Hur Man Vinner På Lotto – 14 Steg till att Öka Dina Chanser

Drömmer du om att vinna på lotto? Vad skulle du köpa? En herrgård? Skulle du köpa ett par nya bilar? Eller bara betala dina räkningar och leva bekvämt under resten av ditt liv?

Du är inte ensam om att vilja veta hur man vinner på lotto! Till och med barn drömmer om att vinna stort! Men oddsen för att du vinner är extremt små… nästan obefintliga.

NYHET – Lottosidor där du hittar dom Stora Vinsterna – (GALET)

Kan du förbättra dina chanser till att vinna på lotto? Visst kan du det! I denna artikel kommer du att få lära dig:

 •        Vad de riktiga oddsen för att vinna på lotto är
 •        Hur du förbättrar dina chanser till att vinna ett pris
 •        Om vissa nummer kommer att ge dig en större chans att vinna

Redo att spela Här är vad du behöver veta om hur man vinner på lotto.

1. Kom ihåg: dina odds är väldigt låga.

Enligt en rolig artikel publicerad av Motley Fool:

Det är mer sannolikt att bli dödad av en varuautomat än vinna stort på lotto.

Det är mer sannolikt att få identiska fyrlingar.

Det är mer sannolikt att du drabbas av pesten.

Du är mer sannolikt att bli dödad av en fallande kokosnöt.

[lotto]

Fattar du grejen? Oddsen för att du vinner på lotto är väldigt, väldigt små. Sedan är det så att med att vinna menar vi att vinna ett enormt pris eller att matcha alla dina nummer.

Den exakta sannolikheten för att vinna på lotto hänger på var du bor och på själva spelet. Vi kommer att prata lite mer om det senare. Vad som är viktigt att komma ihåg är att spela på lotto ska ses som underhållning, inte som ett sätt för att bli rik snabbt!

 •     Sannolikheten för att vinna på lotto är väldigt liten
 •     Sannolikheten beror på vilket spel du spelar
 •        Att spela på lotto är lika underhållande som det är roligt – spela inte för att bli rik!

2. Se till att du kan dina odds innan du spelar.

Vi har redan täckt det faktum att du antagligen inte kommer att vinna jackpotten. Men innan du spenderar pengar på lotto kan det vara smart att veta exakt vilka dina odds är.

Oddsen för att vinna ett visst pris på ett speciellt spel beror på själva spelet du spelar. I vissa regioner kommer du att välja ett par nummer – låt oss säga mellan 1 och 69. I andra kommer du att välja mellan 1 och 40.

CHOCKERANDE SUMMOR – Dom Största Lotto Vinsterna – (WOW)

Kolla upp spelet innan du spenderar dina surt förvärvade pengar på en lott. I de flesta regionerna kommer du att kunna hitta oddsen för att vinna på internet. I många andra fall kommer du att upptäcka att dessa odds är en på flera miljoner.

 •        Det är viktigt att veta vilka oddsen är för att vinna jackpotten innan du spelar på lotto
 •        Du kan hitta odds för de flesta spelen på nätet
 •        Oddsen kommer att skilja sig åt beroende på spel och region

3. Köp aldrig köpa ”hemligheter” för att vinna på lotto.

Luta dig tillbaka för ett ögonblick och tänk. Låt oss säga att det fanns ett magiskt sätt för att vinna på lotto snabbt. Låt oss säga att du hade en magisk metod.

Skulle du sälja den informationen? Skulle du ens behöva sälja den informationen? När allt kommer omkring är du trots allt ett lottoproffs, eller hur?

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Vikinglotto  (“Enkla Stegen”)

Tro inte på någon som berättar för dig att det finns ett ”garanterat” sätt till att vinna på lotto. Det finns inte. Ännu viktigare, betala inte någon som säger det motsatta. De ljuger. Om de hade hemligheten skulle de ha vunnit på lotto.

 •        Det finns inget garanterat sätt för att vinna på lotto
 •        Bedragare kommer att försöka övertala dig om motsatsen
 •        Betala inte för några ”hemliga” metoder för att vinna på lotto

4. Behåll dina lotter.

Den här är ganska självklar men du bli kanske lite överraskad av att höra hur många personer som vinner på lotto och sedan inte gör anspråk på sina vinster. Vinnande lotter kan tappas bort, oavsiktligt kastas i papperskorgen eller så kollas de aldrig.

