Odds på Ishockey – Bli Rik på Hockey 

Hårda tacklingar och klappklappspel lockar många till till att titta på ishockey. Vem kommer inte ihåg ryssarnas  spel på 70-talet. För den som älskar den här sporten går det att hitta spännande odds på ishockey både i  Sverige och internationellt. Det finns intressanta spel  oavsett favoritspelare eller liga.  

I Sverige har Elitserien bytt namn till SHL och serien är  hetare än någonsin. Till skillnad mot för tio år sedan är det jämnt i tabellen med små marginaler som avgör hur matcherna slutar. Förutom odds på ishockey i SHL så är det oftast väldigt bra standard på Allsvenskan med  många anrika lag. Till exempel kommer Djurgården och Malmö  göra allt för att ta sig tillbaka till SHL.

 

Odds på ishockey när det är som bäst

Det alla ishockeyspelare drömmer om är att spela i världens  bästa liga NHL. Odds på ishockey blir som bäst när de som andas ishockey drabbar samman på andra sidan atlanten. Extra intressant blir det med alla svenska talanger som lyckats skriva kontrakt med sitt drömlag. Ligan är väldigt internationell så det gynnar alla speltokiga som har personliga favoriter från Europa. Högt tempo i NHL brukar vara en viktig faktor.

 

Fysiskt spel och mycket mål

Vare sig man vill spela på ishockey i Sverige, Europa eller NHL så finns det bra odds att hitta i en sport med mycket mål och fysiskt spel. Rinken i NHL är mindre vilket brukar resultera i fler mål, men det öppnar upp för roligare spel för alla parter.  Den som sitter med en spelkupong kommer garanterat bli nöjd  med matcher som är händelserika.