15 STEG: Hur Man Vinner På Spel På Fotboll – “Den Enkla Guiden”

Att lära sig att vinna på spel på fotboll är inte lätt och du måste vara medveten om många saker innan du börjar din resa till framgång. Den absolut viktigaste aspekten för hur man vinner på spel på fotboll är att förstå att du inte kommer vinna på varje spel.

Att endast spela för vad du har råd med är avgörande och ju tidigare du förstår och följer denna enkla regel, desto roligare kommer du ha när du spelar.

HELA LISTAN – Odds sidor med Licens du BETTAR – (Fotbollsbetting)

Genom att följa stegen för hur man vinner på spel på fotboll kommer du att lägga bättre, smartare spel och den enkla guiden nedan kommer hjälpa dig med att:

  • Bryta ner saker till enkla punkter
  • Visa dig hur du kan hjälpa dig själv
  • Ge dig en förståelse för spelmarknader för fotboll
  • Ge dig tips för hur du kan bli bättre

Fortsätt läsa nedan för att få reda på mer om hur man vinner på spel på fotboll.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Hitta de Bästa Oddsen

Detta gäller för alla former av spel, men speciellt för spel på fotboll. Att hitta de bästa oddsen kommer inte avgöra hur troligt det är att du vinner på spel på fotboll men det ger dig bästa möjliga vinster om ditt spel på fotboll går in.

Det är väldigt enkelt att hitta de bästa oddsen för dina spel på fotboll, bli bara medlem på de spelsidor som erbjuder de bästa och högsta oddsen.

HÖGA ODDS – Bettingsidorna med dom Bästa & Högsta Oddsen – “Ökar Vinsterna”

Det gör kanske inte så stor skillnad på vissa spel då skillnaden kan vara minimal, speciellt på favoriterna, men många bäckar små.

2. Vilka Fotbollsligor Man Ska Spela På

Den bästa platsen att börja på när man spelar på fotboll är att spela på de ligor du kan bäst. Det skulle kunna vara engelska Premier League eller svenska Allsvenskan, det spelar ingen roll. Men när man försöker vinna på att spela på fotboll är all insiderinformation värdefull och den kommer att hjälpa dig att lägga ett vinnande spel.

Du hittar ett större utbud av spelmarknader för de populäraste ligorna och tävlingarna, inklusive Premier League, Champions League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Europa League och VM. Dessa är utan tvekan de bästa tävlingarna att spela på men du kommer inte alltid att hitta de bästa oddsen.

TIPSET – 32 Bästa Fotbollsligorna att Betta på – (Vilket Uppvaknande)

När du börjar utveckla dina färdigheter i spel på fotboll kan du börja titta på mindre ligor runt om i världen där oddsen är generösare och därmed mer vinstgivande. Vi kommer titta på hur du dra nytta av att spela på mindre ligor senare i guiden.

3. Spela Alltid på de Bästa Marknaderna

För att vinna på spel på fotboll måste du spela på de bästa marknaderna och det innebär två saker.  För det första, spela bara på fotbollsmarknader som du förstår. Det är helt ok att följa ett tips som du har sett online men om du inte förstår hur den asiatiska handikappmarknaden fungerar, hur vet du då om tipset är bra?

Spela alltid på fotbollsmarknader som du förstår och vänta med de andra tills du har lärt dig hur de fungerar. För det andra, vissa spelmarknader på fotboll kan verka frestande men det är bättre att undvika dem. Kombinationsspel är ett bra exempel och även de erbjuder bra odds, med betydande potentiella vinster, finns det en god anledning till det och det är att de sällan går in.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“5 av 5 BETYG”)

Det är inget fel med att lägga kombinationsspel för skojs skull men en professionell spelare skulle aldrig lägga kombinationsspel då det anses vara likvärdigt med att kasta pengar i sjön.

Den bästa marknaden för spel på fotboll inkluderar följande:

  • Matchvinnare
  • Totalt antal mål
  • Båda Lagen att göra mål
  • Handikappbetting
See also  LISTA: 11 Största & Bästa Fotbollsturneringarna Att Betta På

Det finns fler men när man ska lära sig hur man vinner på spel på fotboll är dessa fyra marknader en bra plats att börja på.

