Mega Sena Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster…

Nästan varje individ i Brasilien drömmer om att få jackpotten i lotteriet Mega Sena. Tack vare internet kan spelare från andra länder försöka göra dessa drömmar sanna. Att köpa en lott är det första steget till att vinna på lotto och Mega Sena är inte annorlunda.

Fans av det här lottospelet som har funnits under en relativt lång period letar alltid efter de bästa sätten för att vinna den imponerande storvinsten i lotteriet Mega Sena.

Det är sant att du inte kan påverka resultatet av detta spel, men vissa aktiviteter gör denna process enklare. Vi pratar om att bli bekant med spelet för att spela det på bästa möjliga sätt.

ÅRETS LISTA – Lottosidor där Spelarna Vinner Störst Vinster – (POPULÄRT)

Det är det främsta skälet till att vi har gjort research och skapat denna lotto guide till Mega Sena för alla lotto fans där ute. Använd den här guiden om du vill:

 • Upptäck lösningarna du kan använda för att spela Mega Sena på bästa sätt
 • Hitta information om dragningarna
 • Utforska vinststrukturerna och andra aspekter av detta lottospel

Som förväntat hjälper ingen formel, system eller strategi spelare att vinna i detta populära brasilianska spel. Lottospel fungerar så – det finns ingen kod som du kan knäcka för att börja vinna. Men om du vill se till att du gör det på bästa sätt, läs vår djupgående guide.

[lotto]

Mega Sena Statistik

Plats: Brasilien
Ägare: Caixa Economica Federal Bank, den brasilianska statsägda banken
Grundades år: 1996
Spela online: I dussintals länder
Största vinst: 54,3 miljoner euro
Jackpots: Ja
Dag för dragning: Onsdag och lördag
Totalt anta nummer: 60
Kostnad per lott: 1,5 euro
Antal kombinationer: 50 063 860

Mega Sena startade i mars 1996. Det fanns ett par stora vinnare under de första tre åren i detta spel och det är därför det har blivit så populärt, inte bara i Brasilien utan över hela världen (särskilt i Syd- och Centralamerika). Intressant nog är detta ett av de sällsynta globalt populära lottospelen som organiseras av en bank som ägs av regeringen.

CHOCKERANDE SUMMOR – Dom Största Lotto Vinsterna – (WOW)

När det gäller att köpa lotter, kan brasilianska spelare göra detta i lokala butiker, men alla spelare från ett land där spelande är lagligt kan också köpa en lott via internet. Mega Sena, precis som många andra lotterier är enkla och lovar utmärkta vinster.

1. Mega Senas historia

Brasilia Brasilien
Credit: evenfh/Shutterstock.com

 

Det finns många lottospelare i Brasilien och det är uppenbart att Mega Sena inte är det äldsta lotteriet där med tanke på att det lanserades i mars 1996. Men detta är det överlägset mest spelade spelet och det främsta skälet till det är de stora vinsterna som väntar på spelarna.

Sedan 1996 sker dragningarna sig i Brasilia, huvudstaden i Brasilien. Cirka tre år efter det skapade detta spel den första miljonären – en spelare vann cirka 12 miljoner euro.

UNIK LISTA – Bästa Lottospelen du kan spela på – (HELA LISTAN)

Under åren har Caixa Economica Federal Bank infört några förändringar som har gjort spelet intressantare.

2. Hur man spelar Mega Sena

Hur man spelar lotto

Du behöver inte vara en erfaren spelare eller ett stort fan av lotterier för att ta reda på hur man spelar Mega Sena. Invånare i Brasilien, såväl som människor som besöker detta land, kan köpa lotter på många olika platser, inklusive vanliga butiker, specialiserade lottobutiker, bensinstationer, köpcentrum, etc.

See also  Hur Man Vinner På Mega Millions - Regler, Möjligheter, Tips

Vinsten på en lott förändras, men just nu kostar en kombination på en Mega Sena-lott 1,5 euro. När det gäller spelet finns det inget som är komplicerat eller förvirrande med det. Spelare som vill börja spela Mega Sena bör hålla sig till dessa grundläggande steg:

 • Hitta en butik som erbjuder Mega Sena-lotter och köp en lott
 • Välj mellan 6 och 15 nummer av 60
 • Betala 1,5 euro och verifiera lotten

Nu när du har din första lott måste du vänta på dragningen på onsdag eller lördag och titta på dragningen live. Naturligtvis kan du också använda internet för att kontrollera siffrorna.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Miljonärsspelet”)

Den officiella webbplatsen för Mega Sena är förmodligen det bästa stället att göra detta på, men det finns också många webbplatser som är fokuserade på lotteriet som kan hjälpa dig.

