UNIK LISTA – 21 Bästa Lotto Spelen & Lotterierna – (“Spela Online”)

Är du intresserad av att lära dig mer om de bästa lottospelen du kan hitta på internet? Detta kommer inte som en överraskning eftersom tusentals spelare har ersatt traditionella lottospel med dess online-version under det senaste decenniet.

Genom att spela på denna specifika typ av spel på nätet kan du utnyttja många fördelar som att spela varsomhelst och när som helst på dygnet, få tillgång till fantastiska bonusar och erbjudanden och välja bland dussintals olika lotterier.

ÅRETS LISTA:

SE HÄR – Lottosidor där Spelarna Vinner Störst Vinster – (POPULÄRT)

Om du vill spela ett lottospel online och du inte har en massa erfarenhet inom detta område, kan du räkna med vår hjälp. Vi har skapat en lista som innehåller de bästa lottospelen online som är tillgängliga för spelare runt om i världen.

Med denna lista som består av 21 väletablerade lottospel och lotterier, du kan vara säker på att du har fattat ett smart beslut. Välj något av spelen som finns på listan nedan och hoppas på det bästa.

 • Njut av de mest spelade lottospelen som finns på Internet
 • Utforska lottospelen som har de bästa priserna
 • Hitta webbplatser med ett utmärkt rykte

Alla spel som vi har valt spelas av tusentals människor runt om i världen. Du kommer att märka att många av dessa spel har spelats i decennier och några av dem är bara online-versioner av de klassiska lottospelen. Nu ska vi kontrollera listan över de 21 bästa lottospelen och lotterier som man kan spela online.

[lotto]

1. Powerball

Ursprungsland: USA
Etablerat: 1992
Ägare: MUSL (Multi-State Lottery Association)
Jackpot rekord: 1 586 miljarder dollar.

En lista över de bästa lottospelen och lotterierna utan Powerball skulle vara en ofullständig lista. I själva verket är detta ett av de mest kända spelen av denna typ runt om i världen. Spelare i 44 amerikanska delstater kan spela detta spel.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Powerball – (“Avslöjar Hemligheten”)

Det är ett spel med enkla regler, precis som de flesta lottospelen. Varje onsdag och lördag miljontals spelare kan bevittna dragningen i Powerball. För att vinna i det här spelet måste du ha rätt kombination av fem siffror från 1 till 69 (vita bollar) och ett nummer från 1 till 26 (röd Powerball). Det finns nio olika sätt till att vinna ett pris i detta spel.

Varför spela Powerball?

 • Ett av lotterierna med de högsta priserna i världen
 • Det är ett väletablerat lotteri med en lång historia
 • Du kan spela två gånger i veckan

Det finns många spelsidor som erbjuder lotter till Powerball på nätet. Tänk på att spelare inte kan köpa biljetter från den officiella webbplatsen. Allt som allt är Powerball något som alla spelare som letar efter ett enkelt, spännande, högt belönande lottospel borde testa.

2. Mega Millions

Ursprungsland: USA
Etablerat: 2002
Ägare: The Illinois Lottery
Jackpot rekord: 1 537 miljarder dollar.

En gång i tiden känt som The Big Game och tillfälligt som The Big Game Mega Millions och numera kallat Mega Millions. Detta spel etablerades officiellt under 2002. I början var Mega Millions bara tillgängligt i sex amerikanska stater.

AMERIKANSK LOTTO – Mega Millions – (Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster)

Idag kan spelare spela detta populära lottospel i 44 amerikanska stater och två territorier. Många jämför Mega Millions med Powerball eftersom dessa är de två mest värdefulla lottospelen.

Precis som Powerball är det är väldigt lätt att spela Mega Millions. För att vinna jackpotten måste du träffa 5 av 70 bollar och ytterligare en boll från ett särskilt urval av 25 bollar. Dragningen sker två gånger i veckan – på lördag och tisdag.

Varför spela Mega Millions?

