LISTAN: 8 Bästa & Största Pokerturneringarna – (“Registrera dig”)

Är du en van pokerspelare online eller en pokerfantast som vill gå med i pokerkretsen? Om så är fallet har du tur eftersom onlinepoker är en utmärkt plats för kommande spelare att finslipa sina färdigheter och öva på att spela poker utan att riskera tusentals dollar på en gång.

Den här artikeln utforskar alla de största online pokerturneringarna som finns branschen och ger dig en tjuvtitt på evenemangen som kan ändra ditt liv. Läs mer om Sunday Warm Up, Sunday Millions, SCOOP, WCOOP och andra online pokerturneringar som har blivit en del av pokerhistorien.

NYA LISTAN – Här är Årets Pokersidor Listade – (DAGLIG UPPDATERAD)

Vi tittar också på de nya och kommande WSOP-armbands event som spelare kan njuta av på WSOP.com via sina datorer eller mobila enheter. Ung eller gammal, onlinepoker väntar på att du ska göra tusentals spelare sällskap och försöka vinna stora pengar vecka in och vecka ut.

Fortsätt läsa, bli upprymd inför för de enorma onlineturneringarna och förbered dig på att spendera 12 timmar framför din skärm när du vinner nästa Sunday Million, eller ännu bättre ett WSOP-armband i onlinepoker.

 • Online pokerturneringar har funnits sedan början av 2000-talet
 • Online-serier som WCOOP och SCOOP matchar WSOP:s popularitet
 • Online pokerevenemang ger alla en chans till livsförändrande pengar
 • Vinn ett WSOP-armband online och starta din professionella pokerkarriär
1

En av världens giganter i spelbranschen

Spelare från hela världen

Vraka och välj mellan grymma pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Populärt tillhåll för skandinavisk pokerspelare

Enkelt att spela via mobilen

Många olika varianter av pokerspel

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Perfekt för cash games spelaren

Enkla insättningar och uttag

Finns pokerturneringar i för alla storlekar

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Lång historia inom online poker

Bra utbud av stora pokerturneringar

Enkelt att komma igång som nybörjare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. The PokerStars Sunday Million

Spelas: Varje söndag
Poker sida: PokerStars
Garanterad prispott: 1 000 000 dollar

PokerStars Sunday Million är helt klart den bästa pokerturneringen online. Turneringen ökade i popularitet under de senaste åren efter att ha blivit den mest givande pokerturneringen online med en häpnadsväckande prispott som översteg 1,3 miljoner dollar. Sedan dess har PokerStars Sunday Million online-turnering skaffat sig en imponerande spelarbas som lockar tusentals spelare varje vecka.

GUIDEN – Hur Man Vinner på Poker – (Steg för Steg)

Som namnet antyder hålls PokerStars Sunday Million-turnering vanligtvis på söndagar. Den 14 april 2019 firade turneringen 13-årsjubileum och det fanns inget bättre sätt att fira på än med en massiv specialpott på 10 miljoner dollar med en häpnadsväckande 1 miljon dollar reserverad till vinnaren av turneringen. Turneringen har kommit långt sedan dess det allra första evenemanget som hölls i mars 2006.

Det allra första evenemanget lockade nästan 6 000 spelare som investerade 215 dollar för en chans att bli den allra första mästaren i PokerStars Sunday Million. Under årens lopp har fler än fem miljoner människor från hela världen deltagit i turneringen vars kollektiva prispott överskred 750 miljoner dollar sedan den allra första turneringen som hölls 2006.

När det gäller de speciella PokerStars Sunday Million-turneringarna har de alltid varit populära och till och med slagit ett par rekord. Den största Sunda Million-turneringen någonsin ägde rum den 18 december 2011. Detta evenemang bröt rekordet som den största online pokerturneringen någonsin. Detta event hade ett massivt fält med fler än 62 000 spelare som tillsammans byggde en svindlande prispott på 12 miljoner dollar.

EXPERT FÖRKLARAR – Vad är Död Mans Hand? – (ENKELT)

När det kommer till att kvalificera sig för Sunday Million använder spelare vanligtvis det billigaste sättet, vilket är via sidans satelliter som körs ständigt varje dag i veckan. På detta sätt kvalificerar sig spelare för så lite som femtiotvå cent. De som vill hoppa över kvalificeringen och omedelbart köpa sin väg in måste investera minst 109 dollar. Precis som med andra stora online pokerturneringar, har Sunday Million bonusar som placeras på borden och som ökar insatserna.

