. Du tror att det kommer att bli färre än 26 hörnor så du säljer £5 per poäng vid 26.

Om det blir 22 hörnor vinner du (26-22) x £5 = £20

Om det blir fler än 32 hörnor förlorar du (26-32) x £5 = -£30

Precis som innan så köper du från övre änden när du ska köpa och säljer från den nedre änden när du ska sälja

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

X-hörn

Vissa spreadbetting-firmor erbjuder X-hörnorbetting. Det här liknar multihörnor men hemmalagets totala antal hörnor multipliceras med bortalagets antal hörnor. Bettingsidor kommer att sätta spreaden efter den här förutsägelsen. Därefter köper och säljer du poäng över eller under spreaden på exakt samma sätt som du skulle på multihörn-spel.

3. Andra sorters hörnbetting

Det finns andra sätt att spela på hörnor på såsom att spela på vilket lag som kommer att få en hörna först eller sist i en match. Du kan också satsa in-play och välja vilket lag som kommer att få nästa hörna. Dessa typer av spel kan vara mer riskfyllda så se alltid till att det du läst på stöder din gissning istället för att spela på måfå.

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

4. Ett sista tips

Om du tror att du inte har en chans att slå bookmakers, tänk igen. Många spelfirmor sätter sina odds baserat på resultatet av relativt enkla mallar. Genom att göra en djup och grundlig analys match för match, lag för lag, kommer du att hitta möjligheter som kanske har förbisetts. Titta alltid efter flera små marginaler för fördelar istället för att satsa på en stor vinst.

Comments are closed.