Bookmaker katastrof i USA – Presidentvalet : “Förlorat miljontals dollar”

2016 års presidentval i USA såg till stora spelaktiviteter runt om världen. Det uppenbarliga misstycket mellan Donald Trump och Hillary Clinton gav upphov till det intensiva anloppet till valet och fångade fantasin hos miljontals personer runt om i världen.

ÅRETS LISTA – Här är dom Bästa Bettingbolagen – (SKÖNA LISTAN)

På söndagen innan valet ägde rum så uppskattades det att $130 miljoner hade satsats på vem som skulle bli den nästa presidenten i USA. Denna siffra är mer än det dubbla av den summan som vadslogs på 2012 års USA-val. Viktigt att ha i åtanke var att det var med två dagar kvar av speltillfälle, så den slutliga siffran kommer att vara ännu högre.

En chockerande vinst – “En STOR katastrofal förlust”

Med tillkännagivandet av resultatet så kom det som en chock för många att se att det var Donald Trump som den amerikanska allmänheten hade röstats fram till att bli deras nästa president. Det kom inte bara som en överraskning till många som sett på runt om i världen, men det hade också katastrofala konsekvenser för spelfirman Paddy Power.

I oktober så hade den irländska spelföretaget tagit beslutet att betala ut mer än $1 miljon på att Hillary Clinton skulle bli USAs nästa president. Lewis Davey, en talesperson för Paddy Power, har sagt: “Vi är i en bransch som handlar om att förutspå händelser och vi valde att verkligen chansa genom att betala ut tidigt på Hillary Clinton, men oj vad fel vi hade.

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

“Vi har blivit väl och uppriktigt slagna av Trump i och med hans vinst som kommer att lämna oss med en av de största politiska utbetalningarna i företagets historia och några väldigt, väldigt dyra ägg i våra ansikten.”

Förutom pengarna som betalats ut på Clinton i oktober så behövde Paddy Power dessutom betala ut $4.5 miljoner till satsare som hade tippat på att Donald Trump skulle vinna valet, vilket gjorde för två väldigt dyra månader för företaget.

Politiskt spelande på uppgång?

Trots förlusten av sådana stora summor pengar på 2016 års USA-val så har Paddy Power redan öppnat upp flera marknader runt omkring Donald Trump, och det är de inte ensamma om.

TV BETTING – Största & Bästa Tv-Programmen du kan Betta på – (“Riktigt Kul”)

William Hill har öppnat upp fyra olika marknader baserat på att Donald Trump antar sin plats som förenta staternas president. Dom erbjuder 8/1 för att han ska bygga en mur som täcker hela mexikanska gränsen, 4/6 för att han kommer att blir den officiella republikanska kandidaten år 2020 och 3/1 att Ryssland kommer att bli landet för hans första landsbesök.

See also  NYHETEN: Premier League Sponsrade Av Spelbolag - (Se Lagen)

Har presidentvalet i USA byggt vågen för fortsatt intresse i politisk spelande eller var detta bara en engångsföreteelse, tack vare publiciteten som skapats runt om Trumps deltagande?

Comments are closed.