LOTTO GURU: ”Dina Odds För Att Vinna På Lotto” – (Sanningen)

Det är som att vinna på lotto – detta är en fras som folk ofta säger när de vill beskriva två saker. Först av allt försöker de säga att de har intensiva och positiva känslor. För det andra talar de om något som är väldigt osannolikt. Men har du någonsin undrat vad chansen för att vinna på lotto är?

NYA LISTAN – Här är Spelarnas Favorit Lottosidor – (“TOPPLISTA”)

Det visar sig att odds för att vinna kan räknas fram, men du måste ta några saker i beaktande. För att göra det lättare för dig har vi skapat en guide som hjälper dig i din strävan att vinna på lotto.

 • Njut av dina favoritlotterispel genom att lära mer om oddsen för att vinna
 • Lär dig hur man räknar ut chansen att vinna
 • Få råd som kan hjälpa dig öka dina chanser att vinna

Vi har gjort en grundlig research och vi har hittat några riktigt intressanta saker med lottospel som vi vill dela med dig. Om du inte blir en vinnare med hjälp av denna guide kommer du definitivt att bli en välinformerad spelare.

[lotto]

1. Hur räknar man ut oddsen för att vinna på lotto?

Detta är den viktigaste frågan i denna guide och vi måste direkt säga att det finns fler än ett svar på denna fråga. I grund och botten beror svaret på två mycket viktiga faktorer – antalet lotter du planerar att köpa och mekaniken i spelet. När du till exempel köper 10 lotter kommer du definitivt att öka dina chanser för att vinna på lotto jämfört med de som bara köper en lott.

CHOCKERANDE SUMMOR – Dom Största Lotto Vinsterna – (WOW)

Men spelläget för varje lottospel har också en påverkan på oddsen för att vinna. Självklart är det lättare att vinna 6/49 spel än att vinna 6/60 spel. Så antalet bollar som är i spel och antalet träffar påverkar också oddsen för att vinna.

Vi får inte glömma att en del av dessa spel har extra bollar och även bonusbollar. I vilket fall som helst, kan du hitta specialdesignade formler och platser där man kan beräkna chansen att vinna på ett visst spel.

2. Chansen för att vinna på de populäraste lottospelen

Det finns bokstavligen dussintals lottospel runt om i världen, men några av dem anses vara favorit lottospel av miljontals spelare. Genom att lära dig mer om odds för att vinna på dessa spel kommer du att förstå oddsen för att vinna i allmänhet och bli en välinformerad lottospelare.

See also  UNIK LISTA - 21 Bästa Lotto Spelen & Lotterierna - ("Spela Online")

Mega Millions

 • Mega Millions Jackpot odds 1: 302 575 350
 • Fem nummer förutom Mega Ball 1: 17 259 390
 • Mega Ball bara 1: 21

Powerball

 • Powerball stora Jackpotpris 1: 292 201 338
 • Fem bollar förutom Powerball 1: 11 688 053
 • Powerball bara 1: 38,32

Lucky for Life

 • 5 Vita + 1 Lucky Ball 1 : 30 821 472
 • 5 Vita bollar utan en Lucky Ball 1: 1 813 028
 • One Luck Ball 1: 32

Euro Millions

 • Fem Stora nummer + 2 Lucky Stars (Jackpot) 1 : 139 838 160
 • Fem stora nummer ingen Lucky Stars 1: 3 107 515
 • Två stora nummer ingen Lucky Stars 1: 22

Dessa är exempel på chansen att vinna på ett par av världens populäraste lottospel. Som ni kan se är oddsen för att vinna små men vinsterna är otroliga. De ligger oftast på åtminstone ett par miljoner dollar och i vissa fall över en miljard dollar. Å andra sidan kan du köpa en lott för så lite som några dollar för att delta i dessa spel, vilket gör det värt att testa dessa spel.

3. Hur Förbättrar Du Dina Odds För Att Vinna På Lotto?

Vissa personer kan vara skeptiska men sanningen är att det finns ett par olika metoder som kan hjälpa dig att förbättra chanserna för att vinna på lotto. Det finns ingen magisk formel som kvasi-experter försöker sälja i form av e-böcker eller guider, utan realistiska strategier som hjälper dig att spela smart och undvika misstag som kan kosta dig pengar.

UNIK LISTA – Bästa Lottospelen du kan spela på – (HELA LISTAN)

1. Köpa fler lotter

Först och främst kan du börja köpa fler lotter. Som vi nämnde tidigare kan chanserna för att vinna på ett spel som detta beräknas om du dividerar antalet vinnande lotter med antalet vinnande kombinationer av nummer.

