Eurojackpot Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster…

Visste du att lotteriet Eurojackpot kan förvandla dig till en av de rikaste människorna i Europa? Det stämmer, genom att gissa rätt nummer kan du förverkliga alla dina drömmar. Naturligtvis är det inte så enkelt att vinna på detta lotto-spel, men enligt många experter är det värt att ge det ett försök.

Lotteri spelare letar alltid efter strategier som kan hjälpa dem att vinna på Eurojackpot eller andra typer av lotto-spel. Även om det är sant att det finns några strategier som är fördelaktiga, är det också sant att det viktigaste här är att lära sig detta spel inifrån och ut.

ÅRETS LISTA – Lottosidor där Spelarna Vinner Mest Pengar – (POPULÄRT)

Det är exakt vad du får från vår Eurojackpot lotteri guide.

 • Läs mer om spelets statistik
 • Läs mer om Eurojackpots historia
 • Få information som hjälper dig att öka oddsen att vinna

Tänk på att det inte finns någon hemlig formel som kan hjälpa spelare att vinna på Eurojackpot. Men om du vill upptäcka allt om detta spel och förbereda dig för att spela på rätt sätt har du kommit till rätt plats.

[lotto]

Eurojackpot-statistik

Plats: Europa
Ägare: De nationella lotterierna i 18 europeiska länder
Grundades år: 2012
Spela online: I dussintals länder
Största vinst: 90 miljoner euro
Jackpots: Ja
Dag för dragning: fredag
Totalt antal nummer: 60
Kostnad per lott: 2 euro per linje
Antal kombinationer: 95 344 200

Eurojackpot representerar ett av de mest populära europeiska lotto-spelen. Till skillnad från många andra lotterier dras detta en gång i veckan – varje fredag. Människor från Europa, men också från många andra länder i världen där spelande är lagligt och är fria att köpa lotter online och spela detta spel. Det är värt att nämna att det här spelet har både ett basspel och ett jackpotspel.

CHOCKERANDE SUMMOR – Dom Största Lotto Vinsterna Vunna – (“Otroligt”)

Som väntat är det inte lätt att vinna den vanliga huvudvinsten och särskilt jackpotten. Oddsen för att vinna jackpoten är en på 95 344 200. Det faktum att du kan vinna upp till 90 miljoner euro gör naturligtvis detta lotto-spel ganska attraktivt trots oddsen.

Eurojackpot introducerades 2012. Idag förenar det 18 europeiska länder. Detta är ett av de mest attraktiva spelen i Europa med fantastiska jackpots och anständiga vinster utan jackpot. Låt oss nu kolla de grundläggande fakta om lotteriet Eurojackpot och se vad spelare kan göra för att öka sina chanser att vinna.

1. Eurojackpots historia

Eurojackpot Historia

Visste du att lotteriet Eurojackpot var ett koncept som startades redan 2006? Det grundläggande målet med detta lotteri var att bli en rival till det väletablerade lotteriet EuroMillions.

I mars 2012, när den första dragningen ägde rum, fanns det sju deltagande länder. Under de efterföljande åren anslöt sig fler länder och nu har Eurojackpot 18 deltagande länder, fler än deras direkta rival – EuroMillions.

UNIK LISTA – Bästa Lottospelen där ute – (HELA LISTAN)

Det är värt att nämna att spelet ändrades 2014. Detta lotto-spel fick fler chanser och att vinna jackpotten blev svårare, men som ett resultat av detta har jackpotvinsten ökat.

2. Hur man spelar Eurojackpot

Hur man spelar lotto

En av de saker som gör Eurojackpot så populärt är det faktum att du inte behöver specialträning för att börja spela på det. Om du bor i ett av de 18 deltagande länderna (Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Slovenien, Kroatien, Italien, Tyskland, Nederländerna och Spanien) kan du köpa lotter på olika platser inklusive lotteri butiker, vanliga butiker och bensinstationer. Glöm inte att en linje på en lott kostar dig 2 euro.

See also  LOTTO GURU: ”Dina Odds För Att Vinna På Lotto” - (Sanningen)

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Stora Pengar”)

Att spela detta lotto-spel är enkelt. Följande är en kort guide till att spela Eurojackpot.

 • Besök en butik som säljer lotter till Eurojackpot
 • Använd en penna för att välja fem siffror från 1 till 50 och två ytterligare siffror från 1 till 10.
 • Betala 2 euro för att få linjen validerad och vänta på fredagens dragning

Glöm inte att du också kan fylla i en lott online. Du kan använda officiella webbplatser och icke-officiella webbplatser associerade med detta lotteri.

3. Var man spelar Eurojackpot

Lotto Butik

I motsats till vad man tror ​behöver du inte vara bosatt i ett av de 18 deltagande länderna för att spela Eurojackpot. Allt du behöver göra är att köpa en lott offline eller online vad som helst som passar dig bäst. Så länge spel är tillåtet i ditt land, behöver du inte oroa dig för någonting.