See also  Vikinglotto Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster ...

Om du köper en lott, behåll den! Snälla! Förvara den i fickan, din handväska eller på nattduksbordet. Sätt fast den på badrumsspegeln om du vill det! Lägg den var du vill så länge som du inte tappar bort den så att du kommer ihåg att kolla den.

 •        När du spelar på lotto, håll koll på dina lotter!
 •        Det är miljontals kronor som det aldrig görs anspråk på och detta på grund av borttappade eller glömda lotter
 •        Glöm inte att kolla om dina är de vinnande numren

5. Spela rätt spel.

Beroende på var du är kan det finnas flera spel tillgängliga i din region. Låt oss till exempel säga att du bor i North Carolina, USA. Det kommer att finnas flera alternativ tillgängliga för dig.

För det första har du spel som Powerball och MegaMillions. Dessa är rikstäckande dragningar. Sedan har du spelen som är sponsrade av North Carolina Education Lottery.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Powerball – (“Enkla TIPS”)

North Carolina är självklart bara ett exempel. Du måste kolla och se vilka spel som är tillgängliga i din region. Men här är grejen: för att förbättra dina odds, välj spelet med färre spelare. I detta fall skulle det självklart vara ett statligt lotteri till skillnad från den rikstäckande dragningen.

 •     Olika regioner kan erbjuda olika spel
 •     Kolla med regleringskontoret för ditt lokala lotteri för att få information om dina alternativ
 •     För att förbättra dina odds, välj spelet med minst antal spelare

6. Gå med i en lottopool.

Har du ett par kompisar som inte har något emot att spela ett par spel? Starta en lottopool! Lottopooler är ett fantastiskt sätt för att förbättra dina odds för att vinna på lotto samtidigt som du håller dig till en budget.

I en lottopool köper flera spelar in sig. Låt oss säga att alla köper en lott för 10 kr var och ni är fem stycken. Er totala investering är 50 kr. Ni har spenderat 10 kr var.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Euromillions – (“Inte Komplicerade Steg”)

En av era lotter vinner. Gratulerar! Ni kan nu dela vinsterna mellan er. Du blir kanske inte miljonär men du har ökat dina chanser till att vinna på lotto – och spenderade samtidigt mindre pengar.

 •        Lottopooler kommer låta dig spendera mindre på lotter
 •        Genom att spela med vänner kommer du att öka dina chanser till att vinna på lotto
 •        Du måste dela dina vinster med andra så överväg för- och nackdelarna

7. Tappa inte bort din lott.

Detta är en självklarhet, men när du spelar lotto, se till att du hålla koll på din lott! Förvara den någonstans som du kommer komma ihåg, oavsett om det är din handväska, konsolen i bilen eller fasttejpad på din badrumsspegel. Det spelar egentligen ingen roll – se bara till att du inte tappar bort den!

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Miljonärsspelet”)

Det finns flera miljoner kronor i lottovinster som ingen har gjort anspråk på. Vissa personer glömmer att kontrollera sina lotter. Vissa personer tappar bort dem. Andra kanske bara är rika personer som inte bryr sig om att hämta ut sina vinster… vem vet. Som du förstår kan du inte vinna på lotto om du inte lämnar in din lott. Håll den i säkert förvar och kom ihåg att kolla den.

 •        Ha en viss plats där du förvarar dina lotter
 •        Glöm inte att kolla din lott efter dragningen
 •        Det finns flera miljoner kronor i lottovinster som ingen gör anspråk på

8. Spela andrachansen-spel.

Som nämnts finns det många personer som inte bryr sig om att hämta ut sina lottovinster. Antingen så har de glömt att kolla sina lotter eller så har de tappat bort den. Du kan ta fördel av deras vårdslöshet genom att spela på andrachansen-spel.

Ibland kan också ett lotteri dras utan att det finns några vinnare. Detta är ovanligt men ibland finns det en hel del överskottslikviditet som flyter omkring och som bara väntar på att vinnas.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Miljonärerna)

När det finns lottopengar som ingen gör anspråk på, måste de hamna någonstans, eller hur? Ja, allt hamnar i en pool och en andrachansen-dragning görs. Se på detta som din andra chans till att vinna stort.

