SPELTIPS BASKET: Ligorna, Spelformer, Spelbolag – (GUIDE)

Basket har utvecklats till en av de mest populära sporterna i världen, speciellt i fråga om tittarsiffror och de summor som används för att spela på sporten. Det här är även en mycket populär sport att betta på. Som om du gillar basket och betting är denna artikeln en bra start för dig att komma djupare in i basket betting världen.

NYA LISTAN – Nätets Hetaste Bettingsidor – (ÅRETS RANKNING)

  • Basket är en mega sport i USA
  • Det finns flertalet vinnande spelformer
  • Det finns saker du bör passa dig för

Basket har kommit långt från de tidiga dagarna när bollen var tvungen att hämtas manuellt från nätet efter varje gång bollen hade hamnat i korgen. Under tidigt 1900-tal blev dessa ersatta av ringar som hade en bräda bakom och bollen kunde passera genom nätet. College basket spreds snabbt över USA och Kanada på 1920-talet, det professionella spelet föddes när många lag tog form, speciellt i USA.

[basket]

År 1949 slogs två ligor samman och bildade the National Basketball Association (NBA) och sporten fortsatte att spridas över världen. Det finns nu två ligor i Europa, Asien och många länder har tävlat mot USA i de olympiska spelen över åren, några lag som Argentina och Litauen har lyckats besegra dem.

GAMBLARENS TIPS – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

NBA fortsätter att var den högsta nivån av professionell basket i världen och det är massor av pengar involverat. Både i form av spelarlöner och tvpengar. Med det har valen av spel och spelformer vuxit i samma takt och spel på basket har blivit väldigt populärt, vilket har resulterat i att ett stort utbud av speltips basket finns tillgängligt online.

1. Speltips Basket – Varför och vilka bör du spela på

Basket är väldigt likt många andra sporter; i den bemärkelsen att du bara bör spela där det finns ett spelvärde. På grund av de handikapp som finns på marknaden, bör det finnas gott om möjligheter att spela på vilket lag som helst, men spela aldrig på ditt egna lag.

See also  14 Största Underdog Filmer från Sportens Värld - (PLAY)

KOMB TIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (LISTA)

Spela på de lag som du har bra kunskaper om och där du kan göra en bra värdering av deras chans att vinna matchen. På grund av den enorma mängd statistik och speltips basket som är tillgängligt, bör de flesta basketmatcherna, speciellt in tävlingar som NBA, passa för ett bra spel.

2. Varför du inte bör spela på basket

Det bör aldrig finnas en tid när det är dåligt att spela på basket. Även tidigt in på säsongen av NBA finns det bra spelmöjligheter tillgängliga. Den enda gången du bör hindra dig själv från att spela på basket är när du inte har tillräckligt med nödvändig information för att kunna lägga ett välgrundat spel. Om du inte har kunskapen, gissa inte.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (RIKTIGT DUMT)

Populära spel och spelformer

Det finns massor med sätt att spela på basket på och några av de populäraste är listade nedan:

  • Moneyline
  • Points Spread
  • Vinstmarginal
  • Totalt antal poäng över/under
  • Race till 20 poäng

Spelformen Points Spread är väldigt likt handikappspel. Till exempel, favoriten blir tilldelad ett visst antal minuspoäng. Så om Cleveland Cavaliers ger -10,5 måste laget vinna med mer än detta nummer för att du ska vinna spelet.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

När det kommer till Moneyline, Points Spread och totalt antal poäng är dessa spelformer också tillgängliga för andra delar av spelet, inte bara slutet. Du kan till exempel spela på First Half Moneyline, First Quarter Moneyline, First Half Point Spread och First Half Total Points.

See also  Betting på Underdogs: Hitta Skrällarna - ("SKRÄLL BETTING")

3. Speltips Basket – 3 enkla principer för att utöka dina vinster på spel på basket

Princip 1 – Kolla spelschemat

Detta gäller speciellt för NBA under de första veckorna på en ny säsong. Titta på spelschemat för alla de 30 lag som deltar och ta reda på vad de måste gå igenom under de första veckorna av spelschemat. När du lägger spel, undvik att spela på de lag som måste göra långa resor och de lag som spelar matcher för andra kvällen i rad.

Princip 2 – Truppens djup

När basketsäsongen går mot sitt slut börjar alla spelare att bli trötta och eftersom att matcherna generellt spelas mellan dem som har presterat bra under den ordinarie säsong, är nivån och intensiteten hög. Kolla därför vilket lag som har större djup i truppen och vilka som inte lider av problem med skador, då allt eftersom matchen pågår, kommer de att ha en bättre chans att lyckas.

LÄS MER – Spelodds – (Amerikanska, Decimal, Brittiska Odds ) – ENKELT FÖRKLARAT

Princip 3 – Kända lag

Många människor, speciellt de som följer basket som ett vanligt fan, kommer att känna till lag som LA Lakers, Boston Celtics och New York Knicks. Många spelare dras därför till dessa lag när de spelare och kommer att lägga sina spel baserat på lagets namn och inget annat.

Men om du vill utöka dina vinster när du spelar på basket, titta på statistiken och hur dessa lag presterar innan du lägger ett spel. Bara för att ett lag har ett känt namn, på grund av gamla meriter, gör det inte dem automatiskt till ett bra val för ett spel idag.

4. De populäraste basketeventen att spela på

The National Basketball Association

Detta är den mest kända basketligan i världen och den brukar dra till sig de bästa spelarna från hela världen. Lagen är indelade i två conferences och under den ordinarie säsongen spelar de 82 matcher vardera, 41 hemma och 41 borta, inkluderat två matcher mot alla andra lag i NBA. När den ordinarie säsongen tar slut, omkring mitten av april, börjar slutspelet.

See also  SPELGUIDEN: Hur man Satsar på Herrtennis - (SMARTA TIPS)

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

NBA slutspel

NBAs slutspel är ett enormt event och består av de åtta bästa lagen från varje conference. Varje lag kommer att spela mot en motståndare i bäst av sju matcher, där det första laget som når fyra vinster går vidare till nästa runda. Resultatet är att ett lag från varje conference är kvar för att spela i finalen, som också spelas i bäst av sju matcher är känd som NBA finalen.  Det spelas alltid väldigt mycket på slutspelet i NBA och NBA finalen, med ett brett urval av spelformer och speltips basket.

EuroLeague

Detta är den den bästa professionella basketligan i Europa och består av lag från upp till 18 olika länder. Det är totalt 16 lag i den ordinarie säsongen och de 8 bästa kommer att gå vidare till slutspel. Lagen måste vinna tre matcher i serien för att gå vidare till nästa runda och de Final Four, vilka består av de fyra kvarvarande lagen från slutspelet som kommer att spela semifinal och final, under en helg för att utse vinnaren

PLANEN – Betting på Underdogs – (“Så bör du göra”)

FIBA Världsmästerskapen i basket

Detta är den största tävlingen som involverar nationella basketlag och den utkämpas en gång vart fjärde år. Turneringen spelas i samma format som FIFA världsmästerskap, i det att nationer lottas i grupper och tävlingen går vidare till utslagsmatcher från kvartsfinalen och vidare USA, Serbien, Ryssland och Brasilien är några av de mest framgångsrika nationerna i FIBAs världsmästerskap.

Comments are closed.