BetFred belöningar för dem som gillar spela på målskyttar

Att spela på fotboll är nu något som alla spelare kan göra, när som helst, tack vare onlinespelbolagen. Om det är Champions League, engelska Premier League eller indiska Mizoram Premier League, kommer du garanterat att hitta spelformer och odds för matcher.

"En av dom största"

GRATIS SPEL

X

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

En av de mest populära spelformerna, speciellt för de europeiska topligorna och turneringarna, är de på första målskytt. Med spelare som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski och Sergio Aguero spelande varje vecka, finns det alltid massor med action och fantastiska odds för att spela på att dessa spelare ska göra matchens första mål.

Som tur är har BetFred ett fantastiskt erbjudande för de som gillar att spela på vem som blir den första målskytten, vilket kan utöka dina vinster på ett framgångsrikt spel.

Spel på målskytt

Det finns tre typer av spel på målskytt tillgängliga och de är första målskytt, målskytt när som helst och sista målskytten, inget av dem kräver någon vidare förklaring.

Första målskytt: Den spelare som gör matchens första mål

Målskytt när som helst: En spelare att göra mål när som helst i matchen

Sista målskytten: Den spelare som gör det sista målet i matchen

BetFred dubblar oddsen för vinster på spel på första målskytt

BetFred har ett fantastiskt erbjudande för de som spelar på spelformen att välja första målskytt på deras hemsida. Om du lyckas förutse en första målskytt och den spelaren sedan gör ytterligare ett mål i matchen, kommer BetFred att dubbla dina odds på den spelformen. Det är inte allt, om spelare sedan gör ett hattrick, kommer BetFred att tredubbla oddsen, så detta erbjudande från BetFred kan ge dig fantastiska resultat.

"En av dom största"

GRATIS SPEL

X

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Till exempel, om du spelar på att Sergio Aguero ska göra det första målet i matchen till oddset 4 och han gör det, följer upp det med ett andra mål, kommer oddset att dubblas till 8. Om Aguero gör ett