 • Det kan spelas i över 40 stater i USA
 • Lotteriet har en fantastisk prispott
 • Tillgängligt två gånger i veckan

Mega Millions är en jätte i lottosektorn i USA. Detta är ett spel som då och då introducerar ett par förändringar, men kärnan i spelet är densamma – det är ett roligt, enkelt lottospel med otroliga priser.

3. Lucky for Life

Ursprungsland: USA
Etablerat: 2009
Ägare: The Connecticut Lottery
Jackpot rekord: 5,75 miljoner dollar

Lucky For Life är ytterligare ett populärt amerikanskt lottospel som är tillgängligt i 25 amerikanska stater så väl som i District of Columbia. Detta spel etablerades officiellt under 2009. På den tiden kallades det för Lucky-4-Life.

Vad som gör Lucky for Life speciellt och annorlunda är det faktum att vinnarna kan välja ett av två priser – att få 1 000 dollar om dagen för resten av livet eller att få en klumpsumma. Under 2013 lade de till ytterligare ett alternativ – 25 000 dollar per år eller kontanter.

För att vinna jackpotten måste du träffa 5 vita bollar av 48 bollar och ytterligare en boll från 18 så kallade turbollar. Numren dras varje måndag och torsdag. Du kan köpa lotter i tusentals butiker över alla stater och online via licensierade nätbutiker.

Varför spela Lucky For Life?

 • En möjlighet att välja mellan två olika typer av utbetalningar
 • En garanterad jackpot
 • Ett lottospel med en bra bakgrund och lång historia

Luck for Life erbjuder kanske mindre vinster jämfört med Powerball och Mega Millions, men det är fortfarande ett roligt och givande lotteri. 

4. Euro Millions

Ursprungsland: Frankrike, Storbritannien och Spanien
Etablerat: 2004
Ägare: Camelot (UK), Loterias y Apuestas del Estado (Spanien) och Francaise des Jeux (Frankrike)
Jackpot rekord: 260 miljoner dollar

EuroMillions lanserades 2004 som ett gemensamt projekt för tre nationella lotterier baserade i olika EU-länder. Efter ett par år gick fler länder med i lotteriet. Idag är detta spel tillgängligt i 13 länder och territorier, inklusive Storbritannien, Schweiz, Frankrike, Spanien, Portugal och Irland.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Euromillions – (“Så gör du”)

Att spela på EuroMillions är precis som att spela på något annat vanligt lottospel med enkla regler. För det första måste spelarna välja fem huvudsakliga nummer från 50 möjliga och efter det måste de välja två turnummer från 12 möjliga. Du vinner jackpotten med 7 rätta nummer. Dragningen sker varje fredag och tisdag och många spelsidor online erbjuder lotter på deras sidor.

Varför spela EuroMillions?

 • Även icke EU-medborgare kan köpa lotter och delta i detta spel
 • Höga jackpotpriser
 • Lätt att spela

Med en av de högsta jackpotvinsterna som delas ut till en spelare, ett enkelt koncept och etablerade lotterier bakom det, är EuroMillions ett bra alternativ för alla lottofans, även för dem som kommer från länder utanför EU.

5. Eurojackpot

Ursprungsland: EU
Etablerat: 2012
Ägare: De nationella lotterierna i ett par europeiska länder
Jackpot rekord: 110 miljoner dollar

Från det ögonblick då EuroMillions introducerades 2004, har en grupp lotterier i andra europeiska länder börjat arbeta med ett rivaliserande lotteri. Efter åtta år lanserade de Eurojackpot. Detta är ett lottospel som bara är tillgängligt för invånarna i vissa europeiska länder (i dagsläget 18 stycken), inklusive Italien, Tyskland, Sverige och Spanien. Detta spel är väldigt populärt i Tyskland.

