10 TIPS: Hur Man Vinner på Båda Lagen Gör Mål – (“SMART”)

Det finns många spännande spelmarknader för fotboll när man spelar online men en av de som är mest spännande och populär bland spelare är marknaden båda lagen gör mål. Har du någonsin använt denna spelmarknad för fotboll, och om du har det, har det gått bra?

Du har kommit rätt om spelmarknaden båda lagen gör mål är något som är nytt för dig eller om du vill testa dina chanser till framgång på en högre nivå.

NY LISTA:

SE HÄR – Oddsbolag med dom Bästa Spelformerna – (“Riktigt bra, Tack!”)

Vi har ett antal riktigt bra tips för hur man vinner mer på båda lagen gör mål och du kommer hitta dem alla i den här artikeln. Oavsett din erfarenhetsnivå inom betting på fotboll, kommer vi att hjälpa dig att få den bästa möjliga chansen till att nå framgång.

Du måste komma ihåg att vi inte kan garantera att du kommer att vinna och du ska aldrig spela för mer än du har råd att förlora men i denna artikel kommer du att lära dig allt du behöver veta om att vinna mer genom att spela på båda lagen gör mål, inklusive:

  • Vad är båda lagen gör mål?
  • Hur kan jag lägga ett bra spel på båda lagen gör mål?
  • Vad är värdeodds när man spelar på båda lagen gör mål?
  • Vilken information kan jag använda till min fördel?
  • Och mycket mer!

Så är du redo att börja på din resa med spelmarknaden båda lagen gör mål? Använd tipsen nedan för att ge dig själv den bästa spelupplevelsen från båda lagen gör mål.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Hitta de Bästa Oddsen

Oavsett vilken marknad du spelar på, inklusive fotbollsmarknaden båda lagen gör mål, måste du hitta de bästa oddsen. Om du spelar på båda lagen gör mål genom att använda odds som inte de bästa tillgängliga, försätter du dig själv i ett underläge mot dem som spelar till de bästa oddsen.

KOLLA IN – Bettingsajter med Bästa Oddsen – (RANKAT)

Du kan vinna fler spel än någon som spelar till bättre odds än dig men över tid räknas även de minsta skillnaderna. Om du hittar en spelmarknad för båda lagen gör mål som du gillar och du vill lägga ett spel, kolla alltid oddsen med hjälp av ett verktyg som kan jämföra odds.

När till exempel Bournemouth tog emot Chelsea under Premier League säsongen var oddset för båda lagen gör mål 2.00 hos ett spelbolag och 2.20 hos ett annat spelbolag.

Om vi bryter ner det kommer du se att om du la ett spel på 200 kr hos båda så skulle du ha vunnit 400 kr från det första spelbolaget till oddset 2.00 men 440 kr från det andra spelbolaget till oddset 2.20.  Det är en skillnad på 40 kr och även om det ser ut som ett litet belopp kan det snabbt blir ett stort belopp om du gillar att spela på båda lagen gör mål.

See also  TIPSET: Skillnaderna Mellan att Spela på Cup & Ligafotboll - (LÄTT)

2. Varför Ska Man Spela på Båda Lagen Gör Mål?

Det är en giltig fråga och när många börjar spela på fotboll väljer de oftast att först spela på vinnarspelen. Det är en bra plats att börja på men varför bör du istället välja att spela på båda lagen gör mål?

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (STRATEGIN)

Den främsta orsaken är att du inte behöver för att förutsäga vilket lag som vinner matchen.  Om vi tar Barcelona mot Real Madrid som ett exempel kommer du att bli upphetsad eftersom att du vet att en spännande match är på ingång men du kan inte bestämma dig för vilka som kommer att vinna matchen.

Varför riskera att spela på vem som vinner matchen om du inte är säker?  En sak som nästan kan garanteras när Barcelona och Real Madrid möts är mål, så spelmarknaden båda lagen gör mål kanske är ett bättre spelalternativ under dessa omständigheter?

