GUIDEN: Hur Man Spelar Lotto – “Följ dessa 12 Steg” (TACK)

Lotto är precis som alla lotterispel ett spännande sätt att vinna pengar på, eller förlora sin insats. Det som är bra med lotto är att även om kostnaden inte märks nämnvärt i plånboken är vinsterna enorma. Reglerna och bestämmelserna för lotto är olika i olika länder. Om du spelar på nätet eller någon annanstans där lotto finns till försäljning så var noga med att läsa igenom de regler och bestämmelser som finns innan du spelar.

NYHET – Lottosidor som Lottospelarna Väljer – (ÅRETS LISTA)

1. Sammanfattning av spelet

När man spelar lotto börjar man med att välja ut sju nummer mellan 1 och 35. Man väljer också ut ett bonusnummer. När det så är dags för dragning kommer sju av 35 numrerade bollar att dras slumpmässigt. För att vinna högsta vinst måste de sju numren man själv plockat ut överensstämma med de bollar som dras.

[lotto]

Man vinner näst högsta vinst om sex av de nummer man valt ut, plus ett bonusnummer, överensstämmer med de dragna bollarna. På liknande sätt kan man vinna mindre vinster om färre nummer än så stämmer överens med de som dras.

2. Steg för steg i detalj

Om du vill lära dig att spela lotto, läs igenom följande tips:

CHOCKERANDE SUMMOR – Dom Största Lotto Vinsterna – (WOW)

1# Det första steget är att välja en lotto-återförsäljare. Det kan vara både en hemsida eller en fysisk butik.

2# Efter att man har valt en återförsäljare måste man läsa igenom alla regler och bestämmelser noggrant innan man börjar spela. Om man spelar på en hemsida får man leta upp reglerna där och gå igenom alla detaljer. Men om man å andra sidan föredrar att spela på det traditionella sättet får man fråga efter en broschyr, eller liknande, hos återförsäljaren som tar upp vilka regler det är som gäller.

See also  Hur Man Vinner På Euromillions - Regler, Chanser, Tips - ("Tack")

3# När man väl är klar med formaliteterna är det dags att köpa en lottokupong.

4# Markera sju nummer på kupongen. Om man inte vill välja ut egna nummer kan man göra ett snabbval då en dator väljer ut ens nummer slumpmässigt.

UNIK LISTA – Bästa Lottospelen du kan spela på – (HELA LISTAN)

5# Vanligtvis har en lottokupong plats för fem dragningar och fem olika spelfält med 35 nummer i varje. Man måste välja vilken dragning som man vill spela och markera numren i det specifika spelfältet.

6# Ett annat val man ska göra är hur många dragningar man vill spela. Det går att göra ett så kallat fleromgångsspel och på så sätt använda samma nummer för flera olika dragningar. Då ska man först markera det alternativet och sedan specificera hur många dragningar det är man vill spela med samma nummer. På vissa lottokuponger kan man spela en hel månad med samma nummer. Fastän man bara har en kupong för så många dragningar man väljer är den giltig så länge inte alla dragningar gjorts.

7# Så snart lottokupongen är ifylld tar man den till en återförsäljare. Där registreras kupongen och alla de nummer och dragningar man valt i datorsystemet och i retur får man istället ett spelkvitto.

8# Om man spelar på nätet måste man komma ihåg att skicka in sin lottokupong på hemsidan så att den registreras i systemet. I retur får man ett spelkvitto som man ska spara och kan skriva ut om man vill.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Miljonärsspelet”)

See also  LOTTO GURU: ”Dina Odds För Att Vinna På Lotto” - (Sanningen)

9# Efter detta steg och tills den sista dragningen ägt rum är det viktigt att man håller reda på sitt spelkvitto. Om man blir av med det får man inte ett nytt och kan inte heller få ut några vinster om man vinner. Vissa återförsäljare rekommenderar att spelaren skriver sitt namn på baksidan av kvittot för att vara säker på att ingen annan kan använda det om man tappar bort det.

10# Vid dragningen måste man själv kontrollera ifall de bollar som dras överensstämmer med de man själv valt. Om alla sju nummer överensstämmer med sina egna vinner man högsta vinst.

11# Om sex nummer, plus ett bonusnummer, stämmer överens med de nummer som dras vinner man näst högsta vinst.

12# Vinner gör man även om man får minst fyra rätta nummer.

Vinner du på Lotto så kan du bli snuskigt rik, se till att lära dig allt om hur du vinner på Lotto.

3. (Vanliga regler) och Bestämmelser i Lotto

Varierar beroende på vilket lands Lotto du spelar

§ Man måste vara minst 18 år för att spela lotto.

§ Man ansvarar själv för sitt spelkvitto och något fel som uppkommer med det åtgärdas inte efter att köpet genomförts. Därför rekommenderas alla spelare att kontrollera kvittot noga.

§ Ett kvitto ersätts inte om det stulits, förstörts eller tappats bort.

§ Man diskvalificeras om spelkvittot har manipulerats.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Miljonärerna)

§ Det är ingen idé att gå till återförsäljaren och klaga på att spelkvittot har stulits eller tappats bort, det går ändå inte att göra något åt det.

See also  Hur Man Vinner På Lotto - 14 Steg till att Öka Dina Chanser

§ Man ska fylla i sitt namn, adress och telefonnummer på baksidan av ett spelkvitto som gått med vinst innan man hämtar ut vinsten.

§ Den som har spelkvittot i sin hand har också rätt att hämta ut vinsten, även om personen ifråga inte är den rättmätige ägaren till kvittot.

§ Om inte vinsten hämtas ut ogiltigförklaras den efter 1 år.

§ Man kan spela flera spelomgångar på en och samma kupong. Kontakta återförsäljaren för mer information.

Comments are closed.