4. Research

Att göra ordentlig research innan man lägger ett spel på fotboll är avgörande. Du kommer aldrig att lära dig att vinna på spel på fotboll om du inte gör nödvändig research då detta är avgörande för din framgång. Följande punkter är kopplade till research och sakerna du kan göra för att hjälpa dig att vinna på spel på fotboll, med början med lagnyheter.

HEMLIGHETEN – Hur Man Vinner på Rätt Resultat – (KNEPET)

5. Lagnyheter

Lagnyheter kan göra stor skillnad när man försöker vinna på spel på fotboll. Om du inte kommer lämna datorn eller din mobila enhet under en längre tid finns det ingen anledning till att lägga ett spel på en fotbollsmatch tills du har hört lagnyheterna. I de flesta fall släpps dessa en timme innan avspark.

Föreställ dig att du lägger ett spel på Barcelona att vinna mot Real Madrid bara för att upptäcka att Lionel Messi och Luis Suarez inte är med i Barcelonas startelva. Du kommer omedelbart önska att du inte hade lagt spelet och kommer antagligen tycka att du borde ha backat hemmalaget istället.  Om du bara hade väntat på lagnyheterna skulle läget ha varit annorlunda.

SPELTIPSET – Hur Man Vinner på Handikappspel

Eftersom att du la ditt spel innan lagnyheterna är du nu frustrerad och medveten om att dina chanser att vinna har minskat avsevärt. Vänta alltid på lagnyheter innan du lägger ett spel på en match.

6. Senaste Formen

En annan sak som kan hjälpa dig vinna mer på spel på fotboll är att studera den senaste formen för de inblandade lagen. En snabb titt på ligatabellen kan visa att hemmalaget ligger på 14:e plats och bortalaget på 5:e plats. Genom att enbart titta på detta är det lätt att se varför hemmalaget är underdogs i fråga om odds.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (“Italia Italia”)

Men om man tittar på formen så visar den att laget på 14:e plats har vunnit tre av deras fyra senaste matcher och att de är på väg upp i tabellen. Laget som ligger på 5:e plats har förlorat alla sina tre senaste matcher och är i dåligt form.

Omedelbart ser utsikterna för en hemmavinst mycket bättre ut än vad ligatabellen anger och du kan ha hittat en vinnare, och till bra odds dessutom.

7. Hemma/Borta och Tävlingsspecifik Form

Utöver lagens allmänna form, bör du även se till båda lagens hemma- och bortaform. Ett av lagen kan ha problem med position i ligatabellen och deras bortaform kan vara hemsk men när man spelar hemma är de som ett annat djur och lyckas få med sig bra resultat.

Burnley var ett bra exempel på detta under Premier League säsongen 2016/17 när de var dåliga borta men väldigt bra hemma. Clarets hade tio vinster hemma denna säsong men vann bara en på bortaplan.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (“Tack för Tipset”)

Tävlingsspecifik form är en annan sak att överväga om man vill vinna på spel på fotboll. Ett lag som BATE Borisov har vunnit ligan i Vitryssland 13 säsonger i rad fram till och med säsongen 2018. Om man tittar på deras resultat kan det verka bra att spela på att de ska vinna över Tottenham Hotspur i Champions League, eller?

Vissa klubbar dominerar i sina inhemska ligor men när de hamnar i europeiska tävlingar kan de få det svårt. Du kan inte lita på ett lags allmänna form om du vill vinna på spel på fotboll. Du måste titta på formen i den specifika tävlingen för att få en bättre bild av vad man kan förvänta sig.

8. Inbördes Möten

Inbördes möten mellan två lag kan ge en stor insikt i vad man kan förvänta sig från en match. Om vi tar England som exempel, de hade bra statistik för inbördes möten mot de flesta lagen men har haft det väldigt svårt mot Brasilien.

England har bara lyckats vinna mot Brasilien fyra gånger på tjugosex försök och de har förlorat vid elva tillfällen. Baserat på detta bör du tänka en gång till om att spela på England när de möter Brasilien, oavsett aktuell form.

