UEFA Euro 2020: 12 Enorma Spelformer Att Betta På

Är du redo för att hitta de bästa spelformerna inför det kommande UEFA Euro 2020? Alla seriösa spelare bör utforska alla bettingalternativ som finns innan detta populära event startar i juni 2020. Vad som är bra är att alla stora spelbolag har skapat ett brett utbud av spelformer åt sina spelare.

En spelform representerar ett specifikt sorts bet på en specifik händelse. De flesta av dem har bra odds som kan hjälpa de bästa spelarna att flerdubbla sina ursprungliga spel.

NYHET – Årets Bästa Bettingsidor Listade – (LISTAN)

Självklart finns det en viss risk med att betta på UEFA Euro 2020. Vi har skapat denna lista med stora spelformer för att hjälpa dig att fatta rätt beslut.

 • Lär dig mer om de mest attraktiva spelformerna
 • Hitta spelformer som passar din spelstil
 • Upptäck alla bettingmöjligheter som är tillgängliga för dig innan Euro 2020 börjar

Vi har inkluderat ett brett utbud av spelformer som passar både storspelare och hobbyspelare. Genom att läsa vår guide bör du kunna hitta förslag som passar dina behov och krav.

Låt oss nu gå vidare till att kolla in listan med 12 enorma spelformer för UEFA Euro 2020 som man kan betta på.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Gruppvinnare

Storlek: Sex olika bets
Odds: Låga till mellan
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Det finns sex olika grupper (A, B, C, D, E, och F) i UEFA Euro 2020. Det innebär att om du planerar att betta på en gruppvinnare så kan du lägga sex olika bet. Denna spelform är intressant eftersom den låter dig kolla alla lags styrkor och det kommer att hjälpa dig vid utslagsstadiet.

Precis som under alla andra europeiska mästerskap i fotboll finns det ett par lag som förväntas dominera under gruppspelet. Några av dessa lag inkluderar England, Spanien, Italien och Frankrike.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

För att vara ärlig kan inte spelare förvänta sig särskilt höga odds, men sanningen är att det är relativt enkelt att gissa vilka som kommer att vinna gruppen, speciellt om du gör intensiv research. Risken är väldigt låg vilket innebär att du kan lägga större bets.

Självklart bör du komma ihåg att det är klokt att bara spela med pengar som du har råd att förlora. En annan sak vi bör nämna är att du kan skapa kombinationsspel på detta sätt. Det innebär att du kan para ihop ett par gruppvinnare för att få bättre odds.

 • Det är relativt enkelt att gissa gruppvinnarna
 • Förvänta dig låga odds på denna spelform
 • Du kan alltid skapa kombinationsspel för att förbättra oddsen

2. Bästa målskytt

Storlek: Flera bets
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Här är ännu en intressant spelform som används av många erfarna spelare. Innan varje europeisk tävling har fans höga förväntningar på anfallare som har spelat bra för sina klubbar och landslag. Vad som är viktigt att förstå här är att spela för landslaget och att spela fotboll för en klubb är två helt olika saker.

Det finns flera exempel på spelare som har lyckats glänsa under europeiska mästerskap i fotboll, även om de inte har varit så bra i kvalet, eller ens i sina klubblag. Det finns därmed en viss risk med bet som detta, men sanningen är att de är väldigt intressanta och oddsen är bra.

Det är kanske en bra idé att backa ett par spelare som du tror har en chans att bli de bästa målskyttarna. Kolla oddsen och alternativen du har. Glöm inte att det tar tid att skapa sig en bra bild av vem som kan göra flest antal mål.

 • Du måste göra intensiv research för bäst resultat
 • Denna spelform erbjuder mellan till höga odds
 • Det finns utrymme för överraskningar på denna spelform, så var förberedd
See also  Martingale Systemet - Så Fungerar det i Spel - (Betting, Casino)

3. Båda lagen att göra mål

Storlek: Många bets
Odds: Låga till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Många spelbolag

Låt oss vara tydliga här – det är inte lätt att förutspå att båda lagen ska göra minst ett mål när de spelar mot varandra i mästerskapet UEFA Euro 2020. Men många experter tror dock att denna spelform är lättare att betta på än matchvinnare eller segrare.

