HELA LISTAN: 9 Etablerade Bookmakers (Bookies) Från Storbritannien

Är du en av de spelare som letar efter etablerade bookmakers från Storbritannien? Om svaret är ja har du kommit till rätt ställe. Idag är det inte svårt att hitta en bookie, men att bli medlem av en etablerad bookmaker med ett starkt rykte och bra erbjudande är en annan sak.

Bookmakers har en lång tradition i Storbritannien. Det verkar som att människor i Storbritannien har varit fascinerade av att spela på sport (och andra evenemang) i århundraden. Men förr i tiden hade de tillgång till enskilda bookies och nu kan de även lägga spel i etablerade spelbutiker och online.

DAGLIGEN UPPDATERAD – Bettingsidor med Svensk Licens – (SE ALLA)

Men med så många val kan det vara lätt att bli förvirrad. Det är därför vi har skapat den här listan som innehåller etablerade bookies (bookmakers) från Storbritannien.

 • Bekanta dig med historien bakom de bästa bookmakers i Storbritannien
 • Ta reda på hur de kom igång och var de är nu
 • Kontrollera deras erbjudande och lär dig mer om deras verksamhet

De bookmakers du hittar på den här listan har många års erfarenhet inom detta område. De flesta av dem finns online och offline. Vi pratar om bookmakers som har massor av positiva recensioner och nästan inga klagomål.

Så låt oss avslöja vår lista över nio etablerade bookies (bookmakers) från Storbritannien.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

1. Coral

Coral Betting Shop

Grundat: 1926
Grundare: Joe Coral
Huvudkontor: London, Storbritannien
Antal sporter som erbjuds: Över 15 sporter
Online-version: Ja

Coral är en av de äldsta bookmakers i Storbritannien. Det grundades 1926 av Joe Coral. Precis som många andra företag av den här typen på den tiden, var Coral fokuserad på att tillhandahålla spel på greyhound. Under årens lopp har ägandet och strukturen för denna bookie förändrats ett antal gånger. Till exempel fusionerades de med Mark Lane och blev Coral Leisure Group 1979.

SUPERTIPSET – Bästa Spelmarknaderna för Kombinationsspel – (“Välj rätt Spel”)

Men de viktigaste förändringarna har skett under de senaste åren. Först och främst köptes Gala Coral av Ladbrokes och blev Ladbrokes Coral. Men både Ladbrokes och Coral har fortfarande spelbutiker och webbplatser som har behållit sina namn (de arbetar separat). Det är värt att nämna att GVC Holdings köpte Ladbrokes Coral 2018.

Spelare kan lägga spel på över 15 sporter med hjälp av denna bookmaker. De kan göra detta online eller i en av de hundratals spelbutikerna i Storbritannien.

2. Betfred

Betfred Betting Shop

Grundat: 1967
Grundare: Fred och Peter Done
Huvudkontor: Warrington, Storbritannien
Antal sporter som erbjuds: Över 20
Online-version: Ja

Det är omöjligt att lägga Betfred åt sidan när vi diskuterar de mest etablerade och framstående bookmakers som kommer från Storbritannien. Betfred grundades 1967 när bröderna Peter och Fred Done öppnade sin första spelbutik i Ordsall, Salford. Det är intressant att de använde pengarna de hade tjänat på att spela på att etablera sin första butik. Vi bör också nämna att Betfred har från början hette Done Bookmakers och sedan bytte namn 2004.

HEMLIGHETEN – Vinna på Rätt Resultat – (“Trixet”)

Året 2004 var ett viktigt år för denna bookie eftersom det också var året då de lanserade sin webbplats som gjorde det möjligt för spelare att spela på nätet. Dessutom har de lanserat ett online casino och även låtit folk spela lotto, bingo, virtuella sporter och pokerspel online.

ARENA NÖRDEN – Största Fotbollsarenorna i Storbritannien – (Ranking)

Numera har detta populära märke fler än 1 500 spelbutiker i Storbritannien. Betfred är en bookmaker som har sponsrat många sportevenemang, lag och idrottare under de senaste två decennierna.

 • Betfred hette en gång i tiden Done Bookmakers
 • De bytte namn 2004 när de öppnade sin webbplats
 • Betfred driver fler än 1 500 spelbutiker över hela Storbritannien

3. Ladbrokes

Ladbrokes Betting Shop

Grundat: 1886
Grundare: Pennington och Schwind
Huvudkontor: London, Storbritannien
Antal sporter som erbjuds: Över 20
Online-version: Ja

Visste du att Ladbrokes är en ansedd bookmaker från Storbritannien som fick sitt namn efter en by (Ladbroke)? Men vad är viktigare, visste du att det här är Storbritanniens äldsta bookie som fortfarande betjänar spelare över hela Storbritannien? Det hela började redan 1886 när företaget började erbjuda spel på hästkapplöpning. Ett annat intressant faktum är att detta var ett av de första spelbolagen som var noterades på London Stock Exchange (redan 1967).

