SPELMIX: 9 Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“Intressant”)

De är roliga och kan även ge stora vinster – det är så de bästa spelmarknaderna för kombinationsspel kan beskrivas. Kombinationsspel handlar om att betta på två eller fler spel som är kombinerade till ett. På detta sätt får du bättre odds eftersom varje val på din kupong multipliceras av det nästa.

Självklart kommer de ökade oddsen med en större risk. Men många erfarna spelare tror att vissa spelmarknader är bättre än andra när det kommer till denna form av betting.

TRENDEN – Bettingsajterna Spelarna Väljer att Invadera – (ÅRETS LISTA)

Vad som är bra är att alla spelbolag accepterar kombinationsspel. För att hjälpa dig att fatta rätt beslut har vi skapat denna lista med de topp 9 bästa spelmarknader för kombinationsspel.

 • Lär dig hur man skapar kombinationsspel som en erfaren spelare
 • Få reda på vilken typ av spel som är bäst för spel med kombinationsspel
 • Upptäck de olika spelmarknaderna som är tillgängliga för spelare

Det finns så många varianter som spelare kan använda sig av när de ska skapa kombinationsspel och det är det som gör denna spelform rolig och spännande. Låt oss nu utforska de bästa spelmarknaderna som kan hjälpa dig att skapa en kupong som inkluderar flera val.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Asiatiskt handikapp

Odds: Låga till höga
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Research: Snabb till intensiv
Fokuserar på: Mål

Det finns handikappbetting och så finns det asiatisk handikappbetting. Den senaste tiden har fler och fler spelare använt denna typ av spel som en del av deras kombinationsspel. Du kan använda denna spelform på många olika sätt, men erfarna spelare spelar vanligtvis på tydliga favoriter när de använder asiatisk handikappbetting.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Låt oss till exempel säga att Manchester City möter ett lag från den nedre delen av tabellen på hemmaplan. Oddsen kommer vanligtvis inte vara större än 1.30 eller 1.4 om du backar Manchester City. Men om du använder -1.5 asiatiskt handikapp, kommer oddsen att minska drastiskt.

Ha i åtanke att det betyder att City måste vinna med minst två mål om du vill att detta spel ska gå in. Vad många spelare gör är att inkludera tre eller fler bets som en del av deras kombinationsspel. Detta ger vanligtvis bra odds och stort nöje under helgen.

 • Asiatisk handikappbetting är en form av handikappbetting
 • Det är bra för att boosta oddsen i matcher där det finns en tydlig favorit
 • Det kan vara kul att spela med kombinationsspel när man förväntar sig att kommer att göras många mål

2. Hemma/oavgjort/borta – matchresultat

Odds: Låga till höga
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Research: Snabb till intensiv
Fokuserar på: Slutresultatet

Detta är antagligen en av de bästa, mest använda och äldsta spelmarknaderna och talar vi inte bara om för kombinationsspel. Många gillar att lägga spel på hur en fotbollsmatch ska sluta. Med andra ord gillar de att förutspå vilka som vinner matchen – bortalaget eller hemmalaget, eller att matchen kanske slutar i oavgjort.

See also  VM-EXPERTEN: "Hur kunde jag vara så dum?" - FOTBOLL

Det finns tillfällen när oddsen för några av dessa alternativ är väldigt låga. Samtidigt som de i andra fall är höga. Men det är inte bara själva oddsen som du måste ha koll på. Du måste kunna identifiera värde i dessa spel.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Ibland ger spelbolag lägre eller högre odds för matcher där de flesta spelarna anser att resultatet är uppenbart. Du behöver självklart inte skapa ett kombinationsspel som bara inkluderar matchresultat. Du kan skapa kombinationer med andra spel på din kupong.

 • En av de enklaste spelmarknaderna som finns
 • Du kan hitta olika odds för denna spelform
 • Det är enkelt att skapa kombinationer med andra sorters spel

3. Dubbelchans

Odds: Låga till höga
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Research: Snabb till intensiv
Fokuserar på: Slutresultatet

Det finns stunder då spelare är intresserade av alternativ som har lägre odds. På så sätt kan de krydda till sina kombinationsspel med relativt säkra val. Dubbelchans är en av de bästa spelmarknaderna som kan hjälpa kombinationsspel på detta sätt.

