LEGENDEN: Hur Livebetting Förändrat Spelet – (Avgörande TIPS)

Om du bara känner till hur man satsar på ett spel i förväg ligger du långt efter när det kommer till dagens teknologi. Att satsa i förväg  anses vara ett mycket tamt sätt att spela på, ungefär som att jämföra att cykla på en cykel med stödhjul med att åka runt på en 1100 cc motorcykel från BMW.

NYA LISTAN – Nätets Hetaste Bettingsidor – (ÅRETS RANKNING)

  1. Är du ute efter att bli en vinnare på betting?
  2. Gillar du att betta på matcher som redan startat?
  3. Vill du öka dina chanser att vinna på live betting?

Livebetting är dock ingenting för de blödiga. Du kan inte delta i det på ett nonchalant sätt utan du kommer att känna mycket tvivel och inte känna någon glädje av spelet om du börjar gråta av minsta lilla motgång. Innan vi börjar kan det därför vara bra att du undersöker hur bristfällig du är när det kommer till disciplin.

HÅLL DIG BORTA FRÅN LIVEBETTING OM…

1.    Om du alltid vill satsa trots att du inte vet någonting om det du faktiska spelar på; alltså om du blir rastlös om du inte är med i tävlingen hela tiden.

2.    Din ”cash-and-credit” eller bankrulle är så belånad att du nästan får näsblod av oro.

3.    Du ofta satsar på tveksamma satsningar som exempelvis har otroliga odds som egentligen är emot bättre vetande; du satsar ofta mer och mer efter att du förlorat.

[live_betting]

1. VARFÖR DET ÄR SÅ ANNORLUNDA

Många tror att man har mer kontroll över plånboken när man satsar i förhand och du då kan kan vara flitigare när du analyserar själva spelet. Att satsa innan matchen börjar är självklart mer kontrollerat, om inte av den anledning att du haft längre tid på dig att studera och välja vad du ska satsa.

See also  ENKELT FÖRKLARAT : Hur Fraktionsodds Fungerar (Betting Odds)

FOTBOLLSTIPSET – Hur Man Vinner på Fotboll – (15 Expert Steg)

Du får även en större möjlighet att tänka och göra dina nästa drag efter att du har sett resultatet på den match du spelade på. Du har garanterat känt spänningen när du tittat på en match som du satsat på. Eller när det äntligen dags för helgens trav.

Du har antagligen suttit med dina vänner och hoppats och skrikit på spelarna för att de ska börja prestera. Men låt oss inse det, när spelet väl är igång finns det inte så mycket mer för dig att göra än att sätta dig ner och bita på naglarna.

2. LIVE ACTION HAR ÄNDRAT ALLT DET DÄR

Det är inte bara snabbare action utan mer som att satsa när du är på steroider eftersom spänningen håller dig vaken ända tills slutvisslan låter. De som vet någonting rekommenderar ofta att man satsar på alla tävlingar som man gillar men väljer att endast fokusera på en eller två matcher när det kommer till livebetting.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

De påstår att du på så sätt har kvar din förmåga att använda ditt bättre vetande – och din bankrulle – när adrenalin rusar genom hela kroppen.

HUR VÄL KÄNNER DU DINA LAG?

När sporten börjar och dramat sätter igång skickar matchen ständigt ut signaler om vad som kommer att hända – åtminstone till de som kan läsa av signalerna. Tävlingar ändras i ett ögonblick och går i olika riktningar eller så går de upp och ned och gör alla osäkra.

See also  ODDSET MATCHEN: Så Fungerar & Spelar du - "Utländska Alternativen"

UTVECKLA SPELANDET – 9 Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspelen

Detta kan komma att vara till din fördel om du känner spelarna för då kan du veta hur man surfar på vågorna och skrapar hem vinsten. Det finns även stunder där alla signaler är tydliga och uppenbara för alla att se som exempelvis när ena sidan börjar göra väldigt många mål.

Det är då de riktiga real-time-oddsen på den vinnande sidan blir oöverkomliga. I många fall kan du dock ändå satsa på själva poängsumman och exempelvis skillnaden mellan båda lagens resultat vid halvlek eller när matchen är slut.

3. RIKTLINJERNA FÖR FRAMGÅNG

1.   Hantering av bankrullen

Framgångsrik livebetting på sport beror främst av allt på att bankrullen hanteras smart. Du kan ha världens bästa strategi, men om du inte har något bränsle eller får fler och fler förluster finns det ändå inte mycket att att göra med denna.

BOLAGSTOPPEN – Bettingsajterna Spelarna Väljer att Invadera – (Årets VAL)

Till en början bör du överväga att ha en bankrulle som endast har dina spelpengar och inte andra besparingar som du sedan bestämmer dig för att satsa när du börjat förlora. Om du är inställd på att undvika att få stora förluster bör du se till att vara så strikt du bara kan när det kommer till din bankrulle.

2.   Hur mycket att satsa

Ha ett jämnt fördelat spelbelopp som reflekterar risken som du är villig att ta för varje satsning för att hålla dig kvar i spelet. Om du är en nybörjare bör din bettingsatsning vara 1 % av din bankrulle, när du sedan blir mer självsäker kan den ökas till  2 %. De som ständigt satsar högre än så är på väg att hamna i en nedåtgående spiral.

See also  TIPSET: Hur man Upptäcker Trender när man Satsar på Fotboll

VINNA MER – (10 TIPS) – Båda Lagen Göra Mål – (SPELFORMEN)

3.   Utbilda dig själv

För att kunna vara i täten och hitta den till och med minsta fördelen bör du lära dig sporten, om de olika lag eller spelare som du satsar på, och betting-plattformen in och ut.

För att gå tillbaka till det som redan nämnts – vilket visserligen kan vara ett tufft förslag för många bettingspelare – så behöver du inte satsa hela tiden utan du behöver bygga upp tålamodet för att kunna hoppa över en session – en eller två dagar – utan att satsa.

TIPSET – 10 Bästa Spelformerna för Live Betting – (Vinnarstrategi)

4. SATSA PÅ HALVLEK

Halvleks satsningar kan vara ännu mer intressant än andra typer av bets hos spelsidor, om så bara för att du får fördelen att analysera matchens hela första halvlek. Skador, straffar, vädret, åskådarna och lagets sammanhållning – detta är andra faktorer som fångar din uppmärksamhet.

Du kan däremot inte glömma att alla andra mer eller mindre uppmärksammar exakt samma sak vilket sedan påverkar själva satsningen. Oavsett vad så är din egen analys över som som pågår det som spelar störst roll för dig, särskilt om du är smart och har gott om självförtroende.

Comments are closed.