LISTA: 11 Största & Bästa TV-programmen (“Betta på dom”)

Gillar du att titta på TV-program? Är du ett fan av betting? Om du har svarat på dessa två frågor med ett stort JA, bör du veta att nästan alla spelbolag har speciella sektioner där folk kan spela på TV-program. Med andra ord kan du förena dina passioner och med lite tur tjäna på dem.

Spelare kan välja mellan reality-TV-program och talangtävlingar till fiktiva TV-program samt ett brett utbud av specialevenemang.

LISTAN – Spelsidorna med Tv-Betting – (“GRYM UNDERHÅLLNING”)

Men innan du börjar göra det bör du ta hänsyn till några saker och det är därför vi har skrivit den här guiden.

 • Kolla fakta om de mest populära TV-programmen
 • Läs mer om de bästa spelalternativen som är tillgängliga för dig
 • Upptäck spelpotentialen på alla stora och populära TV-program

Några av de TV-program som vi har inkluderat i vår lista är populära över hela världen, medan några av dem är populära i specifika regioner.

Oavsett vilken händelse du har valt, se till att du är välinformerad innan du spelar. En av de saker som kan hjälpa dig med det är att läsa vår lista över de 11 största och bästa TV-programmen att spela på.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Eurovision

År: 1956
Genre: Sångtävling
Antal deltagare: (företrädare för nästan alla europeiska länder)
Land/region: Europa
Senaste vinnare: Duncan Laurence, Nederländerna

År 1956 hade Eurovision Song Contest bara ett par deltagare, främst från de västeuropeiska länderna. Idag har denna årliga internationella sångtävling deltagare från nästan alla europeiska länder. Tävlingens format förändras hela tiden och om du planerar att spela på det här TV-programmet måste du vara försiktig.

TOPPLISTAN – 12 Bästa Live Dealer Casinospelen – (NYA LISTAN)

Även om den ofta betecknas som kontroversiell, tittar miljontals tittare runt om i världen varje år på denna tävling. Vissa av länderna är direktkvalificerade till slutfasen medan andra måste passera genom semifinalen. I vilket fall som helst är detta en intressant tävling och TV-program som ger spänning.

En av favoritsakerna för de som är fans av Eurovision är att gissa vinnaren. Det finns många rykten om vinnaren och deras chanser att vinna det stora priset. Men du bör alltid komma ihåg att det här bara är rykten. Om du är intresserad av att satsa på Eurovision, bör du känna historien om denna festival och till och med grundläggande historia om de länder som deltar i denna tävling.

Till exempel tenderar de skandinaviska länderna och länderna på Balkan att ge poäng till varandra. Läs nyheterna och spekulationerna, men lita inte helt på dem.

När det gäller spelmarknaderna är det populäraste spelet att spela på den slutgiltiga vinnaren. Sanningen är att det inte finns många överraskningar när det gäller vinnarna eftersom en av de tre favoriterna nästan alltid vinner tävlingen. Så det kan vara en bra idé att satsa på ett land/deltagare att hamna i de tre första positionerna om de betraktas som en favorit.

 • Eurovision är den mest populära årliga sångtävlingen
 • Det inkluderar cirka 50 deltagare
 • Det är en bra strategi att satsa på favoriterna

2. Strictly Come Dancing

År: 2004
Genre: Danstävling
Antal deltagare: 15 par
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: Stacey Dooley/Kevin Clifton

Om du deltar i dansshower, har du antagligen hört talas om Strictly Come Dancing. Även känd som bara Strictly, denna danstävling som kommer från Storbritannien parar ihop kändisar och professionella dansare. Dessa kändisar styrs av dansarna och de försöker alla besegra resten av paren genom att visa upp sin talang och färdigheter i latin eller ballroom dans.

MILJONVINSTER – Vinster om du Letar Miljonen – (Stora Vinster)

Det finns en panel av domare som bestämmer vem som vinner showen efter ett par omgångar. Strictly Come Dancing är en mycket populär show som har exporterats till dussintals andra länder runt om i världen. Denna BBC-tävling är också populär bland spelarna.

Spelbolag har visat sig vara väldigt uppfinningsrika när det gäller spelmarknader och alternativ. Självklart kan du spela på den riktiga vinnaren, men det är bättre att vänta några veckor för att se hur bra kändisarna är innan du väljer något av paren. Ett annat bra alternativ är att titta på showen och satsa på nästa tävlande som inte går vidare till nästa fas. Slutligen kan det även vara bra att spela på vinnaren, bästa kvinnan och bästa mannen.

