PROFFSET: Vinn pengar på Anytime Goalscorer Marknaden – (Guiden)

Om du spelar regelbundet är det naturligt att du har särskilda marknader som du favoriserar. Du kan ha haft stor framgång med en särskild sorts spel eller så har du kanske utvecklat ett effektivt sätt att analysera viss statistik. Marknaden för När som helst-målgörare (AGS) är en favorit hos många regelbundna spelare så låt oss ta en titt på anledningarna till varför.

RANKNINGEN – Bettingbolag som Topprankats av Online Gamblarna – (Årets VAL)

  • Gillar du spänningen att betta på enskilda vad?
  • Har du en favoritspelare du hoppas skall göra mål?
  • Är du duktig på att förutse vem som skall göra mål i matchen?

Då är denna artikel något för dig att titta närmare på…

1. Spel på Anytime Goalscorer förklarat

AGS-spels princip är väldigt enkel – du placerar en insats på en spelare att göra mål närsomhelst under 90 minuter-förordningen i en fotbollsmatch inklusive tiden som läggs till för avblåsningar och skador. Om din spelare gör mål vinner du – så enkelt är det.

Din satsning aktiveras så fort din spelare går på planen, så din satsning gäller även om de enbart är en avbytare. Om din spelare inte deltar alls annulleras satsningen och du får tillbaka din insats. Det spelar ingen roll om målet görs först, sist eller på annat sätt, så länge det krediteras till den spelare du valt så vinner du.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Den här typen av spel kan lägga till extra spänning och intresse till en match som du tittar på eftersom satsningen har en chans att betalas ut ända tills den sista visslan lyder eller tills spelaren bys ut.

2. Hur man vinner

Anytime goalscorer-marknaden är bra eftersom den låter dig spela på matcher i vilken lika eller vilket land som helst även om du inte har stor kunskap i den ligan. Det är även en marknad där du enkelt kan märka av trender med enbart lite forskning.

TIPSET – 10 Bästa Spelformerna för att Bli en Vinnare på Live Betting

Många spelare som utforskar den här marknaden letar efter möjligheter i alla fotbollsnivåer i många olika ligor. Tricket är att hitta spelare som har eller går in i en bra målgörarperiod – om spelaren visar sig vara en mittfältare eller till och med back, får du mycket bättre odds.

Du måste tänka på oppositionens försvar (att titta på lite grundläggande statistik ger dig en bra blick över detta); om spelaren gjort mål hemma eller borta – eller borta; och om din spelare är en regelbunden stegtagare. Vid fall där du är mer bekant med ligan kan du titta efter faktorer såsom om spelaren träffat ribban mycket eller haft oturen att inte göra mål på sistone.

See also  Betting NFL: Spela in Stora pengar på Favoritsporten NFL - (SIMPELT)

De kan också ha haft ett eller två mål felaktigt otillåtet eller fått vara vilande mot ett svagare lag i den senaste matchen. De finns stunder när en spelare kanske inte gjort mål under några matcher men du spelar ändå på dem eftersom din forskning visar att chansen för dem att göra mål fortfarande är hög, samt att oddsen är väldigt bra.

EXPERTEN – Så Vinner du på Fotboll – (15 Enkla Steg)

Mer ofta än sällan tar spelfirmor inte med dessa faktorer och kan ge dig ett extremt generöst pris. De är också benägna att ge dig något bättre priser om du blickar bort från toppligorna. Så försök att ligga ett steg före så kommer du att hitta bra möjligheter.

3. Andra saker att titta efter

Det finns några saker att vara medveten om i AGS-marknaden såsom spelare som är skadade och cupmatcher där regelbundna spelare ofta får stå över eller byts ut. Det är också viktigt att inte anta att regelbundna målgörare alltid spelar för de bästa lagen eller att de till och med haft en historia av produktiva mål.

FOTBOLL – Bästa Fotbollsturneringarna Att Betta på – (Över 32 Stycken)

Till exempel: Den spanska anfallaren Borja Viguera gjorde enbart mål tre gånger under ett femårspass för Real Sociedad mellan 2007-12. Samtliga tre av hans mål gjordes medan han var utlånad till andra klubbar. Han flyttade så småningom till Deporitvo Alavés i spansk fotbolls tredje nivå och gjorde mål 21 gånger under sin första säsong och hjälpte dem att flyttas upp.

See also  NYBÖRJARGUIDE: Goals Galore eller Both Teams to Score - (BTTS)

Hans antal mål var ännu högre (25) följande säsong (2013/14) trots att laget kämpade längst ner på tabellen för andra divisionen. Under det andra året för Alaves fanns Viguera regelbundet tillgänglig för väldigt bra priser på AGS-marknaden, ett faktum som många smarta spelare märkte av och drog nytta av.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Det finns många andra exempel över spelare som inte har någon historia av att göra mål som plötsligt börjar prestera. Ibland upptäcker bookmakers detta snabbt och priserna ökar, men vid det här laget så har den skarpsynta spelaren redan gett sig in i marknaden och gått vidare till nästa möjlighet.

Comments are closed.