LISTA: 11 Största & Bästa Tennisturneringarna – (Satsa Pengar)

Det finns många sporter runt om i världen som man kan spela på, men en av de bästa är tennis. Det verkar som om tennis har skapats med vadslagning i åtanke eftersom spelets format och statistik gör det till ett sant nöje att spela på. Spel på tennis har funnits i många år och vissa tankesmedjor antyder att det nuvarande poängsystemet för tennis skapades med spel i åtanke.

NY LISTA – Här är Årets Bettingbolag – (UPPDATERAD)

Spel på tennis har blivit bättre genom åren tack vare spel online och livespel. Frågan är, vilka är de största och bästa tennisturneringarna att spela på? Det finns ett par element som vi bör överväga när vi svarar på denna fråga, bland annat:

 • Turneringar för herrar
 • Turneringar för kvinnor
 • Populäritet
 • Live bevakning
 • Spelmarknader

Genom att ta hänsyn till alla dessa kan vi börja bilda en lista över de största och bästa tennisturneringarna som vi kan spela på.

1

Populär Spelsajt för Tennis

Snabb och Enkel Registrering

Live betta på dina Favorit Matcher

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Bra spelbolag för Tennis Betting

Många Tennis Marknader att välja mellan

Snabb & Enkel Registrering

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt skandinaviskt spelbolag

Snabba In & Uttag

Höga odds på tennis marknaderna

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Enkel Registrering

Bra utbud på tennis betting

Live betting på dina favorit matcher

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Wimbledon

Grundad: 1877
Underlag: gräs
2019 Prispengar: 49 miljoner dollar
Datum: första två veckorna i juli
Stad: London
Land: England

Wimbledon är förmodligen den mest prestigefyllda tennisturneringen. Det är en av de fyra Grand Slams och är den tredje Grand Slam turneringen som spelas varje år. Vad som gör Wimbledon unikt är gräsunderlaget och det faktum att spelarna fortfarande måste ha övervägande vit klädsel.

POPULÄRA GUIDEN – Tennis GAMBLARE: Tipsen, Spelformer & Mer – (“Uppvaknande”)

Alla de bästa manliga och kvinnliga spelarna tävlar i Wimbledon och det gör det till en frestande händelse för spel på tennis hos spelbolag. Du hittar inte bara spelmarknaderna för vilken spelare som ska vinna turneringen, men också för vilken spelare som ska vinna kvartsfinalen och elimineringsstadiet för de stora utmanarna.

En av de största turneringarna i fråga om deltagande, varje enskild match ger också en mängd möjligheter till spel. Matchvinnaren, Setvinnaren, 1:a poängvinst, Totala gem, Totala gem-poäng, Nästa servbreak, Spel på set och Match handikapp är bara ett litet smakprov på vad du kan förvänta dig att hitta när du spelar på Wimbledon.

Bevakningen av Wimbledons är också omfattande och det gör det perfekt för spel på tennis hos spelbolag. Live streaming finns i många länder hos spelbolag och tv-täckningen är utbredd. Detta gör turneringen lätt att följa vad när det kommer till spel.

Wimbledon äger rum under de första två veckorna i juli på All England Lawn Tennis & Croquet Club i London.

 • Mest prestigefyllda Grand Slam
 • Gräsbanor
 • Alla toppspelare är närvarande
 • Bra live bevakning
 • Stort utbud av spelmarknader

2. French Open

Grundad: 1925
Underlag: grus
2019 Prispengar: 48 miljoner dollar
Datum: sista veckan i maj/första veckan i juni
Stad: Paris
Land: Frankrike

Precis som med Wimbledon är French Open en av de fyra Grand Slam-turneringarna, och detta är tillräckligt för att locka spelare. Även om Roger Federer ofta har valt att missa denna händelse genom åren för att fokusera på grässäsongen, återvände han till Roland Garros under 2019.

