LISTA: 9 Bästa Spelmarknaderna För Svenska Allsvenskan – (“YES”)

Är du ett fan av Sveriges bästa fotbollsliga? Vill du utforska de bästa spelmarknaderna i den här ligan? Den all-svenska eller Fotbollsallsvenskan som vissa människor kallar den här ligan är ganska populär, och inte bara i Sverige utan över hela världen och du kan få det bekräftat genom att kontrollera statistiken från några av de bästa spelbolagen i världen.

Allsvenskan startade 1924 vilket innebär att denna tävling har en lång tradition. Under årtiondena har matcher mellan specifika lag som AIK mot Djurgården, Helsingborgs IF mot Malmö FF och IFK Göteborg mot Malmö FF blivit riktigt heta derbyn.

TRENDEN – Svenska Bettingspelares Favorit Bettingbolag – (POPULÄRT)

Men resten av matcherna i denna liga kan också vara ganska intressanta och alla har en bettingpotential. Du måste välja rätt spelmarknader för svenska Allsvenskan för att dra nytta av betting. Du hittar dessa spelmarknader genom att läsa vår guide.

 • Bekanta dig med spelmarknaderna som passar dina önskemål
 • Utforska oddsen som du kan hitta på dessa spelmarknader
 • Läs om bettingvarianterna du kan använda här

Den svenska Allsvenskan är kanske inte bland de fem bästa ligorna i Europa, men det är en stark fotbollsliga som erbjuder många spelmöjligheter. Fortsätt att läsa mer om spelmarknaderna som kan användas i samband med denna liga.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Resultat efter fulltid

Storlek: Upp till 8 bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter:

Det spelas 8 matcher under varje omgång av Allsvenskan. Det innebär att du har åtta olika möjligheter till att testa din tur genom att gissa resultat efter fulltid. Detta är en av spelmarknaderna som anses vara den enklaste och i många fall – mest simpel.

Bara för att vara tydlig, när vi säger resultat efter fulltid menar vi att betta på om hemmalaget eller bortalaget kommer att vinna matchen, eller om matchen slutar i oavgjort. Du har tre olika alternativ. Om du tar en närmare titt på oddsen kommer du att märka att oddsen är olika.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (“Oj vilka simpla saker”)

Detta är förståeligt eftersom att vissa lag vanligtvis är favoriter, som till exempel Malmö, AIK, Djurgården eller Hammarby, som vanligtvis vinner sina matcher mot sämre rankade lag. Speciellt när de spelar på hemmaplan. Leta efter bra värde i dessa spel, inte bara odds. Många personer väljer två eller tre favoriter och spelar på FT som en del av en dubbel eller trippel.

 • Det spelas åtta matcher per omgång i Allsvenskan
 • Du måste göra bra research innan du lägger ett spel
 • Detta är en av de simplaste spelmarknaderna som finns på denna lista

2. Över 2,5 mål

Storlek: Upp till 8 bets per omgång
Odds: Låga till mellan
Research: Snabb
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Finns

See also  LISTA: 9 Bästa Spelformerna För Italienska (Serie A) - "Ciao"

Även om det stämmer att de flesta spelbolagen ger spelarna ett specifikt nummer som spelarna ska förhålla sig till och sedan gissa om det görs fler eller färre mål än numret. Det vanligaste numret är 2,5 men om du utökar listan för spelmarknaden kommer du antagligen även att hitta 0,5, 1,5, 3,5, 4,5 eller ännu fler mål.

Anledningen till att antalet mål slutar med 0,5 är att antalet mål inte kan delas med detta nummer – det kan bara vara över eller under numret. När det kommer till svenska Allsvenskan kan spelare förvänta sig fler gjorda mål jämfört med många andra ligor.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Titta bara på statistiken så kommer du se att det har varit fallet under de senaste säsongerna. Antalet mål har i genomsnitt varit 2,5. Självklart känner spelbolagen till det och du kan inte förvänta dig särskilt spektakulära odds i en spelmarknad som denna, men det är fortfarande ett bra alternativ att spela på.

