EuroMillions Lotto Guide: Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster …

Är du medveten om att på vinna lotteriet EuroMillions är ett av de enklaste och också ett av de svåraste sätten att bli vansinnigt rik på? Det är enkelt eftersom allt du behöver göra är att köpa en billig lott och vänta på dragningen. Samtidigt är det svårt eftersom du måste gissa rätt nummer och oddsen för att göra det är små. Naturligtvis, eftersom det är enkelt, kan vi alla vara överens om att det är värt att prova.

Personer som är med i lotteriet söker efter de bästa metoderna som kan få dem att komma närmare EuroMillions-jackpoten eller huvudvinsten för andra lotto-spel.

ÅRETS LISTA – Lottosidor där Spelarna Vinner Störst Vinster – (POPULÄRT)

Experter håller med om att det finns några metoder som kan påverka oddsen för att vinna, men att bekanta dig med lottospelet du spelar är avgörande för din potentiella framgång. Det är därför det är en smart idé att läsa vår handbok till lotteriet EuroMillions.

 • Bekanta dig med statistiken som är kopplad till detta lotto-spel
 • Upptäck information som kan hjälpa dig att öka chanserna att vinna
 • Utforska historien och bakgrunden till EuroMillions

Glöm inte att du inte kan hitta ett skottsäkert system som hjälper lotto-spelare att vinna på EuroMillions. Men om du vill förstå hur det här spelet fungerar ska du läsa vår guide.

[lotto]

EuroMillions-statistik

Plats: Europa
Ägare: De nationella lotterierna i 9 europeiska länder
Grundades år: 2004
Spela online: I dussintals länder
Största vinst: 250 miljoner euro
Jackpots: Ja
Dag för dragning: tisdag och fredag
Totalt antal nummer: 62
Kostnad per lott: 2,5 euro/2,5 GBP eller 3,5 CHF per linje
Antal kombinationer: 139 838 160

EuroMillions är ett av de äldsta transnationella lotterierna i Europa. Dragningarna som är förknippade med detta lotto-spel hålls två gånger i veckan på tisdag och fredag. Trots att människor i nio europeiska länder kan köpa lotter i officiella fysiska butiker och spela EuroMillions.

MILJONVINSTER – Vinster Överstiger Miljonen (HÄRLIG LISTA)

Lotto entusiaster från andra länder, där det är tillåtet att spela denna typ av spel, kan också spela på EuroMillions genom att köpa lotter online. Precis som i många andra spel av denna typ är det ganska svårt att vinna huvudvinsten eller jackpotvinsten.

För att göra saker och ting tydligare, bör vi påpeka att träffa jackpotten kommer med oddsen 1 på 139 838 160. Det är 0,00000072 % i procent. Så oddsen är höga men det är inte omöjligt att vinna och många har redan lyckats få en jackpot.

Ett annat intressant faktum är att EuroMillions lanserades 2004 av tre nationella lotterier från Storbritannien, Frankrike och Spanien. Numera inkluderar detta lotto-spel nio europeiska länder. Med bra regelbundna vinster och otroliga jackpotvinster förtjänar detta lotto-spel din uppmärksamhet.

1. EuroMillions historia

Paris Frankrike Eiffeltornet

Som vi sade tidigare introducerades EuroMillions 2004. För att vara mer exakt, den första dragningen ägde rum i Paris, Frankrike. Den första dragningen var tursam för en fransk lotto-spelare som vann 15 miljoner euro.

En betydande förändring i lottospelet EuroMillions infördes 2011 när antalet jackpotbollar (lyckliga stjärnor) ökades från 9 till 11 och antalet dragningar ökades från en till två dragningar per vecka.

2. Hur man spelar EuroMillions

Den goda nyheten är att spelare inte behöver någon erfarenhet eller kunskap för att börja spela EuroMillions och det är det här som är spelets skönhet. Om du är bosatt i ett av de nio deltagande länderna (Storbritannien, Spanien, Frankrike, Belgien, Österrike, Portugal, Luxemburg, Irland och Schweiz) eller om du råkar vara i ett av dessa länder, kan du köpa lotter i vanliga butiker, specialbutiker, bensinstationer, etc.

See also  RECENSION: Dead Or Alive Slot - ("Lev eller Dö Casinospel")

CHOCKERANDE SUMMOR – Dom Största Lotto Vinsterna – (WOW)

Som tidigare nämnts är kostnaden för en enda linje på en lott 2,5 euro (eller 2,5 GBP eller 3,5 CHF beroende på din plats).

När det gäller själva spelet bör du veta att det här spelet är mycket enkelt. Det här är vad du måste göra för att börja spela EuroMillions.

 • Gå till en butik där du kan hitta EuroMillions-lotter och köpa en
 • Välj fem huvudnummer (av 50) och två Lucky Stars/jackpotnummer (av 12).
 • Betala 2,5 euro för att validera lotten

Allt du behöver göra är att vänta på tisdagen eller fredagen. Naturligtvis kan du också köpa en lott online och ange numren om du vill. Dessa lotter säljs på specialiserade lotterihemsidor och de officiella nationella lotterisajterna i de deltagande länderna.