I många andra lotterier sker det två dragningar per vecka, men Eurojackpot har bara en dragning per vecka. I detta fall sker dragningen i Helsingfors kl 21 lokal tid. Spelare kan kontrollera resultaten på de lokala nyheterna eller titta på live-dragningen på TV för att ta reda på om de har vunnit en vinst eller inte. Vi bör också nämna att du kan kontrollera lotten manuellt på den officiella Eurojackpot-sidan online genom att ange dina valda nummer.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (“Inga små summor”)

4. Hur man vinner på Eurojackpot

Nu är det en fråga om en miljon euro (eller borde vi säga en fråga på upp till 90 miljoner euro?). Det är uppenbart att varje deltagare i detta spel vill vinna huvudvinsten eller åtminstone en av de få pengagivande bonusarna som finns i spelet. För att vinna på Eurojackpot måste du matcha minst tre nummer.

Låt oss nu se de vinnande kombinationerna du kan göra listade baserat på deras värde:

 • 2 vanliga + 1 jackpotnummer
 • 1 vanliga + 2 jackpotnummer
 • 3 vanliga nummer
 • 3 vanliga + 1 jackpotnummer
 • 2 vanliga + 2 jackpotnummer
 • 3 vanliga + 2 jackpotnummer
 • 4 vanliga nummer
 • 4 vanliga + 1 jackpotnummer
 • 4 vanliga + 2 jackpotnummer
 • 5 vanliga nummer
 • 5 vanliga + 1 jackpotnummer
 • 5 vanliga + 2 jackpotnummer

Tänk på att jackpotvinsten börjar på 10 miljoner euro. Om ingen vinner jackpoten överförs några av medlen till nästa dragning. Den högsta jackpotvinsten kan dock inte överstiga 90 miljoner euro.

Nu när du känner till de grundläggande reglerna, låt oss se hur du väljer rätt siffror. För att vara ärlig kan vi inte säga det och om det finns någon som hävdar att han (eller hon) kan, så ljuger de.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Euromillions – (“Så gör du”)

Det bästa rådet är att välja siffror slumpmässigt. Välj siffror du gillar, dina turnummer osv. Välj olika kombinationer av siffror varje gång om du vill göra detta spel mer intressant. Allt du behöver för att vinna är tur.

5. Dragningen i Eurojackpot

Spelare kan se dragningen i Eurojackpot live på ett brett utbud av TV-kanaler. Dragningen sker dock i Helsingfors, Finland. Det finns en TV-kanal med två specialdesignade maskiner (för vanliga nummer och jackpotnummer) och processen avslutas automatiskt.

See also  LISTADE: 11 Största Jackpot Vinsterna på Lotto - ("Blev Galet Rik")

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Powerball – (“Lottoguiden”)

Som förväntat kontrolleras utrustningen och studion före varje dragning. Lottot i sig gör sitt bästa för att visa upp säkerheten samt att detta spel är pålitligt. Dragningen är klar på mindre än 3 minuter.

6. Eurojackpot-resultat

Det finns ett par sätt för hur man kan kontrollera resultaten i Eurojackpot och se om du är en av de lyckliga vinnarna. Du kan till exempel besöka butiken där du har köpt lotten. Som tidigare nämnts kan du också se en dragningen live på tv. Internet är också ett bra ställe att söka efter Eurojackpot-resultat.

VINNARGUIDE – Så Vinner du på Vikinglotto  (“Enkla Stegen”)

Du kan till exempel besöka onlineversionen av din lokala tidning. Det är mycket troligt att det kommer att dela information som denna, särskilt om det fanns en jackpot i föregående omgång. Naturligtvis är den officiella Eurojackpot-sidan som håller alla uppgifter för detta lotto-spel en annan plats man kan kontrollera när man letar efter resultat.

7. Stora vinnare i Eurojackpot

Vinnare eurojackpot

Om du vinner i Eurojackpot-lotteriet kan du vara säker på att ditt liv inte kommer att vara detsamma. Naturligtvis kan det sluta med att du bara vinner några euro, men faktum är att du hade en chans att prova lyckan.

För att bli motiverade har vi sammanställt en kort lista med stora vinnare i Eurojackpot. Vad de alla har gemensamt är att de alla kommer från europeiska länder.

BRASSE LOTTO – Mega Sena Lotto – (Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster)

Christina M.

Christina M. från Finland lyckades vinna en fantastiskt vinst på 90 miljoner euro i Eurojackpot år 2018. Hennes mamma är en städare från en stad i Finland. Hennes mamma bad faktiskt henne att köpa en lott från den lokala butiken, men Christina beslutade sig för att använda en specialiserad app för att köpa en lott online. Det visar sig att detta drag var mer än smart.