3. Kolla Statistiken För Båda Lagen Gör Mål

Som med alla former av betting på sport är statistiken din vän och den ska aldrig ignoreras.  När det gäller marknaden båda lagen gör mål kan du enkelt hitta information om antalet matcher ett visst lag har spelat där båda lagen har gjort mål.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

En snabb titt på tidigare resultat i matcher där lagen har mött varandra under den senaste tiden ger dig en bra bild. Ta en titt på antalet gjorda mål i genomsnitt per match hemma för laget som spelar hemma och borta för laget som spelar på bortaplan.  Detta kommer att ge dig en större insikt och ge dig chansen att hitta avvikelser.

Om du märker att Chelsea har gjort 2,5 mål per match i genomsnitt under de 10 senaste hemmamatcherna, men har släppt in 0,4 mål per match i genomsnitt, kommer den andra statistiken att få dig att tänka en gång till om båda lagen gör mål i deras nästa hemmamatch.

Om siffrorna var 1,5 eller högre för både gjorda och insläppta mål skulle du tänka på detta som ett bra lag för att använda båda lagen gör mål, men vilka andra faktorer bör du överväga?

4. Inbördes Möten

Inbördes möten mellan två lag kan ge en stor insikt i möjligheten för uppkomsten av båda lagen gör mål i en match.  Lagen som deltar får inte ha för bra allmän statistik när det kommer till båda lagen gör mål i sina matcher men när de möts verkar dammluckorna öppnas och båda lagen gör mål.

FOTBOLLSPROFFSET – Vinna på Fotboll – (Steg för Steg)

Det är lätt att hitta statistik för inbördes möten och om du hittar ett fall där båda lagen regelbundet gör mål i deras inbördes möten men inte lika ofta vid andra tillfällen, kan du hitta väldigt bra odds.

See also  SMACK: Spela (betting) på UFC och ta Fighten med Dina Pengar

5. Ligatabellen

Trots att inte behöva oroa sig för vilket lag som vinner matchen när du har spelat på marknaden båda lagen gör mål är placeringen i tabellen fortfarande en faktor.  Du bör inte välja en match där båda lagen har matchats väldigt ojämnt.

BETTING ENGLAND – Premier Leagues Bästa Spelmarknader – (LISTA)

Manchester City kan till exempel spela mot Fulham hemma och de senaste resultaten visar att båda lagen har gjort mål i sina matcher.  Manchester City håller dock förstaplatsen i Premier League samtidigt som Fulham ligger på nedflyttningsplats.

Det finns en god chans att Manchester City kommer att vinna den här matchen ganska enkelt och därmed ge Fulham väldigt små möjligheter till att skapa målchanser.

6. Senaste Formen

Om du tittar tillbaka på 10 eller 20 matcher kan du hitta ett lag som vanligtvis inte brukar spela matcher där båda lagen gör mål.  Men i de 4 senaste matcherna har båda lagen gjort mål och detta innebär en möjlighet.

MEGA LISTA – 32 Bästa Fotbollsligorna att Betta på – (“Riktigt Bra Lista”)

Laget kämpar kanske mot nedflyttning och har attackerat mer aggressivt än vanligt, vilket till exempel samtidigt gör dem mer sårbara för att släppa in mål.  Om de spelar hemma mot ett lag som jagar en plats i Europa bör vi kunna se att båda lagen försöker göra mål och även om den övergripande formen inte visar det, kan vi få se en match där båda lagen gör mål och detta till bra odds.

7. Bortamålsregeln

Även om det har pratats om att ta bort bortamålsregeln i turneringar som Champions League, används den fortfarande vid skrivande stund. Vi kan använda detta till vår fördel när vi spelar på marknaden båda lagen gör mål.

Om bortalaget i det andra mötet mellan lagen har släppt in ett mål hemma, måste de själva göra mål i bortamatchen. Det innebär att de är mer sannolika att attackera än vanligtvis och detta kan leda till en match där både hemma- och bortalaget släpper in bollar i målet.