 • Sunday Million som hålls av PokerStars är den största online pokerturneringen
 • Sunday Million var den allra första turneringen av denna sort med en prispott på över 1 miljon dollar
 • Spelare kan köpa sig in direkt för 109 dollar eller kvala sig in
See also  GUIDE: Steg för Steg (Spela Five Card Stud Poker) - "Lurigt"

2. World Championship of Online Poker

Spelas: Varje höst
Poker sida: PokerStars
Garanterad prispott: 70 000 000 dollar (festivalen 2019)

Den här artikeln som utforskar de bästa pokerturneringarna på nätet skulle vara ofullständig utan att nämna World Championship of Online Poker eller WCOOP. Precis som Sunday Million drivs WCOOP-turneringar av PokerStars. Det allra första World Championship of Online Poker hölls 2002 i september och traditionen har fortsatt sedan dess. Sedan den kom till har turneringen varit motsvarigheten online till WSOP.

POKER – Hur Man blir ett Proffs i Poker – (LYCKAS)

Därmed är World Championship of Online Poker den största pokerturneringen av denna typ som spelas på internet. År 2005 genererade femton olika WCOOP-evenemang mer än 12 miljoner dollar i prispotten, vilket gjorde att WCOOP inte bara var den största online-pokerturneringen någonsin, utan även den tredje största pokerturneringen någonsin, live och online.

Precis som sin nära kusin är World Championship of Online Poker en serie pokerturneringar på så sätt att onlinespelare tävlar i ett antal olika pokerspel. Varje spel har sina egna prisnivåer såväl som sina egna buy-ins. De populäraste pokerspelen som presenterades i World Poker of Online Poker inkluderar No Limit Texas Hold’em, Seven Card Studs, Pot Limit Texas Hold’em, Limit Omaha, Five Card Draw, Razz och Badugi som inkluderades år 2009.

SPELARE – Dom Bästa Pokerspelarna i Sverige – (SE ALLA)

Förutom generösa kontanta priser, fick WCOOP-vinnare också graverade gyllene armband fram till 2015 då PokerStars beslutade sig för att avbryta denna tradition på grund av stora kostnader. Som turneringens namn antyder har serien spelare från hela världen. Tidigare vinnare av turneringen kommer från flera olika länder, inklusive Nederländerna, Belgien, Österrike, Tyskland, Ryssland, Danmark och USA.

 • WCOOP-turneringen är ett av de mest krävande pokerevenemangen
 • År 2005 genererade WCOOP-turneringar en massiv prispott på 12 miljoner dollar
 • WCOOP är bland de största pokerfestivalerna både live och online

3. WSOP $400 Online Bracelet Event

Spelas: Under WSOP
Poker sida: WSOP.com
Garanterad prispott: Ingen garanterad prispott (WSOP Gold Bracelet delas ut)

World Series of Poker eller kortfattat WSOP är en om inte den mest framstående live-pokerturneringsserien som hålls varje år i Las Vegas sedan 2004. Dessa turneringar sträcker sig tillbaka till 1970 då grundaren Benny Binion beslutade sig för att bjuda in de bästa pokerspelarna till en enda pokerturnering på Horseshoe Casino.

SPELARE – Mest Kända Pokerspelarna på Planeten – (SE ALLA)

Turneringarna har alla slags pokervarianter medan hälften av evenemangen har varit varianter av Texas Hold’em den senaste tiden. Serien är känd för sina livepokerturneringar, men innehöll även en online pokerturnering känd som $400 No Limit Hold’em Online Bracelet. Det som gör detta evenemang så speciellt är att det är det allra första WSOP-pokerevenemanget. Arrangören bestämde sig för att fira dess femtioårsjubileum och det finns inget bättre sätt än att inkludera alla pokerspelare, inklusive online pokerspelare.

VARIATION – Populära Typer av Pokerspel – (FLERA LISTADE)

Under detta tillfälle erbjuder WSOP.com nio evenemang med guldarmband online. Eventen äger rum från den 2 juni och pågår till den 14 juni och spelare kan spela hemifrån. Det allra första evenemanget som äger rum är WSOP $400 Online Bracelet Event som planeras starta den 2 juni. För att kunna delta måste spelarna vara bosatta ett av alla berättigade länder.