De främsta manliga och kvinnliga spelarna tävlar i French Open och de röda grusbanorna gör detta till en unik händelse bland Grand Slam-turneringarna. French Open är utan tvekan en av de bästa tennisturneringarna inom herr- och damtennis. Då den spelas i den franska huvudstaden i Paris har det en speciell attraktionskraft som lockar fans från hela världen.

TENNISSPELAREN – Tennis TIPSET – (“Så Spelar du in degen på Tennis”)

Den är bra för spel på tennis hos spelbolag eftersom den genomsnittliga spelaren kommer att känna till många av tennisspelarna. Detta öppnar möjligheter till att spela för dem som aldrig kanske aldrig spelar på lägre rankade ATP- och WTA Tour-evenemang.

Dessutom är utbudet av spelmarknader fantastiskt på French Open. Turneringsvinnare, kvartsfinal vinnare, finalisterna, elimineringsstadiet, matchvinnare, första setvinnare, antal tie breaks i match och totalt antal set är bara några av de spelmarknader som erbjuds för French Open.

De inkluderar inte spelmarknaderna för livespel, där du kan spela på en hel del alternativ inklusive vem som vinner nästa gem och till och med nästa poäng. Live streaming är vanligtvis tillgänglig hos många av de bästa spelbolagen online och spelbolag som gör det till en enkel turnering att spela på.

See also  SPELGUIDEN: Hur man Satsar på Herrtennis - (SMARTA TIPS)

French Open tävlas spelas årligen mellan slutet av maj och början av juni på Roland Garros i Paris.

 • Unikt rött grusunderlag
 • Gott om bevakning av turneringen
 • Live streaming
 • De bästa spelarna är där
 • Stort utbud av spelmarknader
 • Live betting

3. Australian Open

Grundad: 1905
Underlag: hard court
2019 Prispengar: 48 miljoner australiensiska dollar
Datum: sista två veckorna i januari
Stad: Melbourne
Land: Australien

Australian Open har en speciell plats hos tennis fans eftersom det är årets första Grand Slam. Då jul- och nyårsfesterna är avklarade för många runt om i världen erbjuder Australian Open en glimt av ljus i sportkalendern. Det finns inte många sportar som håller stora evenemang i januari och det är bara en av anledningarna till att Australian Open är bra för spel på tennis. Australian Open är populärt hos spelbolag.

Alla de bästa spelarna från ATP och WTA Tour har haft en paus från tävlande under festperioden och är redo att börja söka efter den första stora titeln på säsongen. För de som spelar på tennis kan Australian Open vara tuff att förutse eftersom att det är svårt att bedöma spelarnas form spelarna inför turneringen.

SANNINGEN – Saker du bör veta om Damtennis – (“Ta till dig detta”)

Det betyder att spel är öppet och bara en gång (mellan 1993 och 2019) har vi sett samma två spelare som möts i herrarnas final. Detta är ännu bättre i kvinnornas spel där vi bara en gång (mellan 1963 och 2019) har sett samma finalister två år i rad. Så, för de som vill göra en bra vinst, kan spel på finalisterna ofta vara lukrativa, särskilt i kvinnornas singelmatcher på Australian Open. Men du har också alla fördelar som en Grand Slam-turnering ger som gör Australian Open bra för spel på tennis.

Det stora utbudet av spelmarknader matchar alla andra tennis event på planeten och den live bevakningen är också omfattande. Live-spelsmöjligheterna är otroliga, med flera matcher varje dag under de första 10 dagarna av turneringen, vilket betyder ett stort utbud av spelalternativ hos spelbolag.

För de som har missat att spela på ett Grand Slam tennisevenemang, är Australian Open en dröm som går i uppfyllelse. Australian Open äger rum de sista två veckorna i januari och hålls på Melbourne Park.

 • Årets första Grand Slam
 • Friska spelare
 • Massor av spänning
 • Stort utbud av spelmöjligheter
 • Omfattande live bevakning

4. US Open

Grundad: 1881
Underlag: hard court
2019 Prispengar: 52 miljoner dollar
Datum: sista veckan i augusti/första veckan i september
Stad: New York
Land: USA

US Open är årets sista Grand Slam-turnering och spelas på hard court. Detta är en liknande yta som den som används vid Australian Open. Det är intressant att de stora Grand Slam-turneringarna som spelas på hard court spelas som första och sista Grand Slam-eventen varje år.

