BUNDESLIGA (Tyskland): Spela på den Tyska Superligan – “Gut”

Bundesliga, även känt som fotbollens federala liga, är en av de mest åskådade och professionella fotbollsligorna i Tyskland. Bundesliga är den högsta tyska ligan. Bundesligas säsong börjar i Augusti och avslutas i Maj. Det är 18 lag som tävlar och majoriteten av matcherna spelas på helger, det vill säga lördagar och söndagar. Sedan Bundesliga startade har 52 lag kämpat för att vinna titeln.

LISTAN – Bettingbolag där Spelarna Bettar på Bundesligan – (“Grymt”)

Om du är bekant med sporten vet kanske också att FC Bayern haft äran att vinna 22 gånger. Tror du att detta gör det enklare att spela på Bundesliga eller inte? Det är inte bara bra odds på Premier League utan även Bundesliga ger bra betalt för vinnande spel.

1. Varför är det populärt att spela på Bundesliga?

Om du är ett fotbollsfan har du säkert haft flera diskussioner med dina vänner om vilket som är det bästa laget och varför det kommer att vinna. Samma sak är det med Bundesliga, bara att det smalnar av lagen ytterligare och garanterar en jämn kamp. Om du dessutom är villig att satsa pengar på ditt favoritlag eller klubb bevisar det att du litar på ditt lags förmåga.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Ett bevis på populariteten är det faktum att nära tusentals personer spelar på Bundesliga varje vecka under säsongen. Den information är tagen från de tusentals satsningstips som läggs upp på olika bettingsidor under hela säsongen. Om du funderar på om du ska spela på Bundesliga eller inte kan denna statistik hjälpa dig att fatta ett beslut:

ITALIEN – Betting på Serie A i Italien är att förutspå det omöjliga

• Bortalag har vunnit 29.6% av matcherna medan hemmalag har lyckats vinna fler (45.5%). Resten av matcherna, dvs 24.9%, har slutat oavgjorda.

• 55.4% av matcherna slutar med 2.5 mål.

• I 20.3% av fallen lyckas hemmalaget inte ta poäng och i 31% av fallen har inte heller bortalaget lyckats ta poäng. Hur som helst har båda lagen lyckats göra mål i 55.1% av fallen.

• I 53.8% av matcherna lyckas hemmalaget ta poäng först, i 39.8% tar bortalaget poäng först och 6.4% av matcherna slutar utan att någon tagit poäng.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

2. Varför ska man spela på Bundesliga?

Förutom att se spelare slåss om bollen erbjuder Bundesliga olika spelalternativ såsom det totala antalet mål, head-to-head, rätt poäng, tiden för när det första målet görs, vem som kommer göra mål först, handikapp osv. Fler spelalternativ betyder att man har fler chanser att vinna.

FOTBOLL VÄRLDEN – Bästa Fotbollsturneringarna att Betta på – (HELA LISTAN)

Om man dessutom är en fotbollsentusiast är detta förmodligen den enklaste vägen att tjäna pengar på. Men glöm inte bort att det är riskfyllt. Chansen att vinna är lika stora som chansen att förlora om man inte har bra koll på Bundesligas aktuella tillstånd.

See also  Muhammad Ali's 24 Bästa Citat - (Livet, Kampen, Motivation & Styrka)

3. Tips för Spel på Bundesliga

Följande tips kan hjälpa dig att vinna pengar på Bundesliga:

Följ med i nyheterna – Nyheter är den bästa källan att inhämta information på. Man kan ta reda på vilken klubb som är starkast för säsongen och vilket som har mindre chans att vinna. Detta hjälper till att välja vilken klubb man ska lägga sina pengar på.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Spelarnas prestationer – Koka ner det till den starkaste och den svagaste spelaren i lagen. Gå igenom deras tidigare prestationer och se vem av dem som har varit mest framgångsrik och vem som kan ge vinst. Om man väljer rätt spelare vinner man definitivt satsningen!

Comments are closed.