See also  Hur Man Vinner På Mega Millions - Regler, Möjligheter, Tips

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Bästa Tipsen”)

Spelare som vill vinna jackpotten måste träffa fem rätta vanliga nummer av 50 samt ytterligare 2 nummer av 10 möjliga. Spelet kommer med 12 olika nivåer av priser. Till skillnad från många andra lottospel har detta bara en dragning per vecka som äger rum på fredagar. Hittills har sex personer vunnit det stora jackpotpriset.

Varför spela Eurojackpot?

 • Tätare utbetalningar jämfört med andra populära lotterier
 • Tillgängligt för invånarna i 18 europeiska länder
 • Stora jackpotpriser

Det är värt att nämna att Eurojackpot-lotter säljs på officiella och icke-officiella webbplatser och det är därför användarna måste vara försiktiga när de köper sina lotter på nätet. Köp endast lotterna från tillförlitliga webbplatser

6. Vikinglotto

Ursprungsland: EU
Etablerat: 1991
Ägare: De nationella lotterierna i ett par europeiska länder
Jackpot rekord: 50,5 miljoner dollar

Vikinglotto, även känt som Onsdags Lotto i Danmark och Vikingalotto på Island är ett populärt lottospel som mestadels spelas i nordeuropeiska länder. Det grundades 1991 och stöds idag av nationella lotterier i nio europeiska länder, inklusive Norge, Danmark, Finland och Sverige.

GUIDE – Eurojackpot Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Dragningen äger rum varje onsdag och spelare kan köpa lotter i certifierade butiker eller via Internet. Spelet har gått igenom ett antal förändringar i det förflutna. Idag måste spelare som vill vinna den stora jackpotten gissa på sex huvudsakliga nummer från 48 möjliga så väl som ett bonusnummer (det kända vikingnumret) av åtta möjliga.

Vikinglotto har två nivåer av huvudsakliga priser som är lika i alla länder. De mindre vinsterna sätts av det nationella lotteriet i de enskilda länderna.

Varför spela Vikinglotto?

 • Ett av de äldsta gränsöverskridande lotterierna i Europa
 • Enkla regler
 • Bra priser, särskilt jackpotpriser

Vikinglotto är fortfarande en stor aktör på den europeiska lottoscenen och har planer på att expandera till andra marknader.

7. SuperEnalotto

Ursprungsland: Italien
Etablerat: 1997
Ägare: Sisal Ltd (Italien)
Jackpot rekord: 248 miljoner dollar

SuperEnalotto är det mest populära lottospelet i Italien. Det grundades 1997. Det är bra att känna till att historien om detta spel går tillbaka till 1950-talet när spelet var känt som Enalotto. Det intressanta är att det sker tre dragningar per vecka i SuperEnalotto, på tisdagar, torsdagar och lördagar. Detta lottospel är känd för dess låga odds.

GUIDE – SuperEnaLotto – (Historia, Dragningar, Jackpotts, Vinster)

Det huvudsakliga målet med detta spel är att träffa sex nummer av 90. Om du får alla dessa nummer på din lott så har du vunnit jackpot. Det finns ytterligare ett jolly-nummer som hjälper dig att skapa vinnande kombinationer som är något lägre än jackpotten.

Varför spela SuperEnalotto?

 • Ett lottospel med en mycket lång historia
 • Det kan spelas online och offline
 • Enkla regler

SuperEnalotto har under det senaste decenniet betalat ut två jackpotpriser som var värda mer än 200 miljoner dollar. Det är ett spel med några av de lägsta oddsen i branschen vilket gör det ännu mer attraktivt att spela det här spelet. 

8. UK Lotto

Ursprungsland: Storbritannien
Etablerade: 2002
Ägare: The UK National Lottery
Jackpot rekord: 87 miljoner dollar

Lotto är det populäraste spelet som erbjuds av National Lottery i Storbritannien. Det grundades 2002 när det faktiskt bytte namn från The National Lottery. Spelet erbjuder två dragningar i veckan – på onsdag och lördag. Uppenbarligen är detta spel tillgängligt för personer som är bosatta i Storbritannien.