Som den sista Grand Slam turneringen på året presenterar US Open den sista chansen för spelare att vinna en Grand Slam samma säsong. US Open tar med sig många scenarier och extra spelmöjligheter.

HELA LISTAN – Odds sidor med Spellicens för Svenska Spelare – (GOLF)

Det kan vara så att en spelare tittar på att vinna alla fyra Grand Slam-titlarna samma år eller behöver denna Grand Slam för att slutföra den kompletta uppsättningen. Oavsett vad hittar du många spelbolag online som skapar odds för speciella resultat beroende av resultaten vid US Open.

Dessutom hittar du alla samma spelalternativ som är tillgängliga på US Open som du gör för de tre andra Grand Slam-turneringarna. Genom att vara i New York har US Open en touch av glamour och detta bidrar till spänningen kring evenemanget. US Open är också hemmet för Arthur Ashe Stadium, som är den största tennisarenan utomhus i världen. Den rymmer över 23 000 personer och har en speciell atmosfär när den är full.

Återigen hittar du en mängd spelmöjligheter hos spelbolag för denna turnering, allt från riktiga vinnarspel till spelaren som vinner nästa gem i en specifik match. Live streaming finns hos många spelbolag online och du hittar spelbolag som erbjuder speciella kampanjer kring eventet.

US Open är den sista chansen på året för att satsa på en Grand Slam och det är tillräckligt för att fresta många spelare. Turneringen spelas under den sista veckan i augusti och till september på USTA Billie Jean King National Tennis Center, New York.

 • Årets sista Grand Slam
 • Stor stadion
 • Massivt utbud av spelmarknader
 • Live Streaming av allt
 • Världens bästa spelare
See also  TENNISSPELAREN: Saker att Veta om Betting på Damtennis

5. ATP World Tour Finals

Grundad: 1970
Underlag: hard court
2019 Prispengar: 8,5 miljoner dollar
Datum: november
Stad: London
Land: England

Det sista stora eventet under kalenderåret på ATP Touren är World Tour Finals. Det är den sista möjligheten att titta och spela på de bästa manliga spelarna under kalenderåret. Bortsett från att de bästa spelarna är där, erbjuder ATP World Tour Finals något annat från ett spelperspektiv. Anledningen till att detta event anses vara en av de bästa turneringarna för spel på tennis är formatet.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Även om de flesta ATP Tour-evenemangen spelas i ett utslagsformat börjar ATP World Tour Finals med ett gruppspel. Spelarna är uppdelade i två grupper om fyra och alla möter alla en gång. De två bästa spelarna från varje grupp går vidare till semifinalen och vinnarna går till finalen.

De spelmöjligheter som är tillgängliga inkluderar gruppvinst och att kvalificera sig från gruppen, utöver de många andra spelmarknader som är associerade med Grand Slam-turneringarna som nämnts ovan. För de som letar efter ett annat sätt att spela på tennis är ATP World Tour Finals ett bra val.

Platsen för detta event ändras och efter 2019 års event som spelas i London, kommer turneringen att flytta till Turin i Italien.

 • Årets sista stora ATP-event
 • Olika format
 • Gruppspel
 • Massor av spelmarknader

6. WTA Tour Championships

Grundad: 1972
Underlag: hard court
2019 Prispengar: 7 miljoner dollar
Datum: oktober
Stad: Shenzhen
Land: Kina

WTA Tour Championships, även känd som WTA Finals, är den säsongsslutande turneringen för de bästa kvinnliga spelarna. Formatet är ungefär detsamma som ATP Finals som nämnts ovan. De 8 bästa spelarna på WTA Touren under året kvalificerar sig och delas upp i två grupper om fyra.

