FÖRKLARAT: Hur Fungerar Matchad Betting? – (“Inte alls Svårt”)

Du har kanske hört termen ”matchad betting” men aldrig riktigt förstått vad det innebär. Det har skrivits många artiklar om ämnet och även nationella tidningar har publicerat information om matchad betting.

Frågan är, vad är matchad betting? Kanske ännu viktigare, fungerar matchad betting?

I denna artikel kommer du att få reda på allt du behöver veta om matchad betting och hur det fungerar. Har du någonsin funderat på att testa matchad betting men inte vetat var du ska börja?

LISTAN – Här är Bettingbolagen med Flest Spelmarknader – (“HÖGA BETYG”)

Läs vidare för att ta reda på mer om matchad betting och avgör om det är något du skulle vilja prova.

1. Vad är Matchad Betting?

Matchad betting är inte så lätt och det kan ta lite tid att få det att fungera effektivt men i grund och botten handlar matchad betting om att omvandla gratisspel som erbjuds av spelbolag till pengar. Anledningen till att många personer gillar matchad betting är att på grund av att risken är låg men vi ska gå in på det mer i detalj senare.

HEMLIGHETEN – Vinna på Rätt Resultat – (“Öka Chanserna”)

Du behöver inte ha någon erfarenhet av sportspel eller kunskap om sport för att kunna få matchad betting att fungera. Den använder en matematisk metod för att göra en vinst från de gratiserbjudanden som kommer från många spelbolag online.

Så med det åtanke, låt oss ta en titt på hur matchad betting fungerar.

2. Hur Fungerar Matchad Betting?

Innan du börjar med matchad betting finns det några speltermer som du måste du bekanta dig med innan du börjar.  Vi kommer att hänvisa till dessa termer genom hela artikeln.

Backat Bet

Ett backat bet är att spela på att ett resultat ska bli sant. Till exempel satsa på Chelsea att slå Arsenal är en backat bet. Om det blir sant, vinner du spelet men om matchen slutar oavgjort eller om Chelsea förlorar matchen, förlorar du spelet. Alla vanliga spelbolag online på nätet kommer låta dig lägga ett backat spel.

KLASSIKERNA – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Kul Lista”)

Lay Bet

Ett lay bet är att spela mot att ett resultat ska bli sant.  I exemplet ovan, är att satsa på Chelsea att inte vinna är ett lay bet.  Om Chelsea förlorar eller spelar oavgjort kommer du att vinna spelet.  Du kan lägga ett lay bet hos en oddsbörs och dessa är inte lika vanligt förekommande som de vanliga spelbolagen, men det finns ett par bra tillgängliga.

Med hjälp av ovanstående termer fungerar matchad betting genom att använda ett gratiserbjudande för att skapa en vinst. Till exempel, om ett sportspel erbjuder ett gratisspel på 100 kr om du lägger ett spel 100 kr på en fotbollsmatch, måste du lägga ett spel på 100 kr hos spelbolaget på att Chelsea vinner matchen.  Detta är det backade spelet.

See also  Fd HOCKEYSPELAREN - (Varför du bör Spela på Ishockey) - "Ahhh Okej"

Du kommer sedan att lägga ett spel på samma match hos en spelbörs men denna gång lägger du ett lay bet för att täcka det motsatta resultatet (Chelsea att spela oavgjort eller förlora).  När de två spelen är avgjorda, oavsett resultatet, kommer du inte att ha vunnit eller förlorat några pengar.  Du täckte alla matchresultatet med hjälp av ett backat bet och ett lay bet.

FOTBOLLSPROFFSET – Vinna på Fotboll – (Steg för Steg)

Men du kvalificerade dig för gratisspelet på 100 kr hos spelbolaget. Nu måste du upprepa samma process som ovan men den här gången med hjälp av gratisspelet på 100 kr hos spelbolaget och lägga ett lay bet på motsatt resultat hos spelbörsen.

Du kommer inte tjäna exakt 100 kr men du kommer tjäna ca 80 eller 90 kr i vinst, vilket är en bra start.

3. Detaljerat Exempel

Vid det här laget är du kanske lite förvirrad kring några av de specifika detaljerna, men vi kommer att täcka detta nu genom att använda ett detaljerat exempel.

1. Spelbörs

Du måste skapa ett konto hos en spelbörs. Sök bara online efter spelbörser så kommer du att hitta de som är populärast.

BETTING ENGLAND – 8 Bästa Spelmarknaderna på Premier League 

2. Spelbolag

Skapa ett konto hos ett spelbolag. Leta efter de som har bra erbjudanden med gratisspel för nya kunder då detta är avgörande inom matchad betting, som diskuterats ovan.

3. Decimala Odds

Om du brukar använda brittiska eller amerikanska odds när du spelar, är det nu dags att byta till decimala odds. Det är enkelt att använda decimala odds och det gör det enkelt att förstå matchad betting.  Ändra inställningarna hos spelbolaget och spelbörsen till decimala odds.

4. Hitta ett Spel

Du vill hitta ett spel som har närmast odds både hos spelbolaget (backat bet) och spelbörsen (lay bet). Klicka för att se om det finns några begränsningar för gratisspelet som erbjuds av spelbolaget, såsom att till exempel spela till specifika odds.  Försök att välja ett spel med låga odds vid denna punkt, allt mellan 1.5 och 4.0 är bra.

BETTING SPANIEN – Bästa Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (LISTAN)

Så du kan backa Chelsea till att vinna hos spelbolaget till oddsen 2.20 och göra ett lay bet med samma spel hos spelbörsen genom att använda oddsen 2.25. Du kommer att gå med en liten förlust i och med detta, men den kommer att vara minimal och inte något du ska oroa dig för.