Om du vill vinna jackpotten i det här spelet, måste du träffa sex bollar av 59 bollar från 1-59. UK Lotto har sex olika vinstnivåer. Det finns ytterligare en boll som kan hjälpa spelare att skapa en 5+1 kombination, men i det här fallet är priset mindre än jackpotpriset. Spelare kan vinna priser även om de träffar två matchande nummer.

Varför spela UK Lotto?

 • Det är ett spel som har funnits i decennier
 • Det anordnas av UK National Lottery
 • Det erbjuder bra vinnande odds

UK Lotto har släppt ett par multi-priser under de senaste två decennierna, inklusive den högsta under 2016 när två lottoägarna delade på 66 miljoner pund (660 miljoner kronor). Det fanns även en enskild vinnare som vann 43,5 miljoner för ett par år sedan.

9. Oz Lotto

Ursprungsland: Australien
Etablerat: 1994
Ägare: Tatts Group
Jackpot rekord: 111 miljoner dollar

Lottospel är populära från Nordamerika till Asien och från Europa till Australien. Oz Lotto är det i särklass mest populära lotteriet i Australien. Det är ett nationellt lottospel som lanserades 1994. Innan dess fanns det ett par statliga lottospel och det vara första gången för när australiensiska spelare fick chansen att spela i ett nationellt lotteri.

I detta fall måste spelarna få sju matchande nummer av 45 tillgängliga. Det finns sju unika divisioner av priser. Den första divisionen betalar ut jackpotten och kräver 7 nummer. Det finns även ett pris i andra divisionen där spelarna kan vinna om de får sex nummer och ett tilläggsnummer.

Varför spela Oz Lotto?

 • Den mest värdefulla australiensiska lotto jackpotten
 • Det första nationella lottospelet i Australien
 • Anständiga odds

Oz Lotto har en dragning en gång i veckan – varje tisdag. Spelare i Australien kan också delta i detta spel genom att använda concierge-tjänster online för att köpa biljetter.

10. Spanska Jullotteriet

Ursprungsland: Spanien
Etablerat: 1892
Ägare: Loterias y Apuestas del Estado
Jackpot rekord: 4 miljoner dollar

Det Spanska Jullotteriet är ett av de äldsta lottospelen i världen. Det har spelats i över 120 år. Detta är det största lotteriet i världen i fråga om den totala vinstutbetalningen. Det intressanta är att detta lottospel inte bara fokuserar på jackpotten då det betalar ut många mindre vinster. Lotteriet har betalat ut nästan 3 miljarder dollar i prispengar under ett år.

CHOCKERANDE SUMMOR – Dom Största Lotto Vinsterna – (“Chockerande Vinster”)

Som namnet antyder, sker den årliga dragningen om året före julafton. Det är inte ett klassiskt lotteri eftersom spelare väntar och ser om deras lott drogs istället för att vara en kombination av siffror. Det finns totalt 101 807 träkulor som används i denna process. Naturligtvis är det mest spännande ögonblicket då El Gordo dras.

Varför spela Spanska Jullotteriet?

 • Det är ett unikt lotteri
 • Detta lottospel betalar ut miljontals dollar varje år
 • Processen för dragningen är spännande och originell

Det Spanska Jullotteriet är fortfarande ett av de äldsta och mest attraktiva formerna av lottospel i världen. 

11. Lotto America

Ursprungsland: USA
Etablerat: 2017
Ägare: MUSL (Multi-State Lottery Association)
Jackpot rekord: 22,8 miljoner dollar

Lotto America är ett lottospel som har skapats av MUSL, samma förening som äger Powerball. De lanserade detta lottospel under 2017. Det har fått sitt namn från det ursprungliga spelet som spelades mellan 1988 och 1992.

Lotto America finns i 13 amerikanska stater inklusive Montana, Kansas, Iowa och West Virginia. Skaparna har beslutat att återuppliva detta varumärke efter att de har sett negativa resultat med deras Hot Lotto spel. Idag sker dragningarna i Lotto America på lördagar och onsdagar.