3. Var man spelar Mega Sena

Mega Sena Bahia Brasilien

Det är viktigt att komma ihåg att alla spelare som gillar lottospel, vare sig det är en brasiliansk medborgare eller en utlänning, kan spela detta intressanta spel och vinna storvinsten. Du behöver bara en betald och bearbetad lotteri för att börja spela.

Som vi redan nämnt kan du köpa en lott på internet eller köpa en i en butik. Om du kommer från ett land där spel och lotto är lagligt, behöver du inte oroa dig för något. Mega Sena följer formatet hos många populära lotterispel och har två dragningar per vecka – onsdag och lördag, varje vecka under hela året.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Miljonärerna)

Dragningarna hålls i Brasilia klockan 20 lokal tid. Du kan titta på dragningarna live på RedeTV (ett brasilianskt TV-nätverk). Naturligtvis kan du titta på inspelade videor online eller kontrollera resultaten på populära lotterisajter.

4. Hur man vinner på Mega Sena

Nu kommer frågan som ställs av tusentals spelare. Varje spelare vill vinna på Mega Sena och de vill uppnå den vinsten så snabbt som möjligt. Du kan bli lite besviken när du hör att det inte finns någon magisk formel här. För att vinna på Mega Sena måste man få fyra eller fler korrekta nummer på sin lott.

Så det finns ingen lång lista över potentiella vinnande kombinationer på Mega Sena:

 • 4 Mega Sena-nummer
 • 5 Mega Sena-nummer
 • 6 Mega Sena-nummer

Det här är nivåer vars värde beror på de siffror du har valt (6 till 15 nummer). Värdet på vinster ökar när du väljer fler nummer. Vi pratar om möjliga grupper med sex nummer med siffrorna du har valt. Om du till exempel har valt sex nummer finns det bara en grupp, men med 15 nummer finns det 5005 möjliga grupper.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Euromillions – (“Inte Komplicerade Steg”)

Vi bör också nämna att det finns en speciell dragning känd som Mega da Virada som bara sker på nyårsafton. Detta spel har en enorm jackpot eftersom 5% av dragningarna för innevarande år hålls för denna dragning. Det som är ännu mer intressant är att om ingen skapar en kombination av 5 nummer går vinsten till de som fick fem nummer.

See also  Eurojackpot Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster...

Den goda nyheten är att det finns en garanterad minsta jackpot i Mega Sena och i detta fall är det ett pris på cirka 375 000 euro. Vinsten är vanligtvis högre och når över en miljon euro. Om ingen fick sex siffror går 35 % av medlen till jackpotfonden för nästa omgång. Mega Sena har inte en högsta tröskel.

Nu när du är bekant med oddsen för att vinna och hur du vinner i det här spelet undrar du kanske hur du väljer rätt siffror. Slösa inte din tid på att leta efter ett svar eftersom ingen metod kan hjälpa dig att hitta dessa slumpmässiga dragna siffror innan dragningen startar.

5. Mega Sena-dragningen

Mega Sena KvittoVarje spelare kan titta på direktsändningen av Mega Sena dragningen varje onsdag eller lördag så länge de har tillgång till RedeTV.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Powerball – (“Enkla TIPS”)

Detta TV-nätverk laddar upp dragningarna på sin officiella YouTube-kanal efter det. Glöm inte att dessa dragningar äger rum i Brasilia, huvudstaden i Brasilien i en studio med två presentatörer och ett par tjänstemän.

6. Mega Sena-resultat

Du kan analysera tidigare resultat i det här spelet på ett par olika sätt. Spelare i Brasilien kan kontrollera resultaten i lokala butiker där Mega Sena-lotter finns tillgängliga. Naturligtvis tittar några av dem på dragningen på live-tv eller RedeTVs YouTube-kanal.

7. Stora vinnare i Mega Sena

Jackpot Vinnare Mega Sena

Eftersom detta spel har funnits på marknaden i över 20 år är det ganska logiskt att det finns mer än en minnesvärd vinst i det. Mega Sena har förändrat många människors liv genom att ge miljoner euro till dem.

Men även om en spelare inte vinner storvinsten kan de fortfarande få en bra summa pengar. Om du behöver motivation för att spela Mega Sena, kolla in våra historier om stora vinnare i detta lotteri.