 • Den allra första WSOP-pokerturneringen
 • Erbjuder nio olika guldarmband
 • Har två Wednesday guldarmband och flera high-roller event
See also  AVSLÖJAR: Hur Man Vinner På Poker - ("12 Vinnande Steg")

4. Spring Championship of Online Poker

Spelas: Varje vår
Poker sida: PokerStars
Garanterad prispott: 75 000 000 dollar (festivalen 2019)

Spring Championship of Online Poker är ytterligare ett evenemang från PokerStars som hålls årligen och som tveklöst förtjänar sin plats på denna lista över de bästa online pokerturneringarna. Detta är en massiv turnering som samlar tusentals spelare från olika delar av världen varje år. Det finns faktiskt bara ett pokerevenemang som är större än Spring Championship of Online Poker och det är världsmästerskapet som hålls hos PokerStars.

BLUFFEN – 13 Pokerbluffar du bör Undvika – (Proffsen Tipsar)

Evenemangets omfattning är enormt eftersom den har svindlande garanterade prispotter på 115 miljoner dollar. Det som är speciellt med denna turnering är att alla evenemang har tre inköpsnivåer som börjar på 11 dollar på den första nivån, stiger till 200 dollar på mellannivån och som går över 10 300 dollar för vissa high-roller event som vanligtvis inkluderar de bästa av de bästa. SCOOP-eventen har många kval medan de populäraste är turneringens speciella Spin and Go som delar ut massor av biljetter till de bästa SCOOP-eventen.

POKERFUSKET – Så Fuskar dom mot dig på Poker – (PASSA DIG)

SCOOP grundades redan 2009, så evenemanget har nu funnits i tio år. I år innehöll turneringen en rekordstor garanterad prispott på 75 miljoner dollar där minst 1 miljon dollar garanteras varje dag i turneringen. På tal om den garanterade prispotten, hade förra årets turnering den största prispotten i turneringens historia där 65 miljoner dollar garanterades till spelare i fler än hundrafemtio evenemang.

 • SCOOP 2019 innehöll en garanterad prispott på 75 miljoner dollar
 • SCOOP-event har alltid tre olika insatsnivåer
 • Spelare njuter av alla slags pokerspel och format inklusive Pot-Limit Omaha, No Limit Hold’em, Five Card PLO, 2-7 Single Draw och Progressive KO

5. Turbo Series of Online Poker

Spelas: Varje vinter
Poker sida: PokerStars
Garanterad prispott: 25 000 000 (festivalen 2018)

Turbo Series-turneringen är ett annat stort event från PokerStars som hålls varje år. Turneringen dök upp på online pokerscenen redan 2012 och sedan dess har den lockat tusentals online pokerspelare. Eventen äger rum i januari till februari och de varar i tolv dagar. Turneringarna inkluderar vanligtvis cirka sextiofem evenemang med en häpnadsväckande prispott som i vanligtvis överstiger 15 miljoner dollar.

PASS UPP – Skatt Poker – (Misstag Ger Grova Straff)

Under tolv dagar kan spelare vanligtvis spela fem event varje dag och ibland fler under vissa dagar. Det som är oerhört viktigt är att eventen passar alla spelares preferenser och ännu viktigare, alla saldon. Turbo Series-turneringen var tidigare känd som Turbo Championship of Online Poker.

De spelare som deltar kan förvänta sig massor med turboladdade evenemang, inklusive fler än hundra evenemang som erbjuder massor av spänning och lukrativa priser. Turbo Series-evenemangen har 25 miljoner dollar i prispotten. När det gäller Main Events, med olika inköpsnivåer inklusive 1050 dollar och 55 dollar, kan spelare förvänta sig en massiv kombinerad garanterad prispott på 3 miljoner dollar. Utöver detta har Turbo-serien också dagliga satelliter och ett antal speciella utmaningar.

 • Mer än hundra snabba pokerevenemang
 • Inkluderar de populäraste pokerformaten med stora prispotter
 • En garanterad prispott på över 25 miljoner dollar

6. The ‘Whale’ Tournament

Spelas: Varje månad
Poker sida: 888 Poker
Garanterad prispott: 250 000 dollar

Monthly Whale Tournament som anordnas av 888 Poker är ytterligare en givande pokerturnering online. Turneringen hålls varje fjärde söndag och den har en stor garanterad prispott på 250 000 dollar. Intresserade spelare kan gå med i flera olika kval eller genom direkta inköp som kostar 530 dollar. Utöver denna online pokerturnering är 888 Poker också värd för Baby Whale-turneringen som vanligtvis kostar cirka 320 dollar och som har en garanterad prispott på 100 000 dollar.

