SPELTIPS La Liga: (Tipsen, Spelformer, Spelbolag) – “Bli en Vinnare”

La Liga är den bästa fotbollsligan i Spanien och kanske mest känd för, utanför landets gränser, som Barcelona och Real Madrids hem, två av de största fotbollsklubbarna i världen. Det här är också ligan där du som gambler har en riktigt smaskig mängd av olika stormatcher att betta på. Den här artikeln kommer hjälpa dig att bli en expert på spanska ligan (La Liga)

NYA LISTAN – Nätets Populäraste Bettingsajter – (RANKADE)

  • Speltipsen för att vinna mer på spanska ligan
  • Dom bästa spelformerna att betta på
  • Fällorna du bör undvika

La Liga, som är känd som Primera Division har funnits sedan 1929, men under den tiden har bara nio olika lag blivit krönta som mästare, trots att 60 lag har tävlat i ligan. De senaste åren, enligt UEFAs koefficient, har La Liga varit toppligan i Europa och det beror till största del på klubbarnas framgångar i de europeiska tävlingarna

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Tack vare Spaniens klubbars framgång i europeiska tävlingar och det faktum att världens bästa spelare som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo spelar i La Liga, har det kommersiella värdet på ligan vuxit avsevärt. Med det har intresset för att se på matcher ökat och bettingsidor tillhandahåller live streaming från La Liga matcher, inkluderat de där Barcelona och Real Madrid spelar.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Under de tre senaste åren har Atletico Madrid tagit upp kampen med Barcelona och Real Madrid I jakten på de Spanska och europeiska titlarna, det har bidragit till ett ökat intresse för att spela på La Liga. Det finns bokstavligen hundratals av spelformer att välja på varje vecka och det får folk att komma tillbaka oftare. Så, fler och fler människor letar efter speltips La Liga online i ett försök att göra en vinst på sina spel på Spansk fotboll.

See also  Betting på Fotboll - 3x3 Antalet Orsaker till att Spela på Fotboll

1. Speltips La Liga – Varför och vilka bör du spela på 

La Liga matcher sprids över flera matchdagar i veckan, det är mestadels på grund av Tv-rättigheter. Det hör inte till ovanligheten att matcherna spelas på torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag, vilket öppnar upp för möjligheter till spel över fem dagar.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (RIKTIGT DUMT)

Som med alla fotbollsligor, bör du aldrig spela på laget som du håller på, då det är svårt att använda ditt huvud istället för ditt hjärta. Om det är ett fan av Real Madrid till exempel och de möter Barcelona bort, tänker du då spela på motståndarna, även om det är det vettiga? Antagligen inte.

När vi talar om El Clasico, det är den match som får mest uppmärksamhet under La Liga säsongen och spelbolagen brukar ofta komma med erbjudanden online innan matchen, som spelare kan ta del av, vilket är fantastiskt. Men matchen mellan Barcelona och Real Madrid är extremt svår att förutse, som resultatet 2015/16 visade.

FOTBOLLSGUIDEN – Hur Man Vinner Pengar på Fotboll – (STEG FÖR STEG)

Med det sagt är det bäst att undvika att spela på att matchen ska sluta med ett kryss, då detta är det mest sällsynta resultatet de senaste åren. När du spelar på vem som ska vinna La Liga, överväg bara Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid. Du måste gå tillbaka till 2003/4 för att hitta en annan vinnare av La Liga och det är osannolikt att det kommer att hända snart igen.

See also  11 av Tysklands Bästa Fotbollsmålvakter - ("Katten" & "Galningen")

2. När du inte bör spela på La Liga

Det är inte vettigt att satsa på vinnaren av La Liga innan starten av säsongen. Oddsen på Real Madrid och Barcelona är helt enkelt inte värt att titta på, endast Atletico Madrids odds kan vara värda att spela på. Det kommer dock att bli uppenbart under säsongen om ett nytt lag kommer att utmana i toppen och de kan vara värda att satsa på. Men innan säsongen börjar är det inte värt besväret.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Dessutom, som nämnts ovan kan El Clasico vara väldigt svårt att förutsäga, men med all hype är det svårt att inte engagera sig. Att spela på vinnare bör undvikas, men det innebär inte att det inte finns andra spelformer att titta på.

3. Populära spel och spelformer

Som nämnt ovan, det finns ett enormt urval när det kommer till spelformer för La Liga, men de mest populära är dessa:

  • Matchresultat
  • Asian Handicap
  • Totalt antal mål över/under
  • Vinnare av La Liga “utom de 3 stora”

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Asian Handicap är en av de mest populära spelformerna för La Liga på grund av den senaste dominansen från Real Madrid och Barcelona. Oavsett omständigheterna, när dessa två lag spelar i La Liga blir de tunga favoriter från spelbolagen. Så, för att göra matchen mer intressant för spelarna låter Asian Handicap dig välja vinnaren av en match, där lagen har ett måls handikapp. Detta kan göra varje spel på Real Madrid och Barcelona spännande, oavsett vilka de spelar mot.

4. Speltips La Liga – 3 enkla principer för att utöka dina vinster på spel på La Liga 

Princip 1 – Research och analys

Denna princip gäller för alla sportspel men ännu mer för La Liga, på grund av den enorma mängd information som finns tillgänglig. Vilka lag har bra statistik från när de spelar mot en speciell motståndare? Hur ofta gör en specifik spelare mål mot ett speciellt motstånd? Hur många röda kort har delats ut i de senaste matcherna mellan två lag?

See also  Gambling Online: 5% i Världen försöker bli rik på Betting - "OJOJ"

PLANEN – Betting på Underdogs – (“Så bör du göra”)

All denna information finns tillgänglig online och det finns ingen ursäkt till att inte använda den. Speltips La Liga är alltid värt att söka efter innan du lägger några spel, då dessa också kan bidra med bra analys.

Princip 2 – Titta på Barcelona och Real Madrids spelschema

I de flesta fall kommer Barcelona och Real Madrid att vara överväldigande favoriter att vinna alla sina matcher i La Liga, speciellt när de spelar på hemmaplan. Men oförutsägbara resultat inträffar och vanligtvis med väldigt höga odds, vilket betyder att bra vinster finns tillgängliga när det inträffar.

Kontrollera alltid Barcelona och Real Madrids spelschema, för om de har en bortamatch i La Liga, mot Athletic Bilbao eller Villareal till exempel inklämd mellan en kvartsfinal eller en semifinal i Champions League, är detta det tillfälle då de är som mest sårbara. Stora vinster kan skapas från situationer som denna.

Princip 3 – Fördel av hemmaplan

Fördel av hemmaplan betyder mycket i La Liga och under de fem senaste säsongerna har fördelen av hemmaplan räknats som 1 måls fördel, jämfört med att spela på bortaplan. En snabb titt på den genomsnittliga skillnaden mellan en La Liga klubbs målskillnad hemma och deras mål borta under de senaste fem säsongerna, förstärker detta argument.

VINNA MER – (10 TIPS) – Båda Lagen Göra Mål – (SPELFORMEN)

Klubbar som Sporting Gijon (+1,19), Las Palmas (+1,27), Osasuna (+1,23), Real Sociedad (+1,13) och Sevilla (+1,34) är en annan sak hemma än när de spelar borta. Dessa tre principer kommer att hjälpa dig med dina speltips La Liga blir vinnare.

Comments are closed.