3. Var man spelar EuroMillions

Euromillions Spelhörna

Den goda nyheten för alla fans av lotterispel är att du inte behöver vara medborgare i ett av de länder som deltar i detta lotterispel för att spela och vinna på EuroMillions. Du måste bara köpa en lott till lotteriet (vare sig det är på internet eller i en fysisk butik).

Om det är tillåtet att spela lotteri i ditt land kan du börja spela direkt. EuroMillions startade som ett spel med bara en dragning per vecka, men sedan 2011 har detta spel dragningar som organiseras två gånger i veckan.

UNIK LISTA – Bästa Lottospelen du kan spela på – (HELA LISTAN)

Båda dragningarna äger rum i Paris klockan 20.45 CET. Du kan leta efter resultat i lokala tidningar, titta på dragningar på TV, den officiella EuroMillions-sidan och andra platser.

4. Hur man vinner på EuroMillions

Detta är den första och viktigaste frågan som varje ny EuroMillions-spelare ställer sig. Det är vettigt, för vi spelar ju för att vinna en av vinsterna, helst jackpotten. Så, svaret på denna fråga är enkelt, för att vinna på detta lotto-spel måste du landa minst två korrekta nummer.

För att göra saker enklare har vi skapat den här listan som belyser alla möjliga vinnande kombinationer i EuroMillions baserat på deras värde:

 • 2 huvudnummer
 • 2 huvudnummer + 1 turstjärna
 • 1 huvudnummer och 2 lyckliga stjärnor
 • 3 huvudnummer
 • 3 huvudnummer + 1 turstjärna
 • 2 huvudnummer + 2 lyckliga stjärnor
 • 4 huvudnummer
 • 3 huvudnummer + 2 lyckliga stjärnor
 • 4 huvudnummer + 1 turstjärna
 • 4 huvudnummer + 2 lyckliga stjärnor
 • 5 huvudnummer
 • 5 huvudnummer + 1 turstjärna
 • 5 huvudnummer + 2 lyckliga stjärnor

Det finns en garanterad jackpotvinst på 17 miljoner euro i detta spel. Detta gör det till ett av de bästa lotterierna när det gäller storleken på jackpotter. Om det inte finns någon vinnande lott för jackpotten, omdirigeras en stor del av vinsten till nästa omgång.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Miljonärsspelet”)

Men den högsta jackpotvinsten kan inte överstiga 250 miljoner euro. När du lär dig dessa regler och statistik undrar du förmodligen hur du väljer de bästa numren. Sanningen ska sägas, det finns inga råd som kan hjälpa dig att välja dessa nummer.

Det här är slumpmässiga nummer så det är bättre att inte tänka på det när du väljer dina nummer till EuroMillions.

See also  SPELBEROENDE: Så Nära Personlig Kollaps är du - (Livsfara)

5. Dragningen i EuroMillions

Varje spelare kan titta på live-sändningen av varje dragning i lotteriet EuroMillions på olika TV-kanaler som är tillgängliga över hela världen. Men själva dragningen äger rum i Paris, Frankrike.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Miljonärerna)

Två maskiner placeras i en TV-studio och övervakas av en licensierad person som övervakar processen. Allt går automatiskt och du kan se de dragna numren på skärmen när de går ut ur maskinerna.

6. EuroMillions-resultat

Euromillions Vinstlott

Du kan hitta de senaste EuroMillions-resultaten på mer än ett sätt. Till exempel kontrollerar många spelare resultaten i butikerna där de har köpt sina lotter. Om du har tillgång till TV-kanaler som sänder detta lotto-spel kan du naturligtvis titta på dragningen i realtid.

LOTTO GUIDE – Powerball Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Uppenbarligen bör du också gärna kontrollera resultaten på internet. Om du föredrar internet har du några alternativ att leta efter EuroMillions-resultat. Du kan till exempel kontrollera lokala tidningens webbplats.

De flesta nyhetsportaler delar information om jackpotpriser. Dessutom vil du kanske besöka den officiella EuroMillions-webbplatsen för detta ändamål. Kom ihåg att det här är en plats där du också kan hitta arkiverade resultat.

7. Stora vinnare i EuroMillions

Jackpot Vinnare Mega Sena

Att vinna jackpotten i lotteriet EuroMillions kommer förmodligen att räcka för resten av ditt liv. Men även om du vinner den lägsta vinsten här, kan du använda den här vinsten för att köpa en annan lott för att testa din tur igen.

GUIDE – Eurojackpot Lotto – (Historia, Dragningar, Vinster, Jackpot)

Om du letar efter inspiration för att börja spela EuroMillions, kolla vår lista över stora vinnare i EuroMillions.