En man i Cianorte, Parana

I november 2014 köpte en man från Cianorte en lott i Loterica Brasilia, en lottobutik som många andra över hela Brasilien. Han gjorde en enkel satsning som inkluderade sex nummer och betalade bara 1,5 euro för det.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Vikinglotto  (“Enkla Stegen”)

Vinsten han vann var värd cirka 12,5 miljoner euro. Ända sedan dess har butiken blivit populär bland lottospelare. De vinnande siffrorna var 7, 24, 28, 46, 53 och 56.

En chef och anställd i Santa Catarina

År 2007 köpte en chef och hans anställd en lott och vann Mega Sena-jackpotten värd cirka 5 miljoner euro. Men det fanns speciella förhållanden.

Den anställde skickade numret via mobiltelefon till sin chef och chefen betalade för lotten. I sju år försökte de bevisa att vinsten var deras. Domstolen beslutade slutligen att de skulle dela lika på vinsten.

8. Jackpots på Mega Sena

Jackpot Mega Sena

Det finns inget svårt eller komplicerat med att spela Mega Sena. Men att vinna i detta spel, att vinna storvinsten är dock en helt annan historia. Uppenbarligen försöker vi inte få dig att ändra dig om att spela det här spelet, men du bör vara medveten om att detta är ett turspel där ingenting är garanterat.

Det är viktigt att lyfta fram att oddsen för att vinna på Mega Sena är en på 50 063 860. Detta är inte de bästa oddsen för dem som söker ett ”säkert” spel. Men sanningen är att många spelare har fått in denna kombination under de senaste två decennierna och det kommer att finnas många fler i framtiden.

See also  RECENSION: Beach Life Slot - ("Casinospel på Stranden")

LOTTO GUIDE – Powerball Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Som vi har påpekat tidigare finns det mer än en vinst här – du kan också vinna på två andra vinstnivåer genom att matcha färre nummer. Dessa vinster är också anständiga och du kan i de flesta fall förvänta dig några tusen euro.

Förutom Mega Sena da Viradas specialutgåva av detta spel som hålls den sista dagen varje år finns det inga andra speciella tillägg och bonusspel här.

Medan vi pratar om vinster, kom ihåg att alla typer av vinster i detta spel är utsatta för en inkomstskatt på nästan 14%. Om du är en spelare som kommer från ett annat land, måste du kanske också måste betala inhemsk skatt.

9. Vinnande Mega Sena-nummer

Det finns inget sätt att förutsäga de rätta siffrorna i detta lotterispel än att gissa dem slumpmässigt. Detta är ett faktum som ingen kan förneka. Tänk bara på det – om någon kan göra det, skulle de ha vunnit flera vinster i det här spelet och arrangörerna skulle inte erbjuda den här typen av spel.

GUIDE – Eurojackpot Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

När du spelar Mega Sena litar du på turen. Ändå kan du följa några tips för att förenkla spelprocessen. Med dessa tips kommer du inte att kunna öka oddsen för att vinna, men det kommer att göra spelet enklare och lättare.

 • Stanna inte med bara en lott. Lotter på Mega Sena är billiga. Köp fler än bara en lott om du vill öka oddsen för att vinna. Du bör köpa fler lotter om du har en budget som tillåter det.
 • Använd fler siffror. Mega Sena har ett unikt alternativ som gör det möjligt för spelare att använda fler nummer om de vill. Om du spelar med 15 nummer istället för 6 nummer har du fler chanser att vinna. Naturligtvis kommer en sådan kombination också att kosta dig mer.
 • Använd speciella datum som födelsedagar och årsdagar för att välja nummer snabbare. Detta kommer att göra processen att spela enklare och lättare.

En annan sak som du bör ta hänsyn till är statistiken. Det är ett bevisat faktum att vissa nummer dras oftare jämfört med andra. Detta betyder ingenting, men vissa spelare tycker kanske att det är användbart. De vanligaste siffrorna som dras i Mega Sena är 10, 53, 23, 4, 5 och 33.

10. Hur mycket pengar kan du vinna på Mega Sena Lotto?

Svenska Sedlar

Att spela Mega Sena är roligt och potentiellt givande. Om du inte bryr dig om att förlora ofta och få chansen att vinna stort då och då, är detta lottospel rätt för dig. Glöm inte att du bara kan förlora 1,5 euro per kombination.

STORA VINSTER – 10 Bästa Casinospelen med dom Högsta Jackpottarna – (WOW)

Samtidigt får du chansen att vinna storvinsten som vanligtvis är värd över en miljon euro. Resten av vinsterna är också bra och de kan gå upp till ett par tusen euro.

Comments are closed.