BETTING SVERIGE – Allsvenskans Bästa Spelmarknader – (LISTA)

Lagen måste vara relativt jämlika för att detta ska bli ett bra alternativ. Om ett lag har förlorat med 3-0 hemma i det första mötet kommer de självklart att få det svårt att göra ett avtryck i bortamatchen.  Men om den första matchen slutade 2-2 så har de fortfarande en bra chans till att gå vidare men de måste göra minst ett mål och detta öppnar upp möjligheten för att båda lagen gör mål.

8. Målskyttar

Vissa lax har lyxen av att ha en spelare som gör mål i de flesta matcherna han spelar i. Harry Kane i Tottenham, Mohamed Salah i Liverpool och Lionel Messi i Barcelona är tre exempel på detta. När dessa tre lag spelar kan du förvänta dig att de gör mål men det kan göra en stor skillnad om de står utanför laget.

SUPERTIPSET – Betting på Kombinationsspel – (“BÄSTA MARKNADERNA”)

När Crystal Palace tog emot Tottenham Hotspur i FA-cupen 2018/19, skulle man ha förväntat sig att bortalaget skulle vinna och att Harry Kane skulle göra ett mål. Kan var skadad och Spurs lyckades inte göra mål, vilket skulle ha dödat alla chanser till att vinna på båda lagen gör mål.

See also  Här är Casino & Spelbolagen som får Svensk Spellicens från 2019

Kolla alltid lagnyheter innan du spelar på marknaden båda lagen gör mål eftersom att det kan göra en enorm skillnad om ett lag saknar en stor målskytt.

9. Leta Efter Starka BTTS-Ligor

Marknaden båda lagen gör mål kallas ibland kortfattat för BTTS och när du letar efter potentiella BTTS-matcher, bör du försöka hålla dig borta från de stora ligorna.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Att använda bra kunskaper om en lokal liga är ett bra sätt för att få en fördel när man spelar men ibland måste du helt enkelt titta på statistiken. Under säsongen 2018/19 pekar statistiken på Schweiziska Super League, Förenade Arabemiratens Football League,

Nya zeeländska Premiership och Belgiska Jupiler League om man vill hitta en match som är bra för att använda marknaden båda lagen gör mål. Dessa ligor sticker inte ut som de mest populära ifråga om intresse i världen men de är en bra resurs för båda lagen gör mål i en match.

Kolla för att se vilka ligor som ligger bra till för båda lagen gör mål och se vilka matcher som spelas i helgen. Du kan kanske hitta ett par bra spel på båda lagen gör mål.

10. Ytterligare Spel på Båda Lagen Gör Mål

Det fina med båda lagen gör mål är att denna spelmarknad är flexibel och du kan lägga till denna marknad på andra spelmarknader för att skapa ett nytt spel.

Båda lagen gör mål är ett bra sätt för att kombinera två spelmarknader. Om du känner dig säker på att hemmalaget kommer att vinna men att deras försvarsspel har varit lite sådär den senaste tiden, kan detta vara ett perfekt tillfälle för att lägga ett spel på båda lagen gör mål.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (ÅNGER LISTAN)

Det kan finnas tillfällen när du tittar på en match och tror att det inte finns en chans att båda lagen kommer göra mål. Men du kan fortfarande spela på marknaden båda lagen gör mål genom att spela på ”nej”. Ibland kan man hitta bra odds när man väljer att spela på ”nej” på marknaden båda lagen gör mål eftersom de flesta spelarna letar efter odds för båda lagen gör mål.

Utöver detta kan du lägga till andra marknader, såsom vinnarspel som vi nämnde ovan och spela på hemmalaget att vinna och båda lagen gör mål. Detta kan också erbjudas av spelbolagen som ett lag att vinna med noll insläppta mål.

Det var det, ett par riktigt bra tips för hur man vinner mer på båda lagen gör mål. Som sagt tidigare, det kan vara kul och belönande att spela på båda lagen gör mål när det går bra, du ska bara spela för vad du har råd att förlorar och detta kommer också att hjälpa dig att njuta av att spela.

Comments are closed.