SPELTIPS Ishockey: Ligorna, Spelformer, Spelbolag – (BETTING)

Ishockey är en av de största sporterna i Nordamerika och Europa. Den bästa hockeyligan är National Hockey League (NHL), som är populär över hal världen, men som spelas av lag från USA och Kanada. I Europa heter den största hockeyligan Kontinental Hockey League och den består av lag från Ryssland, Kina och Kroatien bland andra.

NYA LISTAN – Nätets Populäraste Bettingsajter – (RANKADE)

  • Speltipsen för att vinna mer på Ishockey
  • Dom bästa spelformerna att betta på
  • Fällorna du bör undvika

Utöver ovanstående ligor är Champions Hockey League, som är en europeisk ishockey turnering, den innehåller lag från många olika ligor, som Österrike, Sverige, Finland, Schweiz och Tyskland. Ishockey är känt för att vara den snabbaste sporten på jorden och när vi pratar om fart, skicklighet och fysik, kommer inga andra sporter i närheten.

1

Höga hockey odds

Hockey från många ligor

Superenkel Registrering

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Hockey från hela europa

Riktigt fina hockey odds

Välkänd spelgigant

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populär Hockeysjt

Höga Hockeyodds

Snabba Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland hockeyspelare

Bra hockey utbud

Smaskiga odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Medan ligorna nämnda ovan inkluderar klubb eller franchiselag, finns det andra turneringar där länder tävlar mot varandra och dessa är väldigt populära att spela på. Event som vinter-OS och världsmästerskapen drar stor publik och därmed massor med spelformer att välja bland.

HOCKEYDÅREN – Live Betting på Hockey – (“5 Avgörande Detaljer”)

Som med alla stora sporter runt om i världen, som fotboll, tennis och golf har den professionella sidan av ishockey vuxit sig större, det har också spelandet på dessa matcher, speciellt i NHL och det bästa europeiska ligorna. Som sådan, letar spelarna alltid efter de bästa speltips ishockey som finns tillgängliga online och antalet källor för spel på ishockey har vuxit de senaste åren.

1. Speltips ishockey – Varför och vilka bör du spela på

En av de bästa sakerna med att spela på ishockey är att du inte behöver ha någon djup kunskap om sporten för att komma igång och potentiellt tjäna lite pengar. Om du redan har koll på spel på fotboll, är spel på ishockey väldigt likt och det kommer inte att vara något nytt för dig.

See also  Bästa & Hetaste Hockeyklubbarna i Europa - ("Några Överraskar")

ÖSTLIGAN – Ishockey Betting på den Finska Hockeyligan – (HYVÄ SUOMI))

Men, i början är det bäst att hålla sig till de populära ligorna, som NHL, KHL, CHL, vinter-OS och världsmästerskapen. En enkel regel att följa när det gäller att spela på ishockey, är att bara spela när det finns ett spelvärde. Även lag som till slut vinner Stanley Cup förlorar många gånger på vägen dit under säsongen.

Det finns därmed gott om möjligheter att spela på motståndaren till hyggliga odds och eftersom att säsongen är lång, speciellt i NHL, ger detta många möjligheter till spel med bra spelvärde. Genom att använda speltips ishockey kommer du lättare att hitta fler spelvärda spel under den reguljära säsongen.

2. Populära spel och spelformer

Det finns ett stort utbud av spelformer kopplade till ishockey, vissa är vanliga i många sporter och andra är unika för sporten. De mest populära spelformerna för ishockey inkluderar följande:

  • Vinnare av turneringar/ligor
  • Matchresultat efter ordinarie speltid
  • Matchresultat efter övertid
  • Mål över/under
  • Rätt målställning
  • Puck line handicap

NORDAMERIKANSK ISHOCKEY – Spela på NHL – (VÄRLDENS MEST BEVAKDE)

Många av de ovanstående spelformerna kan vara bekanta för dig från andra sporten, ett undantag är dock Puck Line Handicap.  Detta brukar vanligtvis inkludera att en underdog ges ett +1,5 måls puck line handicap, vilket betyder att de inte får förlora med 2 mål eller mer för att du ska vinna spelet. Det andra alternativet är ett -1,5 goal puck line handicap som ges till favoriten och det innebär att de måste vinna med minst 2 mål för att spelet ska bli framgångsrikt.

