Den vinnande Fotbolls Gamblarens Bästa Taktik

Om du precis börjat spela på fotboll kanske du tycker att det tillför en extra dimension av intresse och underhållning till din favoritsport. Det intresset kan dock börja avta om du upptäcker att du förlorar pengar på regelbunden basis. Framgångsrika spelare har alltid sina egna individuella strategier och taktiker, men det finns några få vanliga beteenden som du borde anamma om du vill gå i deras fotspår.

Föra en loggbok

Okej, så dina kalkylbladsfärdigheter kanske inte bidrar till mycket men vem som helst kan föra en enkel logg med sina satsningar. Genom att föra protokoll över information om varje spel kan du se vilket spel som ger dig mest framgång och belysa områden som du antingen måste undvika eller läsa på mer om.

Din logg bör minst inkludera följande information:

  • Bookmaker: Vem spelade du hos
  • Matchuppgifter: Lag, arena, tävling, domare
  • Matchdatum: När inträffade evangemanget
  • Spelmarknad: Typ av bet som lades
  • Odds: Det bästa odds som erbjöds
  • Insatssumma: Hur mycket spelade du för?
  • Resultat: Vann eller förlorade din satsning
  • Avkastning: Gjorde du en vinst eller förlust

Det är även bra att inkludera anteckningar för varje spel som innefattar anledningarna till varför du valde spelet och statistiken som du använde. Det här kommer att ge dig en snabb referensguide över statistik och trender som kan hjälpa dig i framtiden. Om du är bra med kalkylblad kan du till och med börja med att sammanställa dina egna statistiskdatabaser som baserats helt på ditt eget spel.

Alla framgångsrika spelare för någon typ av logg. Oavsett om du har en följd vinster eller förluster är det bra att snabb kunna analysera din senaste prestanda och utveckla en effektiv inlärningskurva.

Öppna flera konton

Det här är ett måste och kan innebära skillnaden mellan att vinna och förlora pengar i det långa loppet. Med så små marginaler involverade i betting är det viktigt att maximera värdet på varje bet som du lägger. ENDA sättet att få bäst värde på varje spel är att jämföra oddsen hos alla bookmakers och lägga dina pengar på det bästa oddset. De flesta vardagsspelare ökar sin avkastning med 10-20 % enbart genom att fördela sina pengar bland flera bookies. Om du är för lat för att följa de här två stegen kommer du att förlora pengar.

  • Öppna konton hos minst 8 stora bookmakers
  • Jämför deras odds för att hitta de bästa spelen

HELA LISTAN – Bettingsidor med världens Högsta ODDS

Kolla efter spel med bäst värde

En värdeinsats är inte alltid enkel att definiera eller beräkna men enkelt uttryckt är det en satsning som är tillgänglig till ett odds som gör det värt risken. Många spelare följer en regel att om att resultatets utfall multiplicerat med decimaloddsen blir 1.00 eller mer så är det en satsning som är värd att tas.

För att tillämpa den här regeln måste du beräkna den procentuella sannolikheten för ditt förutsagda utfall och det här kan vara knepigt. Genom att titta på tidigare resultat med hänsyn till form, skador och andra faktorer som kan påverka resultatet kan vi få en väldigt god uppskattning över sannolikheten. Ju mer statistisk undersökning vi gör, desto mer korrekta kan våra förutsägningar vara och att föra en logg kommer att hjälpa med det här.

Om vi, baserat på undersökning, beräknar att ett resultat har 60 % chans att inträffa och oddsen är 2/1 (3.00) kan vi beräkna 0.60 x 3 = 1.80. Det här spelet skulle representera ett väldigt bra värde då resultatet är väl över 1.00-strecket.

Allt eftersom du blir mer bekväm med statistik och att föra dina egna anteckningar kommer du att bli bättre på att förutsäga sannolikheten för varje utfall och att identifiera spelen med bäst värde.