TIPSET: Skillnaderna Mellan att Spela på Cup & Ligafotboll – (LÄTT)

Många av de strategier som vi tillämpar för fotbollsbetting kan ofta influeras efter typen av spel som vi spelar på. Lag har ofta en helt annan inställning när de spelar cuper jämfört med när de spelar en ligamatch. Så vad bör vi vara uppmärksamma på?

TOPPLISTAN – Bettingsajter – (Sveriges Hetaste Lista)

Om du bestämmer dig för att spela på en Cupmatch finns det många saker att tänka på, så låt oss börja med de uppenbara.

  • Tror du inte det finns skillnad mellan cup och ligafotboll
  • Vill du veta vad som verkligen skiljer mellan dessa
  • Vill du utnyttja denna info när du bettar

Ja då är det bäst att du läser denna artikel noga….

1. Sätta in ett försvagat lag

Det här är ett uttryck som dyker upp regelbundet och som är omdebatterat varje säsong. Många lag, till och med det som ibland kallas ”mindre lag”, använder cupmatcher som en möjlighet att låta spelare vila ut och ge ytterkant- och unga spelare speltid.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Med så mycket pengar inblandat i pengar är det ingen överraskning att lag prioriterar tävlingarna efter den potentiella ekonomiska ersättningen. För en liten klubb från den fjärde eller femte fotbolls divisionen kan en bra cuprunda vara väldigt lukrativ men för ett Premier League-lag kan vissa ligaplaceringar vara värda mycket mer än en pokal.

See also  Spelföretag: Spela av Bästa Spelföretagen Degen - ("YES")

MEGA LISTA – 32 Bästa Fotbollsligorna att Betta på – (“Riktigt Bra Lista”)

Till och med matcher i Europaligan tas inte alltid på så stort allvar som ligamatcher av några lag i Europas toppdivisioner. Om du spelar kan det här ändra din strategi fullständigt och istället för att spela på favoriter kan du leta efter potentiella chockresultat för att få valuta för pengarna.

2. Att satsa på oavgjort

Många matcher avgörs med förlängning och därefter straffar, eller ibland genom ett omspel. Det här uppmuntrar ofta lag – särskilt bortalagen eller det i underläge – att spela för oavgjort när de sista 10 eller 15 minuterna av ordinarie tid närmar sig.

BLI EN VINNARE – Så Ökar du Dina Chanser på Fotboll – (15 Steg)

Om du har lagt ett bet kommer din satsning endast att gälla för resultatet efter 90 minuter (om inte annat anges av spelbolaget).

I en turnering som Champions League där de tidiga stadierna är gruppbaserade kan det även finnas tillfällen när ett lag är nöjda med att få ett poäng. Om du har satsat på att ett lag ska vinna kan det vara väldigt frustrerande att se spelare passa runt bollen utan brådska och till synes gärna ge matchen förlängning eller ett omspel.

3. Formen går utför

Det sägs ofta att allt är möjligt i en cupmatch och det här stämmer. För många spelare för mindre klubbar kan det vara en en gång i livet-upplevelse att få spela en cupmatch och de kommer att ha en taktik utefter.

SPELAREN – Vinna på Live Betting – (BÄSTA SPELFORMERNA)

See also  HÄST RACING: 12 Största Galopp & Travlopp i Världen - (LISTA)

För topplagen kan tanken att förlora endast lite tyngd mot en klubb som är längre ned i ligan ofta resultera i ett nervöst förhållningssätt och oväntade koncentrationsfelsteg.  Cupmatcher kan ibland vara ett minfält för de som letar efter bergsäkert spel.

4. Grädden når alltid toppen

Trots potentiella fallgropar och bananskal längs vägen börjar större lag ta saker på större allvar när de närmar sig finalen. Det här resulterar ofta i mer förutsägbara resultat allt eftersom turneringen kommer närmare de senare stadierna.

OVANLIG BETTING – 8 Största Virtuella Sporterna att Betta på – (GUIDE)

Under de senaste 20 åren av den Engelska FA-cupen är det endast Wigan och Portsmouth som sticker ut som oväntade vinnare men båda två var Premier League-lag på den tiden. Ligacupen är något mindre prestigefylld och har haft färre överraskningar över åren men oftast är det ett av topplagen som segrar.

5. Andra saker att överväg

Cupresultat kan också ha en effekt på hur laget presterar i ligan. Statistik har visat en dålig cupprestation har en något negativ effekt på lagets direkta ligaform överlag. Om ett lag som du funderar att spela på rest över halva landet enbart för att drabbas av en förnedring i en cup bör du kanske undvika att sätta tilltro till deras förmåga att komma tillbaka.

Comments are closed.