KOM IGÅNG: Hur Man Blir Rik På Betting – (“3 Måste Tips”)

Betting är ett urgammalt yrke som har pågått i årtionden. Många tjänar pengar på det medan andra har för vana att förlora mer än de satsat. Internet har moderniserat sportvadslagningen och idag går det att spela på ett stort urval av sporter och ligor såsom Allsvenskan, SHL, basket, fotboll med mera.

KOM IGÅNG – Spelsidor som Lämpar sig bäst för Betting Sugna – (“ÅRETS LISTA”)

Till skillnad från kasinoindustrin är betting mer reglerad men bara några stycken ger bra värde för pengarna. Att veta hur man blir rik på vadslagning kräver inte enbart tur utan även goda kunskaper om själva sporterna också. I Sverige är spel på exempelvis stryktipset och europatipset väldigt populärt.

1. Tålamod och disciplin

Vare sig man är nybörjare eller redan insatt i spelvärlden är det några saker man borde känna till för att kunna bli rik på betting. Spelsidor på nätet lägger ut alla matcher för vadslagning men inte alla matcher ger särskilt bra odds. Det är viktigt att ha tålamod och spela på de matcher man kan mycket om och där odds på nätet är till ens egen fördel.

1

Supersnabb Registering

Spelbolag dit många svenskar söker sig

Snabb in och uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Tillhör giganterna där ute

Enkel Registrering & Snabba Uttag

Störst på antal spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Populärt bland skandinaviska spelare

Stort fokus på svensk ishockey

Håller mycket hög klass

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Till exempel ger en match mellan två lag som riskerar att flyttas ned från t.ex. Allsvenskan, eller någon annan liga, inte särskilt bra odds. Å andra sidan ger en match mellan två lag som toppar ligan det. En annan bra sak att känna till när man spelar på matcher är att aldrig satsa på sitt favoritlag eller sin favoritspelare.

TIPSAREN – Hur man Vinner på Fotboll – (“Viktigt att ha koll på”)

Såna insatser görs ofta ur en partisk synpunkt och kan leda till stora förluster. Om man till exempel håller på Andy Roddick och därför satsar sina pengar på att han ska vinna över till exempel Novak Djokovic i turneringsfinalen, och oddsen är 1 till 10 i favör för Djokovic, är risken att förlora mycket pengar stor.

2. Hålla sig uppdaterad

Att hålla koll på vad som händer i sportvärlden hjälper en att göra säkra, beräknade vad. Om till exempel LA Lakers har vunnit sex matcher i rad och ska möta New Jersey Nets, som förlorat tre matcher i rad, vore det säkraste att satsa sina pengar på att Lakers vinner hos spelbolagen.

SPELFORMEN – Över & Under Betting – (Så vinner du mer)

Men att ha mer än en faktor i åtanke är nyckeln till hur man blir rik på betting. Andra vanliga faktorer är laguppställningar, skador, hur stor rivaliteten är mellan lagen, väderleken – ifall det rör sig om en utomhussport – etcetera. Därför är det ett måste att inte förlita sig på bara en informationskälla.

See also  LISTADE: 9 Äldsta Bookmakers (Bookies) På Denna Planet - "Gråa hår"

3. Dåliga lag kan ge bra med pengar

Med rätt kunskap om sporten och vad som är aktuellt inom den kan man göra uträknade insatser, som i och för sig kan innebära en risk men ge en större utdelning än när man enbart satsar på säkra spel. Ett tips är också att följa sin instinkt. Det är alltför oförutsägbart att förutspå resultatet i en match men de som tar dessa uträknade risker är också de som blir framgångsrika i slutändan.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (“Inte så Komplicerat”)

Oddsen kommer att vara till nackdel för en själv om man väljer att spela på ett dåligt lag som spelar mot ett bra. I individuella sporter är benägenheten att satsa på dåliga idrottare låga i jämförelse med lagsport.

Som exempel kan vi säga att man satsar på Norwich City i brittiska Premier League när de spelar på hemmaplan mot ligans topplag, Manchester United. Om Norwich vinner blir vinsten mycket större än om man satsat på att Manchester United skulle vinna och hade gjort det. Det allra viktigaste att förstå är att man måste veta vad man satsar på och vara djärv nog att ta risker.

Comments are closed.