De vinnande siffrorna hon valde inkluderade 14, 19, 21, 30, 32 samt 4 och 7 (de två jackpotnumren).

Stålarbetarna från Finland

Ibland är det en bra idé att bli en del av ett lotterisyndikat. Detta innebär att du kan köpa lotter tillsammans med dina kollegor eller vänner för att öka chanserna att vinna. Det var exakt vad en grupp av tio stålarbetare som kommer från en liten stad i Finland gjorde 2014. Efter att ha spelat tillsammans i ett par år lyckades de vinna den viktigaste jackpotten till ett värde av 57,3 miljoner euro. Till slut fick var och en av dem 5,7 miljoner euro.

LOTTO GUIDE – Powerball Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Andra anmärkningsvärda vinnare

Många vill hålla sig helt anonyma när de vinner en jackpot på Eurojackpot. Detta är smart eftersom det är en verkligt livsförändrad upplevelse som kan påverka dina relationer med andra människor. Så det är bra att veta att det finns fyra andra vinster värda 90 miljoner euro i Eurojackpot – två i Tyskland, en i Finland och en annan i Tjeckien med helt anonyma vinnare.

8. Jackpots på Eurojackpot

Eurojackpot jackpot

Är det mycket svårt att vinna en jackpot på Eurojackpot? Detta är en mycket vanlig fråga bland potentiella lotterispelare. Men det bästa rådet vi har för dessa människor är att det är omöjligt att vinna om du inte köper minst en lott. Istället för att göra beräkningar, fokusera på att köpa lotter och titta på fredagsdragningen.

See also  SuperEnaLotto Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpotts, Vinster…

Sannolikheten för att vinna på Eurojackpot är fast – 1 på 95 344 200. Det finns emellertid mer än bara en jackpotvinst i det här spelet. Det är möjligt att vinna tusentals euro (eller bara några euro) genom att träffa färre nummer som en kombination av 5 vanliga och 1 jackpotnummer eller till och med bara två vanliga och 1 jackpotnummer. Vinsterna är värda mellan 5 euro och 250 000 euro eller mer.

GUIDE – Eurojackpot Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Även om vissa kända lotto-spel tillåter vinnare att ta sin vinst som livränta finns det inget alternativ som detta för Eurojackpot-spelare. Med andra ord, det spelar ingen roll om du har vunnit 5 euro eller 90 miljoner euro, du måste ta alla pengarna på en gång.

När det gäller skatterna har varje land olika regler och du måste kontrollera det innan du får betalt. Till exempel i Kroatien beror skattesatserna på det vinnande beloppet medan det i Nederländerna finns en skatt på 29% på dina vinster så länge de är värda 450 euro eller mer.

9. Vinnande Eurojackpot-nummer

Låt oss vara tydliga – ingen kan förutsäga de nästa vinnande siffrorna på Eurojackpot. Det är anledningen till att lotterierna bakom detta spel kan erbjuda så stora vinster. Det verkar dock som om det finns några metoder som många använder för att förutsäga rätt siffror. Vi kan inte säga att de fungerar, men många håller sig till dem.

CASINOGURURN – Dina Odds för Att Vinna – (8 RANKADE CASINOSPEL)

 • Köp lotter när jackpotten når 90 miljoner euro. Utifrån statistiken visar det sig att jackpotten vinns snabbare när den når det högsta beloppet. Det faktum att fler människor köper flera lotter kan bidra till detta fenomen.
 • Använd samma nummer för varje omgång. Återigen ökar detta inte chanserna att vinna, men det underlättar spelprocessen.
 • Välj speciella datum i ditt liv som jubileum, födelsedagar etc.

Om du tittar noga på statistiken kommer du att se att vissa vinnande siffror visas mycket oftare än andra. Till exempel drogs 49, 19 och 18 50 gånger som en del av en vinnande kombination medan 48 är det minst dragna numret. Naturligtvis har varje nummer lika stora chanser att dras vid varje dragning.

10. Hur mycket pengar kan du vinna på Eurojackpot Lotto?

En hög med euro sedlar

Om du undrar om du ska spela Eurojackpot, säger vi testa det! Allt du kan förlora på en enda lott är två euro per vecka och det är inte mycket. Å andra sidan är utbetalningarna mer än stora. Glöm inte att du inte behöver få jackpotten för att vinna en stor vinst här.

CASINO – Casinospel med Stora VINSTER – (“Superlistan”)

Ett annat intressant faktum om storleken på vinsterna här är att över 80 vinnande lotter sedan 2012 har vunnit mer än 10 miljoner euro. Å andra sidan kan en vinnande kombination som innehåller 5 vanliga nummer och 1 jackpotnummer ge minst 250 000 euro (i vissa fall en miljon euro eller mer). Om vi ​​tar hänsyn till alla dessa saker kan vi enkelt säga att det är värt att prova Eurojackpot.

Comments are closed.