See also  EuroMillions Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster ...

Spelare måste välja 5 av 52 nummer samt en speciell stjärnboll från tio möjliga bollar. De kan även använda en All-Star Bonus som multiplicerar vinsterna, med undantag för jackpotten. En lott till Lotto America kostar 1 dollar. Det finns ett Grand Prize och 8 fasta kontanta priser. Det finns nio olika sätt för en spelare att vinna ett pris.

Varför spela Lotto America?

 • Det är ett återupplivat lotteri med en lång historia
 • Du kan spela detta spel i 13 stater över hela USA eller online
 • Stora jackpot priser

Lotto America är ett relativt nytt lotteri som har lyckats skapa en solid bas i USA. En av de viktigaste anledningarna till det är det faktum att det är Multi-State Lottery Association som äger detta spel.

12. Cash4Life

Ursprungsland: USA
Etablerat: 2014
Ägare: Ett par statliga lotterier
Jackpot rekord: 7 miljoner dollar

Cash4Life ska inte förväxlas med Cash4Life lotteriet som anordnades av MUSL från 1998 till 2000 är ett lottospel som för närvarande är tillgängligt för spelare i nio amerikanska stater, inklusive Florida, New Jersey, New York och Georgia.

Detta är ett Powerball-liknande spel som har blivit allt populärare över hela landet. Varje spelare måste välja fem nummer som är placerade på vita bollar från 1 till 60 och ytterligare ett nummer från 1 till 4. De kan göra detta på egen hand eller låta en slumpgenerator göra detta åt dem.

UNIK LISTA – Dom Bästa Lottospelen – (HELA LISTAN)

Om du matchar alla vita bollar och en extra boll, kan du få 1 000 dollar per dag för resten av livet eller den garanterade jackpotten på 7 000 000 dollar i kontanter. Det finns även ett par andra vinstalternativ i detta spel, inklusive kombinationer av 1 vit boll och ytterligare 1 boll eller bara 2 vita bollar.

Varför spela Cash4Life?

 • Det är ett roligt Powerball-liknande lottospel
 • Det kan spelas i 9 amerikanska delstater
 • Det ger spelarna två alternativ – att få pengar direkt eller att få pengarna i delbetalningar om 1 000 dollar per dag för resten av deras liv.

Cash4Life är ett lottospel med ett roligt koncept som lockar många spelare som letar efter uppfinningsrika priser. Man tror att detta spel kommer att expandera till fler delstater inom en snar framtid.

13. 2by2

Ursprungsland: USA
Etablerat: 2002
Ägare: MUSL (Multi-State Lottery Association)
Jackpot rekord: 44 000 dollar

2By2 är ytterligare ett lottospel som ägs och drivs av Multi-State Lottery Association i USA. Det bildades 2002 när de första lotterna såldes i Kansas och Nebraska. Fyra år senare gick North Dakota med i detta spel. Även om detta spel inte erbjuder spektakulära vinster, är det faktum att det är organiserat på daglig basis vad som lockar många spelare att köpa lotter online och i lokala butiker.

Alla spelare måste välja två nummer från 1 till 26 i två separata nummerfält. Du behöver bara en matchning för att vinna ett pris. Det högsta priset är 22 000 dollar och denna summa dubblas på tisdag. Detta är därmed ett dagligt lottospel. För att vinna jackpotten måste spelare gissa två rätta nummer i det röda fältet och två nummer i det vita fältet.

Varför spela 2by2?

 • Detta är ett dagligt lottospel
 • Det är relativt lätt att vinna ett pris i detta spel
 • Det anordnas av en ansedd organisation

Spelare som letar efter spektakulära vinster kommer sannolikt att bli besvikna på prispoolen i 2by2, men den goda nyheten är att du kan spela på en daglig basis.

