Betting på Serie A : Att Förutspå det Omöjliga – “Inget jag tänkte på”

När det gäller att spela på fotbollsligor är Serie A en av de svåraste att förutspå. Visst, det är delvist sant att fotbollen tenderar att gagna en klubb med en bättre trupp, något som kan leda till lättare vadslagning, men så är inte fallet i Serie A.

ITALIENSKA TRENDEN – Odds Sidor där du spelar på dom Italienska Ligorna – (GRYM LISTA)

Italien kanske inte är landet som haft de största klubbarna under de senaste 20 åren men är ändå en av de bästa och populäraste ligorna i världen. Genom att känna till det italienska spelet och statistik över de senaste säsongerna kan det vara rätt enkelt med betting på Serie A. Det här är vad du bör veta för att få utdelning med lägre risker när du bettar på Serie A.

1. Det är inte Fotboll i Italien, det är Calcio

Internet har gjort det möjligt för massorna att slå vad och det har fotbollen dragit fördel av.

Att spela på fotboll är idag populärare än någonsin tack vare internet och bland annat:

blue-check Hårdare matchbevakning

blue-check Halvleksunderhållning

blue-check Analyser och statistik både före och efter matcher

blue-check Fördjupad information om trupper, skador, avstängningar och andra faktorer som kan påverka matchens slutresultat

blue-check Fler spelbolag med nästintill exakta odds

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2. Det Hårda Ödet i Serie A

Innan du spelar på Serie A bör du lära känna Italiens högsta serie. Först och främst består en säsong av Serie A utav 38 matchdagar. 20 lag tävlar för mästerskapet, för att kvalificera sig till de europeiska tävlingarna (UEFA Champions League respektive Europa League) och för att inte flyttas ned till Serie B.

BETTING ITALIEN – Spelmarknaderna på Italienska Serie A – (9 Bästa i Listan)

Uppgjorda matcher har påverkat några av de större lagen i Italien de senaste åren. Juventus är det lag som drabbats hårdast genom att tvångsförflyttas till Serie B år 2006, fastän de vann ligan samma år. Men laget har fått revansch och vunnit tillbaka mästerskapstiteln.

Internazionale (mer känt som Inter Milan) och AC Milan har gått liknande öde till mötes med problem i ledningen vilket lett till dåliga matchresultat. Men det finns också lag som överraskat. Bland annat har AS Roma gjort bra ifrån sig den här säsongen och lag som Fiorentina, Udinese, Lazio och Torino kan skrälla mot alla odds.

MATCHFIXNING – 3 Minnesvärda Uppgjorda Matcher i Fotboll – (“Skrämmande”)

3. Viktig Betting statistik på Serie A ligan

Vadslagningsfirmorna vet hur populärt det är med betting på Serie A. Från både traditionella alternativ till preferensbaserade står man inför många olika spelval. Men innan du börjar betta på Serie A bör du känna till att risknivån där är mycket högre än i andra europeiska toppligor.

FOTBOLLSPROFFSET – Hur man Vinner på Fotboll – (Steg för Steg)

See also  SKATT GUIDE: Vinstskatt på Spel - (Fel kan Bestraffas Hårt)

Här följer lite statistik från de senaste 5 säsongerna för att hjälpa dig att förstå det italienska spelet:

Klubbar som spelar hemma har 47.6% chans att vinna medan klubbar som spelar borta har 25.2% chans. Återstående 27.2% av matcherna slutar oavgjort.

46.6% av matcherna har slutat med mer än 2.5 gjorda mål.

Klubbar som spelar på hemmaplan har 54.2% chans att göra det första målet medan klubbar som spelar på bortaplan har 37.2% chans. Resterande 8.2% av matcherna slutar 0-0.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

50.9% av matcherna har båda lagen gjort mål. 22.2% av klubbarna som spelat på hemmaplan har inte lyckats spräcka nollan medan 35.1% av klubbarna som spelat på bortaplan har gjort mål.

När ett lag på hemmaplan leder i halvtid har laget 79.8% av gångerna vunnit medan lag på bortaplan som lett vid halvlek gått segrande ur 61% av matcherna.

Comments are closed.