Med det sagt ska du inte strunta i att ta hänsyn till form men om båda lagen har en liknande statistik i de senaste matcherna, skulle de smarta pengarna vara på Brasilien med tanke på deras inbördes möten.

See also  LISTA: 10 Största & Bästa Olympiska Sporterna Att Betta På

9. Motivation

Vissa lag är mer motiverade att vinna matcher än andra lag vid olika tider på säsongen. Ett lag i topp fyra lag i Premier League som har kvalificerat sig för Champions League kan spela mot ett lag som ligger på nedflyttningsplats med en 1 poäng upp till strecket.

Under normala omständigheter skulle säkert backa laget som ligger topp fyra att vinna matchen.  Men de har en semifinal i Champions League på tisdag och utan något att spela för i ligan, är de inte särskilt motiverade att vinna matchen.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Oddsen kommer fortfarande att gynna laget högre upp i ligan men underdogen är det enda laget som verkligen behöver vinna matchen. Detta skulle kunna ge en stor möjlighet till att backa ett lag för att vinna till stora odds.

Sådana här saker händer inte så ofta men när de gör det är det är ett perfekt tillfälle att backa en underdog och potentiellt vinna mer pengar på spel på fotboll.

10. Spela Inte På Ditt Egna Lag

Om du vill vinna på spel på fotboll är det bäst att undvika att spela på matcher där laget du håller på spelar. Om du till exempel håller på Manchester United och allt pekar på att Manchester City ska vinna derbyt, kommer du då att spela mot ditt egna lag och spela på att de förlorar?

De flesta fans skulle inte kunna spela mot sitt egna lag, utan kommer backa dem oavsett vad statistiken säger. Detta är helt ok om du spelar ibland för skojs skull men om du vill vinna på spel på fotboll kan du inte blanda in känslor.

Det enklaste sättet att förhindra din lojalitet från att försämra ditt omdöme är att undvika att spela på matcher där ditt lag spelar. Gör det till en prioritet att undvika matcher där ditt lag spelar så kommer det att bli lättare för dig att fokusera på fakta och fatta bättre beslut när du skapar dina spel.

11. Lockas Inte av Höga Odds

Ibland kommer du att se vissa odds för en fotbollsmatch och där ett av lagen har så höga odds som 11 till att vinna matchen.  Ett spel på 100 kr på detta kan leda till att du vinner 1 000 kr eller så kan ett spel på 50 kr leda till att du vinner 500 kr.

Det potentiella vinsterna är höga men de det finns en anledning till det och det är att resultaten är väldigt osannolika.  Lockas inte av höga odds och tro att du kommer att vinna livsförändrande summor på ett spel genom att spela på fotboll. Faktum är att det aldrig kommer att hända.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

Istället bör du fokusera på att göra en vinst på alla spel du lägger, oavsett hur liten den än må vara.  I slutändan är en vinst en vinst, även de små leder till stora summor över tid.  Om du gick på gatan så skulle du väl föredra att hitta 20 kr många gånger än att hitta 50 kr en gång?

Svaret är självklart och detsamma bör gälla när du spelar på fotboll.  Frestas inte av höga odds i ett kombinationsspel, det är som att kasta bort dina pengar. Använd informationen ovan för att lägga smarta spel på fotboll och du kommer att ha en mycket större chans att vinna, oavsett storleken på vinsten.

12. För Statistik

Detta leder oss fint till vår nästa punkt, nämligen att man alltid bör hålla en detaljerad statistik över sitt spelande på fotboll. Detta innebär att skriva ner datum, match, spelmarknad, lagt spel, storlek på insats och resultatet av spelet.

Detta är inte bara så att du kan hålla koll på dina vinster, utan också så att du kan upptäcka trender i ditt spelande.  Om du vill vinna på spel på fotboll måste du veta var dina styrkor ligger och hålla en detaljerad statistik av dina spelaktiviteter gör att du kan identifiera trender.

BETTING ENGLAND – Dom 8 Bästa Utsedda Spelmarknaderna på Premier League 

Till exempel kan du upptäcka att du vinner 80% av dina spel på över/under mål marknaden, men endast 25% av dina spel när du har spelat på vinstmarginal. Detta är ett enkelt exempel och siffrorna kanske inte kommer vara så här entydiga men över tid kommer du kunna se vilka spelmarknader på fotboll som är mest lönsamma för dig.