Efter att ha spelat mot varandra en gång, går de två bästa i varje grupp vidare till semifinalen och vinnarna av matchen går vidare till finalen.

KLASSIKERNA – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Kul Lista”)

Detta erbjuder möjligheten att spela på vilka som vinner grupperna eller vilka som går vidare från gruppen till semifinalen. Då de bästa spelarna från året deltar är de flesta i god form och det här är ett spännande event när det gäller spel på tennis.

Majoriteten av spelmarknaderna som används i Grand Slams kommer också att vara tillgängliga för WTA Tour Championships.

 • Årets sista stora ATP-händelse
 • Olika format
 • Spel på gruppspel
 • Stort utbud av spelmarknader

7. ATP World Tour Series

Under året finns det många turneringar på ATP Touren. Dessa är iscensatta över hela världen och spelas på olika underlag, inklusive hard court gräs och grus. Turneringarna kategoriseras med ett numrerat system, där de bästa eventen kallas Masters 1000 och de lägre rankade eventen kallas 250.

SKATTEN – Skatt på Spel – (“Misstagen som ger dig Fängelse”)

Några av dessa event är bra för att spela på tennis eftersom de involverar de bästa spelarna men också för att bevakningen är bra. Du kan ofta hitta live streaming av Masters 1000-turneringar och live spel är också tillgängligt.

Några av de bästa turneringarna på ATP World Series för spel på tennis inkluderar:

 • Rotterdam Open
 • Dubai Tennis Championships
 • Indian Wells Masters
 • Miami Open
 • Monte-Carlo Masters
 • Madrid Open
 • Italian Open
 • Queen’s Club Championships
 • German Open
 • Washington Open
 • Canadian Open
 • Cincinnati Masters
 • Japan Open
 • Shanghai Masters
 • Swiss Indoors
 • Paris Masters

8. WTA Tour Event

På samma sätt som ATP Touren, spelas WTA Touren under hela kalenderåret och har ett par spännande event för spel på tennis. De bästa spelarna reser världen runt för att spela tennis och det innebär spelmöjligheter nästan varje vecka.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Turneringskategorierna inkluderar WTA Premier Tournaments, WTA International Tournaments och WTA 125 Series. Nedan hittar du några av de största tennisturneringarna att spela på.

 • Brisbane International
 • Shenzhen Open
 • St. Petersburg Ladies’ Trophy
 • Qatar Open
 • Dubai Tennis Championships
 • Indian Wells Open
 • Miami Open
 • Charleston Open
 • Stuttgart Open
 • Madrid Open
 • Italian Open
 • Birmingham Classic
 • Eastbourne International
 • Moscow River Cup
 • Silicon Valley Classic
 • Canadian Open
 • Cincinnati Open
 • Pan Pacific Open
 • Wuhan Open
 • China Open
 • Kremlin Cup

9. Challenger Tour och ITF Women’s Circuit

Challenger Tour, Futures Tour och ITF Women’s Circuit får inte mycket omnämnande på vanlig TV, men de är bra alternativ för spel på tennis hos spelbolag.

Spelarna som spelar i dessa event kanske inte är kända för den vanliga tennisfans, men för dem som vill tjäna pengar på tennis, kan de visa sig vara väldigt lukrativa. Om du besöker något större spelbolag online kommer du sannolikt att hitta en match på en av dessa som du kan spela på.

See also  TENNISSPELAREN: Saker att Veta om Betting på Damtennis

EXPERT FÖRKLARAR – Vad är Död Mans Hand? – (ENKELT)

Det kan finnas flera som äger rum samtidigt i världen och live spel är vanligtvis tillgängliga. Live spel kan vara mer begränsat till den punkt där du till exempel bara kan satsa på vinnaren av nästa set, men vi talar om lågt rankade turneringar i det stora hela.

Anledningen till att några av dessa anses vara de bästa tennisturneringarna att spela på är att oddsen inte alltid är lika exakta som spelbolagen vill att de skulle vara. Om du analyserar statistik eller följer någon av Challenger, Future och ITF-tourerna nära, kan du få en överhand i fråga om spel.