Som vi alla vet kan en fotbollsmatch sluta på tre olika sätt – hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Till skillnad från matchresultat där du måste välja ett alternativ, kan du täcka två alternativ med dubbelchans – hemmavinst och bortavinst, bortavinst och oavgjort och hemmavinst och oavgjort.

FOTBOLL VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på (HELA LISTAN)

Det behöver knappt sägas att detta är ett spelalternativ som är säkrare jämfört med många andra, men det finns en hake – oddsen är också lägre.

Kom ihåg att du inte måste välja en dubbelchans med låga odds. Du kan spela på en underdog och oavgjort och fortfarande få höga odds. Analysera ditt kombinationsspel och bestäm om det är värt att lägga till ett spel på dubbelchans till det. Vissa spelare använder flera spel med dubbelchans på en enda kupong.

 • Du spelar på två möjliga resultat i en match
 • Alla spelsidor erbjuder denna spelform
 • Vanligtvis används dubbelchans eftersom att det är ett relativt säkert spel

4. Över 2,5 mål

Odds: Låga till mellan
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Research: Snabb
Fokuserar på: Mål

Betting med kombinationsspel kan inkludera olika spelmarknader och Över 2,5 mål är en av de mest använda marknaderna i världen. Som namnet antyder handlar detta spel inte om vem som kommer att vinna matchen, utan snarare om lagen kommer att lyckas göra minst tre mål i matchen.

Det är värt att nämna att ett brett utbud av spelbolag tillåter att användare ändrar antalet mål – 1,5, 3,5, 4,5 etc. Detta nummer har en direkt påverkan på oddsen.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Det finns ett par saker som du kan göra för att säkerställa att du lägger rätt spel. Du måste till exempel kontrollera historiken mellan lagen. Dessutom måste du kolla antalet gjorda och insläppta mål hittills. Seriösa spelare brukar skapa kombinationer som inkluderar över 2,5 mål och matchvinnare.

 • En typ av spelmarknad som fokuserar helt på mål
 • Det spelar ingen roll vilka som vinner matchen eller om det slutar oavgjort
 • Det finns ett par modifieringar av detta spel
See also  NYBÖRJARGUIDE: Goals Galore eller Both Teams to Score - (BTTS)

5. Båda lagen att göra mål

Odds: Låga till mellan
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Research: Snabb till intensiv
Fokuserar på: Mål

Spelmarknaden Båda lagen att göra mål har varit en av de snabbast växande spelmarknaderna under de senaste åren. När den används som en del av ett kombinationsspel ökar den oddsen åt spelaren – ibland bara lite men även drastiskt i andra fall. Som vi beskrev tidigare handlar denna form av betting om mål.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

När det kommer till detta bet så spelar det ingen roll vem som vinner matchen eller om den slutar oavgjort. Allt du behöver göra för att vinna är att betta på att en match slutar minst 1-1. I den här sortens spel kan du förvänta dig en mer avslappnad spelupplevelse. Glöm inte att det finns spelbolag som erbjuder speciella bonusar till spelare som vill skapa kombinationsspel med Båda lagen att göra mål.

 • Ytterligare en spelmarknad där antalet gjorda mål spelar huvudrollen
 • Du behöver inte göra så intensiv research för sådana här spel
 • Vissa spelbolag ger bonusar till kombinationsspel med Båda lagen att göra mål

6. Målskytt när som helst

Odds: Låga till höga
Tillgänglighet: Många spelbolag
Research: Snabb
Fokuserar på: Mål

Förr i tiden spelade bara ett fåtal personer på målskyttar. De flesta spelarna ansåg att detta spel var alltför riskabelt. Men tack vare modern teknologi och möjligheten att kolla formen hos alla spelare på ett par sekunder har målskytt när som helst kommit att bli en av de mest attraktiva spelmarknaderna som finns.

Detta är särskilt sant när det kommer till betting med kombinationsspel. Om du vill maximera vinsten bör du leta efter värdespel. För att göra en bra förutsägelse måste du kolla formen hos anfallarna i ett visst lag och formen hos defensiva spelare i andra lag.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (“Förvånande Tips”)

Vissa spelare testar sin tur genom att lägga spel på mittfältare och till och med på försvarare eftersom oddsen är väldigt höga. Du kan hitta ett par olika varianter av denna spelform men detta är antagligen den säkraste eftersom att spelaren du har valt måste göra ett mål när som helst (90 minuter + övertid). Han eller hon behöver inte göra mål först eller sist.

