ODDS TRAV: Få Bästa Oddsen på Trav – (Så gör du)

Finns det verkligen någonting som är roligare än trav? Svaret är för många nej och det är lätt att förstå om man tänker efter lite till. Förutom att hästar är magnifika djur så är oddsen på trav i Sverige mycket bra mot andra sporter. Här kan du vinna riktigt stora pengar, inte ens sveriges superspel stryktipset kan mäta sig.

Vi har fina travtraditioner i Sverige som vi kan vara stolta över. Elitloppet är ett bra exempel på en folkfest som tillför gemenskap för alla travälskare. Den som inte besökt travbanan vet inte vad den missat. Det går inte riktigt att förklara men det är en upplevelse som man inte får missa.

NYHET – Travsidor med dom Bästa Oddsen – (Spelarnas favoriter)

Höga Odds på Trav kan göra dig Snuskigt Rik

Det ska trots allt tilläggas att trav är intressant framför tvn eller datorn också med väldigt bra odds.

blue-check Vilken kusk är det som kör?
blue-check Hur har hästen gått?
blue-check I vilket spår går hästen?
blue-check Brukar hästen galoppera?

Självklart finns det mycket att ta hänsyn till men det  blir inte mindre kul för det. Snarare tvärtom. V75 och V65 är  något att hålla utkik efter. Speciellt om man vill vinna riktigt stora pengar.

EXPERTEN – Hur man Vinner på Trav – (ENKLA TIPSEN)

Bli din egen Travexpert

Besöka travbanan är aldrig fel, att försöka andas in den rätta känslan och kanske tjuvlyssna på alla experter på plats. Eller så finns det tvexperter om man vill göra det bekvämt i soffan.

SPELTEORI 1: Hur Man Vinner på V75 – (Steg för Steg TIPS)

See also  TRAV Trio - Så Fungerar & Spelar du Trio på Trav - (GUIDEN)

SPELTEORI 2:  Hur Man Vinner på V86 – (Steg för Steg TIPS)

Att läsa på om hästar och kuskar kanske låter jobbigt, men om man provar märks det ganska fort att så inte är fallet. Det finns många spelvariationer för att du ska kunna hitta ditt eget favoritspel som du vill spela.

Comments are closed.