 • Ett brittiskt TV-program som har blivit populärt över hela världen
 • En tävling som innehåller par som består av kändisar och professionella dansare
 • Det finns en panel av domare som fattar beslut
See also  New York Rangers (15) Bästa Hockeyspelarna - Genom Tiderna

3. Dancing On Ice

År: 2006
Genre: Konståkningstävling
Antal deltagare: 12 par
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: James Jordan, Alexandra Schauman

Det visar sig att människor är fans av konståkning och särskilt om det är kändisar som är inblandade. Dancing On Ice är en konståkningstävling som följer formatet på andra populära TV-program där kändisar och proffs samarbetar. Detta är ytterligare ett TV-program som kommer från Storbritannien, men den blir sakta men säkert populär över hela världen.

SKATTEN – Skatt på Spel – (“Misstagen som kan skicka dig på Kåken”)

Denna show började 2006 och övergavs 2014. Showen återupplivades dock 2018. Den här gången är det 12 par som försöker imponera på domarna och allmänheten med sina samordnade drag på isen. De utför isdanser live varje vecka. Det finns ett eliminationssystem som säkerställer att endast de bästa paren går vidare till nästa steg.

För att göra en bra insats på denna TV-show måste du också bekanta dig med skridskoåkare och kändisar. Några av skridskoåkarna har deltagit i denna show i flera år. Det är intressant att många av kändisarna har erfarenhet av skridskoåkning som förra årets kändisvinnare James Jordan, som också är en dansare.

Kontrollera deras bakgrund och spela på rätt par eller en direkt vinnare. Alternativa spel som att satsa på vem som lämnar showen nästa gäng är också en bra idé, men du måste följa Dancing On Ice noga om du vill lägga smarta spel.

 • En populär konståkningstävling
 • Par som består av kändisar och professionella skridskoåkare
 • Ett brittiskt TV-program som ger spelarna chansen att spela på olika saker

4. The X Factor

År: 2004
Genre: Musiktävling
Antal deltagare: Hundratals människor (upp till 16 personer i finalen)
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: Dalton Harris

Fans av reality-TV är förmodligen bekanta med The X Factor. Den här brittiska TV-serien har varit närvarande i tusentals människors hem i över 15 år. Den skapades av Simon Cowell, en unik affärsman, skivbolagschef och TV-personlighet. I huvudsak är detta en musiktävling där en panel av domare försöker hitta den bästa nya sångtalangen.

TRAV – Så Vinner  du på V75 – (Steg för Steg TIPS)

Bokstavligen kan varje individ bli en del av denna show. Det finns kval och några omgångar innan domarna och publiken bestämmer vem som ska delta i finalen. Det är onödigt att säga att satsa på TV-program som The X Factor är lika intressant som att titta på deltagarna och njuta av deras talanger.

Om du är ett äkta fan av The X Factor kommer du att ha en fördel jämfört med andra spelare. Men även i situationer som denna bör du alltid följa trenderna på sociala medier som Twitter, Facebook och Instagram för att ta reda på vem som har de bästa recensionerna och den mest positiva bevakningen. Visst spelar domarna en viktig roll, men det är publiken som har det sista ordet.

 • Ett TV-program som har varit närvarande under 15 år
 • Detta är i grunden en musiktävling som är inriktad på nya talanger
 • Följ trender på sociala medier innan du spelar

5. The Bachelor

År: 2003
Genre: Reality-TV
Antal deltagare: Cirka 25
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: Alicia Oates

Efter Big Brother är The Bachelor förmodligen den näst mest populära och mest kända reality-tv-serien i Storbritannien. Den startades 2003 och sedan dess har den lyckats skapa en enorm bas av fans. Det är värt att nämna att The Bachelor faktiskt är ett amerikanskt TV-program som startade 2002, men när det gäller spel föredrar spelare den brittiska versionen.

TRAV –  Så Vinner du på V86 – (Steg för Steg TIPS)

I vilket fall som helst är denna realityserie ganska intressant. I showen ingår en enda ungkarl och omkring 25 (beror på säsong) damer. En av dem kan bli ungkarlens fru. Detta är en serie med eliminering där ungkarlen kommer närmare finalisterna tills ungkarlen tar ett slutligt beslut.

Det är väldigt svårt att förutsäga resultatet av en show som The Bachelor eftersom det är den enda deltagaren i showen som spelar huvudrollen. Men det verkar som om det finns en intressant trend som vi har sett i program som detta. Det är nämligen vanligtvis en underdog i finalen som slår favoriten. Så det kan vara ett smart drag att vänta till slutet när det bara är ett par eller tre deltagare kvar och spela på underdogen.

