TENNISSPELAREN: Saker att Veta om Betting på Damtennis

Det är viktigt att läsa på när man spelar på vilken sport som helst, men ibland kan påläsning förvirra. Välkomment till damtennisens bettingminfält.

  • Vill du lära dig mer om damernas tennis?
  • Älskar du spänningen av tennis?
  • Vill du göra mer vinnande spel på damtennisen?

Då är denna artikel något för dig att fördjupa dig i…

TENNIS BETTING – Spelsidor där du kan Betta dig Mätt på Tennis – (LISTA)

Om du följer damtennis så är du medveten om dess oförutsägbara natur. De tio bästa spelarna blir ofta utslagna ur turneringar av lågt rankade spelare; favoriter i form faller plötsligt på första hindret och icke-favoriter går hela vägen i stora turneringar. Med en sådan oförutsägbarhet brukar många spelare att undvika damtennis fullständigt, så bör du ta risken?

1. Skillnaden mellan herrtennis och damtennis

Det har funnits många teorier om skillnaden mellan dam- och herrtennis men en av de mest uppenbara skillnaderna är serven. I herrspelet servas bollen med en mycket högre hastighet vilket ger motståndaren mindre tid att reagera och returnera väl. Resultatet av det här är ett högre antal ess och färre missade servar.

1

Populär Spelsajt för Tennis

Snabb och Enkel Registrering

Live betta på dina Favorit Matcher

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Bra spelbolag för Tennis Betting

Många Tennis Marknader att välja mellan

Snabb & Enkel Registrering

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt skandinaviskt spelbolag

Snabba In & Uttag

Höga odds på tennis marknaderna

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

See also  SPELGUIDEN: Hur man Satsar på Herrtennis - (SMARTA TIPS)
4

Enkel Registrering

Bra utbud på tennis betting

Live betting på dina favorit matcher

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Med mer tid att reagera på serven kommer du att se fler missar i damernas spel. Så de som spelar på servarna i männens turnering kanske bör anta en annan strategi innan de dyker ner i WTAs spelvärld.

2. En annan strategi

Med det här i åtanke blir det uppenbart att istället för att undvika att spela på damtennis helt, måste du ha en annan inställning. Istället för att förutsäga matchvinnaren eller sätta din tillförlit på stor servare måste du kolla någon annanstans och komma ihåg att med oförutsägbarhet kommer värde.

TIPSET – 11 Största & Bästa Tennisturneringarna att Betta på

Med servefördelen borttagen från ekvationen kan dynamiken i kvinnors matcher ofta svänga regelbundet under en match då spelare slår varandra på en regelbunden basis. En spelare som spelar något under nominellt värde kan snabbt förlora ett set när de inte har de där extra servicepunkterna att lita på. Om du tycker om att spela in-play kan det här skapa möjligheter efersom prisfluktationer är vanliga.

3. Lär dig att söka upp in-play-möjligheter

Många spelare ser en miss i en serve och spelar på att spelaren vinner setet baserat på hur de vanligtvis spelar på en herrmatch. Vid det här laget kan du leta efter värde genom att spela på den andra spelaren – om du tror att de fortfarande kommer att vinna setet.

SPELGUIDEN – Satsa på Herrtennis – (Läs hela här)

See also  LISTA: 11 Största & Bästa Tennisturneringarna - (Satsa Pengar)

Om du kan få ett bra pris kan du spela med lägre insatser och få en bra avkastning till en minimal risk. Det här är bara ett exempel på hur du måste anpassa ditt sätt att spela på till olika köndivisioner i samma sport.

Många erfarna spelare råder dig till att undvika att spela på damtennis men det är eftersom de tillämpar samma satsningsprinciper som de skulle ha gjort till herrtennis. Om du lär dig att tillämpa olika bettingregler till olika versioner av en sport finns det ingen anledning till att du inte ska kunna satsa framgångsrikt på damtennis.

Comments are closed.