 • Det finns många varianter av denna spelmarknad
 • Den svenska allsvenskan är en liga där det görs mycket mål
 • Du kan ibland testa att spela på över 3,5

3. Europeiskt handikapp

Storlek: Upp till 8 bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Många spelbolag
Varianter: Finns

Om du har viss erfarenhet av spelmarknader så har du antagligen hört talas om asiatiskt handikapp. Men visste du att det även finns europeiskt handikapp? Det är faktiskt en av de bästa spelmarknaderna för svenska allsvenskan. Det tar kanske lite tid att hitta spelbolag som erbjuder europeiskt handikapp, men i de flesta fall är researchen värd det.

När man använder den här typen av spel så måste spelare lägga till eller ta bort ett mål från handikappspelet som de har lagt. Det låter kanske lite svårt för vissa spelare och det är därför vi kommer att illustrera det med ett exempel.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Låt oss säga att alternativen du har är Malmö FF (-1), handikapp oavgjort (-1) och Helsingborg (+1). Spelare måste ta bort ett mål från antalet mål som Malmö gör. Om du har spelat på Malmö och att slutresultatet är 2-0, har du vunnit spelet. Om du har spelat på Malmö och slutresultatet 1-0, har du förlorat spelet. Om du har spelat på oavgjort och resultatet är 2-0, har du vunnit spelet.

 • En specifik form av handikappbetting
 • Den är ganska populär hos spelbolag som erbjuder europeisk fotboll
 • Det finns många varianter som spelare kan använda här

4. Dubbelchans

Storlek: Upp till 8 bets per omgång
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag
Varianter:

Som vi har nämnt tidigare finns det tre möjliga resultat i alla fotbollsmatcher. Många av matcherna som spelas i Allsvenskan är oförutsägbara och slutar i resultat som de flesta inte hade förväntat sig. Använd spelmarknaden Dubbelchans för att hålla dig säkrare när du spelar.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“Välj rätt Vinnarbett”)

På detta sätt täcker du två av tre möjliga resultat – hemmalag eller bortalag, bortalag eller oavgjort och hemmalag eller oavgjort. Du måste gissa ett korrekt resultat för att vinna på denna spelmarknad. För många spelare är detta ett idealiskt alternativ att använda när de två lagen är mer eller mindre likvärdiga.

See also  LISTA: 8 Största & Bästa Golfturneringarna - (Betta på Dessa)

Oddsen är i detta fall relativt höga, även när du använder en dubbelchans. Dessutom skapar många spelare kombinationsspel med spel på dubbelchans.

 • En av de enklaste spelmarknaderna som de som spelar på Allsvenskan kan använda sig av
 • Du täcker två av tre möjliga resultat
 • Oddsen är vanligtvis bra

5. HT/FT

Storlek: Upp till 8 bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Finns

Som du antagligen vet så finns det två halvlekar i varje fotbollsmatch. I de flesta fall är halvtidsresultatet inte detsamma som heltidsresultatet. HT/FT (Halvtid/Fulltid) är en av spelmarknaderna som gör det möjligt för spelare att öka oddsen.

Det finns ett par kombinationer som du kan skapa med hjälp av detta bet. Men när det gäller Allsvenskan väljer spelare vanligtvis att backa favoriten (ledning i halvtid och segrare efter fulltid). Naturligtvis kan du även använda andra varianter som till exempel hemmalaget i ledning vid halvtid och bortalag att vinna matchen.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Det här exemplet ger höga odds som innebär att du inte behöver skapa kombinationsspel när du använder ett sådant bet.

 • Ett par olika alternativ för de som planerar att använda denna spelmarknad
 • Det är ganska svårt att förutspå båda halvlekarna
 • Spelare använder det ofta för att öka oddsen på bets när de spelar på en solklar favorit

6. Målskytt

Storlek: Många bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Finns

När det gäller spännande spelmarknader i svenska Allsvenskan har vi spelmarknaden för målskytt. Många spelbolag tillåter folk att spela på nästan vilken spelare de vill. Det är bra att komma ihåg att det finns ett brett utbud av resultat här.

Du kan till exempel spela på den första målskytten, den sista målskytten, en spelare som du tror kommer att göra fler än två mål, första och sista målskytten, målskytt när som helst.