 • En väldigt populär realityserie i Storbritannien
 • Det handlar om en ungkarl och cirka 25 damer
 • Det är en smart idé att spela på underdogen
See also  GÖRA EN COMEBACK: Vinna Stort i 2014 års FIFA-Mästerskap

6. Big Brother

År: 2000
Genre: Reality-TV
Antal deltagare: Cirka 20
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: Cameron Cole

För många är Big Brother synonymt med för reality-TV. Det som är intressant är att denna reality-franchise skapades av en holländsk TV-kanal, men den har nu lokala versioner i Storbritannien, USA och i många andra länder. Som du förmodligen känner till har den brittiska versionen cirka 20 deltagare som kallas för hushållsmedlemmar.

SPELSYSTEM – Martingale – “Double or Nothing”

De bor under samma tak och de övervakas av allmänheten tack vare en massa kameror som finns i huset. Dessa deltagare stannar vanligtvis i huset några veckor och varje vecka elimineras några av hushållsmedlemmarna genom en allmän omröstning. Allmänheten tar hänsyn till varje deltagares beteende innan han bestämmer vem som måste lämna huset.

Tänk på att Big Brother UK inte var tillgängligt 2019, men den officiella sändande företaget har bekräftat att den kommer att finnas tillgänglig igen 2020 (troligen för sista gången). Så om du planerar att spela på den här reality-serien har du kanske bara har en chans att göra detta (åtminstone när det gäller den brittiska versionen av showen).

När det gäller olika typer av spel så kommer du att ha många alternativ hos några av de mest populära spelbolagen. Från nästa som måste lämna till vinnande lag och bästa manliga/kvinnliga hushållskamrat, kan du på vad du vill. Kom ihåg att följa bloggar som fokuserar på dessa program och kändisar om du vill lära dig mer om de chanser som varje deltagare har.

 • En av de mest kända reality-serierna
 • Denna show slutar kanske sändas år 2020, åtminstone i Storbritannien
 • Många olika spelalternativ att välja mellan

7. The Voice UK

År: 2012
Genre: Talangjakt
Antal deltagare: Hundratals (över 10 i finalen)
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: Molly Hocking

Antalet talangshower växer och det är bra eftersom publiken uppenbarligen har roligt och spelare har fler chanser att spela på intressanta evenemang. The Voice UK är den brittiska versionen av The Voice-franchisen. Det började sändas 2012 och det verkar som om det har varit ganska populärt inte bara i Storbritannien utan runt om i världen.

ÅRETS LISTA – Lottosidor där Spelarna Vinner Störst Vinster – (POPULÄRT)

Det faktum att vinnaren får 100 000 GBP gör tävlingen ännu mer spännande. Innan finalen finns det offentliga auditions som också är roliga, men det bästa är finalen.

Precis som för andra talangshower kan det vara väldigt svårt att förutsäga vinnaren. Ibland beror resultatet på deltagarens val av vilken låt de sjunger. Naturligtvis spelar den övergripande presentationen av låten också en viktig roll. Du bör i alla fall definitivt titta på publikens och domarnas reaktion innan du spelar på några av deltagarna.

 • En väldigt populär talangshow i Storbritannien
 • Hundratals människor försöker nå finalen varje år
 • Kontrollera publikens och domarnas reaktion för att fatta ett bättre beslut innan du spelar

8. Emmy Award

År: 1949
Genre: TV-gala
Antal deltagare: Ett par olika kategorier
Land/region: USA
Senaste vinnare:

Om du inte är ett stort fan av talangshower eller reality-TV, men fortfarande vill spela på TV-evenemang, kan det vara en bra idé att överväga att spela på Emmy (Emmy Award). Detta är Oscars för TV och med tanke på att TV-program blir mer och mer populära i dag är det ganska uppenbart att en tävling som denna också ökar i popularitet.

GURUN – Vinna på Keno – “Oddsen för att VINNA”

Emmy Award har nu funnits i över 70 år. Om du är ett fan av TV och TV-program, bör du prova att spela på detta evenemang. Som tidigare nämnts finns det olika kategorier du kan satsa på – komediserier, dramaserier etc. När du vill välja en vinnare måste du ta hänsyn till några saker.

Kontrollera först seriens betyg (IMDB kan vara till stor hjälp i situationer som denna). Därefter måste du följa förutsägelserna i populära film-/TV-bloggar. Slutligen bör du inte glömma att detta är en amerikansk händelse, så du måste placera dig själv i skorna på en amerikansk tittare för att förstå vilket alternativ som har de bästa oddsen för att vinna.