14. Mega-Sena

Ursprungsland: Brasilien
Etablerat: 1996
Ägare: The Caixa Economica Federal Bank
Jackpot rekord: 95,5 miljoner dollar

Mega-Sena är det populäraste lotteriet i Brasilien. Det lanserades 1996 av den berömda Caixa Economica Federal Bank. Spelarna kan se dragningarna på RedeTV varje onsdag och lördag.

BRASSE LOTTO – Mega Sena Lotto – (Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster)

Detta lottospel är känt för enorma jackpotpriser, vilket inte är en överraskning eftersom tusentals spelare i Brasilien och resten av världen köper lotter. Reglerna för detta spel är väldigt enkla. Spelare måste spela på 6 till 15 nummer från 60 möjliga nummer.

Oddsen för att vinna huvudpriset till en lägsta insats är 1:50 063 860. Uppenbarligen är chanserna till att vinna detta pris små men det är definitivt värt ett försök. Det intressanta är att det finns officiella syndikat i Brasilien där kollegor, vänner och familjemedlemmar samarbetar i syfte att öka deras chanser att vinna jackpotten.

Varför spela Mega-Sena?

 • Ett lottospel med en av världens högsta jackpotpriser.
 • En intressant, men ändå enkelt spelläge
 • Ett spel som har funnits i över två årtionden

Mega-Sena är ett populärt spel i Brasilien. Det är bra att känna till att mer än hälften av intäkterna från spelet går till sociala projekt.

15. Lotto (Sydafrika)

Ursprungsland: Sydafrika
Etablerat: 2000
Ägare: ITHUBA Holdings
Jackpot rekord: 8,2 miljoner dollar

Lotto är ett av åtta spel som erbjuds av South African National Lottery som är en del av ITHUBA Holdings. Spelet introducerades år 2000 och sedan dess har det kommit att bli ett populärt tidsfördriv för många sydafrikaner. Denna version av lotto är inte särskilt annorlunda från resten av lottospelen.

Spelare köper lotter (online eller i fysiska butiker) med sina valda sex nummer av 52 möjliga. Du kan även generera nummer automatiskt. Utöver de vanliga bollarna dras även ytterligare en Bonusboll. Priserna delas mellan spelare som får tre eller fler dragna nummer. Om ingen vinner jackpotten läggs den till på nästa dragning. Dragningarna hålls varje onsdag och lördag.

Varför spela Lotto (Sydafrika)?

 • Ett enkelt lottospel med 6 av 52 nummer
 • Det har funnits i nästan 20 år
 • Det bästa lottospelet i Sydafrika

Lotto är ett av de ovanliga lottospelen i Sydafrika med en lång historia och inga negativa recensioner.

16. Lotto Max

Ursprungsland: Kanada
Etablerat: 2009
Ägare: the Interprovincial Lottery Corporation
Jackpot rekord: 45,6 miljoner dollar

Lotto Max är ett av tre nationella lottospel som anordnas i Kanada. Spelet lanserades under 2009. Under denna tidsperiod har det skett ett antal förändringar i spelläget men vad som är bra är att prispoolen och den huvudsakliga jackpotten har fortsatt att öka.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Ta en titt)

En av de viktigaste anledningarna till det är det ökade intresset för detta spel. I detta fall måste spelarna få sju matchande nummer av 49 tillgängliga nummer. Jackpotten startar vid 7,6 miljoner dollar.

Om det inte finns någon vinnande lott när jackpotten når 50 miljoner dollar, ger lottospelet ytterligare MaxMillions priser som är värda 760 000 dollar. Att få sex nummer och ett bonusnummer på din lott garanterar 3,15% av prispoolen. Å andra sidan får du frispel om du träffar 3 nummer.

Varför spela Lotto Max?

 • Ett av de ledande nationella lotterierna i Kanada
 • En prispool som fortsätter att växa
 • Ett spel med en bra historia

Lotto Max är fortfarande bland Kanadas mest spelade lottospel som är tillgängligt i alla kanadensiska provinser.