FOTBOLL VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på (HELA LISTAN)

Självklart har inte alla dessa spel samma odds och vissa är svårare att förutsäga än andra. Leta efter spelare som är i bra form eller matcher där ett av lagen har en stark offensiv medan det andra har ett svagt försvar.

 • Flera resultat är tillgängliga för spelare
 • Du kan hitta bets med låga odds och höga odds
 • Du måste lägga extra uppmärksamhet på målskyttarnas aktuella form

7. Rätt resultat

Storlek: Upp till åtta bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter:

Låt oss vara tydliga här – detta är en av de svåraste spelmarknaderna för svenska Allsvenskan, men också en av de mest givande marknaderna. Som namnet antyder måste du gissa matchens rätta resultat för att vinna på ditt bet.

Så det är en sak att förutsäga vilka som vinner en match (eller om det kommer att sluta i oavgjort eller inte) och en annan sak att gissa det exakta antalet mål. Men när uppgiften är svårare är belöningen högre. Med andra ord kan spelare förvänta sig mycket högre odds med spel som detta.

See also  LISTA: 8 Bästa Spelmarknaderna På Engelska Premier League

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Dessa spel är också väldigt spännande eftersom de kan hålla spelarna på kanten tills matchen är klar (även om du i vissa fall kommer att förlora spelet under matchens första halva). Spelbolag som har denna typ av spel i sitt erbjudande tillhandahåller listor över möjliga resultat att välja mellan.

 • Det är inte enkelt att förutsäga rätt resultat i en fotbollsmatch, speciellt i Allsvenskan
 • De flesta spelbolagen har ett erbjudande som detta
 • Tur är en stor del av denna form av betting

8. Båda lagen att göra mål

Storlek: Upp till åtta bets per omgång
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Finns

Experter säger vanligtvis att fotboll spelas för mål, vilket tyder på att det är målen som gör spelet vackert. Om du håller med vill du kanske  testa att spela på Båda lagen att göra mål. Vi har redan nämnt att svenska lag som ingår i Allsvenskan vanligtvis spelar en offensiv fotboll.

Det är därför det görs många mål i de flesta matcherna. Det enda osäkra är om båda lagen kommer att göra mål. Det viktigaste som spelare bör göra innan de väljer ett spel som detta är att kontrollera hur starka de offensiva spelarna är i de båda lagen.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Därefter bör du uppmärksamma försvarslinjerna. I vissa fall spelar tidpunkten på säsongen också en viktig roll. I slutet av säsongen brukar till exempel de flesta lag spela en offensiv fotboll.

 • Detta är ett intressant spel där alla matcher som slutar i minst 1-1 kommer att hjälpa dig att vinna
 • Du måste fortfarande analysera formen i alla lag
 • Spelmarknaden Båda lagen att göra mål är extra intressant i slutet av säsongen

9. Slutgiltig vinnare

Storlek: Ett spel per säsong
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Nästan alla spelbolag
Varianter: Finns

Om du gillar dig i långsiktiga spelmarknader är den här förmodligen den bästa för dig. Enskilda matcher spelar ingen roll här. Det som är viktigt är att förutsäga resultatet av den svenska Allsvenskan. Detta är en väldigt konkurrenskraftig liga, men sanningen är att det finns ett par fotbollslag som alltid försöker vinna ligan.

ARENOR – Världens 22 Största Fotbollsarenor  – (Mästerverk)

Före varje säsong kommer många spelbolag att erbjuda den här typen av spel. Analysera deras erbjudande och fatta ett beslut. Det är värt att nämna att Malmö FF är den mest framgångsrika fotbollsklubben i Sverige. IFK Göteborg, AIK, Djurgården och Norrköping har dock också bra statistik. Kontrollera klubbens övergångar, vänskapsmatcher och uttalanden innan du spelar.

 • Detta är ett långsiktigt spel som kommer att vara i minst ett par månader
 • Det finns ett par lag i Allsvenskan som har vunnit ligan fler än tio gånger
 • Analysera övergångar och andra saker som kan hjälpa dig innan du använder denna marknad

Comments are closed.