ARENOR – Världens 22 Största Fotbollsarenor  – (Mästerverk)

Allt som krävs för att vinna med ett bet som detta är att vänta på att båda lagen gör mål en gång. I de flesta fall så går dessa bets in under första halvlek. Innan du använder dig av denna spelform för att tjäna pengar bör du veta att det finns ett par saker som påverkar resultatet.

Det är till exempel bättre att analysera lagens defensiva kvaliteter så väl som deras offensiva kvaliteter. Du bör även kolla om deras bästa målskyttar kommer att spela eller om de eventuellt är skadade. En jämförelse av de två kan ibland vara väldigt hjälpsamt även om några av lagen i denna tävling kommer att möta varandra för första gången.

 • Det är inte lätt att göra en bra gissning på denna spelform, men det är lättare än på många andra spelformer
 • Analysera båda lagen innan du lägger ett bet
 • Båda lagen måste göra minst ett mål

4. Resultat efter fulltid

Storlek: 51 bets
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Detta är en av de största spelformerna som finns för detta event. Det är en uppenbar lösning för många spelare, speciellt för dem som följer deltagarna nära. Samtidigt är detta ett av de enklaste betten eftersom du bara behöver gissa vilket lag som kommer att vinna, eller om matchen kommer att sluta oavgjort.

Självklart är det inte enkelt varje gång. Om till exempel en av favoriterna spelar mot en underdog finns det en stor möjlighet till att underdogen kommer att förlora. Men det är därför oddsen på favoriten är låga. Många spelare letar efter matcher som är svåra att förutspå då oddsen är högre.

ARENA NÖRDEN – Största Fotbollsarenorna i Storbritannien – (Ranking)

Att betta på oavgjort i situationer som dessa kan vara ett smart drag. Vi bör också nämna att betting på resultat efter fulltid under UEFA Euro 2020 är begränsat till slutet efter 90 minuter och tilläggstid. Som matchen slutar i oavgjort och du har lagt ett annat bet, kommer det bett att förlora oavsett om det finns någon tilläggstid efter det.

 • Detta är ett av de enklaste bets du kan lägga under Euro 2020
 • Vissa matcher är mycket svårare att förutspå än andra
 • Det finns situationer när betting på oavgjort är ett bra alternativ

5. Segrare

Storlek: 1 bet
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Vilka kommer att vinna UEFA Euro 2020? Om du har svaret på denna fråga bör du kanske kolla in denna spelform. Genom att lägga sådana bet kommer du att vara i spel under hela mästerskapet. Självklart är detta bara sant om du lägger ett bet på någon av favoriterna.

De kommer sannolikt att ta sig förbi gruppspelet, men sedan är allt möjligt. Den bästa idéen är att lägga detta bet innan tävlingen börjar. Efter det kommer oddsen att börja sjunka. Samtidigt innebär detta att det kan vara lite svårt att förutspå vilka som kommer att vinna när du inte vet hur lagen kommer att spela i gruppspelet.

LATINO FOTBOLL – Dom Största Fotbollsarenorna i Sydamerika

Efter den första matchen kommer många spelbolag att ta bort möjligheten att betta på segrare. Slutligen bör du komma ihåg att nästa möjlighet att gissa på segraren sker om fyra år.

 • Gör lite research och bestäm vilka som kan vinna mästerskapet
 • Välj favoriter, men lämna även lite utrymme till underdogs
 • Betta innan turneringen börjar
See also  15 STEG: Hur Man Vinner På Spel På Fotboll - "Den Enkla Guiden"

6. Totalt antal mål av lag

Storlek: 51 bet
Odds: Låga till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: De flesta spelbolagen

Denna spelform är spännande eftersom den låter spelare betta på alla 51 matcherna. Skälvklart får de bara välja ett av de två lagen som är involverade. Som namnet antyder bettar du på hur många lag fotbollslandslaget som du backar kommer att göra.