See also  Hur Man Vinner På Eurojackpot - Regler, Sannolikhet, Tips

När du köper din lott bör du kolla och se om det kommer att göras en andrachansen-dragning. Kolla sedan reglerna för matchen. Ibland behöver du inte göra något annat än att behålla din lott. I andra fall måste du fylla i en kod online. Och ibland måste du till och med skicka din lott per post.

Behåll din biljett och håll utkik efter andrachansen-dragningar. Bara för att du inte vann första gången så innebär det inte att du inte kan vinna lite pengar den andra gången.

 •        Många gånger finns det inga lottovinnare
 •        Ibland hämtar inte ens lottovinnare ut sina vinster
 •        Kolla in andrachansen-lotterier för en bättre chans till att vinna på lotto

9. Se till att du vet hur man spelar.

Detta borde vara självklart, men du kan bli förvånad – många människor vet helt enkelt inte hur man spelar de spel som de har köpt lotter till! Lotto är i de flesta fall ganska enkelt. Du väljer fem eller sex siffror och kanske ett multiplikatornummer. Numren dras vid en förutbestämd tidpunkt. Om dina nummer stämmer vinner du.

Men!

Visste du att du fortfarande kan vinna på lotto även om du bara matchar en eller två siffror? De flesta personerna vet det, men du kan bli förvånad över hur många personer som kastar alla sina biljetter om inte alla nummer matchar. Gör inte samma misstag!

UNIK LISTA – Bästa Lottospelen du kan spela på – (HELA LISTAN)

Se till att du vet hur man spelar spelet som du har köpt en lott till och om du tvekar bör du kolla reglerna online. Att vinna på lotto innebär inte nödvändigtvis att matcha varje nummer. Du kan vinna flera miljoner kronor genom att bara matcha några.

 •        Många personer missar sina vinster eftersom de inte vet hur man spelar
 •        Till och med ett eller två matchande nummer kan innebära stora vinster
 •        Kolla online för att se alla regler för tävlingen du deltar i

10.  Häng vid lottobutiken.

Ok, du har antagligen inte någon ”lottobutik” där du bor. Vad vi menar med det är din lokala bensinmack, matbutik eller någon annan återförsäljare som säljer lotter.

Så varför ska du hänga där? Tja, många personer kastar sina lotter om de inte tror att de är vinnare. Deras förlust kan vara din vinst!

Kolla kastade lotter för att se om de är vinnare. Om inte annat kan de vara berättigade till en andrachansen-dragning. Det innebär inte att du måste klamra dig fast vid soptunnor för att leta efter lotter – det är äckligt. Håll istället utkik efter lotter som ligger på marken. Inte en vinnare? Tja, du har gjort din del för att städa upp planeten.

 •        Bortkastade lotter kan vara vinnare – varför inte kolla?
 •        Du kan ibland använda dessa kastade lotter i andrachansen-dragningar
 •        Var inte äcklig och leta igenom soptunnor

11. Se till att du alltid, alltid, alltid undertecknar dina lotter.

Inga undantag. Och det betyder inte bara efter att du har vunnit. Det innebär innan du ens har spelat.

Signera din biljett. Låt oss säga att du har en lott i plånboken, men dragningen har ännu inte hållits. Och sedan – oops – du lämnar din plånbok i baksätet på en taxi. Den välmenande taxichauffören ser i din plånbok för att försöka hitta dig och lotten ramlar ut. Nästa passagerare ser din lott och nummer, ”Vad sjutton ska jag plocka upp den.”

BRASSE LOTTO – Mega Sena Lotto – (Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster)

Lotten är en vinnare. En stor vinnare.

Om den är undertecknad är vinsten din. Om den inte är undertecknad har du precis gjort en snubbe i en tax väldigt, väldigt glad.

 •        Signera din lott
 •        Signera alltid din lott
 •        Nämnde vi att du bör signera din lott?

12. Spela endast i legitima tävlingar.

Om du köper dina lotter från en livsmedelsbutik finns det goda chanser till att det är en legitim tävling. Men om du spelar online måste du göra lite research.

I princip kan alla som har en dator skapa ett lotteri. Vem som helst. Tyvärr så innebär det att finns ett par skumma personer där ute: personer som skulle älska att debitera dig ett par kronor för en icke-existerande lott. Kolla alltid legitimiteten för tävlingen som du går in i, och att de som ordnar dessa är registrerade i ditt område.