5. Gratisspel

Det spelar ingen roll vilket av de två spelen som går in, du har nämligen nu kvalificerat dig för gratisspelet.  Du kan använda gratisspelet på 100 kr för att göra samma process som ovan, genom ett backat och ett lay bet. Men den här gången ska du leta efter högre odds som är närmare matchade mellan spelbolaget och spelbörsen.

See also  LISTA: 12 Bästa Dokumentärerna om Betting - ("Popcorn Kväll")

Du backar till exempel Liverpool att vinna till 3.60 genom att använda spelbolaget och att lägga spelet hos spelbörsen till 3.75. Du måste sätta in ytterligare medel för att täcka skulden hos spelbörsen om det skulle behövas men oavsett resultatet i matchen, kommer du att göra en total vinst från de två spelen du har lagt.

BETTING SVERIGE – Allsvenskans Bästa Spelmarknader – (LISTA)

Så snart du har vant dig vid de tekniska aspekterna av att lägga ett matchat spel kan du lägga flera varje dag för att bygga upp en garanterad vinst, men finns det verkligen inga risker?

4. Hur Fungerar Matchad Betting Utan Risk?

Matchad betting utan risk följer samma principer som i exemplet ovan.  Det finns ingen risk inblandad eftersom att du har använt ett erbjudande om gratisspel och gjort en sund bedömning om vilka spel du bör lägga.

Oddsen för backade och lay bets måste vara nära matchade eftersom det är detta som tar bort risken från matchad betting. Du kommer inte att förlora pengar om du lägger matchade spel på korrekt sätt. Du måste dock vara medveten om att aldrig spendera mer än du har råd med när man spelar och det gäller även matchad betting.

5. Hur Fungerar en Miniräknare för Matchad Betting?

En miniräknare för matchad betting kommer att bli din bästa vän när du lägger matchade spel.  Nedan har vi tillhandahållit en miniräknare som du kan använda för att hjälpa dig med dina spel.

FOTBOLL VÄRLDEN – Fotbollsturneringarna att Betta på – (SE DOM BÄSTA)

En miniräknare för matchad betting fungerar så att den visar dig hur mycket du ska satsa hos spelbolaget och spelbörsen för att minimera din initiala förlust och för att skapa största vinsten.

Du måste skriva in oddsen från spelbolaget plus insatsen samt spelbörsens odds och avgifter, om spelbörsen har några. När du har lagt till denna information till miniräknaren för matchad betting, kommer den att skapa insatsen som krävs hos spelbörsen plus vilken vinst du kommer att göra.

Kom ihåg, detta kommer att vara en liten förlust för det kvalificerande spelet men det kommer att ge en fin vinst när du använder gratisspelet. Se till att du använder rätt sorts spel när du använder miniräknaren, vilket antingen kommer att vara ett kvalificerande spel eller ett gratisspel. I vissa fall kommer det även att vara ett riskfritt spel, vilket är ett erbjudande från spelbolaget på vilket du får tillbaka dina pengar om det inte går in.

6. Hur Mycket Kan Du Tjäna på Matchad Betting

Nu vet du hur man lägger matchade spel, nästa sak att tänka på är hur mycket du kan vinna på matchad betting. Det belopp du kan vinna från matchad betting beror på dina egna förutsättningar.  Hur mycket pengar har du råd att satsa på matchad betting?  Hur mycket tid har du för matchad betting?

See also  Odds Premier League: "Få Bästa Oddsen på Tuffaste Ligan" - TACK

MEGA LISTA – 32 Bästa Fotbollsligorna att Betta på – (“Riktigt Bra Lista”)

Vissa personer kan tjäna upp till 1 000 dollar per månad på matchad betting samtidigt som andra tjänar omkring 200 euro per månad på matchad betting. De som tjänar mer lägger in mer tid och anstränger sig mer i deras matchade betting än de som tjänar mindre.

Därför kommer det belopp du tjänar på matchad betting bestämmas av hur mycket tid du spenderar på att göra det och du bör inte använda det som en garanterad inkomstkälla.

Dessutom kommer du behöver pengar för att börja med matchad betting för att lägga dina kvalificeringsspel och även om du kommer att få tillbaka dem, ska du aldrig satsa pengar du inte har råd att förlora.

7. Är Matchad Betting Lagligt?

På grund av att matchad betting resulterar i garanterad vinst när det görs på rätt sätt, ifrågasätter många personer om det verkligen är lagligt. Den goda nyheten är att matchad betting är helt lagligt och alla som kvalificerar sig för att öppna ett spelkonto hos ett spelbolag online och hos spelbörser kan delta i matchad betting.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Vissa online spelbolag stänger ner konton om de misstänker att användaren använder matchad betting. Du bör dock inte använda samma spelbolag hela tiden när du använder matchad betting då gratisspel brukar vara begränsade.

8. Måste Man Vara En Expert På Betting På Sport?

Som visat ovan behöver du inte vara någon expert på betting på sport för att tjäna pengar på matchad betting. Om du kan följa instruktionerna, använda en vanlig miniräknare och är bekväm med matematik, kan du börja lägga matchade spel.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Vissa personer känner sig mer bekväma med att lägga matchade spel på sporter som de kan eftersom det är alltid trevligt att se något som är bekant när du börjar med något nytt.  Så om du gillar fotboll, lägg då dina matchade spel på fotboll. Om du följer tennis, använd då matchad betting för att spela på tennis.

Likaså om du har erfarenhet spel online, kommer du att få grepp om matchad betting snabbare än någon som inte har någon erfarenhet av betting på sport. Men när du har lagt ett framgångsrikt matchat spel kommer du snart bli van vid processen och inse att matchad betting passar för alla spelare, oavsett nivå.

Comments are closed.