SPELTIPS Tennis: (Tipsen, Spelformer, Spelbolag) – “Bli en Vinnare”

Tennis är en av de mest populära sporterna i världen att spela på online. Kanske är det på grund av det stora antalet spelformer och de spännande live spelen som nu finns tillgängliga, utöver att sporten är spännande i sig.  Hursomhelst att spela på tennis har blivit den enorma industri den är idag på grund av det stora antalet turneringar och matcher som finns tillgängliga att spela på.

NYA LISTAN – Nätets Populäraste Bettingsajter – (RANKADE)

  • Speltipsen för att vinna mer på Tennis
  • Dom bästa spelformerna att betta på
  • Fällorna du bör undvika

Du kan besöka vilken som helst av de stora bettingsidorna närsomhelst, för att se precis hur stort det har blivit att spela på tennis. Turneringar från hela världen bevakas dygnet runt, det spelar ingen roll om det är ett ATP event, WTA event eller en utmaning, de ledande onlinespelbolagen kommer att ha massor med spelformer tillgängliga att välja bland.

Tennis är för närvarande den tredje mest spelade på sporten i världen, med över 130 turneringar att välja på mellan ATP och WTA turneringar, alla bevakas av spelbolagen, utöver det stora antalet utmaningar och ITF event. Det är inte konstigt att alla spelare som gillar tennis söker efter Speltips Tennis online.

1

Populär Spelsajt för Tennis

Snabb och Enkel Registrering

Live betta på dina Favorit Matcher

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Bra spelbolag för Tennis Betting

Många Tennis Marknader att välja mellan

Snabb & Enkel Registrering

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt skandinaviskt spelbolag

Snabba In & Uttag

Höga odds på tennis marknaderna

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Speltips Tennis – varför och vem ska du spela på

Trots den upplevda enkelheten i sporten, finns det ett stort antal spelformer när det kommer till tennis, vilket kan göra det svårt att välja vad du bör spela på.

TENNIS BETTING – Största Tennisturneringarna att Betta på – (HELA LISTAN)

Speltips tennis kan hjälpa dig med delar av det, men det finns en grundläggande regel, som du alltid bör följa. Spela bara där det finns ett värde. Till exempel, att spela på Novak Djokovic att vinna Australian Open innan turneringen har startat kommer inte att ge dig bra spelvärde. Hans odds kommer att vara extremt låga och han måste vinna många matcher, där vad som helst kan hända, som till exempel en skada.

Men, det finns så många variabler när det kommer till att spela på tennis, vilket gör det klokt att använda sig av speltips tennis, när de finns tillgängliga.

2. Populära spel och spelformer

Den mest populära spelformen på tennis är att spela på matcher, vilket involverar att spela på vilken spelare som vinner en specifik match. Men det finns många andra populära spelformer tillgängliga på marknaden, som till exempel:

TENNISSPELAREN – Tennis TIPSET – (“Så Spelar du in degen på Tennis”)

  • Vinnare av en turnering
  • Rätt resultat
  • Vinnare av set
  • Antalet set
  • Flest serveess
  • Över/under totalt

Handikappspel är också en väldigt populär spelform för tennis, då det tillåter dig att spela på en match där det finns en storfavorit och du fortfarande kan hitta bra spelvärde. Dessa spelformer är vanligtvis bättre för spelare som är mer erfarna av att spela på tennis.

3. Speltips Tennis – 3 Enkla Principer för att utöka dina vinster på spel på Tennis

Princip 1- Spelunderlaget

Under året spelas turneringar på olika underlag, hard court, gräs och grus är de mest populära. Vissa spelare presterar bättre på vissa underlag än andra, detta bör du ha i åtanke när du lägger dina spel på turneringar och matcher. Rafael Nadal är ett utmärkt exempel på detta, även om han har vunnit alla fyra Grand Slam event är han en grusspecialist. Som ett resultat av detta har han vunnit French Open 9 gånger och de andra tre Grand Slam eventen 5 gånger tillsammans.

See also  SPELTIPS BASKET: Ligorna, Spelformer, Spelbolag - (GUIDE)

SANNINGEN – Saker du bör veta om Damtennis – (“Ta till dig detta”)

Princip 2 – Senaste resultat inbördes möten

Det fantastiska med att spela på tennis är att det finns massor med statistik gratis tillgänglig online, och en viktig bit att titta på är resultat från inbördes möten. Det är bäst att bara använda statistik från matcher som har spelat nyligen, eftersom att saker och ting förändras. Men, om en spelare har vunnit enkelt över en annan i de fyra senaste matcherna, kan vi utläsa att de har ett övertag över den andra spelaren och att det är värt att spela på.

Princip 3 – Trång schemaläggning

De som är nya när det kommer till att spela på tennis ser ofta ett stort namn i en turnering och antar, vad som anses vara rätt antagande, att de kommer att vinna. De mindre turneringarna, är dock den typen av event då stora spelare kan komma att förlora, speciellt om den inträffar precis före eller efter en Grand Slam turnering. Vissa spelare kan även använda dessa turneringar för att få upp konditionen om de inte har spelat på ett tag. Så kontrollera alltid vem som spelar var och när och vilka andra turneringar som är schemalagda kring det, då det kan förändra deras inställning till mindre event.

4. De Populäraste Eventen för att Spela på Tennis

Grand Slam turneringar

Grand Slam turneringarna är Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open. Dessa är de fyra turneringar som är de mest eftertraktade av spelarna och mest populära bland fansen, därför får mest täckning av spelbolagen. Det finns en uppsjö av information tillgänglig kring dessa turneringar, vilket innebär att du verkligen kan göra din research innan du lägger ett spel. Vissa spelbolag kommer att införa särskilda spelformer bara för dessa händelser och producera kampanjerbjudanden, som kan utnyttjas varje år.

See also  NYBÖRJARGUIDE: Goals Galore eller Both Teams to Score - (BTTS)

STRATEGIN – Hur Man Slår Bookies – (RAKT PÅ SAK)

Davis Cup/Fed Cup

Dessa är turneringar spelas mellan länder, för manliga och kvinnliga spelare respektive. De kan generera stor spänning, eftersom att känslorna från publiken och spelarna verkligen kommer fram och detta ger oss bland den mest dramatiska tennisen under året.

Ha i åtanke att vinnaren av Davis Cup verkar förändras varje år och att vi måste gå tillbaka till 70-talet för att hitta en tid då ett land dominerade. Detta kan innebära att fantastiska odds kan finnas tillgängliga på potentiella vinnare.

ATP World Tour Finals

Detta är den stora säsongsfinalen på ATP touren och innehåller de 8 bästa spelarna i världen vid slutet av den ordinarie säsongen. Kanske som ett direkt resultat av att världens bästa spelare deltar, vinner ofta favoriten detta event och de som är satta som favoriter vinner oftast sina matcher.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (VIKTIGT)

Därför är detta en turnering där tidigare statistik bör användas vid spel utöver andra speltips tennis som finns tillgängliga online. Vidare, beroende på beskaffenheten av händelsen är ATP World Tour Finals ett bra event för handikappspel.

Comments are closed.