See also  GUIDE - Lär dig Spela Five Card Draw - (MÖRKPOKER)

TIPSET – Hur man Blir Rik på Poker – (Dom Enkla Knepen)

När det gäller turneringens struktur i börjar deltagande spelare med 10 000 marker och varje nivå varar i tjugofem minuter. Ingen av Whale- och Baby Whale-turneringarna tillåter rebuys. Utöver detta har Whale-turneringen den vanliga multibordsstrategin. Det är värt att notera att 888 Poker anordnar speciella Whale-turneringar med högre garanterade prispotter på upp till 500 dollar, vilket fördubblar Whale-turneringens vanliga erbjudande på 200 000 dollar.

Dessa speciella Whale-turneringar har också blind-nivåer som är tjugofem minuter långa och deltagande spelare får också 10 000 marker. När det gäller att kvalificera till de vanliga Whale-turneringarna, kvalificerar sig intresserade spelare vanligtvis via satelliter, precis som i andra stora online pokerturneringar. Det andra alternativet är att kvalificera sig direkt via buy-ins.

 • Whale-turneringen har vanligtvis en garanterat prispott på 250 000 dollar
 • Spelare börjar med 10 000 marker
 • 888 Poker är också värd för speciella Whale-turneringar med större garanterade prissummor

7. $115,000 Guaranteed Sunday Special

Spelas: Varje söndag
Poker sida: America’s Cardroom (ACR)
Garanterad prispott: 115 000 dollar

En av spelfaciliteterna som har fått en stor nisch bland de USA-vänliga sidorna är America’s Cardroom Poker. I själva verket är America’s Cardroom värd för några av de bästa online pokerturneringarna för amerikanska spelare. Den populäraste är Sunday Special som har fantastiska 115 000 dollar i garanterad prispott som erbjuds varje vecka och ett fantastiskt pris på 20 000 dollar reserverat för spelaren som hamnar på första plats.

VINNARGUIDE – Hur Man Vinner på Eurojackpot – (“Miljonärsspelet”)

Turneringen kostar vanligtvis cirka 215 dollar och spelare börjar med 10 000 marker som ger alla som deltar mer än tillräckligt med utrymme för att spela. När det gäller kval till turneringens kan spelare kvalificera sig genom vanliga satellitkvalificeringar som börjar med mindre buy-ins. Detta innebär att spelare med mindre saldon också kan få en chans att vinna Sunday Special-turneringar.

Pokervarianten som spelas är Pot Limit Omaha. Fans av Texas Hold’em kan också delta i America’s Cardroom Texas Hold’em Sunday Special, som också har lukrativa garanterade prispotter och prisvärda buy-ins som passar alla saldon. Till denna turnering kan spelare också kvalificera sig genom flera satellitkvalificeringar till en låg kostnad.

 • America’s Cardroom Poker är den mest framstående USA-vänliga pokersidan
 • Både Pot Limit Omaha och Texas Hold’em Sunday Special har generösa prispotter
 • Spelare kan kvalificera sig genom flera satelliter till en låg kostnad

8. PokerStars Sunday Warm-Up

Spelas: Varje söndag
Poker sida: PokerStars
Garanterad prispott: 135 000 dollar

Sunday Warm-Up är ytterligare ett stort event online som förtjänar sin plats på denna lista över de bästa online pokerturneringarna, det är en turnering som hålls varje söndag på PokerStars.com. Turneringen har vanligtvis garanterade prispotter på 135 000 dollar och intresserade spelare måste investera 215 dollar i buy-in eller kvalificera sig genom satellitkvalificeringar. När det gäller satellitkvalificeringarna körs de hela veckan.

MEGA VINSTERNA – Största Jackpot Vinsterna på Lotto – (Miljonärerna)

Turneringen följer den vanliga turneringsstrukturen med blind-nivåer som varar i femton minuter och varje deltagande spelare får 10 000 marker. Sunday Warm-Up-turneringen är en av de mest långvariga PokerStars-turneringarna då den har hållits varje söndag sedan 2006. Turneringen introducerades som en extra high-roller-turnering för spelare som tycker om att spendera sina söndagar på sidan i väntan på PokerStars största online-turnering, Sunday Million.

Den allra första Sunday Warm-Up-turneringen hade samma buy-in på 215 dollar som finns idag, men bara 645 spelare dök upp, vilket skapade en prispott på cirka 128 000 dollar. Under åren har turneringen emellertid vuxit snabbt i popularitet, så dagens garanterade prispotter överstiger ofta 500 000 dollar och går ibland upp till 750 000 dollar.

 • Blind-nivåer varar i femton minuter och spelarna börjar med 10 000 marker
 • Har många satelliter som Sit and Go-satelliter
 • Prispotter kunde gå över en halv miljon dollar

Comments are closed.