Spelalternativen kommer alltid att vara begränsade så du kommer kanske att få användning av all din kunskap och research, men dessa event erbjuder fortfarande bra spel.

 • Värdespel
 • Hundratals turneringar
 • Research krävs

10. Davis Cup och Fed Cup

Davis Cup och Fed Cup är internationella evenemang där spelarna representerar sitt land. Matcher spelas hela året och vinnarna går vidare till att spela i finalen. Dessa matcher lockar ofta stora, högljudda folkmassor som hejar på sina spelare. Vissa fans får inte ofta möjlighet att titta på sina bästa spelare och Davis och Fed Cup ger dem den chansen varje år.

Plats och underlag väljs av hemmalaget och det kan ofta leda till en fördel. Matcherna spelas mellan februari och november, där finalen vanligtvis äger rum under den andra veckan eller sista helgen i november.

ÅRETS LISTA – Lottosidor där Spelarna Vinner Störst Vinster – (POPULÄRT)

Att hålla ett öga på lagens sammansättning och underlaget kan räcka långt för att lägga ett bra spel på Davis och Fed Cup. Toppspelarna visar sig inte alltid för sitt land så du behöver göra din research och se vilka spelare som sannolikt kommer att spela.

De ledande spelbolagen har alltid odds för att landet ska vinna Fed Cup och Davis Cup plus odds för de enskilda rundorna och matcherna som spelas inom dessa rundor. Det finns många saker att ta hänsyn till när man spelar på Davis och Fed Cup.

Du kan spela på den nation du tror kommer att vinna hela turneringen, den nation du tror kommer att gå vidare från en viss runda, en spelare att vinna sin individuella match, ner till vem som vinner nästa gem i ett set.

För många människor är de internationella turneringarna mest spännande eftersom spelarna tävlar för sitt land och det är det som gör dem speciella. Men spelmöjligheterna adderar också till spänningen.

 • Bra atmosfär
 • Flera olika spelmarknader
 • Nationell stolthet
 • Olika platser och underlag

11. Olympiska spelen

Många människor vet inte att tennis var en del av de inledande olympiska spelen men att den släpptes 1924. Den kom tillbaka till de olympiska spelen 1992 och har varit kvar sedan dess. OS skiljer sig från andra turneringar på WTA och ATP Tourerna. Spelaren som vinner får en guldmedalj, det finns inga prispengar som i de andra eventen. Därför deltar spelarna för att få lägga händerna på medaljen, inget annat.

LISTAN – Största & Bästa Olympiska Sporterna att Betta på – (“Spännande Sporter”)

Världens bästa spelare har börjat ta olympiska spelen på allvar och då det bara sker en gång vart fjärde år är möjligheten att vinna en guldmedalj begränsad. Det är emellertid inte lätt att förutsäga vilka som kommer att vara med och hur de bra det kommer att gå för dem och det medför att det kanske inte är lika bra att spela på tennis på de Olympiska Spelen som på andra tennis event.

Om det verkar finnas en spelare som är desperat till att vinna det eftersom det är på hemmaplan, som Andy Murray 2012, kan det finnas en spelvinkel. Olympiska spelen 2020 går i Tokyo, så alla ögon kommer att vara på Kei Nishikori och Naomi Osaka.

Spelbevakningen kommer inte vara lika detaljerad som Grand Slam turneringarna men det finns gott om saker för spelare att sätta tänderna i under hela evenemanget. Att satsa på vem som vinner guld, silver och brons är alltid kul.

 • En gång var fjärde år
 • Hemfavoriter
 • Guldmedalj på spel
 • Medaljspel
 • Vissa begränsade spelmarknader

Så, nu känner du till de bästa tennisturneringarna at spela på hos spelbolag. Du är nu beväpnad med denna kunskap och bestämma vilka event som du vill spela på. Glöm inte att alltid ha kul och spela aldrig för mer än du har råd att förlora.

Comments are closed.