Det slutgiltiga resultatet spelar därmed ingen roll i detta fall. Ett lag kan göra två eller fler mål och fortfarande förlora en match. Du måste självklart följa lagens spelstil och deras målskyttars nuvarande form. Vanligtvis har lagen som är favoriter låga odds när det kommer till antalet mål som de kan göra.

Att betta på två eller till och med tre eller fler mål är ett bra alternativ här. Kom ihåg att ibland kan antalet mål påverka lagens möjligheter att gå vidare till nästa fas och att det är ett faktum som alla spelare bör ha i åtanke.

 • Du bettar på att ett lag ska göra ett visst antal mål (eller fler)
 • Spelare har 51 matcher att välja bland
 • Det är enklare att betta på favoriter, men oddsen är vanligtvis lägre

7. Dubbelchans

Storlek: 51 bets
Odds: Låga till mellan
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Detta är ett exempel på en spelform som används av spelare som vanligtvis vill betta säkert. I de flesta fall talar vi om en match där ett av lagen bör vinna, men skillnaden mellan lagen är inte så drastisk. Med andra ord finns det fortfarande en chans att matchen slutar med oavgjort.

Som du kan se är det ett bra sätt för att backa dina favoriter med ett alternativ för att matchen kan sluta utan en vinnare. Vad som är viktigt att förstå här är att det finns två alternativ. För det första kan du backa ett lag som med marginal anses vara favoriten.

Sedan kan du backa en underdog. Det senare är bra för de som vill ha högre odds och som tror att det finns utrymme för överraskningar.

 • Detta är ett av de så kallade ”säkra bets”, men allt kan dock hända
 • Du kan öka oddsen genom att backa en underdog
 • Alla spelbolag erbjuder dubbelchans på samtliga 51 matcher under Euro 2020

8. Rött kort

Storlek: Många bets
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Många spelbolag

Vissa säger att detta är en stor chansning men för många spelare är detta ett av favoritbetsen för dem. Vad som är intressant är att denna spelform är att oddsen vanligtvis är höga. Det spelar ingen roll om spelaren får rött kort eller om han får två gula kort – du vinner i båda fallen.

Under alla mästerskap som UEFA Euro finns det lag som är lite aggressiva. De flesta av dessa lag spelar under press och det kan därmed förväntas. För att göra bättre förutsägelser är det bättre att hoppa över de första matcherna i varje grupp.

Efter det kan du se vilka spelare som är mer aggressiva och vänta på viktiga matcher för deras lag och sedan lägga detta bet. Det bästa är att oddsen för denna spelform vanligtvis är höga.

 • Betta på vem som kommer att få rött kort
 • Leta efter lag som är aggressiva
 • Se upp för viktiga matcher där lagen kan begå misstag

9. Målskytt när som helst

Storlek: Många bets
Odds: Mellan till höga
Research: Snabb till intensiv
Tillgänglighet: Många spelbolag

Om du tycker att det är svårt att välja bästa målskytt under UEFA Euro 2020 bör du kanske testa spelformen målskytt när som helst. Detta är ett enkelt spel där du måste välja en spelare (helst en anfallare) som för tillfället är i bra form.

Om en spelare har gjort ett par mål under de senaste fem matcherna bör de vara ett bra val. För att lägga ett bättre bet bör du analysera spelarnas prestationer under kvalet och i deras fotbollsklubbar. Om du vill öka möjligheterna till att vinna ännu mer bör du vänta tills deras lag spelar mot ett lag med ett dåligt försvar.

See also  GÖRA EN COMEBACK: Vinna Stort i 2014 års FIFA-Mästerskap

Glöm inte att i fall som detta kommer oddsen att vara lägre. De flesta spelbolagen låter spelare lägga bets på nästan alla spelare som är på fotbollsplanen.