See also  14 Största Underdog Filmer från Sportens Värld - (PLAY)

Så om du vill vinna mer på spel på fotboll är det bäst att du håller dig till spelmarknader där du har haft mest framgång.

13. Jaga Inte Förluster

Detta är en av de vanligaste misstagen nybörjare gör och i slutändan kommer du inte vinna mer på spel på fotboll genom att jaga efter en förlust.

Att jaga en förlust är när du lägger spel, med goda avsikter, efter att ha gjort research men spelet inte gick in. Det kan finnas många anledningar till varför det gick som det gick men låt oss säga att laget du backade helt enkelt hade en dålig dag. Det kan hända och är alltid en risk när man spelar på fotboll.

Men om du vill vinna på spel på fotboll kan du inte tillåta dig själv att bli arg över resultatet och direkt lägga ytterligare ett spel och hoppas på att du vinner tillbaka de förlorade pengarna. Detta leder endast till ytterligare ett förlorat spel och cykeln kommer att fortsätta tills du har gjord av med alla pengar.

KLASSIKERNA – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Riktiga Gamlingar”)

Nyckeln till att vinna på spel på fotboll är ibland att veta när man ska sluta spela. Om du har förlorat ett spel, får du acceptera att det händer ibland, med vetskapen om att du har gjort allt du kunde för att lägga ett bra spel. Att bli arg och direkt vilja lägga ytterligare ett spel är en naturlig reaktion men ju snarare du kan sluta göra det, desto bättre.

Sätt en gräns för dig själv för hur många spel på fotboll du kommer lägga per vecka och håll dig till den. Du kommer att ha större framgång på lång sikt.

14. Spelförhållanden

Lag gillar att spela olika typer av fotboll och även om många gillar att behålla bollen och det fungerar för dem, gillar andra lag att spela mer direkt och med långa bollar. Spelförhållanden kan ha en stor inverkan på hur bra ett lag kommer att spela.

Liverpools manager Jurgen Klopp har kritiserats för sina kommentarer om vinden och hur den hade en negativ inverkan på hans lag.  Kolla vädret när Liverpool spelar och om de spelar på bortaplan och vinden ser ut att bli stark, kan de få svårt för att vinna matchen. Detta kanske är ett bra tillfälle att spela på en skräll eller kanske att helt undvika att spela på denna match, även om Liverpool förväntas vinna enligt spelbolagen.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Manchester City gillar att spela en passningsbaserad fotboll med bollen på marken men om de spelar borta mot ett lag som har en dålig plan, kan de få svårt för att vinna matchen.

Om du vill vinna på spel på fotboll bör du alltid kontrollera spelförhållanden eftersom de kan ha en stor inverkan på matchens resultat.

15. Spela på Mindre Kända Ligor

När du har vant dig vid olika spelmarknader för fotboll och fått erfarenhet kan det vara dags att börja titta på andra ligor. Om du har fått smaka på framgång i att vinna på spel på fotboll genom att använda över/under 2,5 mål, kan du vinna mer på spel på fotboll genom att spela på en liga där statistiken är till din fördel.

FOTBOLLSLIGOR – Varför Spela på Fotbollsligor du Aldrig tittat på – (Smarta Tipset)

I skrivande stund har 119 matcher spelats i Förenade Arabemiratens UFL och i 70% av dessa matcher har det gjorts över 2,5 mål. Totalt 234 matcher har spelats i den holländska Eredivisie och i 152 av dessa matcher har det gjorts över 2,5 mål, vilket är nästan 65%. Så detta antyder att om du vill vinna på spel på fotboll genom att spela genom att använda marknaden över 2,5 mål, är UFL och Eredivisie ett bra ställe att börja på.

Beväpnad med tipsen ovan bör du vara redo att vinna på spel på fotboll. Som med alla former av spel finns det alltid en inbyggd risk och du ska aldrig spela för mer än vad du har råd med.

Comments are closed.