17. Lotto 6/49

Ursprungsland: Kanada
Etablerat: 1,982
Ägare: Interprovincial Lottery Corporation
Jackpot rekord: 48,7 miljoner dollar

See also  Hur Man Vinner På Eurojackpot - Regler, Sannolikhet, Tips

Lotto 6/49 är ett kanadensiskt lottospel som följer samma standardformat som många andra lottospel runt omkring i världen. Detta spel introducerades 1982, vilket gör det till det äldsta nationella lotteriet i Kanada som fortfarande spelas runt om i landet.

Det är också det spel som har betalat ut den största enskilda jackpotten i Kanada, den låg på 48,7 miljoner dollar. Till skillnad från andra lotterier har detta lotteri inget fast tak för den huvudsakliga jackpotten. Som namnet antyder måste spelarna välja sex nummer av 49 möjliga.

Om en spelare har alla sex nummer, få de minst 3,8 miljoner dollar. Utöver de vanliga numren har spelet även ett bonusnummer. Spelare kan vinna ett bra pris om de träffar 5 vanliga och 1 bonusnummer. Spelet har även ett par olika mindre vinster.

Varför spela Lotto 6/ 49?

 • Ett av de äldsta kanadensiska lottospelen
 • Håller rekordet för den enskilt största jackpotten i Kanada
 • Ett enkelt och populärt format

Lotto 6/49 är fortfarande ett av de populäraste spelen av denna typ i Kanada De flesta spelare gillar att spela detta spel eftersom det kommer med en garanterad jackpot och inget tak.

18. 6 aus 49

Ursprungsland: Tyskland
Etablerat: 1955
Ägare: Deutsche Lotto und Totoblock
Jackpot rekord: 51,7 miljoner dollar

6 aus 49  är ett av de äldsta och mest spelade lottospelen i Tyskland. Det hela började 1955 när den första dragningen ägde rum. Idag sker dragningarna i detta spel på onsdagar och lördagar.

ÅRETS LISTA – Spelsidor som Levererar Störst Vinster till Spelarna – (“BRA BETYG”)

Spelare kan se dragningarna på internet via en live stream. Den högst jackpotten från detta spel vanns 2007. Tre personer delade på över 51,7 miljoner dollar. Som väntat betyder 6 aus 49, 6 av 49. För att vinna den viktigaste jackpotten måste spelarna välja 6 rätta nummer som dras från en pool som består av 49 nummer.

Dessutom finns det en supernummer som ökar huvudpriset när spelare träffar, 3, 4 eller 5 nummer. Förutom detta kan spelare som spelar 6 aus 49 spela på ett par extra minispel som är en del av detta lotto spel – den lyckliga spiralen, Game 77 och Super 6.

Varför spela 6 aus 49?

 • Ett av de äldsta lottospelen i Europa som du kan spela online
 • Ett välkänt standardformat
 • Ytterligare minispel för fler priser

6 aus 49 är ett attraktivt lottospel som är ganska populärt och inte bara i Tyskland.

19. El Gordo De La Primitiva

Ursprungsland: Spanien
Etablerat: 1993
Ägare: Loterias y Apuestas del Estado
Jackpot rekord: 114,8 miljoner dollar

El Gordo de la Primitiva betyder det feta lotteriet på spanska. Det är även känt som El Gordo och är ett av de populäraste spelen av denna sort i Spanien. Det finns många fantastiska jackpotpriser som har vunnits under de senaste två decennierna av detta lotteri och det största vanns i Barcelona 2013 när en anonym man vann 114,8 miljoner dollar.

Det hålls dragningar i detta spel varje söndag och alltid vid samma tid. Spelare kan köpa lotter i över än elva tusen olika butiker och även på nätet. Alla spelare får en lott som har två rutnät. Ett av rutnäten har nummer 1 till 54 och det andra har nummer 0 till 9.