3. Speltips ishockey – 3 enkla principer för att utöka dina vinster på spel på ishockey

Princip 1- Målvakten

De som kan, kommer att se till målvakten kvalitet när de bedömer ett specifikt lags styrka och deras chanser att vinna en match. Du behöver bara se tillbaka till den Olympiska finalen 1980 när Ryssland bytte ut sin ordinarie målvakt och förlorade sedan i en av de mest otippade matchutgångarna genom alla tider, för att förstå hur viktig en position är. Om en ordinarie målvakt är borta, kan det lätt göra en match jämnare.

See also  Tysklands 15 Största Fotbollsarenor Listade - (Stora & Populära)

KACHING – Så Spelar du in Dollars på Hockey – (KNEP)

Princip 2 – Studera formen

Detta kan verka vara uppenbart men att titta på hur ett lag har presterad, både hemma och borta innan du placerad ditt spel på en ishockeymatch. Vissa lag kommer att vara mycket starkare när de spelar hemma, än när det spelar borta och hemmapubliken kan göra stor skillnad.

Leta efter mönster i lagens resultat hemma och borta. Om ett lag har misslyckats med att få bra resultat, kan hemmapubliken gå emot dem och det kan erbjuda bortalaget en chans. Hemma- och bortaform är väldigt viktig statistik när man spelar på ishockey.

Princip 3 – Stanley Cup finalen

Den största händelsen på NHL säsongen är Stanley Cup finalen och i och med det drar den till sig många spel. Men trotts att research är den stor del av att bli framgångsrik med spel på sport, ska du inte lita på statiskt från den ordinarie säsongen för att hjälpa dig att hitta en vinnare i denna match.

HOCKEYSPELAREN – Varför du bör betta på Ishockey – (GAMBLING INSPIRATION)

Under en säsong kan det vara massor med faktorer, skador, ändringar i laget och tröttsamma resor som kan leda till överaskande resultat och skev statistik. Du kan dock titta på den senaste formen som en indikator, men lite inte på att den ordinarie säsongen kommer att vara en korrekt reflektion över vad som kommer att hända i Stanley Cup finalen, det kommer att lämna dig besviken.

4. De mest populär ishockey eventen att spela på

Vi har nämnt några av de bästa ishockey eventen att spela på i artikeln och de inkluderar:

See also  MATCHFIXNING: 12 Kända Matchfixningsskandaler - ("AVSLÖJAR")

Vinter-OS

Ishockey har varit en del av vinter-OS sedan 1920 och från och med 1988 och framåt har alla atleter tillåtits att delta, vilket gör det till en stor fest för alla ishockeyfans över världen. Under 1960- och 70-talet dominerade Sovjetunionen tävlingen, men mer nyligen har det blivit konkurrenskraftigt med Kanada, Sverige och Tjeckien, alla som vinnare av guldmedaljen.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

Världsmästerskapen

Världsmästerskapet spelades först som ett individuellt event 1930 och dominerades i början av Kanada, men precis som i vinter-OS klev Sovjetunionen fram och tog kontroll över eventet, de vann ett stort antal gånger på 60-, 70- och 80-talet. Kanada har också nyligen njutit av framgång, men lag som Ryssland, Sverige, Tjeckien och Finland har också vunnit sedan 2010, vilket gör det till ett väldigt spännande event att se och spela på.

National Hockey League (NHL)

Det här är den bästa professionella ishockeyligan i USA och Kanada och den mest välkända över världen. Den första säsongen spelades 1917 och NHL är hemmet för den äldsta professionella sporttrofén i USA, Stanley Cup. Som en sådan populär liga, lockar den tills sig spelare från hela planeten och med en lång säsong, flera hundra matcher, är det inte så konstigt att NHL är ett av de populäraste eventen för ishockey att spela på.

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

Kontinental Hockey League (KHL)

Detta är det nyaste tillskottet till gruppen av ishockey events listade här, etablerad 2008 med ursprung från Ryska Superleague. De flesta av de deltagande lagen är Ryska, med lag från andra länder som Vitryssland, Kina, Kroatien och Kazachstan är turneringen delad i East and West Conferences. Säsongen löper mellan augusti och april och spelbolag, som Bet365 erbjuder ett enormt antal spelformer som löper över tävlingen nio månader.

Comments are closed.