BRASILIEN: Plånboken kvar inför World Cup i Rio 2014? – (“Nja”)

2014 har startad och nya drömmar och nya nyårslöften har lagts av oss gamblare, bookmakers och av fotbollsnationen Brasilien. Ja, det här är året då FIFA World cup 2014 går av stapeln och det är dags att förbereda din plånbok för att lägga sitt innehåll på världens största sportevenemang.

Men se upp, gamblare från hela världen kommer att bege sig till Rio, insatserna höjs och med det så ökar riskerna men samtidigt i samma process så kan vinsten bli desto större istället.

HELA LISTAN – Odds sidor med Licens – (FOTBOLL)

1. Känn till Faktan

Spanien gick segrandes ur 2010 års upplaga af FIFA World Cup genom att i finalen besegra Holland med 1-0 i Johannesburg och kommer även i detta VM vara en av dom starka favoriterna.

Brasilien Fotbolls fansBrasilien i andra hand är i en mer fördelaktig position att lägga sin slant på, med tanke på att dom håller i detta evenemang och att dom förra sommaren faktiskt vann Confederation cup.

Det varma och fuktiga klimatet i Rio och hemma fansen kommer givetvis spela en avgörande roll som kan ta Brasilien till guldet. Argentina är nästa nation i kön att ta hem guldet, främst kanske på grund av deras talanger som står till dess befogande och är ett av dom länder som vet hur det är att spela i Brasilien.

Tyskland är i en liknande position som Spanien, när man talar om fördelaktiga odds och med det nuvarande laget som ses som ett av dom starkaste och mest talangfulla. Italien, England och Holland har alla åkt på en tuff lottning i gruppspelet, medans Frankrike har hamnat i en grupp dom bara borde kunna ta sig vidare ifrån. Portugal och USA kommer med största sannolikhet också ta sig vidare tillsammans med Kroatien och Mexico.

See also  GRANSKNING: Fördelar & Nackdelar med Cash Out Funktion
1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2. Dom svarta Hästarnas Mästerskap

Dark HorsesMen det här kan också bli World Cup of the Dark Horses. Belgien, Japan och Uruguay har alla en trupp som sägs vara den ”gyllene generationen” och gamblare är tillsagda att lägga sina spel på dessa med stor tillförsiktighet.

Chile och Colombia har också några av dom bästa spelarna till sitt förfogande och har spel värda odds på om man satsar på att dom ska ta sig vidare i gruppspelet.

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

Det här skulle också kunna bli Afrikas år, då oddsen på Elfenbenskusten är mycket höga och oddsen på att Nigeria och Ghana tar sig till kvartsfinal. Schweiz är ett lag att hålla ögonen på men oddsen är emot dom på att dom kommer att kunna ta sig vidare.

3. Gör dig Redo för Samba World Cup

Vem kommer att vinna VM i fotboll i Rio 2014? Endast tiden kan utvisa. Men den här upplagan av VM lovas bli den mest spännande någonsin, för både spelare och oss gamblare. Om du har din biljett redo till Rio, var då redo för att bjudas på riktigt saftiga odds av bookisarna på plats och om inte annat så är det alltid enkelt att signa upp dig på en av alla bettingsidor

See also  LISTA: 8 Bästa Spelmarknaderna På Engelska Premier League

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

Håll dig uppdaterad med dom senaste erbjudanden och oddsen för World Cup 2014. Se till att din plånbok är fullproppad eftersom varenda match från gruppspelet till finalen kommer att vara tillgänglig att lägga ett vad på. Gör dig redo för den största showen på jorden denna sommar 2014.

Comments are closed.