 • Målskytt när som helst är en enklare förutsägelse jämfört med bästa målskytt
 • Du kan betta på nästan alla spelare
 • Leta efter spelare som har gjort mål under de senaste matcherna

10. Vinn tripplar

Storlek: Många bets
Odds: Låga till höga
Research: Intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Faktum är att det kommer att spelas 51 matcher under UEFA Euro 2020 och det innebär att du nästan kan skapa ändlösa kombinationer som inkluderar tre val. Så spelformen vinn tripplar är verkligen enorm.

Men vi bör dock påpeka att när spelare pratar om att vinna tripplar överväger de vanligtvis matcher där ett av lagen är en tydlig favorit. Återigen bör du kunna hitta sådana matcher under Euro 2020. Det finns många dominerande landslag som Italien, England, Tyskland, Frankrike och Spanien som lätt bör kunna avfärda de svagare lagen.

Det bästa alternativet är att använda denna möjlighet för att betta på vinn tripplar i det inledande stadiet. Det kommer att bli svårt att göra förutsägelser så snart turneringen når utslagsfasen. Gör research på lagens aktuella form och hur många poäng favoriten behöver för att gå vidare till nästa fas när du bettar på just denna spelform.

 • Vinn tripplar används vanligtvis i matcher där ett av lagen är en uppenbar favorit
 • Det bör finnas många sådana kombinationer under Euro 2020, speciellt i det inledande stadiet
 • Gör lite research innan du bettar på vinn tripplar

11. Rätt resultat

Storlek: 51 bets
Odds: Mellan till höga
Research: Intensiv
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Det här är antagligen en av de svåraste spelformerna men det är även en av de största spelformerna som du kan hitta under UEFA Euro 2020. Målet här är enkelt – du måste förutspå rätt resultat inom de första 90 minuterna av matchen.

Därmed kommer inte eventuell tilläggstid att påverka ditt bet. För att vara ärlig är det även svårt att gissa rätt resultat när ett av lagen är favoriter. Å andra sidan är det just därför oddsen är högre jämfört med många andra typer av betting.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

I teorin finns det ändlösa kombinationer men i verkligheten finns det vanligtvis cirka ett dussin resultat som är mest sannolika. För att få ut det mesta från denna spelform måste du lära dig mer om de båda lagens målform och deras försvar.

 • Det kan vara ganska svårt att gissa rätt resultat på en match
 • Vad som är bra är att oddsen är höga
 • Du måste göra intensiv research

12. Under/över

Storlek: 51 bets
Odds: Låga till höga
Research: Snabb
Tillgänglighet: Alla spelbolag

Även om du inte är en erfaren spelare finns det en stor chans att du har hört talas om betting på under/över. Detta är ytterligare ett bra exempel på en populär och stor spelform som hundratals spelare kommer använda under fotbollsturneringen UEFA Euro 2020.

Som du antagligen vet handlar denna form av betting om att gissa antal mål som görs under en match. Kom ihåg att du inte behöver gissa exakt antal mål som kommer att göras. Vanligtvis bettar spelare på om det kommer att göras fler än 2,5 mål (över) eller under 2,5 mål (under) i en match.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Men de flesta spelbolagen, speciellt de online, låter spelare lägga bets på olika variationer – under/över 1,5 mål, under/över 3,5 mål etc. Självklart kommer dessa nummer att påverka oddsen. Vad som gör dessa bet så bra är att spelare inte behöver göra research och att det slutgiltiga resultatet i matchen inte påverkar själva bettet eftersom att du bettar på mål.

 • Under/över är ett av de vanligaste betten under varje Euro-turnering
 • Det är vanligtvis enkelt att förutspå vilken match som kommer att ha ett par eller många mål
 • Det spelar ingen roll vem som vinner matchen

Comments are closed.