Patrick och Frances Connolly

Patrick och Frances Connolly är ett par från Nordirland som har vunnit en av de högsta vinsterna på EuroMillions – 115 miljoner pund under 2019. Vad som är mer intressant är att det var en dragning på nyårsdagen vilket innebär att detta var en bra start på året för det här paret.

De hade spelat lotterispel i många år, men de hade aldrig vunnit något betydelsefullt före denna mega jackpot. Det är värt att nämna att det här paret har skapat en lista med 50 nära personer som de kommer att stödja ekonomiskt efter att de vunnit priset.

Dolores McNamara

Denna jackpottvinnare kommer från Irland. Hon var 50 år gammal när hon vann 115 miljoner euro under 2005. Invånaren från Limerick, Irland, satt på den lokala puben där hon bad sina vänner att kolla in lotteriet.

Efter att ha bekräftat att hon vann huvudpriset erbjöds det gratis drycker till alla på puben hela natten. Dolores och hennes familj investerade pengarna i fastigheter. Ett annat faktum som bör nämnas är att den här kvinnan inte var en passionerad lottospelare och hon köpte bara en lott medan hon fyllde på saldot på hennes mobiltelefon.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Vikinglotto  (“Enkla Stegen”)

Colin och Chris Weir

Colin och Chris Weir är ett par från Skottland som vann en av de högsta vinsterna på EuroMillions under 2011. De vann 161 miljoner pund. Chris var en vanlig lotto-spelare och han kontrollerade sina nummer på sin TV innan han gick till sängs i juli 2011.

De första fyra linjerna på hans lott var mycket svaga utan belöningar, men på den femte raden cirklade han alla siffrorna. Paret blev populärt eftersom de har donerat stora delar av deras förmögenhet.

See also  MOBILEN: Enarmade Banditer på Telefonen: ("En Riktig SUCCEE")

8. Jackpots på EuroMillions

Euromillions Jackpot

Vi kan alla vara överens om att det inte är en enkel uppgift att vinna en jackpot på EuroMillions. Men det betyder inte att du ska ge upp innan du börjar spela. Detta är inte ett spel för dem som är skeptiska. Men för resten av oss är lotteriet ett av de bästa spelen som finns.

Sannolikheten för att vinna en jackpot (5 huvud- och 2 tursiffror) är 1 på 139 838 160. Det är mycket smala odds, men ett fåtal personer har redan lyckats slå oddsen. Dessutom kan du vinna anständiga priser på cirka tusen, tjugo tusen eller till och med 200 tusen euro också genom att skapa andra kombinationer.

BRASSE LOTTO – Mega Sena Lotto – (Historia, Dragningar, Jackpots, Vinster)

Vi bör också nämna att alla deltagande länder kommer med sina speciella EuroMillions-dragningar och ger tillgång till stora vinster. Dessa speciella dragningar som Superdraws finns tillgängliga över hela kontinenten och de ingår vanligtvis i priset för lotten.

Vi bör också nämna att i sex deltagande länder beskattas inte EuroMillions-belöningen. Skattesatserna i länder som inte deltar är olika och beror på de lokala regler som du bör kontrollera innan du börjar spela.

9. Vinnande EuroMillions-nummer

Sanningen ska sägas, det är inte möjligt att förutsäga de vinnande numren i det här spelet. Om det var så enkelt skulle lotterierna gå i konkurs och vi skulle inte kunna spela spel som EuroMillions.

Även om det handlar om tur, bör vi nämna att det finns några saker som spelare kan göra för att gissa rätt nummer. Kom ihåg att det inte är beprövade metoder för att förutsäga vinnande EuroMillions-nummer.

 • Håll dig till samma kombinationer om och om igen. Tänk på att en strategi som denna inte kommer att påverka dina chanser att vinna. Det kommer dock att vara enklare att kontrollera vinnande nummer och fylla i lotterna.
 • Köp lotter när jackpotten kommer nära 200 miljoner euro. Om du tittar på EuroMillions jackpots historia kommer du att märka att den högsta vinsten vanligtvis vinns oftare när det finns högre belopp i spelet.
 • Välj meningsfulla datum som födelsedagar, årsdagar och andra special datum för att förbereda lotterna snabbare.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Powerball – (“Enkla TIPS”)

Även om forskare och matematiker inte kan hitta en koppling visar det sig att vissa vinnande nummer är vanligare jämfört med andra. Till exempel visas nummer 20 nästan två gånger mer än nummer 40.

10. Hur mycket pengar kan du vinna på lotteriet EuroMillions?

Så är det en bra idé att spela EuroMillions? Det enkla svaret på denna fråga är – JA. Om du väljer att använda en lott med en enda linje så förlorar du kanske bara ett par euro. Men även med en liten investering som det får du chansen att vinna miljoner. Även icke-jackpotvinster i detta spel är bra.

Låt oss inte glömma att de 10 bästa vinsterna i EuroMillions är på över 160 miljoner euro vardera. Dessutom kommer den lägsta vinsten att ge dig mer än du har investerat i lotten – 4 euro (om du har använt en linje).

Comments are closed.