Så i teorin kommer ett 6.49 lotteri med 49 och du måste välja sex rätta nummer för att vinna den stora vinsten. För att uttrycka det i enklare ord, dina chanser att vinna här är 1: 13 983 816. Om du köper du 5 lotter är chanserna bättre eftersom oddsen är 5 på 13 983 816.

See also  Hur Man Vinner På Lotteriet Powerball - Regler, Sannolikhet, Tips

2. Ta en närmare titt på de nummer som drogs innan

Lotto är inte alls som sportspel, men vissa experter tror att kontrollera statistik i vissa lottospel kan hjälpa dig att öka dina chanser att vinna. Låt oss vara tydliga – det finns ingen vetenskaplig förklaring bakom denna metod, men om du analyserar de nummer som drogs tidigare kommer du att märka att det finns vissa nummer som dras oftare och andra som dras mest sällan i lottospel som du är intresserad av.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Miljonärsspelet”)

Den enda dilemma här är vilka nummer du ska använda. Om du frågar erfarna lottospelare och experter inom detta område, skulle det vara bättre om du kan köpa ett par lotter och skapa kombinationer. Till ex bör en av lotterna ha de mest dragna numren medan de andra ska ha de minst dragna numren. Det är också bra att ha en lott som representerar en kombination av dessa nummer.

3. Metoden för samarbete

Det är möjligt att köpa alla lotterna som ett sätt för att vinna på lotteriet och även om det finns ett alternativ att göra det skulle det vara dumt att göra det. Som vi har sagt tidigare har att köpa fler lotter en påverkan på oddsen för att vinna och det finns ett sätt för att öka dina chanser att vinna utan att spränga banken.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Miljonärerna)

Självklart talar vi om metoden för samarbete. Istället för att ensam köpa lotter kan du bli en del av en grupp lottofans. Vad som är bra är att inte alla medlemmar av teamet måste delta på ett likvärdigt sätt. Om priset är vunnet, kommer de att dela belöningen enligt deras insatser.

Under de senaste åren har vi sett många framgångshistorier som dessa och speciellt i USA och Brasilien. Självklart passar endast detta alternativ för de användare som är redo att dela på vinsten.

4. Fokus på lottospel utan jackpots

Om du gör research kommer du att märka att många lottospel har jackpotvinster och att dessa vinster får spelen att se väldigt attraktiva ut. Men det är väldigt svårt att vinna dessa jackpots eftersom oddsen för att vinna inte är till din fördel.

See also  Vikinglotto Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster ...

Så i stället för att fokusera på lottospel med jackpots, kan du börja spela spel utan jackpots och specialpriser som har bättre odds för att vinna. Återigen, beror det på dina förväntningar och mål.

BRASSE LOTTO – Mega Sena Lotto – (Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster)

5. Lär dig allt om spelet

Du bör inte förvänta dig att bli en framgångsrik spelare och öka chansen att vinna på lotto om du inte förstår de lottospel som du spelar. Var och en av dessa spel har specifika regler och små extra funktioner som kan innebära mycket för återkommande spelare. Självklart måste du förstå oddsen för att vinna och de olika vinnande kombinationerna som du kan få i spelet.

6. Spela regelbundet

Om du analyserar vinnarna av lottospelen kommer du att märka att endast ett fåtal av dem var förstagångsspelare. De allra flesta har spelat i flera månader eller år innan de har vunnit huvudpriset på sitt favorit lotteri. Detta är helt naturligt eftersom chansen att vinna ett genomsnittligt lotteri inte är särskilt stora och du måste vara ihärdig för att öka dina chanser att vinna.

GUIDE – Eurojackpot Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Ge inte upp efter ett par försök – pröva att skapa en rutin och spela regelbundet (en eller två gånger i veckan). Naturligtvis bör du alltid spela med pengar som du har råd att förlora, men som ni vet är lotter billiga och du behöver inte oroa dig så länge som du köper några lotter per vecka.

Slutsats

Lottospel är hasardspel. Med andra ord är dessa spel starkt beroende av tur. Oddsen för att vinna på lotto är inte särskilt stora men som vi alla vet (det finns många lyckliga vinnare varje år) är det inte omöjligt att vinna på lotto. För att få ut det mesta från din spelupplevelse bör du lära dig mer om oddsen för att vinna.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Vikinglotto  (“Enkla Stegen”)

Dessutom bör du följa några tips och utveckla en strategi som skulle kunna förbättra chansen att vinna på dessa lottospel. Vi hoppas att denna enkla, men ändå informativa guide hjälper dig att förstå oddsen för att vinna och hur man kan förbättra dem.

Comments are closed.