Alla spelare väljer fem nummer på det vänstra rutnätet och ett i det högra rutnätet. För att vinna jackpotten måste du träffa fem rätta nummer i det första rutnätet och ett i det andra rutnätet. Det är intressant att en enda lott kan komma med flera satsningar.

Varför spela El Gordo de la Primitiva?

 • Ett av de ledande nationella lotterierna i Spanien
 • Spelare kan köpa lotter på nätet och i mer än 11 000 butiker runt om i Spanien
 • En garanterad jackpot värt 5 miljoner euro (5 750 000 dollar)

El Gordo de la Primitiva har en imponerande prispott. Det finns sju kategorier av priser en enkel uppsättning regler som gör dragningarna intressantare.

20. 6 aus 45 mit Joker

Ursprungsland: Österrike
Etablerat: 1986
Ägare: Osterreichische Lotterien Gesellschaft
Jackpot rekord: 17,1 miljoner dollar

6 aus 45 mit joker, eller 6 av 45 med Joker är det populäraste lottospelet i Österrike. Det grundades redan 1986. Detta är en typ av lottospel som har dragningar två gånger per vecka. I detta fall sker dragningarna på onsdagar och söndagar som sänds live via ORF 2 TV.

Förra året vann en man i Niederösterreich 17,1 miljoner dollar när han spelade detta spel. Det har funnits två jackpottvinster i detta spel som har varit värda 10 miljoner dollar och 9 miljoner dollar. Detta är en enkel form av lotto där spelare måste välja 6 rätta nummer av 45 för att vinna ett pris.

Utöver det kan de även välja ett jokernummer för en chans på ett stort pris. Det finns även ett LottoPlus alternativ som spelare kan använda för att öka sina chanser till att vinna ett pris. Tänk på att den minsta jackpotten är värt 1 150 000 dollar. Det är ett garanterat pris.

Varför spela 6 aus 45 mit Joker?

 • Ett lottospel från Österrike med en lång tradition
 • En garanterad jackpot på 1 150 000 dollar
 • Flera jackpotpriser värda över 5 000 000 dollar

6 aus 45 mit Joker är ett roligt och njutbart lottospel som har gått igenom ett par förändringar under det senaste årtiondet. Idag kan spelare spel på ytterligare två minispel som är en del av detta lottospel

21. Saturday Lotto

Ursprungsland: Australien
Etablerat: 1972
Ägare: Tatts Group
Jackpot rekord: 23 miljoner dollar

Saturday Lotto, även känt som Tattslotto är ett nationellt lotteri i Australien. Det är också känt som X Lotto, Gold Lotto eller helt enkelt som Lotto. Den första dragningen hölls 1972. Detta spel har naturligtvis utvecklats efter alla dessa år och ett par förändringar introducerades för att förbättra spelläget.

DOM BÄSTA – Casinosidor med dom Populäraste Spelen – (“NY LISTA”)

Naturligtvis sker dragningen en gång i veckan på lördag. Idag har detta lottospel ett vanligt europeiskt system som kräver att spelare väljer 6 rätta nummer av 40 möjliga nummer. Det finns även ett kompletterande nummer.

Som ett av de bästa lottospelen i Australien, lovar Saturday Lotto generösa jackpotpriser som vanligtvis ligger runt 3 000 000 dollar. Det finns sex olika divisioner av priser. En vinst som innehåller 5 ordinarie och 1 extra nummer kommer också att ge ett bra pris. Till och med 1 eller 2 vanliga och två tilläggsnummer kommer att ge ett pris.

Varför spela Saturday Lotto?

 • Ett spel med en lång tradition i Australien
 • Den största enskilda jackpotten på lotto betalades ut från detta spel
 • Enkelt 6 av 40 system

Saturday Lotto är fortfarande ett av de mest spelade spelen i Australien. Skaparna av detta spel fortsätter att göra förändringar som har ökat prispotten väsentligt under de senaste två decennierna. Det är fritt att välja för spelarna om de vill spela detta spel online eller om de vill köpa en lott i en butik.

Comments are closed.