888Poker lanserar kampanjen “Expect the Unexpected” som är värt 1 miljon dollar

 

888Poker är kända för deras ändlösa kampanjer och denna höst kommer du att kunna utnyttja erbjudandet “Expect the Unexpected” som totalt kommer att ge bort 1 miljon dollar. Det kommer att pågå till och med den 14:e november och inkluderar dagliga freerolls, biljetter till turneringar, magic spins och andra överaskingar som kommer att avslöjas senare.

"888 Poker"

GRATIS SPEL

88 USD

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

$3,000 Daily Unexpected Giveaway Tournament

3000 dollar Daily Unexpected Giveaway Tournament

Den största källan till priserna under “Expect the Unexpected” är de dagliga 3000 dollar turneringarna. De kommer att dela en slumpmässig belöning till de 50 tävlande och det finns flera sätt att vinna en biljett. Nya spelare behöver bara sätta in endast 10 dollar med koden 10MYSTERY att få tre biljetter, medan gamla konton bara behöver kontakta supporten och göra anspråk på samma mängd tokens.

Utöver det kan du vinna dagliga biljetter till 3000 dollar Giveaway genom att genomföra olika pokeruppdrag. De flesta av dem är ganska lätta och kräver att du spelar i ett par turneringar, SNG eller vinner några händer i riktiga pengar, cash games.

888Poker meddelade att varje spelare bland topp 50 i dessa turneringar kommer att få samma pris och det kommer att väljas slumpmässigt mellan kontanter, turneringsbiljetter och en massa coola saker. Här är några av dem:

  • Sony PS4 konsol
  • Go Pro Hero 4 kamera
  • Sony hörlurar
  • Trälåda med spelkort

The Magic Spin

Den andra coola funktionen av kampanjen “Expect the Unexpected” är The Magic Spin. Nya spelare kommer att få en gratis för varje dag och gamla konton kommer att få två. Det är värt att notera den andra för befintliga kunder kommer endast att finnas tillgänglig via den mobila versionen av 888Poker mellan 17:00 och 24:00 GMT.

Varje free spin kan ge dig ett av följande priser:

  • Kontanta bonusar
  • Casino frispel
  • 3000 dollar Givaway Tickets
  • Gratis sportspel
  • Biljetter till turneringar

"888 Poker"

GRATIS SPEL

88 USD

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Slutsats

“Expect the Unexpected” är ännu en annan stor kampanj från 888Poker som tillför massor av värde om du är en regelbunden spelare där. Det fina är att erbjudandet är tillgängligt för både befintliga och nya kunder. Om du inte har ett konto hos 888Poker kommer du att även kunna göra anspråk på deras välkomsterbjudande för ännu mer gratis pengar. Med tanke på den allmänt låga nivån bland spelarna i rummet, bra trafik och den prisbelönta programvaran, är detta ett av de bästa valen på marknaden.