 • Emmys liknar Oscars
 • Detta är en amerikansk händelse med fokus på amerikanska serier
 • Många spelalternativ med bra odds
See also  KORRUPTION: 3 Minnesvärt Uppgjorda Matcher i Fotboll - (Farlig Betting)

9. BBC Sports Personality of the Year Award

År: 1954
Genre: TV-gala
Antal deltagare: 10
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: Ben Stokes

BBC Sports Personality of the Year är en prisutdelning som innehåller några olika kategorier. Ändå är den mest intressanta utmärkelsen BBC Sports Personality of the Year Award som ges till den mest framgångsrika idrottaren föregående år. Så det kan vara en idrottare som deltar i alla sporter.

RYSSLAND – RYSK Roulette – (“Ditt liv är INSATSEN”)

Vinnaren är alltid en brittisk idrottare eller någon som mestadels har arbetat i Storbritannien. Kom ihåg att sportens popularitet inte spelar någon roll, men faktum är att de flesta av vinnarna under åren har varit en del av populära sporter. Till exempel var det Ben Stokes, den populära cricketspelaren som vann priset 2019.

När det gäller att spela på utmärkelsen BBC Sports Personality of the Year bör vi påpeka att det här är en svår marknad. I många fall finns det tydliga favoriter och för vissa spelare kan det vara bra medan det inte är det för andra.

I detta fall är nämligen oddsen vanligtvis mycket låga och även med sådana odds kan någon annan ta hem utmärkelsen.  Många erfarna spelare lägger därför spel på favoriten eller väljer en idrottare som kan nå topp tre.

 • En väldigt gammal prisutdelning som fokuserar på sport
 • De bästa brittiska idrottarna tävlar om huvudpriset
 • Det kan vara en bra idé att spela på andraplatsen

10. WWE SmackDown

År: 1999
Genre: Professionell wrestling
Antal deltagare:
Land/region: USA
Senaste vinnare: Bray Wyatt (The Fiend)

Vissa säger att den här showen är riggad medan andra är säkra på att slagsmålen är på riktigt. Det spelar ingen roll vad du tror på, WWE SmackDown är ytterligare ett TV-program som du kan satsa på nästan varje fredag året runt. Detta professionella brottings-tv-program startade 1999.

POPULÄRT – UFC – (Guiden till Varför spelet rekommenderas) – TIPSEN – SPELFORMER

Trots att denna tävling fokuserar på amerikanska deltagare, arrangeras slagsmål på arenor runt om i världen inklusive städer i Irak, Storbritannien, Kanada och Japan. Med dussintals evenemang varje år är detta definitivt ett intressant evenemang som förenar sport och underhållning på TV.

När du spelar behöver du inte ta med spelarens färdigheter eller nuvarande form eftersom bokstavligen kan alla vinna i denna tävling. Det finns manus som deltagarna följer och vinnaren är känd flera veckor i förväg. Så för att säkerställa att du fattar rätt beslut måste du följa berättelsen och försöka förstå vart manusförfattarna är på väg med den aktuella historien.

 • En underhållnings- och sportshow
 • Spelare följer ett förutbestämt manus
 • Du kan spela på olika saker, men de vanligaste spelen är på att den direkta vinnaren och vinnaren i en match

11. Britain’s Got Talent

År: 2007
Genre: Talangtävling
Antal deltagare: Hundratals (cirka 10 i finalen)
Land/region: Storbritannien
Senaste vinnare: Colin Thackery

Många av dagens talangtävlingar som sänds direkt på TV fokuserar på sång eller dans. Det som gör Britain’s Got Talent annorlunda är att den accepterar artister som har ett brett spektrum av talanger. Så du behöver inte vara bra på att sjunga eller dansa – du kan vara en bra trollkarl, jonglör eller något annat som gör att du sticker ut från mängden. Denna show har funnits sedan 2007, ett år efter den enorma framgången med America’s Got Talent.

STORA PENGAR – 32 Bästa Progressiva Spelautomaterna – (LISTADE)

Nästan alla personer i Storbritannien kan uppträda i denna show, men i slutändan finns det cirka tio finalister. Spelare är fria att välja vilken typ av spel de vill lägga på detta evenemang – vem kommer att gå vidare, vem kommer att elimineras, vem vinner showen etc.

En av de populäraste typerna av spel på Britain’s Got Talent är att spela på tävlande som kommer till nästa fas. Du måste titta på alla artister, allmänhetens reaktion (använd exempelvis sociala medier som Twitter) och domarnas reaktion för att förstå vem som har de bästa chanserna att gå vidare.

När allt kommer omkring så är det så att spelbolag också skapar sina odds. Kom ihåg att du också kan satsa på andra saker som vem som ska vara domaren som kommer att trycka på knappen först eller vem kommer att hamna i finalen.

 • En mycket intressant talangshow i Storbritannien
 • Hundratals deltagare varje år (cirka tio i finalen)
 • Ett brett utbud av spelalternativ

Comments are closed.