Ronaldinho Arresterad I Paraguay, Anklagad För Att Ha Förfalskat Dokument

Den till två gånger av FIFA utsedda World Player of the Year, Ronaldinho, arresterades i Paraguay för några dagar sedan. Ronaldinho sitter i fängelse i huvudstaden Paraguay tillsammans med sin bror, anklagade för att ha försökt korsa gränsen mellan Brasilien och Paraguay med förfalskade pass.

HELA LISTAN – Odds sidor med Licens du BETTAR – (ALLA SPORTER)

Enligt vissa källor letade Ronaldinho efter affärsmöjligheter i det här landet och han var helt omedveten om att hans resedokument var förfalskade.

Haft problem med lagen under 2019

Tydligen är det inte första gången då en av 2000-talets bästa fotbollsspelare bryter mot lagen. Allt började 2019 i hans hemland Brasilien där den före detta fotbollsstjärnan som spelat i Barcelona och Milan ägde 57 fastigheter.

Regeringen har beslagtagit alla hans fastigheter eftersom han inte betalade böter för att ha byggt en brygga vid sitt hus vid sjön i Porto Alegre utan tillstånd några år tidigare. Detta var en sträng böter på flera miljoner som Ronaldinho inte var villig att betala.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Dessutom hade han andra skulder, inklusive skatter som också var obetalda. Den berömda fotbollsspelaren lovade att fortsätta sin juridiska kamp, ​​men myndigheterna har konfiskerat hans spanska och brasilianska pass. Det är förmodligen varför han och hans bror bad om ett paraguayskt pass.

See also  TILLSLAG: Crown Casinos Anställda Arresterade i Kina - (BROTT)

Är Ronaldinho skyldig?

Vi måste vänta ett tag för att få svar på denna fråga. Det som är känt hittills är att Ronaldinho och hans bror sitter i fängelse i Asunción. De arresterades av gränspolisen som märkte att deras dokument var förfalskade.

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Roberto Assis och Ronaldinhos advokat hävdar dock att bröderna inte var medvetna om detta. Det visar sig att Ronaldinho startade en process för att få ett paraguyanskt pass för ett tag sedan. Han hävdar att ett par regeringstjänstemän tog hand om denna process. Paraguays regering har emellertid arresterat de tre tjänstemännen som är involverade i processen.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

En annan sak som är till Ronaldinhos fördel är att han åtminstone officiellt var på väg till ett välgörenhetsevenemang. Å andra sidan går det rykten om att han letade efter affärsmöjligheter i detta sydamerikanska land och välgörenhetsevenemang som detta är ett bra ställe att hitta den här typen av möjligheter.

De senaste nyheterna som kommer från Paraguay avslöjar att åklagaren utreder ytterligare ett par brott som har begåtts av Ronaldinho. Naturligtvis nekar fotbollsspelaren till alla anklagelser. Just nu sitter han i ett fängelse med sin bror och han har redan tillbringat ett par nätter i fängelse.

I teorin bör myndigheterna genomföra utredningen på mindre än sex månader. Det kan emellertid vara möjligt för Ronaldinho att lämna fängelset innan detta eftersom han redan har begärt att bli överförd till husarrest. Dessutom har spelaren erbjudit några av sina fastigheter som garanti.

See also  UNIBET INTRODUCERAR: Dragon Palace Slot - ("Ta dig en titt")

Det som gör denna begäran intressant är det faktum att Brasilien inte lämnar ut sina medborgare. Så om Ronaldinho åker tillbaka till Brasilien, behöver han inte åka tillbaka till Paraguay där han förmodligen kommer att stå inför en rättegång.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Å andra sidan, om han stannar i Brasilien, riskerar han att mer av hans tillgångar kommer att beslagtas av regeringen. Detta är en mycket obekväm situation för den tidigare stjärnan i det brasilianska fotbollslaget.

Denna fotbollsspelarnas storhetstid är över. Han var känd som en fotbollsmagiker på grund av sina exceptionella färdigheter och djärva rörelser på planen. Nu kämpar han för att behålla den förmögenhet som han tjänade som spelare under dessa dagar och han kommer att behöva mer än fotbollskunskaper och talang för det.

Comments are closed.