SPELTIPSET – Hur Man Vinner på Handikappspel – (“Smarta Tipsen”)

2016 skedde det en fusion mellan denna bookmaker och Coral. År 2018 förvärvade GVC Holdings Ladbrokes Coral. Men detta varumärke fungerar fortfarande självständigt. Tillsammans med Coral har de fler än 4 000 spelbutiker över hela Storbritannien och fler än 30 000 anställda. De driver också en framgångsrik webbplats för sportspel. Deras erbjudande inkluderar spel på fler än 30 sporter.

 • Ladbrokes är Storbritanniens äldsta operativa bookmaker
 • De gick samman med Coral 2016
 • Ladbrokes har hundratals spelbutiker och en framgångsrik webbplats

4. William Hill

WilliamHill Betting Shop

Grundat: 1934
Grundare: William Hill
Huvudkontor: London, Storbritannien
Antal sporter som erbjuds: Över 30
Online-version: Ja

År 1929 beslutade William Hill att börja ta emot spel på greyhound. 1934 tog han sin framgångsrika verksamhet till en helt annan nivå när han etablerade sitt företag. Fram till 1960-talet fungerade denna bookmaker på ett halvlagligt sätt eftersom vadslagning officiellt var olagligt (men tolererat) i Storbritannien. När lagarna liberaliserades blev William Hill en av de snabbast växande bookmakers i Storbritannien.

KLASSIKERNA – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Kul Lista”)

See also  9 Bästa Fotbollsdomarna från Hela Världen - ("Fair Playets Väktare")

Det är bra att veta att det här företaget har bytt ägare flera gånger från 1970-talet fram till idag. Till exempel ägdes de av Sears Holdings, Brent Walker och Grand Metropolitan. 2002 noterades William Hill på London Stock Exchange. De har fler än 16 000 anställda, över 2 300 spelbutiker och en av de mest framgångsrika spelsidorna. Med mer än 30 sporter i erbjudandet är William Hill fortfarande en favoritplats för både traditionella och online-spelare.

 • William Hill är Storbritanniens största speloperatör
 • Detta företag grundades 1934
 • William Hill har fler än 2 300 spelbutiker i Storbritannien och en väldigt populär webbplats

5. Totesport

Totesport Hemsida

Grundat: 1928
Grundare: Storbritanniens regering
Huvudkontor: Wigan, Storbritannien
Antal sporter som erbjuds: Över 25
Online-version: Ja

Tote är ett ord som används för att beskriva ett bettingsystem baserat på den så kallade totalisatorn. I princip beräknas utdelningen baserat på det belopp som satsas istället för de erbjudna oddsen. Detta system uppfanns på 1920-talet och den brittiska regeringen beslutade sig för att skapa en bookie som kommer att främja det. Så detta är en av de sällsynta bookmakers i Storbritannien som grundades av regeringen.

TV BETTING – Största & Bästa Tv-Programmen du kan Betta på – (“Underhållning”)

Denna i Wigan baserade bookmaker var länge fokuserad spel på ridning och biljard. Men sedan de gick online har deras intressen förändrats och spelare kan nu spela på fler än 25 sporter med hjälp av Totesport (The Tote). Tänk på att Totesport förvärvades av Betfred 2011. Nuförtiden har de fler än 4 000 anställda och spelbutiker i många städer i Storbritannien. Precis som de flesta spelbolagen i Storbritannien har denna en brittisk spellicens och en licens utfärdad av Gibraltars regering.

 • Totesport är en bookmaker som också kallas för The Tote
 • Det grundades av regeringen 1928
 • Totesport ägs nu av Betfred

6. BetVictor

Betvictor Logo

Grundat: 1946
Grundare: William Chandler
Huvudkontor: Gibraltar
Antal sporter som erbjuds: Nästan 30
Online-version: Ja

När denna bookie grundades 1946, var den känd som Victor Chandler International LTD. Denna bookmaker har en typisk historia för att vara ett väletablerat sportspel från Storbritannien. Detta var ett familjeföretag som hade fokus på greyhound och ridsport. Även om verksamheten styrdes från Storbritannien i över 50 år så flyttade ägaren verksamheten till Gibraltar 1998.