 • Att spela på en enskild spelare att göra minst ett mål i matchen
 • Detta är en relativt ny och populär spelmarknad
 • Du kan hitta den hos många spelbolag

7. Halvtid/fulltid

Odds: Mellan till höga
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Research: Snabb till intensiv
Fokuserar på: Resultat efter halvtid och fulltid

Om du inte tycker att det är svårt att förutspå slutresultatet är det kanske en bra ide för dig att inkludera resultatet i halvtid. Detta är exakt vad du får om du använder denna spelform. HF/HT eller halvtid/fulltid låter dig gissa resultatet i slutet av första halvlek och i slutet av matchen.

ARENA NÖRDEN – Största Fotbollsarenorna i Storbritannien – (Ranking)

See also  ODDSET BOMBEN: Så Fungerar & Spelar du - (SUPERGUIDE)

Det finns ett par olika möjliga resultat eftersom att matchen kan sluta med en hemmavinst, bortavinst eller oavgjort Om vi tittar på statistiken föredrar de flesta spelarna som gillar kombinationsspel att använda denna marknad för att lägga HT/FT på favoriter.

Detta är bra eftersom oddsen för slutgiltig vinnare vanligtvis är låga – 1.2 eller 1.3. Men när du ser ett spel på HT/FT kommer oddsen gå över 1.50. Kom ihåg att vi pratar om kombinationsspel, vilket innebär att så snart dessa spel multipliceras kan oddsen växa snabbt.

För bäst resultat måste spelare göra utförlig research genom att kolla lagens prestationer under de senaste fem matcherna, deras nuvarande position och tidigare möten mellan lagen.

 • Ett spel som är mer komplicerat och belönande
 • Det kräver lite research för att göra en vettig förutsägelse
 • Du kan få bra odds på stora favoriter på detta sätt

8. DNB

Odds: Låga till höga
Tillgänglighet: Många spelbolag
Research: Snabb till intensiv
Fokuserar på: Slutresultatet

Många spelare som använder sig av kombinationsspel hamnar ofta i situationer där de bara behöver ett spel till för att få oddsen som de letar efter. Det innebär att de behöver en form av spel som är relativt enkelt att förutspå. Ett exempel på en sådan spelmarknad är DNB, eller Draw No Bet.

Detta är en av spelmarknaderna som ger lite extra spelvärde. Du behöver inte göra tuffa förutsägelser. Fokusera på laget som du tror kommer att vinna matchen och backa det. Om matchen slutar i oavgjort så får du tillbaka hela din insats.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Som en del av ett kombinationsspel multipliceras detta val med 1 (det har inget värde) om matchen slutar i oavgjort. Se till att du kollar denna information innan du lägger ett spel eftersom vissa spelbolag har olika policyer.

 • DNB är en av spelmarknaderna som anses vara säkrare än andra
 • Kolla ditt spelbolag innan du lägger ett DNB-bet som en del av ett kombinationsspel
 • Leta efter bra värdespel

9. Rätt resultat

Odds: Mellan till höga
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Research: Snabb till intensiv
Fokuserar på: Mål

Även de som inte är passionerade spelare har en åsikt om vilka som vinner matchen, men ett litet antal människor vågar förutsäga rätt resultat i en match. Om du kan göra detta på rätt sätt kan du förvänta dig bra avkastning. Spel på rätt resultat handlar om att förutsäga det exakta slutresultatet i en match.

Det finns en mängd alternativ i det här fallet eftersom en fotbollsmatch kan sluta på många olika sätt. De flesta spelbolag kommer att täcka ett visst antal resultat och erbjuda spel på ”andra resultat” för resten av resultaten (6-6 oavgjort, vinna med över 10 mål osv.).

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

När det gäller kombinationsspel och rätt resultat väljer många spelare ett bet som detta med höga odds och lägger till ett par spel till med lägre odds (olika typer) för att öka den potentiella vinsten.

 • En sorts spelmarknad som kräver research och tur
 • Oddsen är i detta fall vanligtvis höga
 • Du kan skapa kombinationsspel med den här sortens spel och andra ”säkrare” spel

Comments are closed.