See also  Hur Man Vinner På Euromillions - Regler, Chanser, Tips - ("Tack")

LOTTO GUIDE – Powerball Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Spana på nätet efter recensioner och fråga vänner vilka spel de har älskat. Vad som är viktigast är att du aldrig anger ditt bankkonto eller kreditkortsuppgifter på en sida som inte är säker. Du kommer kunna se detta på ”https:” i adressfältet.

 •        Det finns många lottobedrägerier – var försiktig!
 •        Bedrägerier är särskilt utbrett på nätet.
 •        Leta alltid efter ”https:”
 •        Gamla hederliga ”http:” innebär att sidan inte är säker.

13.  Hitta lotterier som är gratis.

Du kommer såklart inte att hitta så många lotterier som är gratis på din livsmedelsbutik eller bensinmack. Men du kan hitta massor av dem på nätet! Många casinos online erbjuder gratis spel. Dessa spel är roliga att spela och kan resultera i stora vinster om du spelar dem tillräckligt ofta!

När du letar efter gratis lottospel online bör du tänka på ett par saker. För det första, dessa tävlingar erbjuds vanligtvis om ”introduktionskurser”. Du får antagligen bara spela ett begränsat antal gånger innan du måste punga ut med dina surt förvärvade pengar. Var noga med att läsa det finstilta innan du spelar.

GUIDE – Eurojackpot Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

För det andra, lämna aldrig ut dina personuppgifter eller finansiella information till webbplatser som du inte är bekant med. Återigen, det finns många skumma personer där ute. Ge dem inte nöjet att lura dig.

Till sist, jackpotten på ett gratis lottospel är antagligen inte lika stor som i ett betalt spel. Ha detta i åtanke när du spelar. I övrigt bör du se till att ha kul!

 •        Många spelsidor erbjuder gratis lottospel
 •        Vissa av dessa spel är inledande erbjudanden och du måste så småningom registrera dig
 •        Jackpots på gratis spel är oftast mindre men de är fortfarande riktigt roliga!

14. Bestäm en budget.

Även om att bestämma en budget inte nödvändigtvis kommer att förbättra dina chanser till att vinna på lott, kommer det helt klart att hindra dig från att förlora alla dina pengar. Det är helt avgörande att du anger en lottobudget och att du håller dig till den.

Bestäm din budget innan du spelar och bestäm om du vill återinvestera eventuella vinster i lotteriet. Bli inte galen och börja fatta en massa dumma beslut. Om du har satt av pengar till hyran, då ska du betala hyran. Om dina barn behöver ett par nya skor, köp då skor till dem. Köp inte en lott med hoppet om att du kommer att vinna och kommer att kunna köpa två par skor i stället.

CASINO – Casinospel med Stora VINSTER – (Kolla in Superlistan)

Så vad gör du om du får reda på att du har vunnit? Du bör sätta upp ett par regler för dig själv i förväg. Låt oss säga att du vinner 10 000 kr… hur mycket av det kommer du att återinvestera i lotteriet och hur mycket kommer du att behålla? Glöm inte att räkna in dina skatter.

Kortfattat, var smart. Hyran är viktigare än lotter.

 •        Bestäm en budget och håll dig till den.
 •        Bestäm i förväg vad du ska göra med dina vinster.
 •        Prioritera! Dina räkningar är viktigare än att köpa en lott.
 • -LISTA PÅ Gratis Bonus Pengar
 • -Här Spelar FOLK Casino På NÄTET
 • -Dom BÄSTA Vinstgivande CASINO SPELEN
 • -Öka Dina VINSTER PÅ CASINOSPEL

Sammanfattning

I ett nötskal, det finns inget garanterat sätt för att veta att du kommer att vinna på lotto. Om det fanns skulle det finnas många, många rika människor i världen. I själva verket skulle det förmodligen inte ens finnas något lotteri.

Med det sagt finns det ett par saker du kan göra för att förbättra dina chanser till att vinna på lotto. Se till att du alltid spelar ett legitimt spel, bestäm en budget och ha sedan kul när du spelar! Vi kan inte garantera att du kommer att bli ditt lands nästa miljonär, men med dessa tips är du på rätt väg!

Comments are closed.