BETTING ENGLAND – 8 Bästa Spelmarknaderna på Premier League 

2004 blev Victor Chandler International VC Bet och 2008 gick de tillbaka till dess ursprungliga namn. 2014 bytte företaget namn till BetVictor. Detta är en av de mest framgångsrika bookmakers i Storbritannien med fler än 500 000 aktiva användare, inte bara i Storbritannien utan också runt om i världen. Som registrerad spelare kan du lägga spel på nästan 30 sporter i BetVictors spelbutiker eller på deras officiella webbplats.

 • BetVictor har tidigare drivits under namnet Victor Chandler International och VC Bet
 • Denna bookmaker grundades 1946
 • De har dykt upp som sponsorer för många anmärkningsvärda sportevenemang

7. Jennings Bet

Jennings Betting Shop

Grundat: 1961
Grundare: Tom Jennings
Huvudkontor: Essex
Antal sporter som erbjuds: Över 30
Online-version: Ja

Vissa av er känner kanske inte igen det här namnet, men sanningen är att Jennings Bet är en etablerad bookmaker som kommer från Storbritannien. Denna bookie grundades 1961, direkt efter att spel och betting blev helt lagligt i Storbritannien. En av de främsta orsakerna till att många spelare inte har hört talas om detta sportspel är det faktum att de har sina spelbutiker i den sydöstra delen av Storbritannien.

See also  TIPS: 10 Bästa Spelformerna för Att Vinna på Live Betting - ("YO")

BETTING SPANIEN – Spelmarknaderna på Spanska La Liga – (9 Bästa i Listan)

Det finns fler än 100 spelbutiker som hanteras av Jennings Bet såväl som en modern spelsida. Är 2007 dök de upp på internet med sitt exklusiva erbjudande och från och med 2013 har de även en mobilversion av sin webbplats. Erbjudandet av sporter som finns på denna sida är kanske inte det största vi har sett, men med fler än 20 sporter borde det vara tillräckligt för de mest passionerade spelarna.

 • Bet är en bookmaker som är baserad i Essex
 • De har bara spelbutiker i den sydöstra delen av Storbritannien
 • Jenning Bets har spelbutiker, en spelsida och en mobilversion av deras spelsida

8. Toals Bookmakers

Toalsbet Website

Grundat: 1932
Grundare:
Huvudkontor: County Antrim, Nordirland, Storbritannien
Antal sporter som erbjuds: Cirka 25
Online-version: Ja

Toals Bookmakers, även känd som ToalsBet, är en av de första lagliga bookies på Nordirland, Storbritannien. Denna bookmaker grundades som en liten spelbutik 1932 i County Antrim. Men efter en kort tid hade de öppnat fler än 50 spelbutiker över hela Nordirland. Det här är en av de bookmakers i Storbritannien som också har telefonbettingtjänster.

BETTING SVERIGE – Spelmarknaderna på Allsvenskan – (9 Bästa i Listan)

Toals Bookmakers gick online år 2015. Idag har de också en mobilversion av deras spelsida. Denna bookmaker har ett rikt erbjudande med nästan 25 sporter med och bra odds. Deras spelsida har också en sektion för livespel. Det är bra att veta att Toals Bookmakers har en licens utfärdat av UK Gambling Commission.

 • En av de mest kända brittiska bookmakers som kommer från Nordirland
 • Toals Bookmakers har fler än 50 spelbutiker över hela Nordirland
 • Detta spelbolag grundades 1936 i en liten stad i Antrim County

9. BetAnsells

Betansell Hemsida

Grundat: 1920
Grundare:
Huvudkontor: Abbots Langley, Storbritannien
Antal sporter som erbjuds: Över 15
Online-version: Ja

Här är en väletablerad bookie från Storbritannien som är ganska populär bland spelare som föredrar landbaserad betting. BetAnsells grundades 1920 i byn Abbots Langley i Hertfordshire. De har tillhandahållit bettingtjänster sedan 1961.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

BetAnsells har sju spelbutiker över denna del av Storbritannien. De erbjuder spel på alla populära sportevenemang, inte bara i Storbritannien utan över hela världen. Denna bookmaker har arbetat framgångsrikt i fyra generationer. Denna bookie har en licens som har utfärdats av UK Gambling Commission och även om de har en webbplats där spelare kan kontrollera oddsen, kan du bara lägga spel i deras spelbutiker eller via telefon.

 • BetAnsells grundades 1920
 • De driver sju spelbutiker just nu
 • Du kan lägga spel via telefon eller i deras spelbutiker

Comments are closed.